-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Καλά βρε ιερόσυλοι, κανονίσατε karting day την ημέρα έναρξης του Π.Π. F1;!;Θα πέσει φωτιά να σας κάψει!!!
Αγόρι μου εμείς ΕΤΣΙ γιορτάζουμε ..................κάνοντας καρτ και στα διαλείμματά μας, βλέπουμε και τι γίνεται απο την τηλεόραση που βρίσκεται σχεδόν μέσα στην πίστα. και ξανά πάλι......και όταν τελείωσανμ τα εξωπραγματικά που βλέπαμε κάναμε τα δικά μας. Να μην μένουμε μόνο με τα .........εικονικά
-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
θα ερχομουν εστω για παρεα αλλα δεν ειχα καποιον για να ερθω.
θα ερχομου κατα το μεσημερακι με τον Λογο αν εχεις ακουστα αλλα ηταν λιγο αρρωστος και δεν μπορεσαμεΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! έχω ένσταση....
Ούτε και εγω δεν θυμάμαι τι έταξα στον καιρό για να κάνει διάλειμμα ΕΙΔΙΚΑ για μας,αφήσαμε παιδιά ,σκυλιά,γατιά για την αγάπη μας,ενθουσιάστικα που θα είμαστε τόσοι..................και ................ φτου απογοητεύτηκα.
Ευτυχώς δεν χαλάω την καρδιά μου και μόνος μου να είμαι ................
ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΡΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ
Όμως η μέρα εξελίχτηκε απίθανα.............καλή παρέα απ'έξω και ακόμη καλύτερη απο μέσα...............αν εξαιρέσουμε ενα 'χαζό' έβγα που μου κόστισε ένα διάλειμμα για αλλαγή γραναζιού
Βρήκα ευκαιρία να γίνω αυτοκόλλητος με το μπροστινό καρτ,προφυλακτήρα-προφυλακτήρα για ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΥΡΟΥΣ. Πρώτα με τον πιτσιρικά,όπου κάναμε και μαθήματα προσπεράσματος,'τραβήγματος' και 'σπρωξίματος'και μετά με τον Δημήτρη.Νέα γνωριμία,του είπα και την παρέα μας εδώ.Έχει ένα Haase-Rotax και έγινε ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.Απίθανη κατάσταση και εγω δεν θυμάμαι πόσους γύρους μπροστά εγώ - μπροστά εκείνος και να κυνηγιόμαστε ανελέητα.Η ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ χωρίς το παραμικρό στραβοπάτημα εκμεταλευόμαστε τα λάθη του άλλου για να πλησιάσουμε ή να απομακρυνθούμε.Εναλλάξ στο κεφάλι και γύρω-γύρω σε απόσταση filler Αυτή η κατάσταση είναι που με φτιάχνει.Όταν δε είμαστε 3 ή 4 με ίδια μοτερ.................... χε,χε,χε,χε.....Έκανε μάλιστα και ατομικό ρεκόρ,με το κυνήγι.................που κάναμε, 26:80.......άρα ο συναγωνισμός μας βελτιώνει.
Τον 'ελαφρύ' δεν τον ξαναφήνω να περάσει γιατί μου φεύγει,οι ευγένειες τέλος. Οχι τίποτε άλλο αλλά βάζει το κεφάλι κάτω και δεν περιμένει λιγάκι. ¨Ομως θα γνωριστούμε καλύτερα και θα μάθει να παίζει,όταν με το καλό γίνει καλά.
-
στην κατω δεξια, ομως, πριν ανηφορισει παλι, εκανα το λαθος και βγηκες πλαϊ μου!
Ηταν πραγματικα πολυ ωραια να παιζεις με αλλους και να βλεπεις τις σχετικες ταχυτητες να παιζουν κοντα στο 0!!
Η να βλεπεις γραμμες, να βλεπεις που κερδιζεις σε σχεση με τον 'αντιπαλο' και που χανεις, να προσπαθεις να εισαι σταθερος στους γυρους σου για να μη τον χασεις κι ολ' αυτα!!
