-
Να σας θυμίσω οτι To Mx-5 είναι αντιγραφή απο το Lotus Elan για την ιστορία.......
και δεν μάζεψα το club για να ανεβάσω του ψήφους στην στατιστική, απαντάω μόνος μου.
Το ίδιο το τοπικ με το θέμα που Εσεις ανόιξατε και επιβραβευσατε είναι υποκειμενικό απο την φύση του
Το ότι χτυπιέστε ....... Αστο φιλαράκι!
Και μην μου μιλάς για σοβαρότητα!και βάζετε φωτογραφίες απο καλλιτέχνες που δεν σας φταινε τιποτε
Κοολάρετε παιδιά!
Για το στυλ υπάρχει ελευθερία στην αντίληψη βεβαίωςΝα ρωτήσω όμως :
Φημίζονται τα ιαπωνικά για το στυλ τους, για την παραδοσή τους για την πολυτελεια τους?
Στον τύπο, στο ιντερνετ, στην πλειοψηφία του κόσμου?Δες ποια μάρκα υποστηρίζω και σκέψου καλλά πρωτού μιλήσεις.
Δεν καταλαβενετε ότι όταν ενα αμαξι βγαινει σε τόσα κομμάτια
το παίρνει ο κάθε άσχετος και γίνεται σουπα
δεν καταλαβαινετε οτι περναει mx-5 και δεν γυρνας να το κοιτάξεις.Το MG χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια τραβάει τα βλέμματα.
ουτε bodykit ουτε τίποτα
στο χαλλαρό και με καλούπι προηγούμενης δεκαετίας!!!Ετσι!!
-
MX-5: Πολύ καλό αλλά όσο πάει γίνεται πιο soft (το MK2 1,6 ΔΕΝ είναι τόσο γρήγορο όσο φαντάζονται οι ιδιοκτήτες του) και επίσης το έχει η μισή Ελλάδα
ΜR2: Δύσκολο και μπορεί και επικίνδυνο (όλοι οι πιτσιρικάδες που έχω δει να το οδηγούν είναι international drifters; Μπράβο το γκρίχελαντ... και δεν του φαινόταν. Εξωτερικά... εντάξει υποκειμενικά είναι αυτά.
MG: Από οδική συμπεριφορά άστα ως και επικίνδυνα (σχόλιο ατόμου που το είχε για 2 χρόνια και το έδωκε για να μην αγοράσει κανά οικόπεδο έτσι στο άσχετο) ΑΛΛΑ μακράν το ομορφότερο και πιο ξεχωριστό αισθητικά.
Που καταλήγουμε άρα;
που ξέρει σαν αμάξι γαλλικά και πιάνο... έχει ένα επίπεδο... μια ψυχή...
-
Ευχαριστώ για τα όποια καλά λόγια και το πα και πριν
Alfa Romeo Spider RespectΗμουν στο τσαφ να την πάρω απλα δεν μου φταναν τα λεφτά
όμως κίνηση εμπρός...χμμμ!! Και τρίζει πολύ!Πολυ κακή stiffness, την κατηγορουν και alfistes!
-
Ο χρήστης a_savvidis έγραψε:
Δεν καταλαβενετε ότι όταν ενα αμαξι βγαινει σε τόσα κομμάτια
το παίρνει ο κάθε άσχετος και γίνεται σουπα
δεν καταλαβαινετε οτι περναει mx-5 και δεν γυρνας να το κοιτάξεις.Εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να γυρνάνε να τους κοιτάζουν?
-
Επισης οταν κατι ειναι καλο,λογικο ειναι να το παρουν πολλοι....
Τα 'σπανια πουλια' να σε προβληματιζουν -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Τα 'σπανια πουλια' να σε προβληματιζουνVeyron πχ...
-
Ο χρήστης a_savvidis έγραψε:
Να σας θυμίσω οτι To Mx-5 είναι αντιγραφή απο το Lotus Elan για την ιστορία.......Φυσικά!! Γι' αυτό είναι τόσο καλό οδηγικά!! Μακάρι να την αντιγράφανε κι άλλοι
και δεν μάζεψα το club για να ανεβάσω του ψήφους στην στατιστική, απαντάω μόνος μου.
