-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Υπενθυμίζω και: Maserati = Ferrari, Maserati = SUV, άρα σύμφωνα με τη μεταβατική ιδιότητα τι ?Καλοοοοοοοό.....
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Υπενθυμίζω και: Maserati = Ferrari, Maserati = SUV, άρα σύμφωνα με τη μεταβατική ιδιότητα τι ?
Καλοοοοοοοό.....
Ουουου, πολύ καλό! Και γίνεται καλύτερο αν παραθέσεις αυτούσια την αρχική δημοσίευση, μαζί με τα smilies:
Υπενθυμίζω και: Maserati = Ferrari, Maserati = SUV, άρα σύμφωνα με τη μεταβατική ιδιότητα τι ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Καλοοοοοοοό.....
Ουουου, πολύ καλό! Και γίνεται καλύτερο αν παραθέσεις αυτούσια την αρχική δημοσίευση, μαζί με τα smilies:
Sorry βρε nass. Καλύτερα λοιπόν να τα γράφεις μόνος σου, γιατί όπως φαίνεται έχεις τρομερό ταλέντο στα ανέκδοτα...
-
Το καλυτερο ανδεκδοτο! Το ΤΟΠΙΚ μου με την καραφλα! απο τις καλυτερες μου εμπνευσεις!
(αν και δεν εκτιμηθηκε το χιουμορ μου! ) -
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Το καλυτερο ανδεκδοτο! Το ΤΟΠΙΚ μου με την καραφλα! απο τις καλυτερες μου εμπνευσεις!
(αν και δεν εκτιμηθηκε το χιουμορ μου! )Σπύρο, να τη χαίρεσαι!!!
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Sorry βρε nass. Καλύτερα λοιπόν να τα γράφεις μόνος σου, γιατί όπως φαίνεται έχεις τρομερό ταλέντο στα ανέκδοτα...Δεκτή η συγνώμη. Και η διαπίστωση αυτή, ειδικά από εσένα, αποτελεί τεράστια τιμή για μένα Σε ευχαριστώ
-
(αν και δεν εκτιμηθηκε το χιουμορ μου! )εγω δε καταλαβα γιατι το κλειδωσανε. Και οτι ετοιμαζομουν να απαντησω....
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
(αν και δεν εκτιμηθηκε το χιουμορ μου! )εγω δε καταλαβα γιατι το κλειδωσανε. Και οτι ετοιμαζομουν να απαντησω....
Μάλλον δεν ξέρεις την ιστορία με 'οδήγηση και λουκανικοπιτάκια' Ψάξε να τα βρείς αυτά τα threads (ήταν πολλά). Συγγραφέας ο TheoRallye (αν θυμάμαι καλά)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Sorry βρε nass. Καλύτερα λοιπόν να τα γράφεις μόνος σου, γιατί όπως φαίνεται έχεις τρομερό ταλέντο στα ανέκδοτα...
Δεκτή η συγνώμη. Και η διαπίστωση αυτή, ειδικά από εσένα, αποτελεί τεράστια τιμή για μένα Σε ευχαριστώ
Το ταλέντο σου είναι πολύ μεγάλο ώστε να τολμήσω έστω να το αμφισβητήσω. Αλλά ας αφήσουμε επιτέλους τα μεγάλα λόγια, γιατί το κοινό σου σε περιμένει...μη χάνεις λεπτό...
-
ασε μκΙΙΙ με μπαγλαρωσανε!! και οτι ειχα χαρει που θα επερνα γνωμες... τωρα δεν ξερω τι να αποφασισω!
ευχαριστω φιλε αλφαρομεο αν και δεν την χαιρομαι!!!
ΥΓ. ΚΑΚΗ επιλογη απο τους μοντερειτορς (πιπερι!) οπως βλεπετε ο ΜΚΙΙΙ αλλα και εγω συμφωνουμε, ενω ειμαστε σε αλλα στρατοπεδα! (gruppo-VAG)
ΥΓ2. ΔΕΝ ειμαι εγω αυτος ο 1 που ψηφισε!! -
ασε μκΙΙΙ με μπαγλαρωσανε!! και οτι ειχα χαρει που θα επερνα γνωμες... τωρα δεν ξερω τι να αποφασισω!
