-
Παντως σιγουρα τελικος νικητης δεν θα ειναι ο καλυτερος,η ο πιο τυχερος, αλλα η πιο καλη επενδυση για τον καθενα.Μου φαινεται πως ο αυριανος πρωταθλητης δεν χρειαζεται τοσο πολυ τα χερια του,οσο τον κυριο Ριτσαρντς,η τον κυριο Τοντ,η τον κυριο Προβερα στο πλαι του.Οχι και τοσο παραλογο,αλλα σιγουρα χωρις καμια δεσμευση με εταιρεια αυτοκινητων.Μαλλον δεσμευση με σουπερ-μαρκετ χρειαζεται.'Ενα ξσαρα κιτ-καρ εκει,ενα εβο 22,5 εκει και εδω μαλλον θα ταιριαξει καλυτερα γκολφ κιτ καρ ΄98 ομως,οχι ΄99'.Αντε και να δουμε........Μου φαινεται πως τελικα θα υποστηριξω τον κυριο Νασουλα.Καλα να ειμαστε και με προσοχη στις λασπες του Ολυμπιου,λερωνουν!!!
-
Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί κάποιοι άνθρωποι γράφουν όπως οδηγάνε!
Με ψυχή!
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Tελειως διαφορετικό μια και κανεις δεν μπορει να χτυπήσει τα εργοστάσια
Βέβαια έχουν υπάρξει περιπτώσεις που τα εργοστάσια χτυπήθηκαν ακόμα και από ιδιώτες πχ Rovanpera με Corolla πριν 3 χρόνια σε Φιλανδία και Πορτογαλία..
Αν κατέβει ο McRae του χρόνου σαν ιδιώτης σε 2-3 αγώνες που μπορεί να χτυπήσει θα πρέπει να τον κράξουμε;Και όμως υπάρχει πολύ σοβαρό αντίστοιχο προηγούμενο στο WRC: όταν το '99 οι Xsara Kit Car πήραν Καταλωνία και Κορσική, οι συνήθεις συμμετέχοντες του πρωταθλήματος (Subaru, Ford, Mitsubishi, Toyota) διαμαρτυρήθηκαν πως δεν μπορούν αυτοί να συμμετέχουν σε όλο το πρωτάθλημα με έξοδα κτλ. κτλ. και μετά να πηγαίνουν στα ασφάλτινα και να κερδίζουν οι 'αλεξιπτωτιστές' με τα Kit Car που εξελίσσουν μόνο για τα ασφάλτινα κοκ. Αποτέλεσμα: από το 2000 τα Kit Car απέκτησαν περιοριστή στην εισαγωγή και αυξήθηκε το ελάχιστο βάρος τους κατά 40 κιλά...
Προσωπικά πάντως πιστεύω πως για να βγεις πρωταθλητής πρέπει να επικρατήσεις όλων των αντιπάλων σου, και μόνιμων και περιστασιακών, και ανθρώπινων (άλλοι συμμετέχοντες) και μη (καιρός, οδόστρωμα, αυτοκίνητο).
-
Ωραία όλα αυτά αλλά ποιός θα ''κράξει'' τον οδηγό που έκανε χτες παράνομες δοκιμές στις Καρούτες?
Το Fair Play στο μεγαλείο του
και μετά μιλάμε για μείωση του κόστους κτλ
Μπούρδες
Να απονεμηθεί το πρωτάθλημα στους Νασσουλα-Μαχαίρα να ηρεμήσουμε
τουλάχιστον αυτός δεν μπλέκει σε αλλαγές αυτοκινήτων και κάνει κανονικές δοκιμέςΥΓ μάλλον δεν τρέχει ο Κύρκος
από την μεγάλη παραφιλολογία των τελευταίων ημερών ο θεατής έχασε πάλι και γω είμαι θεατής γαμώτο δεν με νοιάζει ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα (έχω βέβαια τις προτιμήσεις μου) αλλά θέλω όταν θα στηθώ στα βουνά Νοέμβρη μήνα με κρύο και βροχή να δω 10 ισάξιους συνδυασμούς που θα τα δίνουν όλα και όχι 3
αν ήταν να δω τον φίλο μου τον έβαζα και μια μέρα να με πάει βόλτα να το χαρώ κιόλας -
Καλημέρα σολους!
(τώρα είναι φθινόπωρο βρε γιώργη... ξεκόλα! δεν τρέχει τίποτα. είμαι σίγουρος πως με το χιούμορ και το ήθος που διαθέτεις συνενοηθήκαμε)Τώρα σε σχέση με τις επιλογές στο περιθώριο του αγώνα
απορώ πάντως με το ότι κάποιοι δεν θέλουν να δουν...
εκτός αν το κάνουν για να γίνει κουβέντα.
