-
Kαλημέρα και καλό μήνα στην παρέα....
Κατ'αρχήν χαίρομαι ιδιαίτερα που υπάρχουν πολλοί τύποι ανθρώπων που παρακολουθούν το αγαπημένο μας θέμα.
Απο εκεί και πέρα εμείς γράφουμε εδω καλοπροαίρετα και τα πειράγματα μεταξύ είναι για να ξυπνάμε και να ξεφεύγουμε απο τα καθημερινά.Το ίδιο και περισσότερο οι εξορμήσεις μας και η πολύ φιλικές 'κόντρες' μας AT THE PISTA.Όλα εκεί μέσα είναι πόλύ όμορφα,αγαπημένα και πολύ ,πολύ ανεβασμένα.Δεχόμαστε στην παρέα μας όλους όσους εχουν αυτό το πνεύμα.Με κανέναν δεν γνωριζόμουν προσωπικά και η απο κοντά συναναστροφή έδειξε οτι όχι μόνο μπορώ να κάνω παρέα με φίλους απο το forum αλλά να 'κοντράρομαι' γενικώς μαζί τους.Έφτασα στο σημείο να είμαι τυχερό μέλος μιας 'θεότρελλης ιδέας' ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.
Θα πρότεινα στην 'παρέα μας' λοιπόν εδώ να κοιτάει απο ψηλά όλα τα πράγματα και τις ιδέες-απόψεις.Δεν έχω να αποδείξω απολύτως τίποτε στον οποιοδήποτε και πολύ περισσότερο όταν δεν τον ξέρω προσωπικά.Αν τον ξέρω προσωπικά τότε του τα λέω κατάμουτρα και εξηγούμε μαζί του ΜΟΝΟ.
Τα πειράγματα,γιατί έτσι το βλέπω εγω,προηγούνται και φτιάχνουν πιο όμορφη την ατμόσφαιρα για τις συναντήσεις μας AT THE PISTA
Άμα αρχίσουμε τα ..............γιατί το είπες έτσι και εγω άλλο εννοούσα ......και μην μου μιλάς εμένα έτσι........και τι είπες ρε.......και αλλά τέτοια 'ελληνάδικα' τότε κλαύτα χαράλαμπε.
Στο θέμα μας πάλι ..........................κάτι λάστιχα MIDAS τα έχει ακούσει κανείς.Έχει λέει σκληρά και μαλακα με 90 €... **η τετράδα **όχι το ένα......δεν θέλω εξυπνάδες.......Με την 'λαστιχοφαγία' που πάσχω μου φαίνεται πως θα το δοκιμάσω το μενού αυτό και αν μου αρέσει .......................
-
...boxer ... midas!
τα 'παπουτσια' που φορας!
δες και πες!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
roadrunner.gr αν έχεις επιφυλάξεις να πας σε μια πίστα με τον Viper-7 και να πάρεις τις απαντήσεις σου!Αλλά το να χαλάς ένα θέμα που αφορά κάτι πολύ συγκεκριμένο με ανούσια posts είναι όχι μόνο άκομψο αλλά και αντιδεοντολογικό!
Δόξα τω Θεω έχεις πολλά θέματα στους Ελληνικούς Αγώνες για να εκθέσεις τις απόψεις σου!
Πιστεύω οτι ο μύλος μας..... έχει καλά θεμέλια,καλούς εργάτες και έχει την δυνατότητα ν'αλέθει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Άλλωστε η ποικιλία των υλικών που θα αλέσει θα δείξει αν είναι πράγματι έτσι.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
...boxer ... midas!τα 'παπουτσια' που φορας!
δες και πες!
Σίγουρα τυχαίο το σχόλιο αλλά ................... είναι 'boxer.......FIDAS
Και FIDAS φοράω....αμα λάχει να'ουμε.............αν είναι να αντέχουν 5-6 ώρες, συνεχόμενα, είμαι τέλεια.
-
... κρυβε χρονια, κρυβε χρονια!
ποτε θα ερθουν τα μιδας ?
μηπως να κανουμε μια ερωτηση τωρα ποσο θα φτασουν τα ελαστικα με το 19% φπα, μπας και συμφερει τελικα να τα φερνουμε ΟΛΑ απο αγγλια ???
-
Εγω δεν ξέρω απο χρόνους αλλά ξέρω ότι αν είναι να μπλέξω σε φιδοκατάσταση θα ήθελα να ήταν έτσι
Ετσι για να αποφοορτίζετε το κλίμα!