Δρομολογουνται αγορες γιλεκων ΛΕΜΕ!!
Οχι πια δακρυα!
Αντε να ξεκινησει για τα καλα η αγωνιστικη περιοδος, γιατι εχουμε χαλασει!
Φευγουμε με γεματα ρεζερβουαρ! (Αν ΑΥΤΟ δεν ειναι καταντια, τοτε τι ειναι, Νικο Τσιαμτσίκα ???)
-
ΑΑΑ! Μαλλον καταλαβα ποιον λες. Ο πατερας του εχει αρκετο μαλλι και μια παλια Ferrari?? αν ναι, καταλαβα ποιον λες.
-
οχι, δεν καταλαβες ποιον λεω!
καταλαβα, ομως, ποιος νομιζεις οτι ειναι!
Δεν εχει και σημασια, ομως!
-
ετσι, ετσι...
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,
ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Κ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΤ Κ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΣΥΜΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ Κ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΑΜΗΛΟ.ΤΟ ΚΑΡΤ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΕΡΙΑ 1 ΟΜΑΔΑΣ.ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΕΝΑ ΤΡΕΙΛΕΡ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ. KEEP KARTING ΠΑΙΔΙΑ!!! -
ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΕ Ω.....ΛΙΓΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ!
SORRY....... -
Ο χρήστης COSMAS ROUSSOS έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,
ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Κ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΤ Κ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΣΥΜΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ Κ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΑΜΗΛΟ.ΤΟ ΚΑΡΤ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΕΡΙΑ 1 ΟΜΑΔΑΣ.ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΕΝΑ ΤΡΕΙΛΕΡ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ. KEEP KARTING ΠΑΙΔΙΑ!!!Κοσμά !!!!?? καλά έκανε και έπεσε το μάτι σου απο δώ Δεν ξέρω πόσες σελίδες άντεξες να διαβάσεις αλλά επειδή 'πονάμε' πολύ με το θέμα του έχουμε αλλάξει τα φώτα
Μακάρι να σε διαβάζουμε συχνά και ακόμη καλύτερα να βλεπόμαστε - παίζουμε παρέα.Πάντως και εγω στις πρώτες δημοσιεύσεις που έκανα έγραφα με κεφαλαία οι παλιοί μου πρότειναν να γράφω με μικρά γιατί έτσι λεει, φαίνεται ότι φωνάζουμε
Θα ήθελα να μάθουμε λίγα περισσότερα για΄σένα.....όπως, τι καρτάκι έχεις,που μένεις ,πόσο χρονών είσαι,αριθμό ταυτότητας ,φορολογικού μητρώου τέτοια απλά πράγματα Αστειεύομαι βέβαια.............ότι νομίζεις και σου κάνει΄όρεξη ρωτάς και ανταλλάσουμε απόψεις.
Αυτό που θα ήθελα και φαίνεται σιγά - σιγά να γίνεται ,είναι να μαζευόμαστε 3-4 καρτάκια παρέα και να παίζουμε όμορφα,διασκεδαστικά και κυρίως φιλικά. Χωρίς παρατράγουδα και ζημιές,με μπόλικη πλάκα και αλληλοβοήθεια.¨Οπως μπορεί ο καθένας να βοηθάει και να μοιράζεται οτι γνωρίζει.Υπάρχουν και κάποια σχέδια για το ΜΕΛΛΟΝ και όταν θα είμαστε έτοιμοι θα χρειαστούμε βοήθεια.
Νάσαι καλά και να σε διαβάζουμε.Άγγελος
-
Καλημέρα Άγγελε,
αρχικά σ ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση σου, όταν τελειώσω με την κατασκευή του τρέιλερ (υπολογίζω 1με2 μήνες λόγω δουλειάς) θα ανταποκριθώ σίγουρα. Είμαι 22 κ κάτι κ πρόσφατα απέκτησα ένα Ίντρεπιντ/Ρόταξ του 2003, ύστερα από μία επαφή ενός χρόνου κ 10 προπονήσεων με ένα Haase/Rotax του 00-01. Ποια είναι ακριβώς τα καρτ που απαρτίζουν την παρέα σας?Σασί,μοτέρ,ελαστικά δηλαδή. Ανήκετε σε κάποια ομάδα του χώρου? Οι ηλικίες σας? -
ωπα! νατα μας!
intrepid - rotax! να υποθεσω μιλαμε για το silverstone!