το μόνο που δεν γράφτηκε είναι πως ο Χατζητσοπάνης νοικιάζει το μεγκαν και το ότι ο Κύρκος θα έτρεχε επειδή λατρεύει τις ακροπολικές διαδρομές.
Ποιός δεν θέλει το συναγωνισμό και το θέαμα?
τις κουτοπονηριές και τις επιλογές που προδίδουν μιζέρια καταδικάζουμε και αρνητικά σχολιάζουμε...
επιμένω πάντως πως επί της ουσίας ούτε μία αράδα... Για συγκρίσεις ανθρώπων και μηχανών για στατιστικά και πιθανότητες, λέξη!
Κώστα τι θες να πω?
οδήγησα για άλλους 13+5 χρόνια και βέβαια αμοίφθηκα για αυτό με το παραπάνω. Ποτέ δεν πούλησα-πρόδωσα ούτε βέβαια ζήτησα βοήθειες, πόσο μάλλον από αυτούς που έβρισα με τα χειρότερα. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται από τη στιγμή που δεν έχει την οικονομική άνεση των γνωστών 2-3 αλλά θέλει να συμμετέχει ως επαγγελματίας. Αλλού οι επαγγελματίες πληρώνονται. Αλλού βρίσκουν χορηγίες. Αλλού απλά δεν πληρώνουν, οπότε είναι σαν να πληρώνονται (Φιατ και ίσως Πεζώ). Σε όλες τις περιπτώσεις τους ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ με βάση ικανότητες, ήθος προοπτική αλλά και ειδικές συνήθως επαγγελματικές σχέσεις. Καλό θα είναι και οι εταιρείες να πέρνουν τα μέτρα τους και να δεσμεύουν αφού ποτέ δεν ξέρεις. Οσο επιλέγουν φλου σχέσεις και επιτρέπουν την μία Κυρικακή έτσι την άλλη αλλοιώς, (δηλαδή συμμετοχούλες με διάφορα αυτοκίνητα δήθεν για προπόνηση) θα βρίσκονται προ εκπλήξεων και βέβαια ουδείς άλλος θα φταίει εκτός από τις ίδιες. Μπετόν ήταν το συμβόλαιό μου με τη Νισάν, αλλά πουθενά δεν έλεγε πως δεν μπορώ να φύγω ένα πρωί. Και που να πάει σκεφτηκαν οι καλοπληρωμνένοι δικηγόροι τους, οπότε έπεσαν από τα σύνεφα όταν τους ευχαρίστησα και πήγα αλλού... στο τέλος του 1995 και αφού είχε ολοκληρωθεί η χρονιά και αφού δεν με κάλυπταν τα ασφάλτινα Ράλι που μου προσέφεραν.
Επί του προκει΄μένου είναι αλλοιώς και βέβαια τυπικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ούτε επί της αγωνιστικής ουσίας και ηθικής αφού πρώτος επέλεξε τις αλλαγές ο Σωκράτης και αφού το επιτρέπει ο κανονισμός. Απλά όταν είσαι στο καλύτερο σπίτι και έφτασες μέχρι εκεί που έφτασες βασιζόμενος στη δυναμή του και στην επένδυση που έγινε ώστε να κερδίσεις βαθμούς, δύσκολα ρίχνεις την κλωτσιά. Ειδικά μάλιστα όταν τον περασμένο χρόνο τους κατέστρεψες αλλα ουδέποτε στο χρέωσαν και συνέχιζαν να σε εμπιστεύονται. Δηλαδή ο ερασιτέχνης πάνος (αφού η συμμετοχ'ή είναι ΠΧ...), που πουλάει όμως ρενό και πήρε τους βαθμούς του όπως τους πήρε μπορεί να λέει αντε γεια ΄τώαα πάω για τίτλο? Οκ παίδες... Απλά επιτρέψτε μου να έχω άλλη άποψη που την εκφράζω μέσα από την εμπειρία μου αλλά και γνωρίζοντας επ ακριβώς τη σχέση Ρενό-Π.Χ, αλλά και το πως έφτασαν στο Μιτσου.
Κ¨ωστα, το 83 και όχι το 84, που το θυμήθηκες? Μονόπλευρη ενημέρωση πρέπει να έχεις αφού θα ήσουν πολύ νέος για να θυμάσαι. Το κουβεντιάζουμε όποτε θέλεις. Καμία σχε΄ση με το ΕΛΠΑ και τους μισούς βαθμούς. Καμιά!Στον αγώνα...