-
Formulάκι................το φίδι...............
Καλή επιλογήηηηηηηηη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Paul αυτή είναι η κόρη της Αναστασίας ????
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Formulάκι................το φίδι...............Καλή επιλογήηηηηηηηη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nαι!! Απο το http://www.contra.gr το βρήκα...
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Formulάκι................το φίδι...............
Καλή επιλογήηηηηηηηη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nαι!! Απο το http://www.contra.gr το βρήκα...
Ευχαριστούμε και καλή επιτυχία και .......τύχη στην προσπάθεια που κάνετε..
Όποτε βρίσκεις κάτι για το πάθος μας......KARTINGGGGGGGGG θα χαρώ πολύ να μας ενημερώσεις.Και συμβουλές δεχόμαστε και ιδέες......είμαστε μικροί ακόμη και έχουμε πολλά να μάθουμε....νάστε καλά.
-
... some snakes have all the luck!
εχει τσεκαρει κανεις τα καινουργια ημερολογια της vega ??
εμπρος στο δρομο που χαραξε η ... Pirelli!
-
Με τον μπιπ-μπιπ δεν θα ασχοληθω για αυτονοητους λογους. Ξερει που τον γραφουμε εμεις και σε τι χρονο .
Στην παρεα μας τωρα.
Ο χρήστης tm έγραψε:
... some snakes have all the luck!εχει τσεκαρει κανεις τα καινουργια ημερολογια της vega ??
εμπρος στο δρομο που χαραξε η ... Pirelli!
Ψαγμενο σε βλεπω φιλε μου.Αγαπημενη μου χρονια το 2001... ops :
-
Rotax Eurochallenge 2005:
Στα RM1 2ρος ο Διατσιδης και εγκατελειψε ο Μανωλιος στην πρωτη στροφη.
Στα MAX δεν τα πηγαμε και τοσο καλα .Ο κεραμας ειναι ελληνας???
γιατι στο δημοσιευμα αναφερεται σαν ελληναςεδω ολο το στορυ
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
-
Καλημέρα και καλή βδομάδα στην παρέα μας......
Είμαστε σχεδόν έτοιμοι για εξόρμηση............να κανονίσουμε πού θα πάμε για να βάλω τα αντίσοιχα γρανάζια. Είχαμε πει για Σάββατο Αγ.Μαρίνα.Τι λέτε........????????????????
Για να ζεσταινόμαστε,για καιρό κανονίζω.................ΑΝΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! Έχω γνωριστεί πια τόσο καλά που δεν μου χαλάει χατίρι.... Ακόμη και το βράδυ κανονίζω για την επόμενη μέρα.....
-
χαιρετιζω κι εγω με την σειρα μου!
Στην σωματικη κατασταση που βρισκομαι τωρα, το σαββατο μου φανταζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ μακρυα και κουραζομαι μονο που το σκεφτομαι!
Θα απαντησω αυριο!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
χαιρετιζω κι εγω με την σειρα μου!Στην σωματικη κατασταση που βρισκομαι τωρα, το σαββατο μου φανταζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ μακρυα και κουραζομαι μονο που το σκεφτομαι!
Θα απαντησω αυριο!
Ναι,ναι,ναι κοιμήσου να ξελαμπικάρεις και μετά μας λές τι όνειρο είδες..... Άν χρειαστείς ονειροκρίτη, πες μου έχω έναν ΠΟΛΥ καλό....
-
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ????
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ????Στη Θράκη ?????????????????????
Τοκ,τοκ,τοκ.......εδω 'Karting για όλους' λες να είναι 'Karting...........................................ΠΑΝΤΟΥ??????? μ'αρέσει......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ολα καλα στη θρακη!
τελικα ολη η ελλαδα μια γειτονια, που ελεγε μια διαφημιση!
-
Έλεγα να προτείνω Κυριακή απόγευμα στο καρτοντρόμο, αν δεν έχει άλλη εκδήλωση. Όσοι πίστοι...
Για το υπόλοιπο ΣΚ είμαι εκτός. Ούτε για καφε...
-
Παιδια εχετε νεωτερα για τους αγωνες της Κυριακης στις Αφιδνες, πως πανε οι προπονησεις και απο συμμετοχες αλλα και αν βρεθειτε εκει...
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