-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Το επιθετο της ηταν ιδιο με αυτο που ηταν γραμμενο εξω στην επιγραφη της εκθεσης.Ααααα, έτσι εξηγείται!
Έτσι όπως την περιγράφεις δεν ήταν ακριβώς πωλήτρια αλλά ...σεξοπαγίδα! -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Έχετε δει ποτέ γυναίκα πωλήτρια αυτοκινήτων;
Άρα δεν υπάρχει δυνατότητα σύγκρισης εδώ.
Ω ναι αγαπητε.Και ηταν σικατη,ευγενικη,χαριτωμενη,με ενα γαργαρο γελιο,μια υπαρξη τελεια θηλυκια.
Το επιθετο της ηταν ιδιο με αυτο που ηταν γραμμενο εξω στην επιγραφη της εκθεσης.
Δώσε στοιχεία Μπάρμπα-DAP,αυτό με ενδιαφέρει πολύ!!!Λέω νά αγοράσω αυτοκίνητο ξέρεις!!!
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Γ: Ναι μωρέ αλλά θα καίει πολύ.
Α: Κοίτα, έτσι που είναι οι δρόμοι μας το 1600 θα καίει σίγουρα λιγότερο τελικά από το 1200 (...άλλη τεχνική ανάλυση...).Μήπως μπορείς να κάνεις την τεχνική ανάλυση και σε εμένα (έστω και με τη μορφή PM);
Για τον ίδιο λόγο που ένα αυτοκίνητο με μακριές σχέσεις καίει πιο πολύ από ένα με κοντές. Στην Ελλάδα οι επιταχύνσεις/επιβραδύνσεις είναι πιο συνηθισμένες, παρά η οδήγηση με σταθερή ταχύτητα. Και σε αυτές τις συνθήκες ένα αυτοκίνητο που μπορεί να επιταχύνει πιο αβίαστα (είτε λόγω κυβικών-άρα ροπής είτε λόγω σχέσεων) μπορεί να οδηγείται με μεγαλύτερη σχ'εση στο κιβώτιο, άρα λιγότερες στροφές στον κινητήρα, άρα οικονομικότερα.
-
Πάντως, για να πω κι εγώ τη γνώμη μου (γιατί, ποιος στη ζήτησε;; ), θεωρώ πως τα πάντα είναι θέμα χαρακτήρα και αντίληψης.
Υπάρχουν άντρες με χαμηλότατο επίπεδο συμπεριφοράς ή/και νοημοσύνης, υπάρχουν άντρες εγωιστές στο δρόμο, υπάρχουν άντρες που περνάνε την όποια ικανότητα οδήγησης σαν μαγκιά, υπάρχουν άντρες που δε θα έπρεπε να είναι στο τιμόνι, υπάρχουν γυναίκες ψώνια (θα πάρω ένα τρέντυ αμάξι), υπάρχουν γυναίκες άσχετες (τι είναι αυτό το στρογγυλό μπροστά μου), υπάρχουν γυναίκες κακές στο τιμόνι, υπάρχουν γυναίκες τσόκαρα.
Το φύλο δεν είναι τόσο σημαντικό. Όλα είναι σχετικά. Η ξαδέρφη μου πχ. οδηγεί καλύτερα από τους περισσότερους γνωστούς μου.
Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον theio ότι οι γυναίκες είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι έχουν μειωμένη αντίληψη χώρου σε σχέση με τους άντρες. Για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο drawback για εκείνες.
Δεν έχω κορνάρει ποτέ σε γυναίκα που είναι ανίκανη να παρκάρει γρήγορα ή που είμαι από πίσω της σε ένα στενο και πάμε με 5χλμ/ω σταματώντας σε όλες τις καθέτους παρόλο που έχουμε προτεραιότητα. Υπάρχουν όμως και μερικές που κάνουν μλκίες μεγαλύτερες από ό,τι θα έκανε ποτέ άντρας. Παρκαρίσματα που μπλοκάρουν λεωφορεία, κλείνουν γκαράζ, διπλοπαρκαρίσματα, κραγιόν στο φανάρι (όσο κι αν λένε ότι είναι μύθος, μου έχει τύχει ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ), εκεί πρέπει να ακούσουν το κλασσικό 'άντε πλύνε κάνα πιάτο'. Γιατί δυστυχώς, αυτές που ποτέ δεν έπλυναν πιάτο είναι που συμπεριφέρονται λες κι ο δρόμος είναι δικός τους.