Πιστεύω πως είναι ρίσκο η επιλογή νέου αυτοκινήτου για οποιονδήποτε, από τη στιγμή μάλιστα που δεν έχουν περιθώρια δοκιμών. Ο Σωκ θα οδηγήσει ένα αυτοκίνητο τέρας αξιοπιστίας μεν αλλά βαρύ και με αμφιλεγόμενες απόλυτες επιδόσεις όπως αποδείχθηκε στην Ιταλία και ο Πάνος αν τελικά οδηγήσει το 8αρι του Μαρίνου ένα καλό rent a car που πιεζόμενο στο Μαύρο ρόδο έγινε παρτάλι... Θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις ομάδες δεν υπάρχει... Καμία σχέση το εργοστάσιο με την Hertz... Θα προτιμούσα να δω Πάνο με Μεγκάν και να πάω να ανατριχιάσω στις Καρρούτες, Σωκ με το 7αρι και όλη την φαμίλα στο πόδι να δημιουργεί παντού όπως ήταν ο μόνος που το έκανε στον ανδρικό Πύργο και βέβαια Τζέκο με οτιδήποτε για να προσφέρει θέαμα και να συναγωνιστεί (όπως στο Στερεάς πριν ένα χρόνο) και όχι για να ρυθμίσει, αλλά και Μάκη... Εχει πλήρες πρόγραμμα, ταλαιπωρήθηκε με το Αστρα στο χώμα ποιός μπορεί να τον κοιτάξει στραβά. Αλλωστε αν κερδίσει τους μονομάχους αυτοί δεν θα νοιώσουν καλά...
H συνέχεια στις ε.δ.... και αλοίμονο σε όποιον υποτιμήσει τον Βασίλη!
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ!
Στρ
ΥΓ...Θα τα πούμε τέλος Καρρούτες 1 ή θα έρθετε από βδομάδα με τον Κούκο πλοηγό?
-
Οι συμμετοχές http://www.olympionrally.gr/2003/gr/participants.php και τα σχόλιά σας!
Αυτό το 'Χάρισμα' δεν έπιασα !
-
Σχετικα με το θεμα που προεκυψε με την αλλαγη αυτοκινητου απο τον Χ'τσοπανη,εμενα προσωπικα δεν με πειραζει.
Εξαλλου ποτε δεν θα ξερουμε τι ακριβως ειπωθηκε μεταξυ Πανου και ρενω, και ετσι πιστευω δεν ειναι σωστο να κατηγορηθει ο Πανος για αντιπαγγελματισμο.
Αποκλειεται να του ειπαν?:'Πανο ξερουμε ποσο πολυ θες το πρωταθλημα,εχεις το ελευθερο να χειριστεις το θεμα'Και τελικα,αυτο που θα μεινει θα ειναι το πρωταθλημα,οποιος οδηγος και αν το κατακτησει.
Μετα απο μερικα χρονια που θα εχει γραφει η ιστορια των ελληνικων αγωνων,θα αναφερεται ο πρωταθλητης,και οχι ποσα αμαξια αλλαξε και γιατι. -
Ο χρήστης sx[b έγραψε:
':30cizwph].........' Ειδικά μάλιστα όταν τον περασμένο χρόνο τους κατέστρεψες αλλα ουδέποτε στο χρέωσαν και συνέχιζαν να σε εμπιστεύονται'.....[/b:30cizwph].Κε Στρατη,
φοβαμαi πολυ οτι θα σας αποκαλεσουν ΕΜΠΑΘΗ οπως και εμενα στην πρωτη σελιδα του topic. H καταγραφη της πραγματικότητας ενοχλει.
Βίκυ -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Tο μόνο που δεν γράφτηκε είναι πως ο Χατζητσοπάνης νοικιάζει το μεγκαν και το ότι ο Κύρκος θα έτρεχε επειδή λατρεύει τις ακροπολικές διαδρομές.
Κώστα τι θες να πω?
οδήγησα για άλλους 13+5 χρόνια και βέβαια αμοίφθηκα για αυτό με το παραπάνω. Ποτέ δεν πούλησα-πρόδωσα ούτε βέβαια ζήτησα βοήθειες, πόσο μάλλον από αυτούς που έβρισα με τα χειρότερα. .
Επί του προκειμένου είναι αλλοιώς και βέβαια τυπικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ούτε επί της αγωνιστικής ουσίας και ηθικής αφού πρώτος επέλεξε τις αλλαγές ο Σωκράτης και αφού το επιτρέπει ο κανονισμός. Απλά όταν είσαι στο καλύτερο σπίτι και έφτασες μέχρι εκεί που έφτασες βασιζόμενος στη δυναμή του και στην επένδυση που έγινε ώστε να κερδίσεις βαθμούς, δύσκολα ρίχνεις την κλωτσιά. Ειδικά μάλιστα όταν τον περασμένο χρόνο τους κατέστρεψες αλλα ουδέποτε στο χρέωσαν και συνέχιζαν να σε εμπιστεύονται. Δηλαδή ο ερασιτέχνης Πάνος (αφού η συμμετοχή είναι ΠΧ...), που πουλάει όμως ρενό και πήρε τους βαθμούς του όπως τους πήρε μπορεί να λέει αντε γεια τώρα πάω για τίτλο? Οκ παίδες... Απλά επιτρέψτε μου να έχω άλλη άποψη που την εκφράζω μέσα από την εμπειρία μου αλλά και γνωρίζοντας επ ακριβώς τη σχέση Ρενό-Π.Χ, αλλά και το πως έφτασαν στο Μιτσου.Στον αγώνα...
