-
Σχεδόν για 30 χρόνια, κάθε καλοκαίρι (ενίοτε & Χριστούγεννα, όποτε το λιόφυτο έχει βεντέμα...) κάνω τη διαδρομή Ηράκλειο - Σητεία, & από το 1995 ως οδηγός.
Τίποτα, μα τίποτα δεν έχει αλλάξει, πέρα από την παράκαμψη πάνω από Ανάληψη - Χερσόνησο, τη Φανερωμένη κοντά στο Ίστρο, & την παράκαμψη της Σκοπής. Α π α ρ ά δ ε κ τ ο, τόσο για την ασφάλεια όσων κινούνται εκεί, όσο & για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής ('ανατολικό μπλοκ', πραγματικά εύστοχο!). Δεν ξέρω τι κονδύλια είχαν δοθεί κατά καιρούς για τη βελτίωση του παραπάνω δρόμου (εάν είχαν ποτέ δοθεί), όμως αυτό κάτι μου θυμίζει από την ταινία με τον Κωνσταντάρα - Μαυρογιαλούρο: 'Και φάγανε, φάγανε, φάααγανε...'. -
Για να ξεκαθαρίζω, ούτε είπα 'μπράβο', ούτε μέμφθηκα κάποιο πολιτικό κόμμα.
Απλά παρατήρησα το αυτονόητο, όπως κάνουμε όλοι μας στα 10-15 τελευταία ποστ: Ότι δηλαδή το Λασήθι είναι σαφώς ριγμένο σε σχέση με την υπόλοιπη Κρήτη.
Έχω τσακωθεί άπειρες φορές με χωριανούς μου που επιμένουν να το παίζουν πάντα ριγμένοι και θιγμένοι. Όχι ότι τα πράγματα είναι ρόδινα φυσικά, αλλά μη γκρινιάζουμε και εμείς της Βόρειας ακτής!
Που να δείτε και στη μουσική πόσο ριγμένοι είναι
-
Το κομμάτι απο αεροδρόμιο προς ΚΤΕΟ προχωράει γοργά αλλά ξέρει κανεις τί θα γίνει με το κομμάτι του δρόμου στο βενζινάδικο της Shell?
Καλά δε λέω το βενζινάδικο δεν ειναι δα και τρομέρο πρόβλημα, το βουνο που πρέπει να σκαφτει - να φύγει - για να γίνει η διαπλάτυνση πώς θα το κάνουν που είναι απο πάνω η λαχαναγορά? -
Ξεκίνησαν τα έργα ξανά στο κόμβο της Παπαναστασίου. Επιτέλους
-
-
Χωρίς σχόλια!!!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Χωρίς σχόλια!!!http://www.neakriti.gr/news/newsf.php?ArtID=35115' target='_blank
Παλιά 'ασθένεια' αυτη για την περιοχή δυστυχως!!!
-
Παιδιά, ξεκίνησαν να βάζουν gatso κάμερες σε όλη την Εθνική Οδό. Θα βάλουν 40. Ήδη από Χανιά μέχρι Πλατανιά έβαλαν το ΣΚ 2!!! Σεποια άλλα μέρη έχουν βάλει?
-
Τις βάζουν σε θωρακισμένα κουτιά; Γιατί αν κρίνω από τις πινακίδες στη Κρήτη, οι κάμερες δεν θα έχουν μεγάλη ζωή.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τις βάζουν σε θωρακισμένα κουτιά; Γιατί αν κρίνω από τις πινακίδες στη Κρήτη, οι κάμερες δεν θα έχουν μεγάλη ζωή.Σωστός...!
-
Παιδιά επειγόντως ενημέρωση για το θέμα γιατί οι ποινές τσουζουν. Μεταξύ μας χρειάζονται γιατί μερικοί το παρακάνουν. Κι όταν τρώνε μόνο τη κεφάλα τους πάει καλά αλλά όταν παίρνουν κι άλλους..... Χρειάζονται κάμερες οπωσδήποτε στην Ηρακλείου-Μοιρών , στη παραλιακή και στο Σκαλανι. Σ αυτά τα μέρη έχει χαθεί πολύς κόσμος άδικα. Δυστυχώς στο Ηράκλειο δε ξέρουμε τι πάει να πει μέτρο. Όλοι θέλουμε να τρέξουμε λίγο παραπάνω αλλά να σεβόμαστε και λίγο βρε αδερφέ..
-
Αυτό να γίνει και δεν θέλω τίποτ άλλο στη ζωή μου!!!!!! ( σχεδόν )
http://www.patris.gr/articles/145695?PH ... 9b7ec60323
-
http://www.patris.gr/articles/151284?PH ... 87d770a840
Άλλο ένα που θα κάνει καλό στην περιοχή, άσχετο ότι είχε... βαλτώσει (κι αυτό)
-
Δόθηκε σε χρήση και η βόρια ράμπα/ έξοδος της εθνικής στο Γιόφυρο. Κάπως καλύτερα τα πράγματα σε όσους μπαίνουν στο Ηράκλειο αλλά όσοι πάνε στο Πανεπιστημιακό, στο ΙΚΑ, στο ΤΕΙ, ή στα νοτια του νομού ακόμα κόβουν φλέβες μέχρι να περάσουν απο εκείνο το σημείο!!!
-
-
Ρε αυτοί έχουν μεγάλο θράσος!!!
Χρειάστηκαν 8 χρόνια για 300 μέτρα σήραγγα και αντί να κρύβονται το διαφημίζουν κιόλας. Άσε που έχουν σίγουρο και το αεροδρόμιο!!! Σε πόσα χρόνια δηλαδή; -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Ρε αυτοί έχουν μεγάλο θράσος!!!
Χρειάστηκαν 8 χρόνια για 300 μέτρα σήραγγα και αντί να κρύβονται το διαφημίζουν κιόλας. Άσε που έχουν σίγουρο και το αεροδρόμιο!!! Σε πόσα χρόνια δηλαδή;Για το πόστ συμφωνω και λέω
Είμαι όμως αισόδοξος και τα βλέπω όλα απο την καλή μεριά. Καλύτερα με ρυθμούς χελώνας παρά με ρυθμούς...νεκρής χαλώνας!!!
-
τωρα το ανακαλυψα!!!!
ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΑΜ&*#$*ΝΗ ουλοφ παλμε στο ηρακλειο!!!!!
περναω με το βιταρα και ειναι λες και ειμαι μεσα στο λιοφυτο
κατα τα αλλα.. επιτελους σημαντικο εργο αυτο της παπαναστασιου... και οι ραμπες στο γιοφυρο.. κατι γινεται στ ηρακλειο...
γενικα το οδικο δικτυο μας ειναι για κλαμματα.... ζιμπαμπουε....
-
Ο χρήστης scirocco123 έγραψε:
τωρα το ανακαλυψα!!!!ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΑΜ&*#$*ΝΗ ουλοφ παλμε στο ηρακλειο!!!!!
περναω με το βιταρα και ειναι λες και ειμαι μεσα στο λιοφυτο
Και τη γ@.. την Ικάρου, την Ακαδημίας (Παπανδρέου), Εθνικής Αντιστάσεως και και και ....
Η λίστα δεν έχει τέλος!!!
-
Κωλόδρομοι παντού. Οι περισσότερες κινήσεις είναι πρόχειρες, δυστυχώς...
Οδικο δικτυο Κρητης, κυκλοφοριακα κλπ!!!