-
Ο χρήστης VW GOLF R32 έγραψε:
Το Golf κατασκευάζεται τώρα σε 7 εργοστάσια της Volkswagen σε όλο το κόσμο: Βόλφσμπουργκ, Μόσελ, Βρυξέλλες, Σεράγεβο, Ερζεγοβίνη, Νότια Αφρική, Κίνα και Βραζιλία.Kseroyme arage apo pio ergostasio erxontai Ellada? Ypopteyomai oxi apo Βόλφσμπουργκ.
Sorry gia ta greeklish alla egrafa apo H-Y xwris elinika. De tha epanalifthei.
-
Ο χρήστης gramacar έγραψε:
Το Golf κατασκευάζεται τώρα σε 7 εργοστάσια της Volkswagen σε όλο το κόσμο: Βόλφσμπουργκ, Μόσελ, Βρυξέλλες, Σεράγεβο, Ερζεγοβίνη, Νότια Αφρική, Κίνα και Βραζιλία.
Kseroyme arage apo pio ergostasio erxontai Ellada? Ypopteyomai oxi apo Βόλφσμπουργκ.
Sorry gia ta greeklish alla egrafa apo H-Y xwris elinika. De tha epanalifthei.
Τα GTi είναι όλα από Wolfsburg. Τα υπόλοιπα από Mosel και Brussels...
To δικό μου το ΙV είναι από Βριξέλες... -
Ο χρήστης gramacar έγραψε:
Kseroyme arage apo pio ergostasio erxontai Ellada? Ypopteyomai oxi apo Βόλφσμπουργκ.Sorry gia ta greeklish alla egrafa apo H-Y xwris elinika. De tha epanalifthei.
το εργοστάσιο φαίνεται από το γράμμα μετά το έτος κατασκευής στον αριθμό πλαισίου
αν πχ είναι 1ΚΖ5W, το 5 είναι έτος κατασκευής (ή ΜΥ) και το W Wolfsburg
[/url]
-
2o MEETING VW GOLF CLUB HELLAS
To VW GOLF CLUB HELLAS οργανώνει συνάντηση στο Κένταυρος Cafe στο άλσος της Φιλαδέλφειας στις 15:00....Μη το χάσετε....
http://www.vwgolf-club.gr -
Είμαι μεταξύ καινούριου mazda 6 και ενός Α4 Τ. 1.8. του 2001-2002. Το έχω βρει περίπου 23000ε. Αν κάποιος θα μπορούσε να μιλήσει περί αξιοπιστίας και γενικότερου κόστους.... Δεν έχω αγοράσει ποτέ του group και δε ξέρω τι παιζει... Μήπως θα καιέι πολυ; από ζημιές και τακτικά σερβις;
ευχαριστώ πολύ !!! συνεχίστε την καλή δουλεια! να μαθαίνουμε και εμείς τιποτα παραπάνω!!! -
Ο χρήστης spy237 έγραψε:
Είμαι μεταξύ καινούριου mazda 6 και ενός Α4 Τ. 1.8. του 2001-2002. Το έχω βρει περίπου 23000ε. Αν κάποιος θα μπορούσε να μιλήσει περί αξιοπιστίας και γενικότερου κόστους.... Δεν έχω αγοράσει ποτέ του group και δε ξέρω τι παιζει... Μήπως θα καιέι πολυ; από ζημιές και τακτικά σερβις;
ευχαριστώ πολύ !!! συνεχίστε την καλή δουλεια! να μαθαίνουμε και εμείς τιποτα παραπάνω!!!το καινουργιο ειναι καινουργιο...........
-
Δεν ξέρω αν εχει αναφερθει παλιοτερα, αλλά 45 σελιδες είναι λιγο δυσκολο να διαβασω....
Πήγα να αλλάξω μαρκουτσια φρένων στο Leon, για να βάλω υψηλής πίεσης. Το Leon έχει 6 απο δαυτα, δυο στα μπροστά φρένα, δυο στα πισω και δύο εκει που περνανε οι αγωγοί απο το αμαξωμα στον ημιάκαμπτο.
Ο φρενάς λοιπόν μου είπε (και είχε δίκιο) ότι δεν χρειαζόταν να αλλάξω και τα έξι, αφού τα δύο στα πίσω δισκόφρενα είναι ήδη υψηλής πίεσης!
Και η απορία μου (ακαδημαική τελείως) είναι για ποιό λόγο μόνο αυτά τα δύο. Λογικότερο θα μου φαινότανε να είναι όλα (πράγμα που δεν συμβαίνει ούτε στα ΕVO, προφανώς ( ; ) λόγω κόστους) και ακόμα λογικότερο κανένα! Όχι οτι με χάλασε δηλαδή!
Έτσι για την ιστορία το αναφέρω.... -
Τα πίσω δισκόφρενα λόγω θέσης βγάζουν περισσότερα προβλήματα από τα μπροστινά, ίσως να βάζουν καλύτερα μαρκούτσια για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και σε σκουριές.
