-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παλι πρωτο το golf...
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=10546επισης focus, panda , punto , corsa που κυκλοφορουν καιρο συνεχιζουν να τα σπανε
τελικά και ευρωπαίοι ελληναράδες είναι μου φαίνεται
το αξιοπρόσεκτο σε αυτά τα στοιχεια είναι ότι υπάρχει μονο μια μη ευρωπαϊκή εταιρία και αυτή πολύ χαμηλά
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
παλι πρωτο το golf...
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=10546επισης focus, panda , punto , corsa που κυκλοφορουν καιρο συνεχιζουν να τα σπανε
τελικά και ευρωπαίοι ελληναράδες είναι μου φαίνεται
το αξιοπρόσεκτο σε αυτά τα στοιχεια είναι ότι υπάρχει μονο μια μη ευρωπαϊκή εταιρία και αυτή πολύ χαμηλά
τα μονα διαφορετικα που εχουμε με τους ευρωπαιους ειναι οτι δεν αγοραζουμε station , δεν μπορουμε να αγορασουμε diesel και οτι αγοραζουμε μπολικα κορεατικα..
σε ολα τα αλλα (πχ ιταλια vs γερμανια ) δε νομιζω οτι μονο εμεις διαφερουμε και θελουμε μονο εμεις να πουλαμε μουρη..
-
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=3874
e δεν αγοράζουμε ακριβώς το ίδιο
το σχόλιο περί ελληναράδων για άλλο λόγο το είπα
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Γρηγόρη,
καταρχάς συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες για την οπτική επαφή με την περιουσία μου (γιατί περιουσία μου είναι από τη στιγμή που πλήρωσα και μαλίστα για να το αποκτήσω)όπως καταλαβαίνεις είμαι σε αναζήτηση συνεργείου...
για τον γκράτσια εγώ έχω ακούσει μόνο μέτριες γνώμες από άτομα που πήγαιναν εκεί και γι' αυτό είμαι σκεπτικός με τον γκράτσια.
Αυτομαρίν πήγαινα παλιά και έχω αρκετά μέτρια άποψη και δε με ενδιαφέρει κάποια μέτρια λύση.Δυστυχώς σεν ξέρω κανέναν μηχανικό εκτός από ένα ξάδερφο που δουλεύει σε συνεργείο bmw (οπό, οπότε καταλαβαίνεις ότι το ''θέμα γνωστού'' δεν παίζει...
Τοτε αναγκαστικα απο αυτα που εχεις ακουσει, τουλαχιστον απο αξιοπιστες πηγες,
βαλε τα σε προτεραιοτητα και συμφωνα με την αποσταση πχ απο την περιοχη σου, και επελεξε το καλυτερο που εχεις ακουσει, για επομενο σερβις. Αν δεν μεινεις ικανοποιημενος, πχ σε επομενη αλλαγη λαδιων διαλεγεις το επομενο καλυτερο που εχεις ακουσει.
Εγω 'γυρισα' 3 συνεργεια, και αντιστοιχα χρονια περιπου, μεχρι να καταληξω σε αυτο που να φροντιζει το αυτοκινητο μου οσο το δυνατον πιο επαγγελματικα και ικανοποιητικα για
εμενα, σε ανταγωνιστικες τιμες...
Σιγουρα το καλυτερο ειναι να βρεις απο τωρα ενα σωστο και επαγγελματικο σερβις, για να μην παιδευεσαι.
Αν ψαχτεις ισως σε ακομα πιο συγκεκριμενο forum (καποιο της Audi-VAG πχ), μπορει να βρεις εκει καποιες αρκετες πληροφοριες επ' αυτου... -
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=3874e δεν αγοράζουμε ακριβώς το ίδιο
το σχόλιο περί ελληναράδων για άλλο λόγο το είπα
για ποιον?
-
για ποιον?δεν λέγεται ότι οι ευρωπαίοι έχουν διαφορετική κουλτούρα από εμάς και δεν αγοράζουν βάση της μάρκας αλλα βάση του τι είναι το καλύτερο?
δίκιο έχουν για τους ευρωπαίους τελικά
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
για ποιον?
δεν λέγεται ότι οι ευρωπαίοι έχουν διαφορετική κουλτούρα από εμάς και δεν αγοράζουν βάση της μάρκας αλλα βάση του τι είναι το καλύτερο?
δίκιο έχουν για τους ευρωπαίους τελικά
τη γκολφω κι εμεις την εχουμε πρωτη, παρολο ειναι τοσο χαλια..
-
τη γκολφω κι εμεις την εχουμε πρωτη, παρολο ειναι τοσο χαλια..όχι πια κοίτα το link που έκανα post
-
ε η οπελ ειναι σταθερα καλη και οικονομικη λυση, το νεο φιεστακι πολυ καλο..εμεις στο ελλαντα δεν ειμαστε τοσο λεφταδες
το Qashqai ποιος το αγοραζει ρε πουστη μου?