-
Προς απάντηση του 'axios'
**ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ **
Θέμα 1: Πώς να γεμίζετε παγοθήκες. Βήμα - βήμα με παρουσίαση slides.
Θέμα 2: Χαρτιά τουαλέτας: φυτρώνουν μόνα τους ή χρειάζονται αλλαγή; Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης.
Θέμα 3: Διαφορές μεταξύ του καλαθιού για τα άπλυτα και του πατώματος.
Φωτογραφίες και επεξηγηματικά γραφήματα.
Θέμα 4: Πιάτα και μαχαιροπήρουνα: μπορούν να σηκωθούν και να πετάξουν μόνα τους στον νεροχύτη; Παραδείγματα σε βίντεο.
Θέμα 5: Απώλεια ταυτότητας: όταν χάνεις το TVcontrol από το έτερό σου ήμισυ. Υποστηρικτική τηλεφωνική γραμμή και ψυχανάλυση.
Θέμα 6: Μαθαίνοντας πώς να βρίσκεις πράγματα, αρχίζοντας με το να ψάχνεις στο σωστό μέρος αντί να κάνεις το σπίτι άνω κάτω ενώ ουρλιάζεις. Ανοιχτή συζήτηση.
Θέμα 7: Υγεία: η αγορά λουλουδιών δεν είναι επώδυνη για την υγεία σας.
Γραφικά και ηχητικά παραδείγματα.
Θέμα 8: Οι αληθινοί άντρες ζητάνε οδηγίες όταν χάνονται. Αληθινές μαρτυρίες.
Θέμα 9: Είναι γενετικά δυνατόν να κάτσεις αμίλητος ενώ αυτή παρκάρει;
Προσομοίωση οδήγησης.
Θέμα 10: Μάθημα ζωής: οι βασικές διαφορές ανάμεσα στη μητέρα και τη σύζυγο.
Συζήτηση μέσω διαδικτύου και αυτοσχεδιασμοί.
Θέμα 11: Πώς να γίνεις η ιδανική παρέα για τα ψώνια. Ασκήσεις χαλάρωσης, διαλογισμού και τεχνικές αναπνοής.
Θέμα 12: Πώς να πολεμήσεις την εγκεφαλική ατροφία: να θυμάσαι γενέθλια, επετείους, άλλες σημαντικές ημερομηνίες και να τηλεφωνείς όταν πρόκειται να αργήσεις. -
δεν νομίζω οτι θα βγάλουμε άκρη ποτέ μλκς κάνουν και άντρες και γυναίκες οδηγοί....
πιστεύω όμως οτι είναι περισσότερες οι γυναίκες που τις παραδέχονται απο τους άντρες που όλοι κατεξοχήν είναι αστέρια, χεράδες κλπ.κλπ...
ιστορίες άπειρου κάλους και απο τα δύο φύλα καθημερινά...το θέμα είναι όμως πιο βαθύ, οτι γενικότερα δεν υπάρχει οδηγητική παιδεία...και δυστυχώς δεν κάνουμε τίποτε να διορθώσουμε αυτό το καθεστώς, πράγμα λυπηρό...γιατι αυτες/οί που κοροιδεύουμε ή βρίζουμε ή η η η...μπορεί αύριο να είναι αιτία καποιοι άλλοι να μην γυρίσουν ποτε ξανά σπίτι τους -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Θέμα 9: Είναι γενετικά δυνατόν να κάτσεις αμίλητος ενώ αυτή παρκάρει;Είναι γενετικά δυνατόν να καταφέρει να παρκάρει αν το κάνεις;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Είναι γενετικά δυνατόν να καταφέρει να παρκάρει αν το κάνεις;
νααααααααιιιιιιιιιιι
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Είναι γενετικά δυνατόν να καταφέρει να παρκάρει αν το κάνεις;
νααααααααιιιιιιιιιιι
ναι...ρενάκι ναι...
