-
Κοίτα Δεν μπορεις να λες την άποψη μου ανέκδοτο
και να βγάζεις απο μονος σου συμπεράσματα όπως
οτι θέλω να εντυπωσιάσω στις κοπέλες
Ο τρόπος σου είναι επιεικώς απαράδεκτος !!Εδώ προσβάλεις πρόσωπα ....μην παρεκτέπεσαι..έτσι διατήρησε την ψυχραιμία σου
Το οτι επέλεξες mx-5 γούστο σου και καπέλο σου
Δικαίωμα μου όμως να πιστευω ότι θέλω και εγώ !το Μ ουροΧ δεν το γουσταρω και το λεω
μου τη δίνει κάπου η datsun-οειδής αισθητική τουΑυτο που λείπει απο μπροστα είναι τα δόντια του καρχαρία
όταν κάτι δεν μαρέσει Δεν μπαίνω μέσα στην τελική, είτε για να πάω σε καφετερια είτε σε πίστα,
δεν μπαίνω γενικώςΕίναι ξεκάθαρο οτι δεν τρελαίνομαι να σε πείσω εσένα προσωπικά ή κάποιούς άλλους για κατι
έτσι...Αρα δεν χρειάζομαι 'επιχειρήματα'
Ελπίζω να καταλαβαίνεις την έννοια 'επιχείρημα'
Συζήτηση κάνουμε και λέμε τις απόψεις μας goerge800
χωρίς αντιπαλότητα πειράζοντας απλα, εγω έτσι το βλέπωΚατα βάθος προσωπικα λατρευω όλα τα roadsters
Οπότε λυπάμαι αλλα Ανέκδοτο είναι η ίδια σου η τοποθέτησή φιλαρακι!
-
Τελικά θα αποφασίσεις αν αυτά που λες είναι επιχειρήματα ή απλώς η άποψή σου;
Τόσες μέρες περιμένω να μάθω! -
Αυτά που λέω είναι η άποψη αυτού που επιλέγει mg
και αμφισβητεί το για πολλούς 'αυτονόητο με επιχειρήματα ' mx-5Ωραια θέλετε να αφήσουμε την αισθητική ας πάμε στον ήχο
δεν μου αρέσει ο μονότονος ήχος του mx-5, το mg έχει μακράν πιο ωράιο ήχο
....Επίσης η μανία για εξαιρετικα υπερβολική και μανιώδης επιθετική σπορ οδήγηση
που εξυπηρετεί αυτόν που επιλέγει το mazda mx-5 , κολίδια.... ιστορίες ....donuts προσπεράσματα κρυβει πολλές φορές την ανάγκη για εκτόνωση στο δρόμο απο άλλα προβλήματα....Ζωντανο παράδειγμα η Ποσειδώνος....το Σ.Ε.Φ και άλλα στέκια..
Οπότε πάντε σε καμμια πίστα να είμαστε όλοι καλά δεν έχουμε όρεξη να πέσετε επάνω μας
Α και κάνει εντύπωση και καμμια κοπελίτσα ...άθελά μας βέβαια
Πάντα αθελά μας ...αυτοι oi mg ήδες μόνο μόστρα ρε παιδί μου εεε
Και μετά μεεεε λλέτε για καγκουροανεέκδοτα ρεεεεε
-
Ο χρήστης a_savvidis έγραψε:
Επίσης η μανία για εξαιρετικα υπερβολική και μανιώδης επιθετική σπορ οδήγηση
που εξυπηρετεί αυτόν που επιλέγει το mazda mx-5 , κολίδια.... ιστορίες ....donuts προσπεράσματα κρυβει πολλές φορές την ανάγκη για εκτόνωση στο δρόμο απο άλλα προβλήματα....Αυτό είναι επίσης άποψη όλων των οδηγών MG για τους οδηγούς ΜΧ-5 ή μόνο δική σου;
-
-
Αυτη συγκεκριμένα είναι δική μου και άλλων που ξέρω..ίσως όχι όλων να συμφωνήσω μαζί σου
και όχι 'μόνο' απο κατόχους mg προς mx-5 μήν το θέτεις έτσι ..και όχι μόνο για mx-5 αλλα και προς s2000 και άλλα roadster που εξυπηρετουν καγκουριλικια για κάποιους
Σας είπα και πριν ζωντανο παράδειγμα οι δρόμοι της Αθήνας...ποιος κάνει κυρίως
αυτού του είδους την οδήγηση σε δημόσιους δρομους ?
Κάντε μια βόλτα και δέιτε...δεν τα βγαζω απο το μυαλό μου.