το χαζευα οταν ηταν να παρω το πρωτο μου καρτακι... Ειχε ενα του κουτιου - σχεδον - στην πιστα στον Αγιο κοσμα και το μελετουσαμε με τον αγγελο.. Ηταν για πωληση, αλλα η τιμη ηταν απαγορευτικη για τοτε.. δεν ηθελα να δωσω τοσα χρηματα, γιατι δεν ηξερα αν θα μου αρεσε στη συνεχεια!
η παρεα - τουλαχιστον η τακτικη - απαρτιζεται απο δυο καρτακια με ροταξ μαξ και τα δυο και το ενα ειναι σασσι MBA (2002 σασσι - κινητηρας - αν θυμαμαι καλα) και το αλλο CRG (2004).
λαστιχα αυτη τη στιγμη ειμαστε με mg κιτρινα, αλλα εχουμε κανει διατριβες με διαφορους και διαφορετικους τυπους ελαστικων ταυτοχρονα (!) επανω με αποτελεσματα τουλαχιστον θεαματικα!
(γενικος κανονας: Οτι εχει γομα επανω, αντικαθιστα αυτο με τα λινα)Στην ευρυτερη παρεα υπαρχει κι ενα biesse - fox, ενα Tecno - Rotax και ενα Tecno - Parilla αν δεν κανω λαθος
Δεν ανηκουμε σε καμμια ομαδα, οτι μπορουμε κανουμε μονοι μας στους κινητηρες και εγω ειμαι 30.
Αν εχεις χρονο και διαθεση, κανε εναν κοπο και διαβασε το τοπικ απο την αρχη! Θα εχεις γελιο εγγυημενο!
Α! επισης να πω οτι αυτο το τοπικ ειναι AIM MyChron optimized
Χαιρετιζω!
-
Καλημέρα Άγγελε,
αρχικά σ ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση σου, όταν τελειώσω με την κατασκευή του τρέιλερ (υπολογίζω 1με2 μήνες λόγω δουλειάς) θα ανταποκριθώ σίγουρα. Είμαι 22 κ κάτι κ πρόσφατα απέκτησα ένα Ίντρεπιντ/Ρόταξ του 2003, ύστερα από μία επαφή ενός χρόνου κ 10 προπονήσεων με ένα Haase/Rotax του 00-01. Ποια είναι ακριβώς τα καρτ που απαρτίζουν την παρέα σας?Σασί,μοτέρ,ελαστικά δηλαδή. Ανήκετε σε κάποια ομάδα του χώρου? Οι ηλικίες σας?Καλώς ήρθες Κοσμά.
Να παρουσιαστώ κι εγώ. Με λένε Βασίλη, 19, από Αθήνα. Έχω ένα καρτ της Tecno με μοτέρ της Iame. Ξεκίνησα από πέρισυ τον Ιούνιο με προπονήσεις στον Αγ. Στέφανο. Δεν είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά τα υπόλοιπα μέλη της παρέας γιατί είτε κανονίζουν σε άλλες πίστες (δεν μπορω να μεταφέρω το καρτ), είτε κανονίζουν πάνω σε μεγάλα γεγονότα (έναρξη της F1 π.χ.), είτε και τα 2 μαζί...
Στα δικά μας τώρα. Σε μερικές ώρες θα ανέβω στην πίστα για να το λιώσω. Έχω να πάω 1.5 μήνα... Για αντίποινα θα κατασκηνώσω έξω από την πίστα και θα κάνω καρτ για 12 ώρες καθημερινά. τώρα που είναι κλειστή η σχολή!!!
