-
nickname μου ειναι ANGEL 21 αλλα δεν μπορω να μπω..
δεν ειμαι λεει ενεργοποιημενο μελος. -
Ο χρήστης Speedaddict έγραψε:
Γιαννη ελπιζω μεχρι τοτε να παρω καμμια αδεια........γαμω την εμπλοκη μου που μολις ξεκιναει ....σκοπετα τρελλα κ οι λοχιες ....δεν θα ερθουν οι νεοι που θα παει????Οταν ερθω πρεπει να οργανωθουμε!!!Α ρε νιουτον , να πηξεις ρε .
Ποσες σου μεινανε Δημητρακη μου? -
εγω αυριο θα παω στην πιστα( ΣΠΑΤΑ ).
θα ερθει κανεις???
-
Λογω δυσκολιας στο να σηκωθω πρωι, τα ματια ανοιξαν 10.30 περιπου, λογω ανωτερας βιας!!
Μεχρι να συνειδητοποιησω τι γινεται και που βρισκομαι και υστερα απο συνομιλια με τον αγγελο η ωρα πηγε 12.. Πολυ αργα για να ξεκινησω για τα Μεγαρα που ηταν το ενα (εκ των δυο) ραντεβου!
Στο γκαραζ, λοιπον, για να καθαρισω λιγο το αυτοκινητο (τα τζαμια κυριως, γιατι πλυσιμο δεν επαιζε) και μετα ηρθε ο αγγελος και πηγαμε καρτοδρομο οπου ειδαμε το δευτερο μερος των προπονησεων για τον αυριανο πρωταθληματικο αγωνα!!
Πρωτογνωρη εμπειρια!! Ειδα κοσμο που ειχα καιρο να δω και χαρηκα πολυ μπορω να πω!!! Ο Αγγελος σαν πιο γνωστος στον χωρο ηξερε περισσοτερους και μιλησε σχεδον με ολους!
Το σημαντικο νεο για μενα (και ενας απο τους λογους που ηθελα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να παω) ειναι οτι αγορασα γιλεκο!! Οταν βρεθουμε στην πιστα, θα το δειτε και θα παθετε ατυχημα που ελεγε και ενα παλαιον ασμα!
Η μονη εμπειρια που ειχα απο αγωνες ηταν μονο απο δοκιμαστικα και φιλικους.. Καμμια σχεση με την εμπειρια της προετοιμασιας για πρωταθληματικους!!! Αν ημουν εδω αυριο θα πηγαινα!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Το σημαντικο νεο για μενα (και ενας απο τους λογους που ηθελα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να παω) ειναι οτι αγορασα γιλεκο!! Οταν βρεθουμε στην πιστα, θα το δειτε και θα παθετε ατυχημα που ελεγε και ενα παλαιον ασμα!
Αν δεν ειναι το Ribtec,δεν θα παθουμε τιποτα .
Φανταζομαι τωρα που θα βολευτεις κι αλλο ποσο ανετα θα γυρνας.Βλεπω να κατεβαινει ο χρονος...Αφου πηγατε που πηγατε, δεν μας λετε και καμια ειδηση.
-
Σημερα πηγα στην πιστα (ΣΠΑΤΑ).
καλα ηταν. κοσμο δεν ειχε.αρχισαν να μαζευοντε καρτακια κατα τις 3 το μεσημερι.
το κακο ηταν οτι ειχε παρα πολλες μηχανες και οποτε εμπαιναν(δυστυχως συνεχεια) την κανανε την πιστα ...εγω δεν ειχα και πολυ λαστιχο και η πιστα γλιστραγε αρκετα εως πολυ.
καλυτερος χρονος: 27.60 !!
πιεση ελαστικων: 0.9 σε ολα. -
Το Ribtec και μαλιστα το Ρ1 ηταν ακομα πιο ακριβο.. Ηταν η δευτερη επιλογη μου - λογω κοστους ...