σίγουρα θα υπάρχουν και mg κάτοχοι που συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο
δεν μπορω να το ξέρω απόλυτα αυτο..
Αλλα κατα ένα μεγάλο ποσοστό αυτος που παίρνει mg
και ξέρει τι αγοράζει ..εχει ενημερωθει ..την έχει ψάξει....δεν ειναι αυτός που θέλει να τρομοκρατει άλλους οδηγους στον δρόμο
και να δέχεται βρισιες και μούτζες οπως μια μερίδα κατόχων αλλων roadstersΚαι εδω είναι ένα αλλο θέμα ...για μένα είναι σωστο πρωτου να πας να αγοράσεις κάτι να την ψάχνεις γενικότερα και να βλέπεις τι σου ταιριάζει και τι σε αντιπροσωπευει.
Με εχουνε πάει και γρήγορη βόλτα με S2000, δεν λέω ωραία ήτανε να ανεβάζεια αδρεναλίνη αλλα και εξαιρετικα επικίνδυνα...οποτε δεν αξιζει το ρισκο ....όχι δεν θα έκανα το ίδιο στον δρόμο
Αμα πας να δεις s2000 σαν μεταχειρισμένο τα περισσοτερα τρακαρισμένα είναι!
και τελος υπάρχουν και ήσυχες-οι οδηγοι mx-5 όπως λέτε στο κολωνακι
π.χ που μάλιστα σας εκνευρίζει αυτο...απο εκει μπορει να καταλαβει ευκολα κανεις την αποψη σας για την οδηγηση..
Το να επιμένεις να ανεβάζεις την αδρελανίνη με ενα αυτοκίνητο με τέτοια μανια στον δρομο
σημαίνει οτι δεν στην ανεβάζουν άλλα πραματαΟποτε μπορει εσεις να εκπροσωπειτε το mx-5 οπως εσεις νομίζετε!
Αρα ο κάθενας έχει το lifestyle του παίδες
αλλος την βρίσκει με καρτόδρομο και άλλος με ωραία μαγαζια και εκδρομές!
-
Ωραίο το τσουβάλιασμα! Οι κάτοχοι MX5 ξέρεις το πάνε σπίτι-πίστα-σπίτι και μερικοί σπίτι-λιμανάκια-ΣΕΦ-σπίτι. Κανείς δεν κάνει εκδρομές, κανείς δεν απολαμβάνει μια βόλτα με ένα καλοστημένο και άμεσο cabrio και φυσικά είναι όλοι αδρεναλινομανείς. Α, και φυσικά εκνευρίζονται όταν κάποιος δεν οδηγεί ένα MX5 όπως του αρμόζει, δηλαδή με donuts και πάντες. Great!
-
τέλος πάντων παιδια εντάξει αρκετα με τον αντίλογο....για να μην γίνομαι μονοτονος ας πως και κάποια πράματα που με εντυπωσίασαν στο mx-5
-πολύ καλή και σιδερένια αίσθηση λεβιέ
-διασκεδαστικό τιμόνι-αλλα απαράιτητα μπλοκέ αν θέλεις να πάιξεις
-πολυ καλη μεταπωλητική αξία
-
Χτές ήταν η πανελλήνια συνάνηση mx-5 στου ρέντη εε?
Τι λέει πως ήτανε?
-
Σκέτο κιμπαριλίκι!
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Ωραίο το τσουβάλιασμα! Οι κάτοχοι MX5 ξέρεις το πάνε σπίτι-πίστα-σπίτι και μερικοί σπίτι-λιμανάκια-ΣΕΦ-σπίτι. Κανείς δεν κάνει εκδρομές, κανείς δεν απολαμβάνει μια βόλτα με ένα καλοστημένο και άμεσο cabrio και φυσικά είναι όλοι αδρεναλινομανείς. Α, και φυσικά εκνευρίζονται όταν κάποιος δεν οδηγεί ένα MX5 όπως του αρμόζει, δηλαδή με donuts και πάντες. Great!Μην το παιρνεις κατακαρδα ρε συ Ξερεις τι εχω ακουσει για τους 106κιδες εγω, γιατι πολλα απο αυτα τα εχουν καγκουρες με νεον φωτα νιτρα τουρμπινες κλπ?
Αν για να παρω ενα αμαξι πρεπει να ψαξω τους χιλιαδες ιδιοκτητες του να δω αν ειναι καγκουρες, αν ειναι γαμπροι αν ειναι Σαββατογενημενοι κλπ χεσε μεσα.
