-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Στο σέρβις των 60.000 σε Golf IV 1.6 6+ ετών, οι τιμές κυμαίνονται από... 200 μέχρι 300+ κάτι ευρώ
(...)
οι τιμές είναι τελικές (εργασία+ανταλλακτικά+ΦΠΑ)Στην τιμή των 200-300 ευρώ ποιες εργασίες περιλαμβάνονται; Μιλάμε πάντα για 'απόλυτες' τιμές και όχι για 'σχετικές' τιμές μεταξύ συνεργείων, έτσι δεν είναι;
-
Ο χρήστης VIRSS έγραψε:
Στην τιμή των 200-300 ευρώ ποιες εργασίες περιλαμβάνονται; Μιλάμε πάντα για 'απόλυτες' τιμές και όχι για 'σχετικές' τιμές μεταξύ συνεργείων, έτσι δεν είναι;λαδοφιλτρομπουζα. Είπαμε, τελικές ανταλλακτικά, εργασία και ΦΠΑ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τα καλά της ελεύθερης αγοράς και του BER...σε ένα Auto Trith που πέρασε από το γραφείο, είχε έρευνα για συντήρηση σε 7 από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Αθήνας -τα υπόλοιπα δεν έστειλαν τιμές-
Έτσι γίνονται οι έρευνες αγοράς;
Κανονικά πας χωρίς να δηλώσεις ποιος είσαι, ως απλός καταναλωτής, και τους ρωτάς πόσα θέλουν για το service. Το καταγράφεις και φεύγεις. Σε 1-2 μέρες έχεις επισκεφτεί όλα τα εξουσιοδοτημένα και μετά δημοσιεύεις, έστω και χωρίς ονομασίες, τα αποτελέσματα. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Polo 1.4/75 αυτόματο; βάλε το emoticon με το νικ σουΤι το κακό έχει;
Το ότι καίει παραπάνω από το αντίστοιχο μηχανικό κιβώτιο το ξέρω.
Όπως και ότι έχει μικρότερη επιτάχυνση. Δεν με πειράζει όμως αφού δεν το θέλω για 'γκάζια'.
Από την άλλη είναι ευκολία ειδικά μέσα στην πόλη.
Νομίζω ότι στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει τα μηχανικά κιβώτια για αυτό μας ξενίζει όταν κάποιος μας λέει για αυτόματο. Στο εξωτερικό είναι σαφώς πιο διαδεδομένη η χρήση του.
Τελοσπάντων ο καθένας με τη γνώμη του.
Φιλικά πάντα. -
Ο χρήστης whatever έγραψε:
Polo 1.4/75 αυτόματο; βάλε το emoticon με το νικ σου
Τι το κακό έχει;
Όπως και ότι έχει μικρότερη επιτάχυνση. Δεν με πειράζει όμως αφού δεν το θέλω για 'γκάζια'.
Νομίζω ότι στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει τα μηχανικά κιβώτια για αυτό μας ξενίζει όταν κάποιος μας λέει για αυτόματο. Στο εξωτερικό είναι σαφώς πιο διαδεδομένη η χρήση του.
Φιλικά πάντα.Επειδή ο συγκεκριμένος κινητήρας μπορεί να μην έχει πολλά γκάζια, αλλά από ροπή σκίζει (εννοώ στις χαμηλές στροφές) η κίνηση μέσα στην πόλη με αυτόν είναι σχετικά ξεκούραστη και απαιτεί ελάχιστες αλλαγές ταχυτήτων. Αν βαριέσαι ακόμα και αυτές να κάνεις τότε ok πάρτο αυτόματο... Πραγματικά όμως δεν θα έλεγα ότι χρειάζεται.
-
Ο χρήστης whatever έγραψε:
Polo 1.4/75 αυτόματο; βάλε το emoticon με το νικ σου
Τι το κακό έχει;
Φιλικά πάντα.Το Honda Jazz CVT πήγες να το δεις?
-
Για πέστε τώρα, σε ποια άλλα μοντέλα (εκτός του Τουράν) θα μπεί ο 14άρης τουρμπίσιος?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Για πέστε τώρα, σε ποια άλλα μοντέλα (εκτός του Τουράν) θα μπεί ο 14άρης τουρμπίσιος?Προφανώς εννοείς αυτόν με τα 140άλογα και όχι με τα 170.
Θα μπει και στο Golf, αλλά όχι στο Polo. Δεν ξέρω γιατί... Ίσως να αλλάξουν γνώμη όμως (για το Polo).
Θα μπει και στο Golf Plus, αλλά αργότερα. Στο touran θα μπει για να τονώσει τις πωλήσεις του, οι οποίες μετά και την έλευση του golf Plus είναι στο μηδέν... -
Μαλλον να αναρωτηθουμε σε ποιο ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ!!!
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Μαλλον να αναρωτηθουμε σε ποιο ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ!!!Εννοείς και στον υπόλοιπο όμολο VAG σαν τον 1.8Τ?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μαλλον να αναρωτηθουμε σε ποιο ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ!!!
Εννοείς και στον υπόλοιπο όμολο VAG σαν τον 1.8Τ?
Φυσικα, αν οχι απο την αρχη σε βαθος χρονου θα μπει οπου και ο 1.8Τ και ακομα παραπερα στα μικροτερα μοντέλλα, εκμεταλλευομενη τα λιγοτερα κυβικα.
Πχ ειναι δυνατον να μην τον βαλλουν στο polo???
Το μονο λογο που βρισκω, που μπορει να τους φρεναρει ειναι πιθανα προβληματα αξιοπιστιας σε βαθος χρονου.
-
Μπορεί να μπει σε αμάξια σαν το passat
Τα μεγάλα δε μπορει να τα κινησει?Το τουραν και το πασσατ εχουν παρόμοιο βάρος?
Ισως δε γουστάρουν να ειναι το πασσατ 1400 κυβικά? -
Το passat το turbo ειναι φοβερο. Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες. Στιβαρο πλαισιο , κινητηρας ΓΡΑΜΜΙΚΟΣ κ κοφτερο τιμονι. Εσωτερικο απλα ασχολιαστο....
-
SHMERA STO GOLF RECORD DAY PAROUSIASTIKE TO GOLF GTI EDITION 30
TO GTI EDITION 30 THA EINAI ME 230HP
DEITE MERIKES PHOTOS POS EINAI
-
Ωραία, βγαίνει 'έτοιμο' από το εργοστάσιο τώρα
-
Η ζάντα δεν βλέπεται.-
-
'Για που γεννήθηκαν '
-
Ψιτ... OPC
-
-
η ζαντα sucks big time...το υπολοιπο καλο!
VW FORUM