Πηρα το 'αλουμινενιο' της freeminds απο Ace Kart.. 135 euros.. Πιστευω πως αξιζει τα λεφτα του...
Πρεπει αν ανοιξω λιγακι καθισμα, γιατι πιεζομαι αρκετα! (βρε που εχω μπλεξει ο ανθρωπος!!!!)
27,6, ε ?? Μαλιστα μαλιστα.... Λοιπον, απ' οτι βλεπω, ειμαστε πανω - κατω στα ιδια και αυτο με χαροποιει ιδιαιτερα, γιατι το παιχνιδακι στην πιστα θα εχει ενδιαφερον!!
Νεα απο τα δοκιμαστικα δεν εχω να πω.. Φτασαμε εκει οταν ηταν ωρα διαλειματος, οποτε ειχε ησυχια στην πιστα και φασαρια στα πιτ... Πρωτογνωρη εμπειρια, το ξανα 'πα), καναμε μια βολτα και χαιρετισαμε κοσμο... Η περισσοτερη ωρα αναλωθηκε σε κουβεντα με τον Toby.. Καναμε catching up.. Ειχαμε να του μιλησουμε πριν απο τον καινουργιο χρονο.. Οποτε μιλας με τον Τομπυ, ειναι μια εμπειρια!
Επι της ουσιας, τα λαστιχα φετος ειναι πιο ακριβα απ' οτι περισυ.. Μιλησαμε με τον Γαλατση και μας ειπε πως αν συνεχιζε να εφερνε τα YGK θα τα πωλουσε 180 ευρω, ενω τα mojo (που βγαζουν και περισσοτερες ωρες σε ρυθμο αγωνα), κανουν 160.. Τα LeCont που φερνει η Ace ξεκινανε απο 140 τα πιο φθηνα και φτανουν τα 160 κι αυτα.. Δεν θυμαμαι τις γομες ακριβως, αλλα νομιζω καμμια απ' αυτες δεν ηταν η πολυ μαλακη. Σε αλλους για λαστιχα δεν ρωτησα.. Π.χ. MG και κατι τετοιο...
Στα δοκιμαστικα εγινε και ενα συμβαν: Καρτ 'κλαδεψε' μια γυναικα που προσπαθησε να περασει την πιστα καθετα...!
Αυτα!
-
Η γυναικα (κοπελα) που κλαδεψε το καρτ ειναι η Μαρια Ορφανιδη και εσπασε το ποδι της.
27,6 και γλιστραγε παρα πολυ. οποτε, για μενα ειδικα, ηταν παρα πολυ καλος χρονος.
τι εχει παθει η σελιδα και δειχνει μια σελιδα παραπανω???
-
Ασχημο αυτο ...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
.Στα δοκιμαστικα εγινε και ενα συμβαν: Καρτ 'κλαδεψε' μια γυναικα που προσπαθησε να περασει την πιστα καθετα...!
Αυτα!
Αυτο τωρα πως εγινε??
Το STAR βρηκε θεμα η ακομα?
-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
Η γυναικα (κοπελα) που κλαδεψε το καρτ ειναι η Μαρια Ορφανιδη και εσπασε το ποδι της.27,6 και γλιστραγε παρα πολυ. οποτε, για μενα ειδικα, ηταν παρα πολυ καλος χρονος.
τι εχει παθει η σελιδα και δειχνει μια σελιδα παραπανω???
Αν θυμάμαι καλά, η Ορφανίδου δεν ήταν δηλωμένη για τον πρωταθληματικό στις Αφίδνες? Γι' αυτό δεν έτρεξε?
-
η Μαρια νομιζω πως ηταν δηλωμενη για να τρεξει.
την ωρα που περνουσε την πιστα ειχε μεινει ο αδερφος της μεσα και πηγαινε να τον βοηθησει
-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
η Μαρια νομιζω πως ηταν δηλωμενη για να τρεξει.την ωρα που περνουσε την πιστα ειχε μεινει ο αδερφος της μεσα και πηγαινε να τον βοηθησει
Περαστικα της
Παντως τοσο εμπειρη κοπελα με τα καρτ και τις πιστες πως την πατησε ετσι ανεξηγητο .Την θυμαμαι τα χριστουγενα στα σπατα να πηγαινει σφερα και καποια ψυχη απο δω μεσα να μην μπορει να την φτασει.