Υπαρχουν πολλοι που αγοραζουν ενα roadster για την εικονα του και αλλοι για την οδηγηση.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ωραίο το τσουβάλιασμα! Οι κάτοχοι MX5 ξέρεις το πάνε σπίτι-πίστα-σπίτι και μερικοί σπίτι-λιμανάκια-ΣΕΦ-σπίτι. Κανείς δεν κάνει εκδρομές, κανείς δεν απολαμβάνει μια βόλτα με ένα καλοστημένο και άμεσο cabrio και φυσικά είναι όλοι αδρεναλινομανείς. Α, και φυσικά εκνευρίζονται όταν κάποιος δεν οδηγεί ένα MX5 όπως του αρμόζει, δηλαδή με donuts και πάντες. Great!
Μην το παιρνεις κατακαρδα ρε συ Ξερεις τι εχω ακουσει για τους 106κιδες εγω, γιατι πολλα απο αυτα τα εχουν καγκουρες με νεον φωτα νιτρα τουρμπινες κλπ?
Αν για να παρω ενα αμαξι πρεπει να ψαξω τους χιλιαδες ιδιοκτητες του να δω αν ειναι καγκουρες, αν ειναι γαμπροι αν ειναι Σαββατογενημενοι κλπ χεσε μεσα.
Υπαρχουν πολλοι που αγοραζουν ενα roadster για την εικονα του και αλλοι για την οδηγηση.
Και άλλοι για ωραία μαγαζιά (??)
-
lol 15 ατομα εχουν ψηφισει το κινεζικο σαραβαλο.....
Ο Ελληνας ποτε δεν πεθαινει. Αντε τραβατε τωρα και παρτε και την bmw 316 με 35.000 ευρο. Ειναι ευκαιρια βρε. ΤΡΕΞΤΕ
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
lol 15 ατομα εχουν ψηφισει το κινεζικο σαραβαλο.....Ο Ελληνας ποτε δεν πεθαινει. Αντε τραβατε τωρα και παρτε και την bmw 316 με 35.000 ευρο. Ειναι ευκαιρια βρε. ΤΡΕΞΤΕ
Σου διαφεύγει πως το θέμα έρχεται από τα...βάθη των αιώνων, δημιουργήθηκε το 2003, όταν η MG ήταν βρετανικότατη, ή μάλλον...γερμανικότατη, αφού ακόμη πρέπει ν'ανήκε στην BMW.
Η σημερινή αναβίωση, μάλλον δεν έχει προσθέσει παραπάνω από 1-2 ψήφους...
Βέβαια, δεν είναι και παράνομο να σου αρέσει ένα αυτοκίνητο, ακόμη κι αν είναι χειρότερο από κάποιο άλλο, με την ίδια λογική , είναι ανόητο να υποστηρίζεις τον Ολυμπιακό (τυχαίο παράδειγμα... ), ενώ υπάρχει η Manchester United ή η Real Madrid...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Αυτό είναι επίσης άποψη όλων των οδηγών MG για τους οδηγούς ΜΧ-5 ή μόνο δική σου;
Δεν είναι μόνο δική του άποψη, αλλά και άλλων οδηγών MG. Του Μπάμπη του Σουγιά, του Σπύρου του Πεταλούδα και του Βαγγέλη του Γκαζάκια!
-
Ξέχασες τον Αριστοκλή τον Κιμπάρη
-
Ο χρήστης a_savvidis έγραψε:
Το να επιμένεις να ανεβάζεις την αδρελανίνη με ενα αυτοκίνητο με τέτοια μανια στον δρομο
σημαίνει οτι δεν στην ανεβάζουν άλλα πραματαοσον αφορα εμενα, ειναι πασιγνωστο οτι δεν μου σηκωνοταν οταν ειχα το μιατα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
σημαίνει οτι δεν στην ανεβάζουν άλλα πραματαοσον αφορα εμενα, ειναι πασιγνωστο οτι δεν μου σηκωνοταν οταν ειχα το μιατα
Τώρα που το πούλησες, είδες φως ή μπα;
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
lol 15 ατομα εχουν ψηφισει το κινεζικο σαραβαλο.....Ο Ελληνας ποτε δεν πεθαινει. Αντε τραβατε τωρα και παρτε και την bmw 316 με 35.000 ευρο. Ειναι ευκαιρια βρε. ΤΡΕΞΤΕ
ΤΟΥΟΤΑ ΜΟΤΟR CORPORATION
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τώρα που το πούλησες, είδες φως ή μπα;
ναι, αλλα χωρις την κιμπαροσυνη ενος roadster εχω χασει πολλους πελατες οποτε δωρον αδωρον
MR2, MX5, MG TF160