-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Ακριβώς μα ακριβώς τα ίδια και'γω,καλά στη σκέψη μου ήσουνα?
Το aero θα είναι του πατέρα αλλά θα το δανείζομαι με άξια ανταλλαγή (πιστεύω) το 106 όταν παντρευτώ και όταν κάνω οικογένεια για κανένα ταξιδάκι
...τι σου ειναι η σωστη παιδεία
-
A! Eίμαι γυναίκα και δεν ξέρω από αυτά
Θα δανειστώ περιοδικά από τους φίλους μου, θα ρωτήσω και την γνώμη τους και θα βάλω εναν από αυτούς να σας απαντήσει κιολας, γιατί δεν ασχολούμαι με Pc.
-
μερσεντές κανείς δεν έχει πει! μάλλον δεν μας εκφράζει
ενώ βόλβο σααμπ αρκετοί.
ο ολύμπιος διάλεξε καμιά δεκαριά αμάξια πάντως , ο tm εξασφάλισε όλη την οικογένεια και καλά, ώστε να παίρνει τα αμάξια τους βέβαια, και ο γατονυ θα πάει στο γάμο του με 9-3. Αν θες σε πάω εγώ αντωνη!!(άμα το οδηγάει αυτός, προβλέπω να του τραβάει κανά εξορκισμό ο παπάς για να μην κάνει τους κύκλους του Ησαϊα με εικονικά 'χειρόφρενα') -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ο ολύμπιος διάλεξε καμιά δεκαριά αμάξια πάντωςΟΚ, οκ, αναθεωρώ.
Audi RS4.
Happy now?
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
A! Eίμαι γυναίκα και δεν ξέρω από αυτάΘα πάρει μεταχειρισμένη Maserati Quattroporte από Ιταλία, με τη γνωστή μόντα για Ιταλικές πινακίδες, διότι:
α. Το ταμείον είναι μείον
β. Έχει τέσσερις πόρτες και παίρνει παιδικό καθισματάκι
γ. Το ταμείον είναι μείον
δ. Είναι αρκετά διακριτικό για να μη μοιάζει με τη μπέμπα του γκασταρμπάιτερ
ε. Το ταμείον είναι μείον
στ. Έχει μεγάλο πορτμπαγκάζ για να ησυχάσει τα γονικά
ζ. Το ταμείον είναι μείον
η. Έχει το άπειρο γκάζι για παιχνίδιαΌταν έρθει η ώρα για το πρώτο σέρβις, το πετάει
θα βάλω εναν από αυτούς να σας απαντήσει κιολας
Το πιάσαμε το υποννοούμενο :>>>>
-
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
θα βάλω εναν από αυτούς να σας απαντήσει κιολας
Το πιάσαμε το υποννοούμενο :>>>>
... ευτυχως που προλαβες εσυ και απαντησες, γιατι ημασταν καμμια δεκαρια υποψηφιοι και περιμεναμε το 'μαρς' (οταν μιλαει ο επισημος, οι 'παραλληλοι' σιωπουν)
προς chemic - εγω φροντιζω ολη την οικογενεια ρε! και οχι μονο αυτο, αλλα φροντιζω να μη παθετε και καμμια ζημια απο καποιο μελος της (εξ΄ου και σκιζω διπλωμα μαμας!).. Αν εχεις καμμια αντιρρηση, ξανακολλαω το διπλωμα
-
Εγω μαλλον ενα 911 gt3....
-
Κάτι σέ WRC μπορούμε νά βάλουμε;
Οχι;
Ε τότε κάποιο απλό αυτοκινητάκι:Mitsu EVO VII!!! -
Nice topic. Audi Allroad quattro για μένα.
Αντρέα πολύ ολιγαρκή σε βρίσκω. Ουτε καν Evo VIIΙ δεν πήρες
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Nice topic. Audi Allroad quattro για μένα.Αντρέα πολύ ολιγαρκή σε βρίσκω. Ουτε καν Evo VII δεν πήρες
Μήπως εννοείς VIIΙ;
-
Καλά είσαι το πιο γρήγορο keyboard της πόλης δε το συζητάω! Ναι αυτό εννοούσα, το έκανα edit
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Καλά είσαι το πιο γρήγορο keyboard της πόλης δε το συζητάω! Ναι αυτό εννοούσα, το έκανα editΔημήτρη μου,μπορείς νά μέ λές ο κύριος-DSL!!!
-
Renault Megane II RS220
Renault Laguna 2.0T
Ford Focus RS
Αυτές είναι οι τρεις επιλογές μου... greetings from Earth!
Καλό απόγευμα! -
Ο χρήστης artech έγραψε:
... greetings from Earth!
Καλό απόγευμα!Hello from space!!!
Φίλε μου,τά όνειρά μας γιατί νά μήν είναι πλούσια; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δημήτρη μου,μπορείς νά μέ λές ο κύριος-DSL!!!ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΑ DIESEL ΣΟΥ!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Δημήτρη μου,μπορείς νά μέ λές ο κύριος-DSL!!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΑ DIESEL ΣΟΥ!
Τι είπες πάλι ρε απίθανε?!!!
-
-
Ferrari 250 GTE 2+2 (V12, πλαίσιο/αναρτήσεις σειράς 250, το αντίπαλο δέος για τις ψιλοφλωρέξ Aston Martin DB4 και, επειδή οι πιο πολλοί φίλοι της Ferrari είναι ψιλοκομπλεξάρες και σιχαίνονται τα τετραθέσια μοντέλα τους - τρομάρα τους - σχετικά φθηνή). Θα της έβαζα και εργοστασιακά ηλεκτρικά παράθυρα και κλιματισμό από τον έξτρα εξοπλισμό εκείνης της εποχής.
-
Ferrari 400i ή 412i με χειροκίνητο κιβώτιο.
-
Maserati Sebring
-
Citroen DS21 Chapron Decapotable
-
Citroen SM
-
Volvo Amazon κ@λοφτιαγμένο μοτερικά, κρεμ χρώματος και με roll-cage για να βγάλω τ'άχτι μου με τους διάφορους πανύβλακες 'ασφαλείς οικογενειάρχες που οδηγάνε 50 χρόνια (πολλές φορές χωρίς καν να έχουν βγάλει ποτέ στη ζωή τους δίπλωμα)', ανεξαρτήτως του τι οδηγούν (ειδικά όμως αν οδηγούν 316 και C180 με δίμπουκες εξατμίσεις και θεόρατα λάστιχα)... Για να μην ξανατολμήσουν να επιταχύνουν όταν κάποιος πάει να τους προσπεράσει, να μην ξαναπαραβιάσουν στοπ, να μην ξαναπάνε με 40 καβάλα στη διαχωριστική και να μάθουν πως, όταν προσπερνάνε, πρέπει να επιταχύνουν.
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Νίκο , ο tm εννοεί την σύνδεση με ....άμεσο ψεκασμό
Αποστόλης.
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Αποστόλης.
Α..κι εγω νόμιζα οτι έλεγε για τα παντελόνια τζήν!!
Μωρέ ας γυρίσει ο 'Ελαφοκυνηγός' απο το βουνό και τον βλέπω τον tm σουβλάκι!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αποστόλης.
Α..κι εγω νόμιζα οτι έλεγε για τα παντελόνια τζήν!!
Μωρέ ας γυρίσει ο 'Ελαφοκυνηγός' απο το βουνό και τον βλέπω τον tm σουβλάκι!!και δεν τρώγεται με τίποτα κιόλας ο άτιμος
ΓΙΑ ΔΙΑΛΕΞΤΕ...!!