Το 'club' στο οποίο ανήκω εγώ είναι 20 άτομα όλα κι όλα, εκ των οποίων μόνο 3-4 διαβάζουμε 4ΤF. Επίσης, ήθελα να υποδείξω πόσο λίγη εκτίμηση έχαιρε το ΜΧ-5 μερικά χρόνια πριν σε σχέση με τώρα. Αλλά εσύ φαίνεται να ξέρεις καλύτερα ποιος ψήφισε τι
Να ρωτήσω όμως: Φημίζονται τα ιαπωνικά για το στυλ τους, για την παραδοσή τους για την πολυτελεια τους? Στον τύπο, στο ιντερνετ, στην πλειοψηφία του κόσμου?
Όχι, δε φημίζονται για το στυλ και την πολυτέλειά τους. Αλλά κάτι έχεις καταλάβει λάθος, γιατί κανείς εδώ δεν προσπαθεί να βγάλει το MR-2 και το ΜΧ-5 πιο στυλάτα και πολυτελή από το MG, γιατί στην τελική το thread μιλάει για σπορ οδήγηση, όχι για κυριλέ βόλτα
Δες ποια μάρκα υποστηρίζω και σκέψου καλλά πρωτού μιλήσεις.
δεν καταλαβαινετε οτι περναει mx-5 και δεν γυρνας να το κοιτάξεις.
Ετσι!!
+1
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τα 'σπανια πουλια' να σε προβληματιζουνVeyron πχ...
μιλαω για mainstream πραγματα αλλα και σε πιο εξωτικα να το παμε παρε το παραδειγμα της porsche...
-
Σπανιο πουλί #346: Maserati Quattroporte
Αίσχος... Πάρτε όλοι μια 7άρα ή μια S Class να σωθείτε... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Σπανιο πουλί #346: Maserati Quattroporte
Αίσχος... Πάρτε όλοι μια 7άρα ή μια S Class να σωθείτε...αρχισες παλι εε?για φωναξε και τους φιλους σου να μου τη πειτε ολοι μαζι....
-
Ναι ξενέρωσε το show στο άλλο μαγαζί και είδα φως και μπήκα...
(ένα δείγμα του πώς με την ίδια λογική μπορεί να γίνει όλο το forum πουτ@ν@.)
Εμένα πάντως με ξενερώνει απίστευτα το ότι το ΜΧ-5 κυκλοφορεί τόοοοοσο πολύ. Θυμίσου πριν καμμιά 10-15ριά χρόνια που βλέπαμε Porsche και κάναμε κωλοτούμπες λες και είδαμε το Θεό να ψωνίζει στο Βερόπουλο. Από τότε που βγήκε η Boxster και ειδικότερα τα τελευταία χρόνια που δεν ήταν τόσο εθνική προδοσία η αγορά μια Porsche γυρίζεις καν να κοιτάξεις μια στο δρόμο; Απώλεια εξωτικότητας λέγεται αυτό και δεν είναι ότι καλύτερο όταν δίνεις κάποια παραπάνω χρήματα για αυτοκίνητο. Το λέω επειδή και τα 25.000 του ΜΧ-5 για κάποιους είναι αρκετά λευτά.
-
Εμένα πάντως με ξενερώνει απίστευτα το ότι το ΜΧ-5 κυκλοφορεί τόοοοοσο πολύ.
Και εγώ ξενέρωσα τοσο που πήγα και το αγόρασα... Απο τότε ζώ κάθε μέρα στην ξενέρα
-
Ναι ξενέρωσε το show στο άλλο μαγαζί και είδα φως και μπήκα...(ένα δείγμα του πώς με την ίδια λογική μπορεί να γίνει όλο το forum πουτ@ν@.)