-
Ο χρήστης xfleo έγραψε:
Περαστικα της
Παντως τοσο εμπειρη κοπελα με τα καρτ και τις πιστες πως την πατησε ετσι ανεξηγητοAυτό ήταν πέναλτυ απο μέρους της. Εμείς νομίζαμε οτι ήταν κάποια κυρία που είδε μια καλή τούφα απο χόρτα και πήγε να μαζέψει.......τέλος πάντων μπορεί η κοπέλλα να τρόμαξε με τον αδελφό της και να πέρασε έτσι ελαφρά νομίζαντας οτι δεν υπήρχε κάποιος μέσα να γυρνά....
Λοιπόν απο καιρό όπως βλέπετε σας έφτιαξα ΤΕΛΟΙΟ... την θερμοκρασία λέω να κατεβάσω λίγο αλλά θα δούμε......
Νομίζω πως για ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΠΑΤΑ...είναι καλά........για δηλώστε συμμετοχές για να προγραματίσουν και οι λοιποί συγγενείς.....
DJ που είσαι και συνονόματος αν μπορείς τα λέμε απο κοντά...
ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Περαστικα της
Παντως τοσο εμπειρη κοπελα με τα καρτ και τις πιστες πως την πατησε ετσι ανεξηγητοAυτό ήταν πέναλτυ απο μέρους της. Εμείς νομίζαμε οτι ήταν κάποια κυρία που είδε μια καλή τούφα απο χόρτα και πήγε να μαζέψει.......τέλος πάντων μπορεί η κοπέλλα να τρόμαξε με τον αδελφό της και να πέρασε έτσι ελαφρά νομίζαντας οτι δεν υπήρχε κάποιος μέσα να γυρνά....
Καλα ρε Αγγελε,δεν εβλεπε,ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ? Τα καρτ δεν ειναι ουτε group N ουτε τραμ νομιζω.
Σαν γνησιος Ελληνας,χωρις να ειμαι μπροστα (ημουν καμια σαρανταρια χιλιομετρα μακρυα)εχω αποψη και καταλογιζω πεναλτυ. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Περαστικα της
Καλα ρε Αγγελε,δεν εβλεπε,ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ? Τα καρτ δεν ειναι ουτε group N ουτε τραμ νομιζω.
Σαν γνησιος Ελληνας,χωρις να ειμαι μπροστα (ημουν καμια σαρανταρια χιλιομετρα μακρυα)εχω αποψη και καταλογιζω πεναλτυ.Να εκτελεστεί απο τα 9 μέτρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...το πέναλτι..
Μήπως ήταν ερωτευμένο το κορίτσι ????Ξέρεις πατέρα τι μπορεί να σου κάνει ο φτερωτός...
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Λοιπόν απο καιρό όπως βλέπετε σας έφτιαξα ΤΕΛΟΙΟ... την θερμοκρασία λέω να κατεβάσω λίγο αλλά θα δούμε......Νομίζω πως για ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΠΑΤΑ...είναι καλά........για δηλώστε συμμετοχές για να προγραματίσουν και οι λοιποί συγγενείς.....
ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!!!!!!ΠΑΡΩΝ
-
θα προσπαθησω
-
Αντε να ερθει και το ΡΟταξ και εκει θα δουμε μαχες...
-
Ο χρήστης 21century έγραψε:
Αντε να ερθει και το ΡΟταξ και εκει θα δουμε μαχες...Δηλαδή θα σε δούμε και σένα με ROTAX !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....αυτό και αν είναι έκπληξη
Γιάννη η στεναχωριμένη φατσούλα ανάμεσα στα χαμόγελα προς τί????? Με το καλό να έρθεις....
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