-
οκ, παντως εμεις ειμαστε προγραμματισμενοι για εκει, καιρου επιτρεποντως βεβαιως....
Κατα το μεσημερακι μας βλεπω...
-
tm το όνομα σου;
Άγγελε θα έρθεις;
Σίγουρα δεν έχει καμιά εκδήλωση;
-
Τριανταφυλλος!
Λοιπον, ο εταιρος της ατυπης 'ομαδας' πηρε τηλεφωνο το πρωι καρτοδρομο και εμαθε οτι ειχε, λεει, μια εκδηλωση. Συμπερασμα, τα σπατα ηταν μονοδρομος, μιας και η Αγια Μαριννα, δεν δεχεται ιδιοκτητα τις Κυριακες...
Πρωινο ξυπνημα, λοιπον (κατα τις 10, μετα απο τηλεφωνο) και μερχι να ετοιμαστω, εφτασα στο δευτερο σερβις της ομαδος κατα τις 12 - 12,30.. Οι δουλειες ηταν συγκεκριμενες... Φτιαξιμο καμπανας για 11-αρι γραναζι (μιας και μονο το ενα καρτακι ειχε πισω γραναζι καταλληλο για 12 μπροστα) και αλλαγη ζιγκλερ. Εκρινα (πςςςςς, γεια σου μεγαλε!!) οτι το καλυτερο ζικλερ για τις συνθηκες που επικρατουσαν θα ηταν ενα 172. Πραγμα το οποιο πραξαμε... Βουρ για την πιστα, λοιπον, οπου επρεπε να αλλαξω πισω γραναζι και να τεντωσει η αλυσιδα.. Ολα ωραια και καλα! Ηρθε η ωρα που θα μπαιναμε..
Ο Αγγελος μπηκε απροβληματιστα και εκανε τις βολτες του.. Εγω με το που μπηκα, διεπιστωσα οτι το μοτερακι μου δεν δουλευε καλα... Διστακτικο χαμηλα, καποια στιγμη εκανε ενα μπαμ καπου στη μεση και υστερα να μην ανεβαζει στροφες με τιποτα! (με το ζορι εφτανε τις 12,500) ...
Εξω, ρυθμιση της power valve και ξανα μεσα.. Λιγο βελτιωθηκε η κατασταση, αλλα τιποτα ιδιαιτερο... Ξανα εξω, ξανα ρυθμιση, τιποτε..
Πορισμα, πλουσιο μειγμα... Βγαλαμε τη βελονα και τοποθετησαμε το jet needle στην 1η θεση (να το κανουμε λιγο πιο φτωχο)... Μπηκα παλι μεσα και το παλεψα το θεμα.. Στους πρωτους 2 γυρους, παλι τα ιδια... Το μοτερ βελτιωθηκε θεματακια στα χαμηλα, αλλα ψηλα δεν ελεγε να 'σκασει'... Στην τριτη στροφη, μπαμ! ξαφνικα εγινε!!! Το μοτερ ανεβασε.... Μετα αρχισαν τα δυσκολα... Το τιμονι ειναι μακρια απο τα χερια μου, με αποτελεσμα να κρατιεμαι απ' αυτο και να βγαινω εξω απο το καθισμα..
Αποτελεσμα: Τραυματισμος.. Η αριστερη μου πλευρα ειναι σε ασχημη κατασταση Δεν μπορω να γυρισω αποτομα, δε μπορω να στριψω ανετα το τιμονι του αυτοκινητο, δεν μπορω να ανασανω βαθεια...
Συμπερασμα: Αλλαγη ζιγκλερ απο 172 σε 170 και ρυθμιση του jet needle, γιατι μαλλον το 172 παραηταν.... Ρυθμιση λιγο καλυτερα της power valve, αλλαγη καθισματος και επιλυση θεσης οδηγησης..
.. με βλεπω για κανα 15ημερο οφφ!
Υ.Γ.: Παρ' ολες τις δυσκολιες αντιμετωπισαμε , οι οποιες με 'δενουν' με το καινουργιο μου καρτακι, σημειωθηκε και ο καλυτερος χρονος που εχω δει ποτε μου! 26.90
-
Αυτά έχει το καρτ Τριαντάφυλλε.
Για γνωστούς λόγους δεν θα μπορέσω να έρθω Σπάτα. Καλά να περάσετε!!!
