-
ωπα!!
Θα κανουμε παρτυ - παρτυ τον Μαρτη??
18-19 θα εισαι ελλαδα ρε θηριο ?? (πως περασε ο καιρος!)
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
:-? Ο καιρός μου κάνει κόλπα και δεν μπορώ να τον πείσω να κάνει ένα ηλιόλουστο διάλειμμα. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί με νέα επιχειρήματα.
Κατα τα άλλα είμαι έτοιμος.... και ανυπόμονος.
Αγγελε εχασες το μαγικο ραβδακι για τον καιρο?
Μου φαινεται θα κανουμε ολοι μαζι τελικα στις 18-19
Καλο μηνα σε ολους
Το ραβδί το έχω αλλά είναι λιγάκι .............κρυωμένο
Να κάνουμε τώρα, που έχουμε 'κάψες' και να κάνουμε ΚΑΙ στις 18 - 19.Αλήθεια τι είναι τότε ?????????? Θα έρθεις πάλι ????????
tm αυτό το................... 'γέμισμα' του χρόνου........μήπως εχει να κάνει με .......τις θερμοκρασίες και τα κουτιά που μας καθυστερούσαν κάποια εποχή ???????
Αρε kkot που είσαι να διαβάσεις τι τραβάωωωωωωωωωωωωωωωωωω, προφήτης είσαι.................
-
αμαν! αρχισαν οι γκρινιες!!
το πληρωμα του χρονου ειναι το σαββατο.. ευελπιστω οτι θα εχω ετοιμη την προεκταση (αν χρειαστει με το καινουργιο καθισμα)....
-
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
μου φαινετε πως ο καιρος δεν θα μας κανει την χαρη αν οχι αυτο, τοτε το αλλο ΣΚ
Γιαννη ποτε ερχεσαι??
-
πστ, οχι μας ειδες γρηγορους και ετοιμοπολεμους και πας να την κανεις!!
ΕΙΠΑΜΕ!! με το κρυο δεν εχουμε προβλημα! η βροχη μας χαλαει... Γενικα η προβλεψη ειναι οτι το σαββατο θα κανει κρυο, αλλα οχι βροχη!
AT THE PISTA! (ΛΕΜΕ!)
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
πστ, οχι μας ειδες γρηγορους και ετοιμοπολεμους και πας να την κανεις!!ΕΙΠΑΜΕ!! με το κρυο δεν εχουμε προβλημα! η βροχη μας χαλαει... Γενικα η προβλεψη ειναι οτι το σαββατο θα κανει κρυο, αλλα οχι βροχη!
AT THE PISTA! (ΛΕΜΕ!)
Εγω ετσι και αλλιως αν παω θα παω Κυριακη.. και εγω για την βροχη λεω... οχι για το κρυο
-
!!!
καλα ρε, μ' αφηνετε και λεω τοσες μερες σαββατο και σαββατο και κανονιζουμε για κυριακη ?!?!?!?
Ψηλε! ποτε ειμαστε για πιστα, τελικα ??
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
!!!καλα ρε, μ' αφηνετε και λεω τοσες μερες σαββατο και σαββατο και κανονιζουμε για κυριακη ?!?!?!?
Μπορει να μην ειμαι ψηλος αλλα σου απανταω εγω.
τοσο καιρο λεμε για Κυριακη 6 Μαρτιου... εσυ που ησουν???
-
ε, ενταξει! το ιδιο λεμε!
Κυριακη!
(ρε σεις.. μη πετατε ημερομηνιες σκετες.. με τα ημερολογια εχω τσακωθει!!
) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
!!!καλα ρε, μ' αφηνετε και λεω τοσες μερες σαββατο και σαββατο και κανονιζουμε για κυριακη ?!?!?!?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν παρακολουθείς το μάθημα και θα σου βάλω κακό βαθμό.Αφού λέμε τόσο καιρό για
6 ΜΑΡΤΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΕμααααααα !!!!!!! στο φύλαγα πολύ καιρό.................... 'καρφί' ε!!!!!!! 'καρφί'
Με τον καιρό κάνω σκληρά παζάρια και τον βλέπω να 'σπάει' και να μου κάνει το χατίρι.Θα μας κοστίσει λίγο παραπάνω αλλά για σας όσους αγαπάω κάνω θυσιές..............