-
ε η οπελ ειναι σταθερα καλη και οικονομικη λυση, το νεο φιεστακι πολυ καλο..εμεις στο ελλαντα δεν ειμαστε τοσο λεφταδεςτο Qashqai ποιος το αγοραζει ρε πουστη μου?
Αυτοί που δεν έχουν λεφτά για Tiguan...
-
το Qashqai ποιος το αγοραζει ρε πουστη μου?είναι suvoeides(υπάρχουν πολλοί fun του είδους) και λέγεται ότι έχει και καλο στήσιμο και είναι και φθηνό
μάλλον για αυτό αγοράζεται
-
ε η οπελ ειναι σταθερα καλη και οικονομικη λυση, το νεο φιεστακι πολυ καλο..εμεις στο ελλαντα δεν ειμαστε τοσο λεφταδες**το Qashqai ποιος το αγοραζει ρε πουστη μου? **
Aυτος που (με την ιδια νοοτροπια) αγοραζε το Nissan Sunny πριν 15 χρονια περιπου...
Φτηνος (λεμε τωρα... ), αξιοπιστος, και πλεον πιο εμφανισιμος (για Nissan) 'εργατης' για ολες τις δουλειες.
Εγω παντως στα ιδια λεφτα, μαλλον θα ψωνιζα το Kuga 2.5Τ που οδηγησα πριν λιγο καιρο,
προκειται για φοβερη περιπτωση, υποτιμημενη και περιθωριοποιημενη, σε ενα βαθμο και λογω υψηλου κυβισμου(? αφου ειναι SUV, τι τεκμηριο να μπει?)-καταναλωσης... -
ναι αλλα να θες hatch που να μοιαζει με suv?
εκει θα μπορουσα να μιλησω για ελληναρα που ονειρευεται το suv του..
το civic δεν το ειδα να πιανει πρωτιες..και αυτο το μοντελο ειχε κοινο, αλλα η εκκεντρικη εμφανιση πιστευω οτι απετρεψε πολλους
-
ναι αλλα να θες hatch που να μοιαζει με suv?εκει θα μπορουσα να μιλησω για ελληναρα που ονειρευεται το suv του..
a μην τα λες σε μένα δεν μου αρέσει καθόλου
θα προτιμούσα ένα rav 4
-
ναι αν ειναι να παρεις suv παρε suv..
-
ναι αλλα να θες hatch που να μοιαζει με suv?εκει θα μπορουσα να μιλησω για ελληναρα που ονειρευεται το suv του..
το civic δεν το ειδα να πιανει πρωτιες..και αυτο το μοντελο ειχε κοινο, αλλα η εκκεντρικη εμφανιση πιστευω οτι απετρεψε πολλους
Μα, το 'θελω' στην Ελληνικη πραγματικοτητα ειναι σχετικο...
Σημασια εχει 'τι ειναι στην μοδα' , τι ειναι trendy , πως
'θα δειξω στον γειτονα οτι ειμαι Up to date'...
Ασχετα, αν χρειαζομαι ή οχι SUV. Βεβαια η συγκεκριμενη ατακα σιγουρα ταιριαζει ισως λιγοτερο σε αυτη την κατηγορια τιμης, σε σχεση με αυτην που κινειται η Cayenne πχ...
To Civic, οντως δεν εχει πρωτιες για δυο λογους. Ειπες τον πρωτο.
Ο βασικοτερος ομως νομιζω οτι ειναι και η τιμη σε σχεση με 'τα αλογα' που προσφερει.
Ειπαμε, σημασια εχει η μοδα, και τωρα ειναι στην μοδα ΚΑΙ τα πολλα αλογα... -
ναι σωστο κι αυτο μου διεφυγε..
(απαραδεκτα ακριβο ) -
Εγώ πάντως που το είχα οδηγήσει το Civic μου φάνηκε πολύ σκληρό και έκανε μετά τις 4000 στροφές πολύ θόρυβο...αλλά πάταγε καλά ενώ είχε και καλό τιμόνι.Είναι όμως παράλογα ακριβό όπως είπες Qsis.
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Εγώ πάντως που το είχα οδηγήσει το Civic μου φάνηκε πολύ σκληρό και έκανε μετά τις 4000 στροφές πολύ θόρυβο...αλλά πάταγε καλά ενώ είχε και καλό τιμόνι.Είναι όμως παράλογα ακριβό όπως είπες Qsis.σαρακάκης baby
τι κάνατε στο forum τhς alfa ρε αλήτες???
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
Εγώ πάντως που το είχα οδηγήσει το Civic μου φάνηκε πολύ σκληρό και έκανε μετά τις 4000 στροφές πολύ θόρυβο...αλλά πάταγε καλά ενώ είχε και καλό τιμόνι.Είναι όμως παράλογα ακριβό όπως είπες Qsis.
σαρακάκης baby
Πραγματικά όμως!!!!
VW FORUM