-
οι βαζελοι πηραν φετος πρωταθλημα
-
-
Υπαρχει μια διαφορα σημαντικη..το κικιζα ειναι παντελως ασχετο.
Τραβα τωρα να συμπληρωσεις κανα λιτρο castrol...
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια..πηδαει πηδαει αλλα παλι τα @@ της παιρνει. Παντα την πλατη των ιταλων θα βλεπετε.Βαζελοι της αυτοκινησης. -
-
ρε παλικαρια μπορει να μου πει καποιος αν η τουρμπινα στα 1.4 τσι εχει την πολλαπλη ενωμενη με το τουρμπο οπως στο 2λιτρο?
ειναι κι εκει ενα ανταλλακτικο?
-
Το νέο αδερφάκι του ... Suzuki SX4 θα λέγεται Volkswagen Rocktan!
Ενδιαφέρουσες πρώτες πληροφορίες.
http://www.mibz.com/11296-volkswagen-rocktan-based-on-suzuki-sx-4-leaked.html -
τη daihatsu δεν αγορασε το vag?
και μιας και το εκανες up , μπορει καποιος να μου απαντησει στην παραπανω ερωτηση?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τη daihatsu δεν αγορασε το vag?Αν δεν κάνω λάθος στο ποσοστό, το 20% της Suzuki πήρε.
Η Daihatsu ήταν και παραμένει θηγατρική της Toyota. -
τη daihatsu δεν αγορασε το vag?και μιας και το εκανες up , μπορει καποιος να μου απαντησει στην παραπανω ερωτηση?
Απ όσο ξέρω δεν είναι όπως στο s3, είναι ξεχωριστή από την πολλαπλή
-
ρε παλικαρια μπορει να μου πει καποιος αν η τουρμπινα στα 1.4 τσι εχει την πολλαπλη ενωμενη με το τουρμπο οπως στο 2λιτρο?ειναι κι εκει ενα ανταλλακτικο?
νομίζω και γω πως όχι.. Νομίζω μόνο το 2λιτρο του s3 φοράει τουρμπινοπολλαπλή ενώ του gti πχ ή του fr όχι.. Αυτή την εντύπωση έχω.. Σε καμία περίπτωση δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά.. καίει
Αν κάνω λάθος..
-
του gti σιγουρα την εχει ενωμενη τη πολλαπλη με το τουρμπο , εχω δει το ανταλλακτικο γενικα σε ολα τα 2λιτρα ειναι ετσι
στο 1800αρι επισης παιζει
για το 1400 δεν ειχε ιδεα, ευχαριστω για τις πληροφοριες
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
τη daihatsu δεν αγορασε το vag?
Αν δεν κάνω λάθος στο ποσοστό, το 20% της Suzuki πήρε.
Η Daihatsu ήταν και παραμένει θηγατρική της Toyota.ναι μαλλον εχεις δικιο, δε θυμομουν καλα
τωρα θυμηθηκα τη σχεση daihatsu-toyota
-
Ποία ειναι η διαφορά του απλού μαύρου (A1A1) από το Deep Black Perl Effect (2T2T) ? Γιατί όταν είδα το 2Τ2Τ2 (νομίζω τουλάχιστον) δεν κατάλαβα το perl effect? Ένα μεταλλικό ή το 2Τ2Τ είναι πιο ανθεκτικά από τα απλά χρώματα (είναι πχ διπλή επίστρωσης ενώ τα άλλα όχι?)?
-
Πρέπει να το δεις σε έντονο φως ή στον ήλιο για να το δεις αν κάνει πέρλα το χρώμα ή όχι. Αν το είδες μέσα σε έκθεση πρέπει να πας πολύ κοντά για να το διαπιστώσεις.
Το ένα είναι απλό χρώμα, το άλλο μεταλλικό. Σίγουρα πιο ανθεκτικό είναι το Deep Black Perl Effect (2T2T) καθώς είναι μεταλλικό χρώμα. Το απλό μαύρο σημαδεύεται πολύ πιο εύκολα, έχει μεγαλύτερη φθορά στο πέρασμα του χρόνου και θα έλεγα να το αποφύγεις.
-
Οκ. Ευχαριστώ φίλε μου.
-
Έχει κανείς ιδέα αν σε golf plus v μπορεί να μπει η 'φάτσα' (φώτα/μάσκα) του golf plus vi;
-
Ο χρήστης Dragonlord έγραψε:
Έχει κανείς ιδέα αν σε golf plus v μπορεί να μπει η 'φάτσα' (φώτα/μάσκα) του golf plus vi;Αν αλλαχτεί και ο προφυλακτήρας φανταζομαι γίνονται. Αυτά τα 3 (φωτα, μάσκα και προφυλακτήρας) είναι οι αλλαγές που έγιναν.
-
Καλησπερα
Μηπως εχει καποιος απο εδω εμπειρια απο τον 3κυλινδρο 1,2 του γκρουπ vw??? Απο αξιοπιστια- καταναλωση πως τα παει??? αναζητειται αυτοκινητο για χρηση πολης (μεταχειρισμενο) και θα ηθελα να ξερω μερικα πραγματα και γι'αυτον (να μπει το 'τριπτυχο' στη λιστα η να μη μπει?? )
Ευχαριστω πολυ!!
VW FORUM