-
Καλημέρα Άγγελε,
αρχικά σ ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση σου, όταν τελειώσω με την κατασκευή του τρέιλερ (υπολογίζω 1με2 μήνες λόγω δουλειάς)Ώπαααααααααααααααααα για δώσε λεπτομέρειες γιατί αυτό έχω ακριβώς στο μυαλό μου.Ψάχνω για κάτι σχετικά φτηνό και θα μου άρεσε να ακούσω το σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου.Μήπως να το κάνουμε επι 2.....
....θα ανταποκριθώ σίγουρα. Είμαι 22 κ κάτι κ πρόσφατα απέκτησα ένα Ίντρεπιντ/Ρόταξ του 2003, ύστερα από μία επαφή ενός χρόνου κ 10 προπονήσεων με ένα Haase/Rotax του 00-01. Ποια είναι ακριβώς τα καρτ που απαρτίζουν την παρέα σας?Σασί,μοτέρ,ελαστικά δηλαδή. Ανήκετε σε κάποια ομάδα του χώρου? Οι ηλικίες σας?
Τι την θές την ηλίκία,......ευαίσθητες ερωτήσεις κάνεις...... στην καρδιά μου 23................... (σαν το νούμερο που φόραγε ο 'αέρινος' )
Και απο ομάδα ....................την 'Παρέα που όλο μεγαλώνει KART TEAM'
Για αντίποινα θα κατασκηνώσω έξω από την πίστα και θα κάνω καρτ για 12 ώρες καθημερινά. τώρα που είναι κλειστή η σχολή!!!
Ναι αγόρι μου και να πάρεις ένα βυτιοφόρο και ένα φορτηγό λάστιχα.... και που είσαι...............ότι λάστιχα δν σου κάνουν μην τα πετάς πριν ενημερώσεις..
Την Κυριακή ξεκινά και το πρωτάθλημα καρτ..........όσοι δεν φύγετε για τριήμερο κανονίζουμε να δούμε δράση ???????????? Αν δε ξεκινήσει στεγνά και μετά βρέξει ΠΡΕΠΕΙ να ειμαι εκεί με 'φορτηγό'...............
-
Είναι το silverstone ακριβώς, τώρα το μαθαίνω για να σου πω εντυπώσεις. Έχω 2 προπονήσεις μόλις μαζί του.
Βασίλη καλή προπόνηση! Δ φαντάζεσαι πόσο θα θελα να πήγαινα πίστα κ εγώ, υπομονή....................
Τρέιλερ...... Είναι κάτι στο οποίο έχω αναλώσει άπειρες πραγματικά ώρες σε διάφορους ανθρώπους που κατασκευάζουν κ για καρτ. Εν τέλει επένδυσα τα χρήματα αυτά στο καρτ κ αποφάσισα να φτιάξω ένα με την συμβολή ενός οικογενειακού φίλου. Ακόμη το σχέδιο αυτό βρίσκεται στα χαρτιά, οπότε ακόμη δ μπορώ να σου πω κάτι σαφές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χρησιμοποιηθουν άξονες κ άλλα μέρη από αυτοκίνητα. Προς το παρόν αυτό........... Ποιό είναι το ποσό που θα θελες να διαθέσεις περίπου? -
κοσμα, μακαρι να μπορεσεις να φτιαξεις ενα τρεϊλερ και να σου ερθει φθηνοτερα.. Ειχα κανει κι εγω μια ερευνα αγορας μηπως ηταν προτιμοτερο να φτιαξω εγω ενα δικο μου, αλλα αυτα που κοστιζουν ειναι ο αξονας μαζι με τα μουαγιε και οι ζαντες με τα λαστιχα (αν μιλαμε για μικρες, ωστε να εχει το μικροτερο δυνατον υψος απο την ασφαλτο)... Λαμαρινες, χουφτες πριζες και φαναρια μαζι με καλωδιωσεις ειναι γενικα αστεια... Αλλα οταν το ειχα ψαξει, λιγο πολυ στις τιμες που πωλειται ενα καινουργιο ερχοταν, χωρια που στο εδινε μαζι με την αδεια και δεν ετρεχες στα υπουργεια για αναγνωριση τυπου κλπ κλπ κλπ...