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ναι...ρενάκι ναι...εσένα έπρεπε να σε τιμωρήσω στο Δασικό Χωριό, αλλά την γλύτωσες γι' αυτό και έχεις το θάρρος και λές αυτά που λές
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
.....οτι γενικότερα δεν υπάρχει οδηγητική παιδεία...και δυστυχώς δεν κάνουμε τίποτε να διορθώσουμε αυτό το καθεστώς, πράγμα λυπηρό...γιατι αυτες/οί που κοροιδεύουμε ή βρίζουμε ή η η η...μπορεί αύριο να είναι αιτία καποιοι άλλοι να μην γυρίσουν ποτε ξανά σπίτι τουςNαι σαφως και ειναι τραγικο το οτι χανεται τοσος κοσμος στους δρομους μας. Το θεμα εχει ομως και μια σοβαρη ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ διασταση: Τι κανει ο καθενας απο εμας προκειμενου να μαθει να κυκλοφορει σωστα και με ασφαλεια?
Δεν ειναι θρασος, ανευθυνοτητα κτλ κτλ οταν καποιος ο οποιος δεν ξερει να οδηγει βγαινει και κυκλοφορει στους δρομους και οποιον παρει ο χαρος?? Με λιγα λογια : 'που πας βρε ασχετε, δε ξερεις οτι η ασχετοσυνη σου μπορει να σκοτωσει εσενα και οποιονδηποτε αλλο στο δρομο?'.
Ειναι σα να πληρωσω για να παρω το διπλωμα οδηγησης αεροπλανου και στη συνεχεια και ...ξεχυθω στους ουρανους και οποιον παρει ο χαρος!
Αρα, πολυ μεγαλο μεριδιο ευθυνης το εχουν οι ιδιοι οι ασχετοι οδηγοι οι οποιοι πολυ απλα ΔΕΝ θα επρεπε να οδηγουν! Οπως ευθυνη εχει και ο μπαμπας που αγοραζει αυτοκινητο στη κορακλα που δεν ξερει που πανε τα 4, ευθυνη εχει και η μαμα που παιρνει στο γιοκα της που περασε τις πανελληνιες και του πηρε το υπερ-GTi για να μη νιωθει μειονεκτικα ο κανακαρης της στο Πανεπιστημιο...
Με λιγα λογια, ειμαστε χωρα του παραλογου!!!!, και θα γελαγαμε παρα πολυ αν αυτη η κατασταση δεν εστελνε στον αλλο κοσμο 2500 συνανθρωπους μας καθε χρονο.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Έχετε προσπαθήσει ποτέ γυναίκα που ετοιμάζεται να αγοράσει αυτοκίνητο να μην αγοράσει την έκδοση με το μικρότερο κινητήρα;
Εχετε παει ποτέ σε άντρα πωλητή, ξέροντας ήδη τις τεχνικές προδιαγραφές και τα εξτρα του αμαξιου που θέλετε να αγοράσετε?
-Γεια σας, θέλω αυτό το αμάξι.
-Γεια σας, είναι αυτό που βλέπετε στην βιτρίνα
-Ναι αλλά αυτό της βιτρίνας είναι άλλη εκδοση
-Ε ναι
-Και αυτή η άλλη που με ενδιαφέρει εμένα? Βγαίνει με 'αυτά'?
-Ε ... ναι
-Εχει και κατι εξτρα?
-Ε.... τι εξτρα
-Εννοώ π.χ. ρυθμιζόμενους καθρέφτες?
-Α! Εεεεε όχι! Εχει όμως αερόσακο συνοδηγού σαν εξτρα
-Ναι, αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει ο αερόσακος συνοδηγού
-Εεεε ναι
-Και? Τι άλλα
-Ε.. αυτά
-Μαλιστα(δεν συνεχίζω τον διάλογο...καταλαβαίνετε.. μία από τα ίδια)
Eδω εχεις δικιο κατα καποιο τροπο οι πιο πολλοι πωλητες δεν θεωρουν τις γυναικες ικανες να ξερουν απο αυτοκινητα η να ειναι τεχνικα ικανες.