ευχαριστω φιλε αλφαρομεο αν και δεν την χαιρομαι!!!
ΥΓ. ΚΑΚΗ επιλογη απο τους μοντερειτορς (πιπερι!) οπως βλεπετε ο ΜΚΙΙΙ αλλα και εγω συμφωνουμε, ενω ειμαστε σε αλλα στρατοπεδα! (gruppo-VAG)
ΥΓ2. ΔΕΝ ειμαι εγω αυτος ο 1 που ψηφισε!!μπορουμε να συνεχισουμε εδω τη κουβεντα και ειλικρινα ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρξει ανταποκριση....
λοιπον ξεκινα και περα απο πλακα θα βγαλουμε ακρη....τωρα για τους moderator, ....σεβομαι ΜΟΝΟ οτι εχουν να διαβαζουν τις εκατονταδες -πολλες φορες- χαζομαρες μας....
Αλλιως με εχουν προβληματισει με την επιλεκτικη κριτικη τους....
Παντως το ποστ που μου εσβησαν καλα εκαναν, με προλαβαν, θα το εσβηνα μονος μου....Λοιπον : μαλλια ή ροδες???
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
...
μπορουμε να συνεχισουμε εδω τη κουβεντα και ειλικρινα ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρξει ανταποκριση....
λοιπον ξεκινα και περα απο πλακα θα βγαλουμε ακρη....τωρα για τους moderator, ....σεβομαι ΜΟΝΟ οτι εχουν να διαβαζουν τις εκατονταδες -πολλες φορες- χαζομαρες μας....
Αλλιως με εχουν προβληματισει με την επιλεκτικη κριτικη τους....
...
Λοιπον : μαλλια ή ροδες???Συγγνωμη ρε παιδια, αλλα νομιζω οτι πρεπει να υπαρχει στοιχειωδης σεβασμος στο θεμα. Φανταζεστε καποιον νεο χρηστη του forum, ο οποιος μπαινει στο thread με τιτλο 'ανεκδοτα', και 'πεφτει' πανω σε 10 τυπους, οι οποιοι αμεριμνοι συζητουν κατι τελειως ασχετο;;;
Προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι οι moderators κανουν αρκετα καλα τη δουλεια τους. Πρεπει και οι χρηστες να βοηθησουν λιγο.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν λεω να μην συζητουνται ή να λογοκρινονται αποψεις, ακομα και οταν προκαλειται αντιπαραθεση. Απλα η συζητηση να περιοριζεται στα σχετικα θεματα. Δεν εχει σχεδον κανενα thread το οποιο να μην εκφυλιζεται σε διαμαχες και αντιπαραθεσεις ΑΣΧΕΤΕΣ με το αρχικο του θεμα. Αυτο καταντα πολυ κουραστικο. -
γιαυτο δεν απαντησα αμεσως... ηθελα να δω αν θα υπαρξουν αντιδρασεις... τελοσπαντων δεν το κουβεντιαζω αλλο το θεμα αφου ενοχλει!
-
Για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα αρκεί να είσαι:
- φίλος
- σύντροφος
- εραστής
- αδελφός
- πατέρας
- δάσκαλος
- εκπαιδευτής
- μάγειρας
- μαραγκός
- υδραυλικός
- μηχανικός
- διακοσμητής εσωτερικών χώρων
- στιλίστας
- σεξολόγος
- γυναικολόγος/μαιευτήρας
- ψυχολόγος
- ψυχίατρος
- θεραπευτής
- τολμηρός
- τακτικός
- καλός πατέρας
- πολύ καθαρός
- συμπαθητικός
- αθλητικός
- στοργικός
- προσεκτικός
- ιππότης
- έξυπνος
- οραματιστής
- δημιουργικός
- γλυκός
- δυνατός
- κατανοητικός
- ανεκτικός
- ευσυνείδητος
- φιλόδοξος
- ικανός
- θαρραλέος
- αποφασιστικός
- έμπιστος
- γεμάτος σεβασμό
- παθιασμένος
- αβρόφρων
- πολύ πλούσιος
- να αγαπάς τις αγορές
- να μη γκρινιάζεις
- να μην της είσαι βάρος
- να μην κοιτάζεις άλλες
Ταυτόχρονα θα πρέπει να προσέξεις πολύ να :
- μην είσαι ζηλιάρης αλλά ούτε και αδιάφορος
- να τα πηγαίνεις καλά με την οικογένειά της αλλά να μην αφιερώνεις στην τελευταία περισσότερο χρόνο απ' ό,τι σε αυτή.