Μεχρι στιγμης χρησιμοποιω το τρεϊλερ της οικογενειας (διορθωση... μπαγκαζιερα ειναι), αλλα θελω να φτιαξω ενα σωστο τρεϊλερ να ειναι ακομα πιο εξυπηρετικο... Εχω τηλεφωνο απο εναν ανθρωπο ο οποιος φτιαχνει τρεϊλερ και απ' οτι μου ειπε ο πατερας του ραφαηλου, ηταν ο φθηνοτερος, χωρια που δεν ηξερε τι ειναι καρτ και του το εφτιαξε οπως το ηθελε... Σε γνωστους τρεϊλερ-αδες η κατασκευη ενος τρεϊλερ, οπως το ειχα φανταστει ξεκινουσε απο 600 ευρω, ενω με εξτρα μπαρες και διαφορα που ζητησα για ευκολοτερη ζωη η τιμη ανεβηκε στα 800 !!!!
Καπου εκει το παρατησα το θεμα (προσωρινα) μεχρι να μιλησω με τον ανθρωπο του ραφαηλου και ακουσω καμμια τιμη λογικη... Για απολυτα νουμερα, εγω δε μπορω να σου πω ποσον... Π.χ. 400 ευρω μου φαινεται καλη τιμη, 600 το ξεχναμε
Τοσο απλα!
Προπονησεις που κανεις?
-
Εχω απογοητευτει με το θέμα τρειλερ, εχω βρει κ εγω έναν αργυρουπολη ο οποιος ζητουσε 500, που ειναι σε λογικα πλαισια,για τρειλερ για μηχανες προσαρμοσμενο στις αναγκες του καρτ κ με ραγες να ανεβαινει σπρωχτό. Το χω αφησει κ εχω στραφει στην λυση που προανεφερα καθως υπαρχουν αξονες χουφτες κλπ. 400 ειναι πολυ καλα χρηματα.
Αγιο Στεφανο, παντα σαββατο, λογω δουλειας. -
αν υπαρχουν ολ' αυτα, τοτε εισαι αρχηγος!
Πιστα στον Αγιο Στεφανο ?
Παντως σαββατο θα γινεται χαμος στα κιουρκα, καθως θα γινονται προπονησεις εν οψει του αγωνα της κυριακης!! Θελω να περασω ΚΑΙ απο εκει μια βολτιτσα για να τσεκαρω ενα γιλεκακι που χρειαζομαι επειγοντως!
ΑΓΓΕΛΕΕΕΕΕΕΕ!!!! εχουμε γεματο προγραμμα το σαββατο!
-
την Κυριακη θα παει κανεις Σπατα???
Κοσμα καλωσηρθες.
Μαλλον ειμαι ο μικροτερος της παρεας(15 στα 16) και προς το παρον κανω με το καρτ του αδερφου μου, ενα tecno-rotax του 2004.. Λαστιχα μεχρι τωρα bridgestone . -
κυριακη θα ειμαστε εκτος αθηνων!
βολτα με το 106sportclub!σαββατο, ομως, αν σε βγαλει ο δρομος και θες να τα πουμε απο κοντα (και εχει καλο καιρο και μπλα μπλα), εγω θα προσπαθησω, οπως προεγραψα, να βρεθω αφιδνες... θελω να τσεκαρω ενα γιλεκακι
-
Όταν ο Κοσμάς λέει Αγ. Στέφανο, φαντάζομαι αναφέρεται στον 'ναό' (Kartodromo ). Σήμερα είχε πάρα πολύ κόσμο, λόγω του αγώνα. Η φυσική μου κατάσταση είναι για κλάματα σε σχέση με τις αρχές Φεβρουαρίου...
Κληρονόμησα έναν πονοκέφαλο, άλλο πράγμα...
Φαντάσου να φτάσω στην ηλικία του Άγγελου τι έχει να γίνει!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