Γιάννη έλα εσύ και εμείς πάλι..................
AT THE PISTAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν είμαι ψηλός.........λίγο παραπάνω απο το μέτριο γιαυτό και δεν βολεύομαι στο καρτάκι.Ένας φίλος όμως κάνει έρευνα για την κατασκευή σασσί για το μήκος μας ..... ε Γιάννη ?????
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Αρε kkot που είσαι να διαβάσεις τι τραβάωωωωωωωωωωωωωωωωωω, προφήτης είσαι.................μαζι σας παντα! μια χαρα τα καταφερνεις με την ...ομάδα:-)
-
ΝΕΩΤΕΡΑ:
Το καθισμα εχει ΤΕΛΕΙΑ εφαρμογη, αν και κατι εγινε, καπως και ηρθα σχεδον πανω απο την μια τρομπα φρενου... Επισης τα ποδια μου ειναι αρκετα κολλητα στο τεποζιτο.. Γενικα η θεση οδηγησης δεν ειχε αλλαξει (δε μπορουσα να συγκρινω, επειδη μεσολαβησε μεγαλο διαστημα), αλλα αυτο που δεν ειχα συνειδητοποιησει ειναι οτι ο μπαϊρακταρης, ειχε δωσει στον πατερα μου προεκταση απο τεφλον 2 εκ. ετοιμη για να τη βαλω.. Τοποθετηθηκε, λοιπον, σιγουρα το τιμονι ηρθε πιο πανω και συνεπως πιο κοντα, αλλα δε ξερω ρε παιδια ...
Τελος παντων, κριτης ολων, η πιστα! Παμε μ' αυτο το configuration και το πολυ πολυ να βγουμε με κανενα πλευρο μειον... Οποτε 'πωλειται οπως ειναι επιπλωμενο' ....
Παντως, για να δηλωσω την αισιοδοξια μου, πηγα και πηρα μπαταριες για το MyChron, μη ξεμεινω κι ολας!
ΔΗΛΩΝΩ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΩΝ για ..... οποτε παμε τελως παντων, αν και ο Αγγελος δε μας τα μαγειρευει τοσο καλα τα πραγματα... Βροχες, λεει το σαββατο, συννεφιες την κυριακη, αλλα αμα ειναι βρεγμενη η πιστα, αστα να πανε!!
Και επειδη εψαχνα μπουζι για το αυτοκινητο, ανακαλυψα πως τα IW27 ('μαμα' μπουζι που ηρθε με το ροταξ') ειναι πιο θερμο απο το IW31 που ειχε το μοτερακι που βρισκεται στην κατοχη του Αγγελου ...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Νο πολυ πολυ να βγουμε με κανενα πλευρο μειον... Οποτε 'πωλειται οπως ειναι επιπλωμενο' ....Δεν θελω τετοια, δεν θα χασουμε τετοιο εμπλεκομενο απο ενα πλευρο!! τοσα εχεις. τωρα που πηρες και το καινουργιο το εργαλο, αδικεια θα ειναι εκει που θα αρχιζες να ριχνεις τα δευτερολεπτα
no pain no gain λενε τα αμερικανακια!!
και εμεις σακατηδες βγηκαμε μετα απο 6 χρονια μπασκετ αλλα ακομα αν την δουμε την πορτοκαλια το στυνουμε το μονο σε χρονο DT. Ασε γιατι θα φερω το 250ρι και σε υπολογιζα για βασικο μου δοκιμαστη !!!Παντως αν πονας μην μπεις γιατι θα γινει μεγαλητερη η ζημια. ρηξε μια επισκεψη σε κανα ορ8οπεδικο. Μπορει να εχεις παθει καμια μικροζημια και να μην το καταλαβεις. Τα πλευρα ειναι ατιμο πραμα και παιρνουν καιρο να γιανουν!!!
-
κατι μικροενοχλησεις εχω, αλλα με τετοια εφαρμογη που εχω στο καθισμα, δε κουναει καθολου ο κορμος, οποτε θεμα τραυματισμου απο τρανταγμα, δεν τιθεται.. Εχει και επενδυση, οποτε ειμαστε Ο.Κ.