-
Καλημέρα στην παρέα μας.
Είμαι φορτωμένος αδρεναλίνη και αισθάνομαι να πονάω πολύ λιγώτερο απο άλλες φορές παρόλο που γύρναγα με τις ώρες........
Έκανα ψιλορυθμίσεις για το μέγεθός μου και είδα βελτίωση στην θέση που κάθομαι.Μένει να ρυθμίσω και το καθισμα λίγο πιο σωστά,για μένα,και πάμε για καλύτερους χρόνους.Ο φίλος είναι μικρός το δέμας και με το καινούργιο,κουκλί αλλά μαύρο ,καρτάκι του τον βλέπω κάτω απο 26...........Άμα κατέβω και γυρνάω σταθερά κάτω απο 27 θα είμαι πολύ ευχαριστημένος.Τώρα γυρνάω 27 + με ελεγχόμενη οδήγηση.Όταν ξεθαρέψω λίγο ακόμη θα πάω καλύτερα.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΜΕΡΕΣ....................
Τα πιο φρέσκα ,πάντως λάστιχα έχουν άλλη αίσθηση.Που να βάλω και τα απάτητα Τα λυπαμαι όμως και δεν ξέρω τι να κάνω
Σχάρα οκ αλλά θέλω και βοηθό για το πάνω κάτω.
Γιάννη θα έχουμε trailor μεταβαλόμενου μήκους και χωρητικότητας.Ανάλογα τους εκδρομείς θα χωράει και τα ανάλογα καρτάκια......................το φαντάζεσαι Πές μας νεότερα απο Αγγλία και δραστηριότητες.DVD ήρθαν απο άλλο φανατικό του αγοράζω απο το δίκτυο,ευχαριστώ.
Μάστορα ρίξε ιδέες πως θα καταφέρω να πλησιάσω τον tm.......Να του βάλω υδράργυρο στο σασσί ......... να γίνει πιο βαρύ ????????
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Αυτά έχει το καρτ Τριαντάφυλλε.Χαίρομαι οταν έχουμε τετοια γιατί και μαθαίνουμε κάθε φορά κάτι καινούργιο και κάνουμε νέους φίλους και νοιώθω μεγαλύτερη ικανοποίηση που μαστορεύουμαι και δουλευει κιόλας.
Βασίλη έλα μια φορά κάτω να σε γνωρίσουμε και χωρίς καρτάκι ..........έχουμε εμείς
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Αυτά έχει το καρτ Τριαντάφυλλε.
Χαίρομαι οταν έχουμε τετοια γιατί και μαθαίνουμε κάθε φορά κάτι καινούργιο και κάνουμε νέους φίλους και νοιώθω μεγαλύτερη ικανοποίηση που μαστορεύουμε και δουλευει κιόλας.
Αυτά είναι!!! Εγώ τώρα παλεύω με τα ηλεκτρικά του. Η μπαταρία μου παραδίδει πνεύμα. Ευτυχώς έχω άλλη μια και θα πάω κάποια μέρα για να τη δοκιμάσω.
Βασίλη έλα μια φορά κάτω να σε γνωρίσουμε και χωρίς καρτάκι ..........έχουμε εμείς
Αν είναι την Κυριακή θα περάσω για έναν καφέ να τα πούμε. Άγγελε θα είσαι πάνω; Εγώ μάλλον προγραμματίζω για Παρασκευή στο Καρτοντρόμο.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Τριανταφυλλος!Λοιπον, ο εταιρος της ατυπης 'ομαδας' πηρε τηλεφωνο το πρωι καρτοδρομο και εμαθε οτι ειχε, λεει, μια εκδηλωση. Συμπερασμα, τα σπατα ηταν μονοδρομος, μιας και η Αγια Μαριννα, δεν δεχεται ιδιοκτητα τις Κυριακες...