- να της αφήνεις το χώρο της αλλά να δείχνεις ανήσυχος για το πού πηγαίνει.
Είναι επίσης πάρα πολύ σημαντικό:
- να μην ξεχνάς ημερομηνίες: -επετείων (γάμου, αρραβώνων, πρώτης συνάντησης...) -πτυχίου (αν υπάρχει) -ονομαστικής εορτής (αν υπάρχει) -τελευταίας περιόδου Δυστυχώς ακόμη κι αν ανταποκρίνεσαι πλήρως στις παραπάνω απαιτήσεις, κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί 100% πως θα την κάνεις ευτυχισμένη, διότι μπορεί να αισθανθεί φυλακισμένη σε ένα βίο αποπνικτικής τελειότητος από τον οποίο να θελήσει να απελευθερωθεί δραπετεύοντας με το πρώτο κωλόπαιδο που θα παρουσιασθεί μπροστά της.
Ίσως γι' αυτό ο Θεός (μεγάλη η Χάρη Του) είπε: 'αγάπα τη' αλλά δεν είπε 'κατανόησέ τη'.
Πώς θα κάνεις ευτυχισμένο ένα άνδρα:
- κάθησέ του.
- μη του τα πρήζεις.
-
Εψαξα αλλα δεν βρηκα το τοπικ με τα λουκανικοπιτακια! ρε παιδια ποιος καλος ανθρωπος θα μου δωσει ενα λινκ???
-
Εψαξα αλλα δεν βρηκα το τοπικ με τα λουκανικοπιτακια! ρε παιδια ποιος καλος ανθρωπος θα μου δωσει ενα λινκ???Αν θυμαμαι καλά πρεπει να έχουν σβηστεί...
-
Επιγραφη σε τοιχο καφενειου οπου συχναζαν φοιτητες.
Ω ΞΕΙΝ ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΤΟΙΣ ΓΟΝΕΥΣΕΙ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΧΡΗΜΑΣΙ ΤΡΕΦΟΜΕΝΟΙ.
-
Παντρεύτηκε ένας σε ένα χωριό, και μόλις πήγε τη γυναίκα του στο σπίτι, της είπε:
- Γυναίκα, ότι θέλεις κάνε, αλλά μακριά από το στάβλο με το μεγάλο μαύρο άλογο, γιατί είναι άγριο κι επικίνδυνο!
Ζήσανε κάνα δυο χρόνια ευτυχισμένοι, ξεχάστηκε μια μέρα η φουκαριάρα η γυναίκα, μπήκε στο στάβλο, τρώει μια κλωτσιά από το άλογο, και μας ...άφησε χρόνους.
Έγινε η κηδεία, δεχόταν συλλυπητήρια ο σύζυγος, μόνο που ο παπάς του χωριού, παρατήρησε με περιέργεια, ότι κάθε φορά που τον πλησίαζε γυναίκα να τον συλλυπηθεί, κουνούσε ο σύζυγος το κεφάλι προς τα κάτω, και κάθε φορά που τον πλησίαζε άντρας το κουνούσε προς τα πάνω. Δεν είπε τίποτα βέβαια, τέτοιες ώρες, αλλά την περιέργεια την είχε.