Εμένα πάντως με ξενερώνει απίστευτα το ότι το ΜΧ-5 κυκλοφορεί τόοοοοσο πολύ. Θυμίσου πριν καμμιά 10-15ριά χρόνια που βλέπαμε Porsche και κάναμε κωλοτούμπες λες και είδαμε το Θεό να ψωνίζει στο Βερόπουλο. Από τότε που βγήκε η Boxster και ειδικότερα τα τελευταία χρόνια που δεν ήταν τόσο εθνική προδοσία η αγορά μια Porsche γυρίζεις καν να κοιτάξεις μια στο δρόμο; Απώλεια εξωτικότητας λέγεται αυτό και δεν είναι ότι καλύτερο όταν δίνεις κάποια παραπάνω χρήματα για αυτοκίνητο. Το λέω επειδή και τα 25.000 του ΜΧ-5 για κάποιους είναι αρκετά λευτά.
δε θα σχολιασω τα εμπρηστικα,ενα μονο θα σε ρωτησω...Επειδη και τα 20κατι χιλιαρικα για καποιους ειναι πολλα και σημαντικα λεφτα,εσυ δε ξενερωνεις που υπαρχουν απειρες 147 ή σε αυτη τη περιπτωση ισχυουν τα 2 μετρα και 2 σταθμα???
-
'..κάνω και εγώ το ίδιο..'
Φουσέκης
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Φουσέκης
θεικος!!!!!
-
Εννοείται πως ναι.
-
Εννοείται πως ναι.ναι πώς ξενερωνεις ή οτι εχεις 2 μετρα και σταθμα???
παρολα αυτα δε τη ξαποστειλες για να πας σε κατι πιο σπανιο,γιατι στη τελικη χεστηκες αν η κυρα ρουλα η κομμωτρια εχει 147,το μονο που σε νοιαζει ειναι οτι εσυ τη θεωρεις καλο αυτοκινητο.
ετσι λοιπον οσο πολυφορεμενο κι αν ειναι το mx-5 δεν παυει να ναι ενα καλο αυτοκινητο,ισως το καλυτερο σε αυτη τη κατηγορια.... -
Δεν την ξαπόστειλα γιατί η μεταπωλητική της αξία είναι χάλια.....
ΟυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυΥΓ: Οι κομμώτριες παίρνουν Ζ3 κύριος... Μη λέμε κι ότι θέμε.
-
Ενα σαββατοκύριακο έχουμε να χαρούμε αμα τρέχουμε στις πίστες να λιώνουμε τα λάστιχα και να ταλαιπωρούμε το αυτοκίνητο. Θες να πας μια εκδρομή να ακούσεις την μουσική σου ή σε ενα ωραίο μαγαζί
να χαλαρώσεις.
Σιγά να μην τρέχω στις πίστες να λιώνω το αυτοκίνητο. Αυτο θα το κάνεις μια δυο τρέις φορές.
Πόσες φορές θα το κάνεις αυτο όμως?
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το ριμάξεις γιατι θα πας και θα ξαναπας και θα σου γίνει συνήθειαΑσε που ορισμένοι πιτσιρικάδες πανε παίρνουνε mx-5, του πίνουν κυριολεκτικά το αίμα και θέλουν και να το πουλήσουν μετά, σου λέει ιαπωνικό είναι, ναι αλλα δεν είναι έτσι.
Είναι θέμα καθαρά πως το βλέπει κανείς και τι στυλ ζωής κάνει.
Εμένα μου αρέσουν κοσμοπολίτικα πράγματαΕγω είδα το τοπικ, και θεώρησα αναγκαίο να πω την γνώμη μου, σωστα η ερώτηση έιναι για στριφτερό γρήγορο αμάξι και όπίσω κίνηση
Τότε ναι ίσως καταλαβαίνω την χαμηλή στατιστική για το tfΌπως έιπα και πριν δεν έχω αντιπαλότητα και χαίρομαι να μιλαώ για roadsters
να βολτάρω και μέ άλλες μάρκες και γενικώς να συζητάω.
Αλλωστε με τα παιδια τους mx-5 στην θεσσαλονίκη καναμε λίγο παρέα όσο ήμουν
επάνω και ψαχνόμουν για mx-5 -
Eπικινδυνο το mr2???? To ακουσαμε και αυτο.....
Γι αυτο εχω αγορασει τοσα οικοπεδα τα 2 τελευταια χρονια.....Αντε να κρυφτω τωρα απ τον Αλογοσκουφη!!!
MR2, MX5, MG TF160