Πρωινο ξυπνημα, λοιπον (κατα τις 10, μετα απο τηλεφωνο) και μερχι να ετοιμαστω, εφτασα στο δευτερο σερβις της ομαδος κατα τις 12 - 12,30.. Οι δουλειες ηταν συγκεκριμενες... Φτιαξιμο καμπανας για 11-αρι γραναζι (μιας και μονο το ενα καρτακι ειχε πισω γραναζι καταλληλο για 12 μπροστα) και αλλαγη ζιγκλερ. Εκρινα (πςςςςς, γεια σου μεγαλε!!) οτι το καλυτερο ζικλερ για τις συνθηκες που επικρατουσαν θα ηταν ενα 172. Πραγμα το οποιο πραξαμε... Βουρ για την πιστα, λοιπον, οπου επρεπε να αλλαξω πισω γραναζι και να τεντωσει η αλυσιδα.. Ολα ωραια και καλα! Ηρθε η ωρα που θα μπαιναμε..
Ο Αγγελος μπηκε απροβληματιστα και εκανε τις βολτες του.. Εγω με το που μπηκα, διεπιστωσα οτι το μοτερακι μου δεν δουλευε καλα... Διστακτικο χαμηλα, καποια στιγμη εκανε ενα μπαμ καπου στη μεση και υστερα να μην ανεβαζει στροφες με τιποτα! (με το ζορι εφτανε τις 12,500) ...
Εξω, ρυθμιση της power valve και ξανα μεσα.. Λιγο βελτιωθηκε η κατασταση, αλλα τιποτα ιδιαιτερο... Ξανα εξω, ξανα ρυθμιση, τιποτε..
Πορισμα, πλουσιο μειγμα... Βγαλαμε τη βελονα και τοποθετησαμε το jet needle στην 1η θεση (να το κανουμε λιγο πιο φτωχο)... Μπηκα παλι μεσα και το παλεψα το θεμα.. Στους πρωτους 2 γυρους, παλι τα ιδια... Το μοτερ βελτιωθηκε θεματακια στα χαμηλα, αλλα ψηλα δεν ελεγε να 'σκασει'... Στην τριτη στροφη, μπαμ! ξαφνικα εγινε!!! Το μοτερ ανεβασε.... Μετα αρχισαν τα δυσκολα... Το τιμονι ειναι μακρια απο τα χερια μου, με αποτελεσμα να κρατιεμαι απ' αυτο και να βγαινω εξω απο το καθισμα..
Αποτελεσμα: Τραυματισμος.. Η αριστερη μου πλευρα ειναι σε ασχημη κατασταση Δεν μπορω να γυρισω αποτομα, δε μπορω να στριψω ανετα το τιμονι του αυτοκινητο, δεν μπορω να ανασανω βαθεια...
Συμπερασμα: Αλλαγη ζιγκλερ απο 172 σε 170 και ρυθμιση του jet needle, γιατι μαλλον το 172 παραηταν.... Ρυθμιση λιγο καλυτερα της power valve, αλλαγη καθισματος και επιλυση θεσης οδηγησης..
.. με βλεπω για κανα 15ημερο οφφ!
Υ.Γ.: Παρ' ολες τις δυσκολιες αντιμετωπισαμε , οι οποιες με 'δενουν' με το καινουργιο μου καρτακι, σημειωθηκε και ο καλυτερος χρονος που εχω δει ποτε μου! 26.90
Γέμισε τα πλαινά του καθίσματος γιατί ο πόνος στα τα πλευρά είναι ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα...
-
Σταθη καλημερα! Εχω ηδη ενα tillett που περιμενει τοποθετηση... Το προβλημα δεν ειναι να γεμισω τα πλαϊνα... Να σας εξηγησω ποιο ειναι το προβλημα:
Λογω κατασκευης το καθισμα μου ειναι μικρο νουμερο. Σαν μικρο νουμερο, ομως, εχει 'ρηχα' ας το πουμε πλαϊνα... Αυτο σε συνδιασμο με το γεγονος οτι το τιμονι ειναι μακρυα μου και τα χερια μου ειναι σχεδον τεντωμενα, στις στροφες κρατιεμαι απο το τιμονι, πραγμα που σημαινει αυτοματως οτι 'βγαινω' απο το καθισμα (οσον αφορα στα πλαϊνα)...
Βρισκουν τα πλευρα μου, δηλαδη, στην κοχη του πλαϊνου του καθισματος... Το tillett, ουτως ή αλλως, εχει βαθυτερο καθισμα, οποτε θα βοηθησει, αλλα σιγουρα η θεση οδηγησης θελει διορθωση, εστω κι αν 'χαλασει' το 'απολυτο' setup του καρτ... Γιατι αν δεν μπορω να καθησω και να οδηγησω, να το βρασω το στησιμο, σωστα ???
