-
.... σε βλεπω χλωμο, ξαφνικα....
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
.... σε βλεπω χλωμο, ξαφνικα....Άστα, πάνω που είχα φτιαχτεί για την Κυριακή. Εχθές κατέβηκα να καθαρίσω το καρτ και τώρα παλεύω με τις μουτζούρες στα χέρια. Καμια πρόταση;
-
κανενα καθαριστικο με κοκκους και την επομενη φορα γαντια...
υπαρχουν και ειδικα καθαριστικα για τις μουτζουρες.. με τη μορφη αλοιφης που την βαζεις στα χερια σου, τα τριβεις, τα σκουπιζεις και καθαρισες!
Μπορει να μεινει και λιγο 'πενθος' στο νυχακι, αλλα ολα μεσα στο προγραμμα ειναι ..
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
κανενα καθαριστικο με κοκκους και την επομενη φορα γαντια...υπαρχουν και ειδικα καθαριστικα για τις μουτζουρες.. με τη μορφη αλοιφης που την βαζεις στα χερια σου, τα τριβεις, τα σκουπιζεις και καθαρισες!
Μπορει να μεινει και λιγο 'πενθος' στο νυχακι, αλλα ολα μεσα στο προγραμμα ειναι ..
Τα έχω δοκιμάσει και τα 2. Τώρα προσπαθώ με μαντηλάκια ποτισμένα με οινόπνευμα...
-
αν εχεις δοκιμασει ειδικες αλοιφες γι αυτη τη δουλεια και δεν εχουν αποτελεσμα, τοτε μαλλον κατι κανεις λαθος!
σε 2 μερες θα φυγουν, μωρε.. πως κανεις ετσι....
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
σε 2 μερες θα φυγουν, μωρε.. πως κανεις ετσι....Και επανέρχομαι στα σημαντικά. Για Καρτοντρόμο κανείς;!;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
.... σε βλεπω χλωμο, ξαφνικα....
Άστα, πάνω που είχα φτιαχτεί για την Κυριακή. Εχθές κατέβηκα να καθαρίσω το καρτ και τώρα παλεύω με τις μουτζούρες στα χέρια. Καμια πρόταση;
Mωρομάντιλα από το lidl.Δεν υπάρχει καλύτερο καθαριστικό για τις μουντζούρες.
-
Εσείς εντάξει .............ΚΑΘΑΡΙΣΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγω δεν έχω 'καθαρίσει' ακόμη με την τρόμπα, απο καθαριότητα εντάξει όμως....... Γαντάκι και κρεμούλα,αφού κόψω πρώτα τα νύχια είναι η δική μου συνταγή.
Δεν βλέπω κίνηση για 'βόρεια'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν την Κυριακή και μέχρι την Κυριακή......είδωμεν.....
-
Και επανέρχομαι στα σημαντικά. Για Καρτοντρόμο κανείς;!;
Φοβουνται αγορι μου
ο ενας και καλα κατι επαθε το καρτακι
ο αλλος εχει δοκιμες (ο αρχιδοκιμαστης)ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ
-
Ο χρήστης xfleo έγραψε:
Φοβουνται αγορι μου
Είδες, εγώ δε σχολίασα τίποτα... Απλώς αναμένω!
Άγγελε, έστω και για καφέ; -
Ο χρήστης xfleo έγραψε:
Φοβουνται αγορι μου
Εσυ 'βελζεβούλη' γιατί βάζεις φυτιλιές απο μακρυά ??????????
Καλά σου........ δεν θα σε πετύχω στο γήπεδο .....θα σε φτιάξω καλά.....
Billy το θέλω πολύ να σε γνωρίσω και να 'παίξουμε'όλοι παρέα αλλά υπάρχουν τόσες οικογενειακες και άλλες υποχρεώσεις ώστε δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι.Θα πρέπει να γίνουν αρκετοί συνδυασμοί-παραχωρήσεις σε σχέση μ'αυτά που έχω να κάνω και δεν ξέρω τίποτε.........
Πάντως προβλέπετε ΣΚ δράσης ..................γενικώς για όλους μας, και αυτό είναι θετικό........
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Πάντως προβλέπετε ΣΚ δράσης ..................γενικώς για όλους μας, και αυτό είναι θετικό........Εγώ την Κυριακή θα ανέβω και ας είμαι μόνος μου στην πίστα...
-
Πάντως προβλέπετε ΣΚ δράσης ..................γενικώς για όλους μας, και αυτό είναι θετικό........
Εγώ την Κυριακή θα ανέβω και ας είμαι μόνος μου στην πίστα...