Είδες διαφορά στην αίσθηση του πεντάλ με την αλλαγή;
-
Nαι, μεγάλη, ιδιως οταν ζεσταθουν τα φρενα!
Πιο 'γεμάτο' πάτημα και σταθερή απόκριση.
Τβρα πάω για τακάκια. Μια πρόταση που εχω ειναι για ferodo 3000 μπροστά και pagid ή ATE πίσω. Εγω σκέφτομαι OMP (με κεβλαρ) μπρος-πισω -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Nαι, μεγάλη, ιδιως οταν ζεσταθουν τα φρενα!
Πιο 'γεμάτο' πάτημα και σταθερή απόκριση.
Τβρα πάω για τακάκια. Μια πρόταση που εχω ειναι για** ferodo 3000 **μπροστά και pagid ή ATE πίσω. Εγω σκέφτομαι OMP (με κεβλαρ) μπρος-πισωκαλύτερα τα 2500
-
Tα ειχα δοκιμασει στο Astra και βράζανε και αυτά! Όχι βεβαια όσο τα απλά αλλά .....
-
Kι εγώ τα Φερόντο 2500 έχω στην Οκτάβια και είμαι πολύ ευχαριστημένος, πλην κάποιας τάσης σφυρίγματος. Αλλά μπρος στα κάλλη, τι ειναι ο θόρυβος...
-
Πάει για ρεκόρ πωλήσεων η Audi
H Audi πέτυχε να φτάσει τα υψηλά περσινά επίπεδα πωλήσεων τον μήνα Οκτώβριο, με πωλήσεις που έφτασαν περίπου στα 65.500 αυτοκίνητα παγκοσμίως (τον Οκτώβριο 2004 ο αντίστοιχος αριθμός ήταν 65.471). Ας σημειωθεί ότι στο περσινό ρεκόρ πωλήσεων συνέτεινε η παρουσίαση του Α3 Sportback. Έτσι οι πωλήσεις παγκοσμίως στους 10 πρώτους μήνες του 2005 έφτασαν τα 697.000 οχήματα περίπου, παρουσιάζοντας μια αύξηση κατά 10% σε σχέση με τις πωλήσεις της αντίστοιχης περσινής περιόδου.
Με 6.659 οχήματα να έχουν πωληθεί τον Οκτώβριο στις ΗΠΑ η αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά έφτασε στο 9,4% (οι πωλήσεις τον Οκτώβριο 2004 έφτασαν στα 6.089 αυτοκίνητα). Και αυτό παρά την κατά 14% πτώση πωλήσεων που παρατηρήθηκε στη συνολική αγορά των ΗΠΑ, τον τελευταίο μήνα, όταν σημειώθηκαν οι χαμηλότερες πωλήσεις από το 1998. Έτσι η Αudi πούλησε 66.315 αυτοκίνητα στις ΗΠΑ στην περίοδο Ιανουάριο Οκτώβριο 2005, αριθμό αυξημένο κατά 4,6% σε σχέση με αυτόν της αντίστοιχης περσινής περιόδου ( Ιανουάριος Οκτώβριος 2004: 63.388).Ο Ralph Weyler, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της AUDI AG, υπεύθυνος για το Marketing και τις πωλήσεις της εταιρίας σημειώνει: «Υπολογίζουμε να πουλήσουμε περισσότερα από 820.000 αυτοκίνητα φέτος. Το Αudi Q7 θα παρουσιαστεί στις ευρωπαϊκές αγορές από τα μέσα Μαρτίου 2006. Αν και το αυτοκίνητο αυτό δεν έχει ακόμη εμφανισθεί στις εκθέσεις του δικτύου μας ήδη έχουμε δεχθεί περίπου 3.000 παραγγελίες από πελάτες μας, 4 ολόκληρους μήνες πριν από την σχεδιαζόμενη ημερομηνία παρουσίασης. Κάτι τέτοιο ξεπερνά τις προσδοκίες μας».
-
VW Golf Coupe. -
OLE OLE BRAVO MECO ME PROLABES ERIKSES NOS ??
-
Ο χρήστης VW GOLF R32 έγραψε:
OLE OLE BRAVO MECO ME PROLABES ERIKSES NOS ??αρε ψυχασθενεια
-
Τι ειναι αυτο;Το Altea που το πάτησε τρακτέρ;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τι ειναι αυτο;Το Altea που το πάτησε τρακτέρ;Πιστεύω ότι είσαι άδικος. Το αυτοκίνητο είναι αρκετά όμορφο.
Μαρίνο και Μάκη
-
EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ REVO!
http://www.revotechnik.com/products/sof ... x?pvID=580
Π’ΡΤΕ GTILES -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μαρίνο και Μάκη
Ο Μαρινος ειναι χειροτερος απο μενα,τον λεω να αλλαξει ψυχιατρο και δε μ ακουει
VW FORUM