Απο ενα σημειο και μετα, δεν ειχα κεφι να μπω.. Εντωμεταξυ, μολις λυσαμε τα θεματα με το καρμπυρατερ και το μοτερ ειχε ξυπνησει, λεμε να μπουμε για παιχνιδι με τον αγγελο, αλλα στον δευτερο ή τριτο γυρο, βγηκα, γιατι ηδη η ζημια ηταν μεγαλη (στα πλευρα) ...
-
Τριαντάφυλλε έχεις γιλέκο για τα πλευρά; Σε εμένα, κάθε φορά που έφευγα από την πίστα, η πλάτη μου ήταν γεμάτη αίμα . Πήρα ένα γιλέκο της MIR (δεν είναι πολύ ακριβά) και έλυσα το πρόβλημα . Επίσης η αντοχή μου βελτιώθηκε κατά πολύ. Άντεχα άνετα απόσταση αγώνα...
Με το γιλέκο σφηνώνεις στο κάθισμα και στην ουσία, στις στροφές, κρατιέσαι από αυτό. Τα χέρια αναλαμβάνουν απλώς να στρίψουν το τιμόνι.
Είχα ακούσει ότι χωρίς γιλέκο μέχρι και οι ερασιτέχνες (σαν εμάς) έφευγαν από την πίστα με σπασμένα πλευρά...
-
Καλημέρα στην παρέα μας.Είμαι φορτωμένος αδρεναλίνη και αισθάνομαι να πονάω πολύ λιγώτερο απο άλλες φορές παρόλο που γύρναγα με τις ώρες........
Έκανα ψιλορυθμίσεις για το μέγεθός μου και είδα βελτίωση στην θέση που κάθομαι.Μένει να ρυθμίσω και το καθισμα λίγο πιο σωστά,για μένα,και πάμε για καλύτερους χρόνους.Ο φίλος είναι μικρός το δέμας και με το καινούργιο,κουκλί αλλά μαύρο ,καρτάκι του τον βλέπω κάτω απο 26...........Άμα κατέβω και γυρνάω σταθερά κάτω απο 27 θα είμαι πολύ ευχαριστημένος.Τώρα γυρνάω 27 + με ελεγχόμενη οδήγηση.Όταν ξεθαρέψω λίγο ακόμη θα πάω καλύτερα.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΜΕΡΕΣ....................
Τα πιο φρέσκα ,πάντως λάστιχα έχουν άλλη αίσθηση.Που να βάλω και τα απάτητα Τα λυπαμαι όμως και δεν ξέρω τι να κάνω
Σχάρα οκ αλλά θέλω και βοηθό για το πάνω κάτω.
Γιάννη θα έχουμε trailor μεταβαλόμενου μήκους και χωρητικότητας.Ανάλογα τους εκδρομείς θα χωράει και τα ανάλογα καρτάκια......................το φαντάζεσαι Πές μας νεότερα απο Αγγλία και δραστηριότητες.DVD ήρθαν απο άλλο φανατικό του αγοράζω απο το δίκτυο,ευχαριστώ.
Μάστορα ρίξε ιδέες πως θα καταφέρω να πλησιάσω τον tm.......Να του βάλω υδράργυρο στο σασσί ......... να γίνει πιο βαρύ ????????
Αγγελε,με την διαφορά κιλών που έχετε,δεν τον φτάνεις με τίποτα.....
Έχω μια πατέντα για δύο καρτ σε τρέιλερ,που θα σου φύγει το ΚΑΦΑΣΙ.Όταν θα έχω ώρα,θα βγάλω φωτογραφίες. -
Γιλεκο δεν εχω, κι οντως κανουν δουλεια, αλλα το θεμα ειναι και το σωστο 'καθισμα', πραγμα το οποιο δεν εχω
Οταν λυθει αυτο, με δεδομενο οτι το καθισμα ειναι στο σωστο μεγεθος, δεν θα υπαρχουν τετοια προβληματα...
Παιδια, πως μπορει να μαλακωσει ενα σασσι, το οποιο δεν εχει εξτρα μπαρες και χωρις να βγαλουμε αξονα για να αφεραισουμε το ενα πισω ρουλεμαν ?