Αν το τιμονι ετσι οπως εχει ερθει με βολευει και δε 'βγαινω' απ' το καθισμα, δε χρειαζεται τιποτε αλλο
250, ε
Θα 'θελα καποια στιγμη να κανω προσπαθεια σε κανα σασμανατο 125αρι ...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
κατι μικροενοχλησεις εχω, αλλα με τετοια εφαρμογη που εχω στο καθισμα, δε κουναει καθολου ο κορμος, οποτε θεμα τραυματισμου απο τρανταγμα, δεν τιθεται.. Εχει και επενδυση, οποτε ειμαστε Ο.Κ.
Αν το τιμονι ετσι οπως εχει ερθει με βολευει και δε 'βγαινω' απ' το καθισμα, δε χρειαζεται τιποτε αλλο
250, ε
Θα 'θελα καποια στιγμη να κανω προσπαθεια σε κανα σασμανατο 125αρι ...
Ουτε ο Σουμαχερ δεν θα εκανε ετσι για το καθισμα .Αντε φιλε γιατι πρεπει να χαρεις το εργαλειο και μην σε αγχωνουν τα κολοπαιδα με τους χρονους.Μεσα στην πιστα απο πανω περνα τους...... Ακους Μητσο?
Δεν σας ευχομαι τιποτα αλλο παρα μονο, ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ.ολα τα αλλα τα εχετε.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
250, εΘα 'θελα καποια στιγμη να κανω προσπαθεια σε κανα σασμανατο 125αρι ...
Γκουχ,γκουχ,γκουχ ο κατέχων 125άρι το έπιασε το υπονοούμενο φαντάζομαι
Αυτό με το 250 δεν το έπιασα καλά ....................για διευκρίνησε.....
Λέων............. ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙΣ BASKETaki ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ Ν.ΜΑΚΡΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΒΡΑΔΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΈΙΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...........................ΚΑΝΟΝΙΖΩ
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Ουτε ο Σουμαχερ δεν θα εκανε ετσι για το καθισμα .Αντε φιλε γιατι πρεπει να χαρεις το εργαλειο και μην σε αγχωνουν τα κολοπαιδα με τους χρονους.Μεσα στην πιστα απο πανω περνα τους...... Ακους Μητσο?Επππππππππππ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.................ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΕΙ
ΚΑΝΕΙΣ λόγω ύψους
απο τα πλάγια έχω έτοιμες πόρτες .............. οπότε
Δεν σας ευχομαι τιποτα αλλο παρα μονο, ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ.ολα τα αλλα τα εχετε.
ΚΑΙ καλό καιρό θα έχουμε..............τα είπαμε δεν τα είπαμε !!!!!!!!!
ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....
¨Οταν θα είσαι ΚΑΙ εσυ να δεις συμμετοχές...............
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Γκουχ,γκουχ,γκουχ ο κατέχων 125άρι το έπιασε το υπονοούμενο φαντάζομαιΕχω εχωωωω... σε άριστη κατάσταση αλλά ποίος ενδιαφέρεται???
Καλά ρε ΤΜ φτιάχνεις ομάδα? πόσα Καρτ θα πέρεις??
Θετικά 125cc σασμανάτο.
Ροπή παντού.
'Ελαστικό' σε γραμμές λόγο ροπής.
αίσθηση καθαρόαιμου (λόγο ταχυτήτων).
'φτιάχνει donuts'. Κυκλακια το καλύτερο.
Και ,από προσωπική εμπειρία, δεν σπάει δεν χαλάει-κολαεί και όταν πας πίστα θα κάνεις μέχρι να σου πέσουν τα χέρια. Ενώ με το 100αρη π.χ περισσότερο έφτιαχνα παρά έκανα.
Λιγότερο λαδάκι στο μίγμαΑρνητικά 125cc σασμανάτο.
Θέλει ΠΟΛΥ καλύτερη φυσική κατάσταση από ενα αυτόματο στρίβεις με το ένα χέρι,και 'ανακατεύεις' εκατοντάδες φορές το 'γουδοχέρι'
Βολεύει περισσότερο σε ανοιχτές πίστες.
Είναι βαρύτερο από τα υπόλοιπα.καλό σ/κ
-
Παιδια ελπιζω να τα καταφερουμε να μαζευτουμε να τα πουμε και απο κοντα... at the pista
δυστυχως παιζει να μην εχω μεταφορικο
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