-
Και είναι ωραίο το CX-5
-
Ας κοιτάξουν πόσο πουλάει το Q3, και πόσο θα μπορούσαν να του κλέψουν πωλήσεις πουλώντας το CX-5 γύρω στα 25-28 χιλιάρικα.
Ας φέρουν το 3 σε ντιζελάκι (κυκλοφορεί στο εξωτερικό με τον 1.6 της PSA, τον ίδιο που φοράνε και τα C3/DS3/C4 με τις προσφορές και έχει γεμίσει η Ελλάδα από δαύτα)
Ας κάνουν καμια διαφημισούλα και καμιά προσφορά στο 2, που είναι το μοναδικό τους μοντέλο που έχει προδιαγραφές να πουλήσει ακόμα και εν μέσω κρίσης.
Αλλά αυτοί το χαβά τους. Δεν πειράζει, ας κάτσουν να κοιτάνε τα 6 Μk2 1.8 που τους έχουν ξεμείνει εκεί από το 2010. Ας κάτσουν να κοιτάνε τη Mazda να πουλάει 1-2 αυτοκίνητα το μήνα.
Το παλικάρι που είχε τη Mazda στην περιοχή μου, άνοιξε το 2009 και ένα μαγαζί με ποδήλατα απέναντι από την έκθεση. Μόλις άρχισε η κρίση το 2010, σταμάτησε τη συνεργασία με την ΕΛΜΑ, πήρε τα ποδήλατα από το απέναντι νοικιάρικο μαγαζί και τα πήγε στον δικό του, ιδιόκτητο χώρο της έκθεσης. Φαντάσου να μην είχε ανοίξει το ποδηλατάδικο και να είχε κρατήσει ακόμα τη Mazda. Θα πεινούσε!! -
Tάσο, ο δικός μας δεν νομίζω να είχε την όρεξη για συνέχεια,στο θέμα mazda και αυτοκίνητο γενικότερα.Εδώ τόσα χρόνια δεν είχαν ασχοληθεί καθόλου με το θέμα ανταλακτικά και κυρίως σέρβις των αυτοκινήτων που πουλούσαν.Θα μου πεις και οι άλλοι 'άφησαν' μια εταιρεία με ακόμα μεγαλύτερο πελατολόγιο και ψήνουν......κοτόπουλα!!!
-
Ρούφα το 'φελλό'........
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
Tάσο, ο δικός μας δεν νομίζω να είχε την όρεξη για συνέχεια,στο θέμα mazda και αυτοκίνητο γενικότερα.Εδώ τόσα χρόνια δεν είχαν ασχοληθεί καθόλου με το θέμα ανταλακτικά και κυρίως σέρβις των αυτοκινήτων που πουλούσαν.Θα μου πεις και οι άλλοι 'άφησαν' μια εταιρεία με ακόμα μεγαλύτερο πελατολόγιο και ψήνουν......κοτόπουλα!!!αινιγματικος.....
-
ggab,το πόστ μου αναφαίρεται,αν είδες την αρχή του ,σε αυτά που έγραψε ο tasos96,ξέρει αυτός σε ποιόν αναφαίρομαι
-
Και βέβαια ξέρω!! Και κάθε φορά που του πάω το Merida μου για λάδωμα, τον συγχαίρω, γιατί έκανε αυτό που πραγματικά αγαπούσε και παράτησε αυτό που δεν του άρεσε στην κατάλληλη στιγμή!! Και όσο για ανταλλακτικά, υπήρχε (και ακόμα υπάρχει...) άλλος που τα έχει αναλάβει.
-
Για τα ανταλακτικά και το σέρβις,πάντα υπήρχε ο Αντώνης Στον πατέρα του αναφαίρομαι,για το οτι δεν είχαν ασχοληθεί περισσότερο με την mazda,στον νομό μας.
-
Είναι γρήγορα λέμε....!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... rnLquI1bA8 -
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... rnLquI1bA8εφυγε στην ψυχρα;;;
-
Αυτός μέχρι που σταμάτησε,πρέπει να έχει κάνει άλλα δύο τέτοια!!!!!Ε ρε να τον πετύχαινες το πούστη έ;.......
-
Αυτός μέχρι που σταμάτησε,πρέπει να έχει κάνει άλλα δύο τέτοια!!!!!Ε ρε να τον πετύχαινες το πούστη έ;.......να τον πετυχεις δυσκολο το βλεπω!!!.........να σε πετυχει.........για πλακα!!!!!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... rnLquI1bA8εφυγε στην ψυχρα;;;
Αν ήταν τύφλα από τις βότκες θα καθόταν ;
-
πάνε-έλα για camping στην Αγ.Άννα,με 4 άτομα και το χώρο αποσκευών ασφηκτικά γεμάτο,συνολικά χλμ 325 και το trip έβγαλε μέση κατανάλωση 6.8λ!!!στην εθνική πήγαινα με 130-140χλμ και μετά τα Ψαχνά όσο σου επιτρέπουν οι στροφές και οι προπορευόμενοι......
αύριο μένει να κάνω τσέκ στο βενζινάδικο για να δω τα λίτρα -
Ελίν;....
-
Ελίν;....Ναι.....
-
21 λίτρα τελικά έδειξε η αντλία.. .....
-
Πηγα μια εβδομαδα στα Νιφοραι'ι'κα Αχα'ι'ας ..........συνολικα χλμ,με τις εκει διαδρομες 560
Μεση καταναλωση 5.9 λ/100χλμ..........αφου σχεδον σε ολο το σκατοδρομο πας με 80-100
Απορω τοσα χρονια πως δεν εχει γινει κανα βαρβατο τροχαιο!!!! -
Τωρα ειναι που δε γινονται βαρβατα τροχαια γιατι με τις κορινες πολυ απλα δε μπορεις να προσπερασεις.
-
Καλά..............λες και θέλει πολύ να ξεχαστεί/αποκοιμηθεί/ ,κανείς και να μπεί στο αντίθετο!
απλά ως τώρα είναι θαύμα.........χώρια το αμόκ που γίνεται όταν ανοίγει ο δρόμος για λίγο να προσπεράσουν όλοι οτι υπάρχει και δεν υπάρχει!!!!
MAZDA 6