Θυμαμαι η γυναικα μου πηγε να παρει αυτοκινητο και το πρωτο πραγμα που της ειπαν: ελα βρε κοριτσι μου να σου εξηγησω τι πρεπει να παρεις και τι πρεπει να κοστιζει. Γυρναει και του λεει καλα βλεπεις καμια τριγυρω που να ειναι 'κοριτσι σου;'. Την αρχισε στις παπαριες και οτι θα την βοηθησει γιατι ειναι 'γλυκια κοπελα' κτλ... μου το ειπε χρονια μετα (τοτε δεν την ηξερα) και εσκασα στα γελια φυσικα δεν πηρε το αυτοκινητο.
Περιπτωση δυο:
Η γυναικα του κουμπαρου μου παει για ψωνια αυτοκινητου. Και αυτη πανε να τη ζαλισουν με ηλιοροφες, δερμα και πολλες θηκες για το 'makeup'. Τους αρχιζει τις ερωτησεις για τη μηχανη, κυλινδρους, ροπη, ιπποδυναμη, 4 channel ABS η 3 channel ABS. Αλλα ο πωλητης κανει αναθεωρηση και απαντα σωστα και αλλαζει υφος και μαλιστα της λεει οτι πολυ λιγες γυναικες ρωτανε τετοιες ερωτησεις (Εμ τι περιμενε επεσε σε γυναικα μηχανολογο που ηξερε λεπτομεριες και ηθελε πληροφοριες )
Πολλα τετοια παραδειγματα.
Ν.
-
Για το γιόκα με το υπερ-GTi δεν είναι αλήθεια,τουλάχιστο από αυτά που έχω δει εγώ,ώντας φοιτητής,τα διάφορα υπερ-GTi τα έχουν παιδιά που είναι 'ψαγμένα' και αρκετά σχετικά με το αντικείμενο...Αντίθετα οι 'άσχετοι' αρκούνται σε...Golfοειδή (αν δεν είναι Golf) αφού ισχύει κάτι σαν τη Χλωρίνη Κλινέξ:αυτήν ξέρετε,αυτήν εμπιστεύεστε!Ακόμα και έτσι όμως οι 'άσχετοι' είναι συντηριτικοί και τελικά πιο συχνά την πατάει ο 'ψαγμένος' με το υπερ-GTi...
Πάντως και μιας και μιλάμε για γυναίκες,η εποχή των παντελώς άσχετων (χωρίς εισαγωγικά) γυναικών με τα αυτοκίνητα έχει περάσει ανεπιστρεπτί!Έτσι ναι μεν υπάρχει η πλειοψηφία με τα...Polo (είναι...Golf σε σμίκρυνση άρα καλό ) αλλά βλέπω πολύ συχνά κορίτσια με Civic Type-R και άλλα τέτοια 'ειδικά' αυτοκίνητα (ειδικά το Type-R είναι το πιο συχνό 'ειδικό' σε γυναικεία χέρια!).Μπράβο τους για την πρόοδο λοιπόν -
Το πρωί ήμουνα στην Εθνική Οδο, κοιταω αριστερα και τί να δω...
...μια γκομενα με μια κουρσαρα,με πατημενα 150, να κοιταζεται στον πλαϊνο καθρεφτη και να βαζει κραγιον !!!....και φυσικα,ετσι αφηρημενη, ειχε αρχισει να μπαινει στη λουριδα μου!...τρομαξα τοσο που μού επεσε η ξυριστικη μηχανη απ το ενα χερι και το σαντουιτς απο το αλλο, προσπαθησα να κουμανταρω το τιμονι με τα γονατα,μού φευγει και το κινητο οπως το κρατουσα με τον ωμο και μιλουσα, πεφτει μεσα στον καφε που ειχα αναμεσα στα ποδια μου, εγιναν τα πληκτρα του λαπτοπ σκατα... ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΔΗΓΟΙ, σού λεει μετα! χαχαχα!! -
Πριν μερικα χρονια παω παρεα με ενα φιλο σε αντιπροσωπια της Πεζο για να δουμε το Ραλυ, σε καποια επαρχιακη πολη.
