-
Για πείτε λίγο για αυτό το 6άρι Golfάκι:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3578619/
Τι παίζει από συντήρηση, κατανάλωση κλπ?
-
Είναι στην πιο απλή έκδοση εξοπλιστικά. Από συντήρηση κάθε 15k λάδια, κάθε 30k σέρβις (φίλτρα και λάδια). Κάθε 60k επιπλεόν μπουζί. Είναι με καδένα την οποία όμως αν το αγοράσεις, ελέγχεις αν κάνει θόρυβο κατα την εκκίνηση, αν ναι θα χρειαστεί αλλαγή και γίνεται δωρεάν κι ας είναι εκτός εγγύησης αν έχει book service.
Κατάναλωση για εντός πόλης δε ξέρω να σου πω, εκτός είναι πάρα πολύ οικονομικό πάντως (βοηθά και το μακρύ σασμάν, η 6η στις 3000 στροφές έχει περίπου 150χλμ). Ο 122άρης είναι η χρυσή τομή επιδόσεων/κατανάλωσης και θα τον προτιμούσα λόγω απλότητας από εναν τουρμποκομπρεσσοράτο -
Αγοραζεις μονο εκδοση highline κυριος...
-
κ αυτό πισω ηλ παράθυρα έχει, κλιμα έχει, σπορ αναρτηση η κυρία δεν θα θέλει. Ζάντες βρίσκει μεταχειρισμένες
-
Δεν μας απασχολεί η έκδοση ποπολάρε...για τη σύζυγο είναι ούτως ή άλλως και δεν τη πειράζουν οι εκδόσεις.
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Είναι στην πιο απλή έκδοση εξοπλιστικά. Από συντήρηση κάθε 15k λάδια, κάθε 30k σέρβις (φίλτρα και λάδια). Κάθε 60k επιπλεόν μπουζί. Είναι με καδένα την οποία όμως αν το αγοράσεις, ελέγχεις αν κάνει θόρυβο κατα την εκκίνηση, αν ναι θα χρειαστεί αλλαγή και γίνεται δωρεάν κι ας είναι εκτός εγγύησης αν έχει book service.
Κατάναλωση για εντός πόλης δε ξέρω να σου πω, εκτός είναι πάρα πολύ οικονομικό πάντως (βοηθά και το μακρύ σασμάν, η 6η στις 3000 στροφές έχει περίπου 150χλμ). Ο 122άρης είναι η χρυσή τομή επιδόσεων/κατανάλωσης και θα τον προτιμούσα λόγω απλότητας από εναν τουρμποκομπρεσσοράτοΕυχαριστώ.
Δηλαδή αξίζει να δώσουμε 2.5Κ παραπάνω στο 6άρι αντί για αυτό (5άρι, 140 άλογα);
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3056631/
Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι (του 6άρι, 122).
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
για τη σύζυγο είναισύμβουλο γάμου έχετε επισκεφθεί;
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ευχαριστώ.
Δηλαδή αξίζει να δώσουμε 2.5Κ παραπάνω στο 6άρι αντί για αυτό (5άρι, 140 άλογα);
Αν τα χλμ του 6αριού είναι πραγματικά και το ελέγξετε κλπ, θα έλεγα ναι. Είναι και πιο ποιοτικό και ήσυχο στο εσωτερικό, θα το διαπιστώσεις εύκολα με μία βόλτα και επιπλέον έχει περισσότερο εξοπλισμό (+esp) από αυτό της αγγελίας (το οποίο 5άρι ΔΕΝ ειναι highline, και στην Ελλάδα δεν είχε ποτέ τέτοιες ζάντες στανταρ σε κάποια έκδοση, μήπως είναι εισαγωγής;)
Ανάμεσα στα 2 με κλειστά τα μάτια στο 6άρι θα πήγαινα. Και είναι μια χαρά κι από θέμα δύναμης το 122άρι, δε θα σου λείψει κάτι δηλαδή σε σχέση με το 5άρι.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
για τη σύζυγο είναι
σύμβουλο γάμου έχετε επισκεφθεί;
+1
-
Ρεντ μονστερ περναγες κατα τη 1 και κατι, απο Εθνικη?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ρεντ μονστερ περναγες κατα τη 1 και κατι, απο Εθνικη?εθνική οδό? ρεύμα?
-
Εθνικη Οδο ναι. Ρευμα προς προς Κηφισια. Συναντησα ενα Τουινγκο με ΙΡΒ 7*** καπου στη Χαλκηδονα..
-
Εθνικη Οδο ναι. Ρευμα προς προς Κηφισια. Συναντησα ενα Τουινγκο με ΙΡΒ 7*** καπου στη Χαλκηδονα..μήπως ήταν ιρβ5*** ??
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εθνικη Οδο ναι. Ρευμα προς προς Κηφισια. Συναντησα ενα Τουινγκο με ΙΡΒ 7*** καπου στη Χαλκηδονα..
μήπως ήταν ιρβ5*** ??
Οχι.. Αρα δεν ησουν εσυ. Αρα τοση ωρα ημαστε ...
-
μήπως ήταν ιρβ5*** ??
Οχι.. Αρα δεν ησουν εσυ. Αρα τοση ωρα ημαστε ...