-
του αδερφου μου το καρτ εχει το 'σωστο' καθισμα αλλα οχι για μενα για να καταλαβετε στα Σπατα μετα την δεξια την παρατεταμενη μολισ στριβω το αριστερο το πεταλο νιωθω να ξεκουραζομαι γιατι τα κακομοιρα τα πλευρακια μου τι τραβανε μαζι με την πλατη δεν λεγεται. Βλεπετε ειμαι αρκετα αδθνατος και παιζω μες το καθισμα. Για αυτο οταν με το καλο ξαναπαμε για καρτ(αμην και ποτε...!) θα παρω γιλεκο γιατι δεν παει αλλο.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Παιδια, πως μπορει να μαλακωσει ενα σασσι, το οποιο δεν εχει εξτρα μπαρες και χωρις να βγαλουμε αξονα για να αφαιρεσουμε το ενα πισω ρουλεμαν ?Δοκίμασε να λασκάρεις τις βίδες σου......................γενικά Του καθίσματος,των πλαινων και γενικα βίδες που δένουν εξαρτήματα στο σασσί. Χαλάρωσε και θα με θυμηθείς.....
-
Παιδια, πως μπορει να μαλακωσει ενα σασσι, το οποιο δεν εχει εξτρα μπαρες και χωρις να βγαλουμε αξονα για να αφαιρεσουμε το ενα πισω ρουλεμαν ?
Δοκίμασε να λασκάρεις τις βίδες σου......................γενικά Του καθίσματος,των πλαινων και γενικα βίδες που δένουν εξαρτήματα στο σασσί.
Χωρίς να το έχω δοκιμάσει προσωπικά, δεν θα μ'άρεσε πολύ σαν ιδέα...
-
Παιδια, πως μπορει να μαλακωσει ενα σασσι, το οποιο δεν εχει εξτρα μπαρες και χωρις να βγαλουμε αξονα για να αφαιρεσουμε το ενα πισω ρουλεμαν ?
Δοκίμασε να λασκάρεις τις βίδες σου......................γενικά Του καθίσματος,των πλαινων και γενικα βίδες που δένουν εξαρτήματα στο σασσί.
Φοβάμαι οτι δεν είναι αρεσκείας αν το θες πιο 'μαλακό',να 'δουλεύει' περισσοτερο το σασι σαν ανάρτηση..........τότε χαλάρώνεις.Άλλωστε οι βίδες μας είναι ασφαλείας και δεν έχεις πρόβλημα να λασκάρουν
Μια δοκιμή θα σε πείσει.......... -
Φοβάμαι οτι δεν είναι θέμα αρεσκείας αν το θες πιο 'μαλακό',να 'δουλεύει' περισσοτερο το σασι σαν ανάρτηση..........τότε χαλάρώνεις.Άλλωστε οι βίδες μας είναι ασφαλείας και δεν έχεις πρόβλημα να λασκάρουν
Μια δοκιμή θα σε πείσει.......... -
Φοβάμαι οτι δεν είναι θέμα αρεσκείας αν το θες πιο 'μαλακό',να 'δουλεύει' περισσοτερο το σασι σαν ανάρτηση..........τότε χαλάρώνεις.Άλλωστε οι βίδες μας είναι ασφαλείας και δεν έχεις πρόβλημα να λασκάρουν
Μια δοκιμή θα σε πείσει..........Ακριβώς αυτό είχα στο μυαλό μου, το φόβο να στρίβεις και ξαφνικά να φύγει καμιά μπάρα...
Αλλά, γενικά, νομίζω ότι τουλάχιστον στο καρτοντρόμο και με φυσιολογικές συνθήκες το καρτ πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο σκληρό κατά τον εγκάρσιο άξονα...
-
Τι λέτε για Παρασκευή στο Καρτοντρόμο; Αν έχει καλό καιρό (Άγγελε τα μαγικά σου ) εγώ θα είμαι εκεί από το πρωί...
-
εγω αποκλειομαι και λογω τραυματισμου και λογω του οτι στο καρτ δεν εχει αλλαχτει το καθισμα και υπαρχει πιθανοτητα μεγαλη να ειμαι εκτος αθηνων!
Εγιναν καποιες (λιγες) εργασιες στο καρτ χθες οι οποιες περιελαμβαναν και αλλαγη ζιγκλερ...
ΑΓΕΕΛΕΕΕΕΕ!!! Οι ροδελες ειναι σωστες τελικα!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