Πιστεύω πως είναι ρίσκο η επιλογή νέου αυτοκινήτου για οποιονδήποτε, από τη στιγμή μάλιστα που δεν έχουν περιθώρια δοκιμών. Ο Σωκ θα οδηγήσει ένα αυτοκίνητο τέρας αξιοπιστίας μεν αλλά βαρύ και με αμφιλεγόμενες απόλυτες επιδόσεις όπως αποδείχθηκε στην Ιταλία και ο Πάνος αν τελικά οδηγήσει το 8αρι του Μαρίνου ένα καλό rent a car που πιεζόμενο στο Μαύρο ρόδο έγινε παρτάλι... Θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις ομάδες δεν υπάρχει... Καμία σχέση το εργοστάσιο με την Hertz... Θα προτιμούσα να δω Πάνο με Μεγκάν και να πάω να ανατριχιάσω στις Καρρούτες, Σωκ με το 7αρι και όλη την φαμίλα στο πόδι να δημιουργεί παντού όπως ήταν ο μόνος που το έκανε στον ανδρικό Πύργο και βέβαια Τζέκο με οτιδήποτε για να προσφέρει θέαμα και να συναγωνιστεί (όπως στο Στερεάς πριν ένα χρόνο) και όχι για να ρυθμίσει, αλλά και Μάκη... Εχει πλήρες πρόγραμμα, ταλαιπωρήθηκε με το Αστρα στο χώμα ποιός μπορεί να τον κοιτάξει στραβά. Αλλωστε αν κερδίσει τους μονομάχους αυτοί δεν θα νοιώσουν καλά...
H συνέχεια στις ε.δ.... και αλοίμονο σε όποιον υποτιμήσει τον Βασίλη!
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ!
Στρ
ΥΓ...Θα τα πούμε τέλος Καρούτες 1 ή θα έρθετε από βδομάδα με τον Κούκο πλοηγό?
τα πράγματα ξεκαθαρίζουν λοιπόν
Βοήθεια ζήτησε ο Πάνος από τον Κύρκο τον οποίο είχε βρίσει πέρισυ ο πατέρας του
ο Πάνος σίγουρα δεν είναι ιδιώτης το έχω γράψει και πιο πριν
μια μικρή ενσταση στο κατέστρεψε έχω αλλα τα αποτελέσματα σας δικαιώνουν μην ξεχνάμε όμως τις άσχημες καιρικές συνθήκες
όσον αφορά την αποστασία προτείνω να μην συνεχίσει η Ρενώ-Europcar-Firen ή άλλη εταιρεία του ομίλου να τον στηρίζουν και να δώσουν σε μένα το Μεγκαν για του χρόνου!!!!
(μπορεί να στεναχωρεθείτε όλοι αλλά εγώ θα το χαρώ κι ας διασυρθώ)
επίσης προτείνω στην οργάνωση του αγώνα να υπάρχει δωρεάν μπάρμπεκιου στο ες στις Καρούτες για τους πεινασμένους θεατές!!!
και απ΄ότι διάβασα υπάρχουν πολλοί όσο για την ώρα αν ξεκινήσουν από τα μεσάνυκτα θα είναι σαν να τρώνε για απόγευμα -
Εγώ λέω να το δώσουν εμένα
Πάντως ο Λεωνίδας σκασίλα του το τρέχει ο ιδιος και θα διασκεδάσει αφάνταστα!!!!!!!!!!.
Προσωπικά πολύ θα ηθελα να τρέχει ο Κύρκος η ο Αποστόλου Ν4.Ο πρωταθλητής πρέπει να ειναι πρωταθλητής το λέει η λέξη.
Απο την αλλη,δεν ειναι σωστό να αλλάζουν τα αυτοκίνητα σαν τα 'υποκαμισα'.Κατα την ταπεινή μου γνώμη ο 'τσοπάνης' θα κέρδιζε και με το renault(το εγραψα και πιο πάνω).Εχει σκεφτεί αραγε οτι μπορεί και να μείνει,ενω το μεγκάν δεν μένει,απο οτι φαινεται?????. -
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Εχει σκεφτεί αραγε οτι μπορεί και να μείνει,ενω το μεγκάν δεν μένει,απο οτι φαινεται?????.Αυτό σηκώνει πολύ συζήτηση ... Το αυτοκίνητο θα είναι νοικιασμένο από την Κύπρο ?
Ποιος θα παρει το Πρωταθλημα φετος?