Ο πωλητης εκεινη τη στιγμη εξυπηρετουσε μια κυρια γυρω στα 40. Με μεγαλη μας εκπληξη βλεπουμε οτι η κυρια αυτη ηθελε να αγορασει το 106 ραλυ, ενω ο πωλητης ηθελε να της πουλησει το 106 1,4 !!!
- νομιζω οτι θα σας ταιριαζε καλυτερα το 1400 το οποιο δεν ειναι αργο και εχει καλυτερο εξοπλισμο.
- εγω θελω αυτο ομως (το ραλυ) γιατι εχει πολυ ωραιο χρωμα (το μπλε που το εβγαζε) και ετσι οπως ειναι πιο χαμηλο δειχνει περισσοτερο...
- ναι, αλλα ειναι γρηγορο αυτοκινητο και θα σας φανει καπως σκληρο!
- δε με πειραζει, ετσι και αλλιως για μεσα στη πολη το θελω!!!
Τελος παντων, μετα απο μερικες μερες βλεπω την ανωτερω κυρια να προσπαθει να παρκαρει το Ραλυ σε ενα χωρο 6 μετρων κανοντας μπροστα - πισω καμια 10αρια φορες, με τον κινητηρα να μουγκριζει και τελικα να παραταει την προσπαθεια και να φευγει!!!
-
Το χουν οι πωλητές της Peugeot φαίνεται, αλλά θα πρέπει να ανοίξουμε άλλο thread για τους 'πωλητές', ορισμένων αντιπροσωπειών γενικά και θα πέσει πολύ γέλιο
Ο κολλητός μου πήγε να πλακώσει πωλητή Peugeot. Είχε πείσει τον πατέρα του να αγοράσει τελικά το XSi, αντί του 1.4 XR (τότε) και λέει ο 'πωλητής':
'μα γιατί θέλετε το XSi (που είχε και ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ) Επειδή το χω οδηγήσει το αυτοκίνητο, είναι μόνο για αγωνιστική χρήση!!!!!! '
ε περιττό να αναφέρω ποιο 106 πήρε τελικά
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ξέρεις, το θέμα 'αυτοκίνητο/ανδρισμός' δεν είναι μόνο ανδρικό προνόμιο. Υπάρχουν και γυναίκες με 'ανδρισμό' που συμπεριφέρονται έτσι.Είναι κυρίως ανδρικό όμως!! Σε ένα ποσοστό 99.9%
Χα! Ειδικά για το τριπλοπαρκάρισμα μη μιλάς καθόλου! Σε αυτό είστε μακράν πρωταθλήτριες!
Διαφωνώ
Δεν ξέρω ποσοστά, θα σου πω όμως την λογική μου. Ο άντρας θα τα γράψει όλα και θα τριπλοπαρκάρει, γιατί είναι γαϊδούρι εκ φύσεως. Το ξέρουμε, το έχουμε αποδεχθεί αυτό!
Η γυναίκα όμως, δεν θα τριπλοπαρκάρει, όχι επειδή δεν είναι γαϊδούρα, αλλά επειδή φοβάται!!! Φοβάται ότι θα την βρίσουν, φοβάται ότι θα χτυπήσουν το αμάξι της κλπ κλπ λκπ
Προσωπικά βρίζω και τα δύο φύλα που διπλο/τριπλο παρκάρουν γιατί βαριούνται να ψάξουν για θέση ή γιατί βαριούνται να περπατήσουν 5 λεπτά. ('το σύνδρομο του Ελληνα')Ξέρεις πόσες γυναίκες έχω δει στην Ε.Ο. στην αριστερή με 70 να μιλούν στο κινητό με δέκα αυτοκίνητα πίσω τους να κάνουν υπομονή; Το σύνδρομο της αριστερής λωρίδας δεν έχει φύλο.