έτσι και αλλιώς δεν ήμουν εγώ... μόνο τα βράδια το βουτάω, το πρωι έχω το δικό μου
-
Ευχαριστώ koubeast.
Μάλλον για το 6άρι θα πάμε.
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
για τη σύζυγο είναι
σύμβουλο γάμου έχετε επισκεφθεί;
Δε χρειαζόμαστε
Υπερβολές, μια χαρά αμαξάκι είναι...
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Ευχαριστώ.
Αν τα χλμ του 6αριού είναι πραγματικά και το ελέγξετε κλπ, θα έλεγα ναι. Είναι και πιο ποιοτικό και ήσυχο στο εσωτερικό, θα το διαπιστώσεις εύκολα με μία βόλτα και επιπλέον έχει περισσότερο εξοπλισμό (+esp) από αυτό της αγγελίας (το οποίο 5άρι ΔΕΝ ειναι highline, και στην Ελλάδα δεν είχε ποτέ τέτοιες ζάντες στανταρ σε κάποια έκδοση, μήπως είναι εισαγωγής;)
Ανάμεσα στα 2 με κλειστά τα μάτια στο 6άρι θα πήγαινα. Και είναι μια χαρά κι από θέμα δύναμης το 122άρι, δε θα σου λείψει κάτι δηλαδή σε σχέση με το 5άρι.
Highline είναι, κάποτε ήμουν έτοιμος να το πάρω καινούργιο, μάλιστα θα το έκανα παραγγελία και θα έβαζα στα εξτρα το κλίμα. Αυτόματο κλιματισμό, σπορ ανάρτηση και προβολάκια είχε η έκδοση sportline.
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Highline είναι, κάποτε ήμουν έτοιμος να το πάρω καινούργιο, μάλιστα θα το έκανα παραγγελία και θα έβαζα στα εξτρα το κλίμα. Αυτόματο κλιματισμό, σπορ ανάρτηση και προβολάκια είχε η έκδοση sportline.
Δηλαδή το 5άρι ήταν τόσο γυμνό στη Highline; περίεργο μου φαίνεται, δε θυμάμαι καμία έκδοση πέραν της trendline να μην έχει βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος τα χερούλια απ τις πόρτες και επειδή ξάδερφός μου έχει την sportline και όντως έχει αυτά που λες, δε θα περίμενα να είναι τόσο γυμνή η highline.
Όπως και να χει, καλύτερα να πάει στο 6άρι γκολφ, 122
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Δεν μας απασχολεί η έκδοση ποπολάρε...για τη σύζυγο είναι ούτως ή άλλως και δεν τη πειράζουν οι εκδόσεις.Είναι στην πιο απλή έκδοση εξοπλιστικά. Από συντήρηση κάθε 15k λάδια, κάθε 30k σέρβις (φίλτρα και λάδια). Κάθε 60k επιπλεόν μπουζί. Είναι με καδένα την οποία όμως αν το αγοράσεις, ελέγχεις αν κάνει θόρυβο κατα την εκκίνηση, αν ναι θα χρειαστεί αλλαγή και γίνεται δωρεάν κι ας είναι εκτός εγγύησης αν έχει book service.
Κατάναλωση για εντός πόλης δε ξέρω να σου πω, εκτός είναι πάρα πολύ οικονομικό πάντως (βοηθά και το μακρύ σασμάν, η 6η στις 3000 στροφές έχει περίπου 150χλμ). Ο 122άρης είναι η χρυσή τομή επιδόσεων/κατανάλωσης και θα τον προτιμούσα λόγω απλότητας από εναν τουρμποκομπρεσσοράτοΕυχαριστώ.
για δωσε μου το τηλεφωνο της να της πω δυο λογακια για το ποσο παλιοχαρακτηρας εισαι....
θα της παρεις ΜΟΝΟ 6αρη. ουτε σκεψη για 5αρι.
-
για δωσε μου το τηλεφωνο της να της πω δυο λογακια για το ποσο παλιοχαρακτηρας εισαι....
θα της παρεις ΜΟΝΟ 6αρη. ουτε σκεψη για 5αρι.
κατευθασε και ο συμβουλος γαμου που λεγατε.......
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Για πείτε λίγο για αυτό το 6άρι Golfάκι:http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3578619/
Τι παίζει από συντήρηση, κατανάλωση κλπ?
Αν και στα είπαν τα περισσότερα, κατανάλωση εντός πόλης με αρκετά βαρύ πόδι είμαι στο 8.5 ΜΟ τα τελευταία 3 χρόνια (που δεν ανανεώνω την υπογραφή μου ) , το ρημάδι το DSG το κάνει αεροπλάνο . Κατά τα άλλα, όπως στα είπε ο koubeast, αν και εγώ του αλλάζω τα λαδάκια του κάθε χρόνο (κάνω περίπου 11χιλ χλμ) ,τακάκια άλλαξα στα 3.5 χρόνια, κάτι απρόβλεπτο δεν μου έχει βγάλει από τον 6/2009 που το έχω στη κατοχή μου (πέρα από 1λίτρο καμένο λάδι, τον πρώτο χρόνο) , και μετά από 42.000 χλμ. Ήσυχο , άνετο και με αρκετό γκάζι για όποια χρήση πόλης, ήταν ένα καλό upgrade του ήδη πολύ καλού 5αριού.
VW FORUM