Πέρασε λίγος καιρός, ξαναπαντρεύτηκε ο άνθρωπος, πάλι τα ίδια και με την καινούργια του γυναίκα, «πρόσεχε της είπε, μακριά απ' το στάβλο με το μαύρο άλογο», τι τα θέλετε, ένα χρόνο μετά ξανάγινε το κακό! Μπήκε κι αυτή στο στάβλο, μια δυνατή κλωτσιά και πάλι το άλογο, πάει κι αυτή!
Καινούργια κηδεία, ξανά συλλυπητήρια, μα και πάλι ο παπάς πρόσεξε την ίδια περίεργη συμπεριφορά από τον χήρο, να κουνάει καταφατικά το κεφάλι στις γυναίκες που τον συλλυπούνταν και αρνητικά στους άντρες.
Δεν άντεξε και λίγο μετά, τον πήρε παραπέρα και τον ρώτησε.- Τι να σου πω παπά μου, του απάντησε. Με πλησίαζαν οι γυναίκες και μου έλεγαν «ζωή σε λόγου σου» κι έγνεφα «ευχαριστώ» κι οι άντρες μου ψιθύριζαν
«το πουλάς το άλογο;» κι έγνεφα «όχι»!
- Γυναίκα, ότι θέλεις κάνε, αλλά μακριά από το στάβλο με το μεγάλο μαύρο άλογο, γιατί είναι άγριο κι επικίνδυνο!
-
Εδω στο Ηρακλειο ζει ο αδερφος του μεγαλου Νικου Ξυλουρη ο οποιος ξερει και αυτος τα μυστικα της λυρας εξισου καλα. Ο γνωστος 'Ψαραντωνης' λοιπον, ειναι γνωστος για τις ατακες του. Το περιστατικο που περιγραφω ειναι αληθινο.
Οδηγαει λιπον ο Ψαραντωνης με το αυτοκινητο του, οποτε τον σταματαει ενας τροχονομος και του λεει σε εντονο υφος,
καλα κυριε μου, δεν ειδατε οτι περασατε με κοκκινο στο φαναρι?
Και ο Ψαραντωνης απαντα,
'μωρε εγω το φαναρι που ηταν κοκκινο το ειδα, εσενα δεν ειδα!!! -
Σιγα, αυτο δεν ειναι τιποτα....
Ξαδερφος μου, εχει σταματησει για να στριψει παρανομα αριστερα σε διασταυρωση. Για να μην ενοχλησει λοιπον την κυκλοφορια απο πισω του (το φαναρι ηταν κοκκινο) οταν θα αναβε το φαναρι, ελεγχει προσεκτικα τον δρομο και αποφασιζει να περασει με κοκκινο. Οποτε γυρναει στους 4 μλκες.... που ειχε μεσα στο αυτοκινητο και τους λεει να κοιταξουν αν υπαρχει κανα περιπολικο γυρω τους. Γυρνανε και οι τεσσερεις και κοιταζουν, και του λενε 'ελευθερα'. Στριβει λοιπον παρανομα και με κοκκινο, και αμεσως μετα ΙΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ το μπατσικ οακριβως απο πισω ηταν σταματημενο στο φαναρι...Ακολουθει ο επομενςο διαλογος:Ξαδερφος: Εχμμμ γεια σας...
Αστ: Γεια σας. Να σας πω, το οτι απαγορευεται να στριψετε αριστερα, ΔΕΝ το ειδατε?
Ξαδερφος: Εχχμμμ, το ειδα
Αστ: Το οτι το φαναρι ηταν κοκκινο, ΔΕΝ το ειδατε?
Ξαδερφος: Εχμμμ, και αυτο το ειδα
Αστ: (βαζει κεφαλι κοντα στο παραθυρο και κοιταει τους επιβατες) Εσεις οι 4 που κοιταξατε ολοι μαζι πισω, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΔΑΤΕ ????
Ξαδερφος: Εμμμ, αμα σας ειχαν δει τα παλιομαλκσμενα, θα εστριβα????
Αστ: Δικιο εχετε. Να τους πειτε να σας πληρωσουν την κληση...
Aνέκδοτα [#1]