Έτσι μπράβο................έτσι σε θέλω. Προβλέπω πάντως πολλές εκπλήξεις αυτό το ΣΚ.
Καλά να περάσετε και να διασκεδάσετε......... ό,τι και να κάνετε.
Τελικά πως θα ονομάσουμε την παρέα μας ??????? Λέω να τυπώσω ένα δοκιμαστικό μπλουζάκι........με κάτι σε 'ADDICTED TO...............KARTINGGGGGGGGG' (Καλά το γράφω??)
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Καλά να περάσετε και να διασκεδάσετε......... ό,τι και να κάνετε.Λοιπόν, για να τα μαζέψουμε λίγο.
Έχουμε και λέμε:
Εγώ ---> Καρτοντρόμο
tm ---> ΜέγαραΟι υπόλοιποι;
-
Καλά να περάσετε και να διασκεδάσετε......... ό,τι και να κάνετε.
Λοιπόν, για να τα μαζέψουμε λίγο.
Έχουμε και λέμε:
Εγώ ---> Καρτοντρόμο
tm ---> ΜέγαραΟι υπόλοιποι;
Σπατα σιγουρα. Ελπιζω ολοι να χαρουμε αυτο που θα κανουμε.
Εχουμε να γραψουμε το βραδυ -
Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι καιρό στο Φόρουμ αλλά δεν είχα μπει στη συγκεκριμένη κουβέντα αφού δεν υπήρχε άμεσο ενδιαφέρον. Έλα, όμως, που οι καιροί αλλάζουν και ...with a little help from my friends... άρχισα να φλερτάρω με κάτι παλιές ιδέες για αγορά καρτ. Στόχος αρχικά η έκκριση αδρεναλίνης κάθε ΣΚ και, αν ποτέ ανέβει το επίπεδο και έχουμε ελπίδες, κανένας αγώνας. (εννοείται όχι πρωταθληματικού επιπέδου)
Βρέθηκα σήμερα το μεσημέρι στην πίστα της Αγ. Μαρίνας όπου και η έδρα της Ace. Το αρχικό κρύο ντουζ με τις τιμές που μας παραχώρησε δωρεάν (!) ο αντιπρόσωπος (αναφέρομαι κυρίως στο κόστος συντήρησης) ακολουθήθηκε από κουβέντα με ιδιοκτήτες που είχαν έρθει εκεί.
Είχαμε την τύχη να συνομιλήσουμε και με τον Angel13 ο οποίος φρόντισε να μας δώσει συνοπτικά μια πολύ κατατοπιστική εικόνα και κατάφερε να μας κάνει να συνέλθουμε, αφού προσγείωσε το κόστος χρήσης σε πιο προσιτά επίπεδα.
Έχετε γράψει πάρα πολλά και χρήσιμα πράγματα, είναι αδύνατον όμως να διαβαστούν με τη μία. Έφτασα μέχρι τη σελίδα 20 και... έπεται συνέχεια!
Εν συντομία, όμως:- Ν' αρχίσω να ψάχνω για μεταχειρισμένο Rotax 125 με σασί οποιασδήποτε μάρκας αλλά από 2002 και μετά;
- Για πόσους μήνες τα κλειδώνετε το χειμώνα;
- Μερικά μαγαζιά - αντιπροσωπείες είναι εύκολο ν' αναφερθούν;
Αυτά προς το παρόν και βλέπουμε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.
-
Κωστή καλως ήρθες απο τα μέρη μας
Το όνειρο το βλέπω να βγαίνει αληθινό.........ΕΝΙΑΙΟ ROTAX και οχι μόνο, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΜΑΝΙΑΚΩΝ........
Έχουμε να πούμε πάρα πολλά και να είσαι σίγουρος πως το αγαπημένο μας είναι.....................η βοήθεια στην παρέα.........Τα παντα λύνουμαι..απο απορείες μέχρι .......................μοτερ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελικά το ROK μου είπαν πως θέλει 4-5 % λάδι....
Τι παέι να πεί 'κλείδωμα το χειμώνα ......' κλαίει φίλε μου και δεν το αντέχει η καρδιά μου.......να το ακούει κλειδωμένο και να θέλει να τρέξει... Είμαστε παντώς καιρού.......................μόνο με βροχή δεν πάμε.....κατι ιδέες μου έχουν μπεί για βρόχινα αλλά το μόνο που με 'κόβει' είναι το καθάρισμα μετά.....
Για αρχή πιάσε τις αγγελίες απο εδώ μέσα και απο την 'χρυσή ευκαιρία'πάρε τηλέφωνο για τιμές και ρίξε παζάρια,ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ.
