-
καμια φορα και τα του vag εχουν μεγαλες απωλειες.
πχ ατμοσφαιρικα 4κινητα με torsen (rs4)και το s3 (μελλοντικα και R20 ) μου εχει απωλειες..χανει 20 ολοκληρα αλογα
(βεβαια **ΚΑΙ **οι δυναμομετρησεις ειναι πληρωμενες,οχι μονο τα αρθρα )
-
οι συγκεκριμένες δυναμομετρήσεις προέρχονται από ένα σουηδό κατασκευαστή δυναμομέτρων που από πολλούς θεωρούνται από τα καλύτερα της αγοράς... δεν πρόκειται ούτε για κάποιο περιοδικό, ούτε για κάποιο βελτιωτή που μπορεί να προμοτάρουν κάποια μάρκα... αν προσέξεις ούτε καν τα δικά τους αμάξια (saab, volvo) δεν προμοτάρουν στις δυναμομετρήσεις τους...
-
Mήπως κατά σύμπτωση κάποιος συνφορουμίστας έχει κάνει αναβάθμιση εγκεφάλου σε
(για εργοστασιακό 'πρόγραμμα' εννοώ. Όχι τιουνάρισμα.) Golf GTI MK5 τους τελευταίους 6-8 μήνες ? -
Όπα, όπα...τί έγινε εδώ;
Η VW αγοράζει το 49,9% της Porsche , εκεί που ήταν να συμβεί το αντίστροφο?
Αυτό θα συμβεί-σύμφωνα με το άρθρο- σε ραντεβού στις 23 Ιουλίου.Δαιμόνιε Piech!
http://www.worldcarfans.com/10907202055 ... les-turned
-
Περισσότερο σε ενδοοικογενειακός καβγάς Porsche μου κάνει εμένα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Περισσότερο σε ενδοοικογενειακός καβγάς Porsche μου κάνει εμένα.πηγαν να αγορασουν το vag, υπερχρεωθηκαν , κοντεψαν να χρεωκοπησουν και τελικα τους εσωσε το ετσι κι αλλιως 'αδελφο' vag απο το οποιο ειχαν επισης δανειστει χρηματα για να τους αγορασουν
οπως λενε μερικοι (ιταλοι) οι γερμανοι ειναι μανουλες στη διαπλοκη
δε νομιζω οτι θα αλλαζε κατι οποιος και αν αγοραζε τον αλλο, τα κοινα πατωματα το μαρκετινγκ και φυσικα η διαπλοκη θα παρεμεναν τα ιδια
η alba παντως στο σχετικο topic νομιζω οτι ειχε παραθεσει αρκετες πληροφοριες
-
είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο κ. Πίχ το είχε φανταστεί. Για να μην πω ότι ήταν βέβαιος για το αποτέλεσμα!
-
παιδιά μια ερώτηση
Έχω ένα polo 1.4 100 p.s. fsi. Έχω διαβάσει ότι πρέπει να του βάζω μονο 100σταρά βενζίνη αλλιώς 'καταστεφεται' ο κινητήρας. Ισχύει κάτι τέτοιο η είμαι ok και με την απλή αμόλυβδη?
-
εχει ειπωθει πολλες φορες αυτη η απορια για αναλογους tfsi κινιτηρες και η απαντηση απο ειδικους που ειναι και στο φορουμ ειναι οτι η απλη ειναι μια χαρα...
-
Τι γράφει το μανουάλι του αυτοκινήτου σου?
Αυτό είναι και το σωστό. -
ναι το ξέρω αυτό dstou αλλα δεν θυμάμαι που το έχω καταχωνιάσει
για αυτό ρωτάω αν ξέρει κάποιος
-
Κυκλοφόρησε ποτέ polo 1.4 fsi?!?!
-
nai mark to exw
-
Τα fsi 1.4 βγάζανε 90 άλογα και είχανε μπει στο Golf 5 μόνο. ο 1.4 με τα 100 είναι παλιότερος και όχι fsi, και λογικά δε θα χρειάζεται 100άρα βενζίνη. Έτσι ήξερα τουλάχιστον μέχρι τώρα..
-
για να είναι fsi πρέπει να το λέει και πίσω e? Τότε μάλλον δεν είναι γιατί εμενα λέει 16v οποτε είμαι ok, απλά μπερδεύτηκα γιατί όταν το αγόρασα ήταν η εποχή με τους fsi kai katalavaneis
-
o παλιος **σιγουρα ** δε θελει 100αρα
-
παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Πόρσε Βέντελιν Βίντεκινγκ, καθώς και ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας. Ανοίγει πλέον ο δρόμος για την εξαγορά της Porsche από την VW, μιας και ο πρόεδρός της ήταν ο κυρίως πολέμιος αυτού του εγχειρήματος.
Αυτα παθαινεις αμα ξανοιγεσαι....!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Πόρσε Βέντελιν Βίντεκινγκ, καθώς και ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας. Ανοίγει πλέον ο δρόμος για την εξαγορά της Porsche από την VW, μιας και ο πρόεδρός της ήταν ο κυρίως πολέμιος αυτού του εγχειρήματος.Αυτα παθαινεις αμα ξανοιγεσαι....!
σορρυ για το OT, αλλά αυτός ο άνθρωπος,CEO whatevah έχει τόσο χρήμα πλέον...
μόνο** 50 εκ ευρώ** πήρε απο την όλη ιστορία.Τον καημενούλη
-
Δεν ήταν ο Πρόεδρος, ο CEO ήταν... και ο πρόεδρος, Wolfgang Porsche , τον απέλυσε ουσιαστικά βέβαια με το λεγόμενο golden parachute. Οι βλακίες πληρώνονται...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν ήταν ο Πρόεδρος, ο CEO ήταν... και ο πρόεδρος, Wolfgang Porsche , τον απέλυσε ουσιαστικά βέβαια με το λεγόμενο golden parachute. Οι βλακίες πληρώνονται...αδρά!!!
VW FORUM