Δεν έχει φύλο, πάλι όμως αλλάζουν οι λόγοι. Ο άντρας θα μείνει εκεί γιατί όπως έχω εξηγήσει είναι 'ο άρχοντας του δρόμου'. Η γυναίκα θα μείνει εκεί γιατί έχει άγνοια και δεν ξέρει τι της γίνεται. Εαν καποιος της εξηγούσε οτι 'Μην το κάνεις αυτό γιατί τζιζ', πιστεύω οτι οι περισσότερες δεν θα το έκαναν.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
δεν νομίζω οτι θα βγάλουμε άκρη ποτέ μλκς κάνουν και άντρες και γυναίκες οδηγοί....
...το θέμα είναι όμως πιο βαθύ, οτι γενικότερα δεν υπάρχει οδηγητική παιδεία...ω ναι!!! Συμφωνώ απόλυτα!! Το έχουμε ξανασυζητήσει και σε άλλο θέμα. Οταν πας σε μια σχολή οδηγών 'μαθαίνεις' τα απολύτως απαραίτητα. Κανείς δεν ασχολείται να σου πει 5 πράγματα. Εαν είσαι τυχερή/ός και έχεις έναν σωστό πατέρα, μητέρα, φίλο, φίλη που θα σου πει καποια πράγματα, αποκτάς και σωστή συμπεριφορά στο δρόμο. Εαν όχι, παραμένεις άσχετος/η και κάνεις όλα αυτά που βλέπουμε και γκρινιάζουμε.
Το ότι οι άντρες οδηγούν πιο σωστά από τις γυναίκες είναι λογικό. Οι άντρες συνήθως οδηγούν από πολύ μικρή ηλικία και δεν περιμένουν να μάθουν από μια σχολή οδηγών. Για εξηγείστε μου τώρα εσείς πώς γίνεται σε 30 μαθήματα μία γυναίκα να μάθει τα πάντα περί οδήγησης και σωστής συμπεριφοράς? Αυτό χρειάζεται πείρα και συνεχή τριβή.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
κτλ κτλ οταν καποιος ο οποιος δεν ξερει να οδηγει βγαινει και κυκλοφορει στους δρομους και οποιον παρει ο χαρος?? Με λιγα λογια : 'που πας βρε ασχετε, δε ξερεις οτι η ασχετοσυνη σου μπορει να σκοτωσει εσενα και οποιονδηποτε αλλο στο δρομο?'.Nαι αλλά δε νομίζεις ότι καποιος πρεπει να τους πει οτι είναι άσχετοι? Εχω την αίσθηση οτι δεν το ξέρουν
'Η άγνοια σκοτώνει', το έχεις ακούσει?
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
κτλ κτλ οταν καποιος ο οποιος δεν ξερει να οδηγει βγαινει και κυκλοφορει στους δρομους και οποιον παρει ο χαρος?? Με λιγα λογια : 'που πας βρε ασχετε, δε ξερεις οτι η ασχετοσυνη σου μπορει να σκοτωσει εσενα και οποιονδηποτε αλλο στο δρομο?'.
Nαι αλλά δε νομίζεις ότι καποιος πρεπει να τους πει οτι είναι άσχετοι? Εχω την αίσθηση οτι δεν το ξέρουν
'Η άγνοια σκοτώνει', το έχεις ακούσει?
Ναι συμφωνω οτι καποιος θα πρεπει να τους το πει (σε γυναικες και αντρες), αλλα νομιζεις οτι θα εισακουστουν???
Οι αντρες απο εγωισμο δυσκολα θα το παραδεχθουν, ενω οι γυναικες επειδη θα νομιζουν οτι τους τα λεμε αυτα μονο και μονο επειδη ειναι γυναικες, θα γραψουν τις παρατηρησεις εκει που ξερουν...Αλλωστε ποσο ηλιθιος πρεπει να ειναι καποιος και να μην ξερει οτι ειναι ασχετος, οταν μεσα σε ενα χρονο εχει σπασει 4 καθρεπτες και εχει και 2 μικροτρακαρισματα με δικια του υπαιτιοτητα (εχω προσφατο παραδειγμα...)
Σε καθε περιπτωση ολοι αυτοι δεν θα επρεπε να κυκλοφορουν στους δρομους, αλλα ειπαμε, ειμαστε χωρα μπανανια!
Ιδιαιτερότητες των δύο φύλων στην οδήγηση