Είναι πολύ σημαντικό να δοκιμάσεις .........at the pista αν θέλεις πάμε παρέα και τα βλέπουμε μαζί.Πολύ πιθανό να ακολουθήσει και ο γείτονάς σου....Για αύριο το πρόγραμμα έχει.................Kartodromo ο viper και Σπάτα ο sjx εγω θα είμαι μπαλαντέρ όπου καταφέρω θα παω
Θα τα λέμε....................Άγγελος.
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι καιρό στο Φόρουμ αλλά δεν είχα μπει στη συγκεκριμένη κουβέντα αφού δεν υπήρχε άμεσο ενδιαφέρον. Έλα, όμως, που οι καιροί αλλάζουν και ...with a little help from my friends... άρχισα να φλερτάρω με κάτι παλιές ιδέες για αγορά καρτ. Στόχος αρχικά η έκκριση αδρεναλίνης κάθε ΣΚ και, αν ποτέ ανέβει το επίπεδο και έχουμε ελπίδες, κανένας αγώνας. (εννοείται όχι πρωταθληματικού επιπέδου)
Βρέθηκα σήμερα το μεσημέρι στην πίστα της Αγ. Μαρίνας όπου και η έδρα της Ace. Το αρχικό κρύο ντουζ με τις τιμές που μας παραχώρησε δωρεάν (!) ο αντιπρόσωπος (αναφέρομαι κυρίως στο κόστος συντήρησης) ακολουθήθηκε από κουβέντα με ιδιοκτήτες που είχαν έρθει εκεί.
Είχαμε την τύχη να συνομιλήσουμε και με τον Angel13 ο οποίος φρόντισε να μας δώσει συνοπτικά μια πολύ κατατοπιστική εικόνα και κατάφερε να μας κάνει να συνέλθουμε, αφού προσγείωσε το κόστος χρήσης σε πιο προσιτά επίπεδα.
Έχετε γράψει πάρα πολλά και χρήσιμα πράγματα, είναι αδύνατον όμως να διαβαστούν με τη μία. Έφτασα μέχρι τη σελίδα 20 και... έπεται συνέχεια!
Εν συντομία, όμως:- Ν' αρχίσω να ψάχνω για μεταχειρισμένο Rotax 125 με σασί οποιασδήποτε μάρκας αλλά από 2002 και μετά;
- Για πόσους μήνες τα κλειδώνετε το χειμώνα;
- Μερικά μαγαζιά - αντιπροσωπείες είναι εύκολο ν' αναφερθούν;
Αυτά προς το παρόν και βλέπουμε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.
More new blood ειχαμε κανει μια παρομια συζητηση καποιες σελιδες ποιο πισω. Τα Rotax ειναι μια καλη επιλογη αλλα δεν ειναι η μονη. Επεισης μια και μιλαμε για αρχη το σασι δεν πρεπει να ειναι καινουργιο. Αντιθετως εγω παντα προτεινω μεταχειρισμενο σασι για αρχη, μιας και 8α μαθουμε πανω του ειναι αμαρτια να το φοβομαστε, h να χαλασουμε ενα αξιοσεβαστο ποσο λογο απειριας. Παντως μια πολυ καλη λυση θα ηταν να βρεις σασι αχρησιμοπειητο 3ετιας που εχει ξεμεινει σε καποιον απο τους εμπορους-αφου ετσι παιρνεις ενα καλο σασσι σε ενα υποφερτο κοστος.
Το μοτερ ειναι καθαρα θεμα επιλογης, τα περισσοτερα παιζουν πανω κατω στα ιδια λεφτα, αυτο που αλλαζει ειναι τα αλογα(χωρις τρελες διαφορες), οι ωρες λειτουργιας(με τα rotax να ειναι αρκετα μακρυα απο τον ανταγονισμο) και τελος τα αλογα(και εκει οι διαφορες ειναι μικρες). με λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ και με ερωτησεις εδω θα την βρεις την ακρη.
Θα σε προειδοποιησω παντως αν ολα δουλεψουν σωστα ειναι εκπληκτικα εθιστικο.
Αιντε ερχεται καλοκαιρακι που επαναπτριζομαστε οποτε πρεπει να οργανοθουμε για ΣΚ ανα την ελλαδα.
-
εγω περιμενα υποτιθεται σημερα τηλεφωνο για αγια μαριννα
-
πού γίνεται ο αγώνας κάρτ αύριο 17/4 στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το site του rallye.gr? Αυτή η πληροφόρηση θα μας πνίξει!!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