-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Και καλα κανεις που ψηφιζεις Trulli και εισαι υπερ των ανατροπων,γι'αυτο κι'εγω ψηφισα Coulthard
Λοιπόν, αυτό κι αν είναι ανατροπή!
Και οπως θα ελεγε και ο Παλομπαρινι(για να δουμε τι θα καταφερει ο Ιταλος απο την Pescara)
Γι' αυτό τον 'πάω' τον Παλομπαρίνι!
-
Stin monza tha ginei megali maxi anamesa ston schumacher,ton montoya kai ton kimi!Elpizw na kerdisei o kimi me tin mp4-17d,ths opoias to pisw meros tha einai sxedon idio me auto ths mp4-18.
-
Α ναι ο Σταθης εχει δικιο. Η McLaren δοκιμασαν Monza στην μια ακομη εξελιξη της MP 4/17 ομοια στο πισω μερος με την 18.
Αν θα την τρεξουν ομως παραμενει αγνωστο.
Μπορειτε να τη δειτε εδω: http://www.ten-tenths.com/forum/showthread.php?s=&threadid=43192
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Α ναι ο Σταθης εχει δικιο. Η McLaren δοκιμασαν Monza στην μια ακομη εξελιξη της MP 4/17 ομοια στο πισω μερος με την 18.Αν θα την τρεξουν ομως παραμενει αγνωστο.
Μπορειτε να τη δειτε εδω: http://www.ten-tenths.com/forum/showthread.php?s=&threadid=43192
Το βλεπω παρα,μα παρα πολυ χλωμο να εμφανιστει ενα οχι και τοσο αξιοπιστο μονοθεσιο για 3 μονο αγωνες.Θα ηταν παρα πολυ παρακινδυνευμενο να επαιρνε μια τετοια αποφαση ο Ron,παρ'ολα αυτα οι De La Rosa και Turner δοκιμαζαν το νεο μονοθεσιο στην Jerez.Η McLaren παντως δεν εδωσε στη δημοσιοτητα τους χρονους των 2 οδηγων.
-
Μάλλον πρέπει να ανοιχτεί ένα νέο thread για αυτό, αν βέβαια συμφωνούν και οι administrators γιατί αφορά και τους 3 αγώνες και όχι μόνο την Μοντζα.
Είπαν λοιπόν και οι 3 teammates (ΡΜ, ΡΣ, ΝΚ) των διεκδικητών (ΜΣ, ΧΜ, ΚΡ) ότι θα τους βοηθήσουν ώστε να πάρουν το πρωτάθλημα, σε δηλώσεις σε sites εδώ και εκεί.
Και ερωτώ τι πάει να πει αυτό, ότι θα κάνουν στην άκρη να προσπεράσει ο άλλος; Είναι team orders αυτό; Τι θα κάνουν οι αγωνοδίκες μπροστά σε ένα τέτοιο σκηνικό; Πως θα ερμηνευτούν οι κανονισμοί ώστε να έχουμε ισονομία; Τι λέτε, θα ήθελα να διαβάσω απόψεις για κάτι που πιθανότατα θα δούμε
Αν θεωρείτε απαραίτητο ανοίξτε νέο thread γιατί νομίζω ότι το θέμα ενδιαφέρει όλους -
Αφου αφορα και αυτον τον αγωνα ας το συζητησουμε εδω
-
Χμμμ, μεταξύ σοβαρού και αστείου, αυτό δεν είναι team orders είναι drivers order, οπότε δεν νομίζω να μπορεί να γίνει τίποτα.
Πάντως εμένα δε με χαλάει καθόλου. Ας το κάνουν. Ίσως γίνει και κανα μπέρδεμα και κερδίσει η Renault καμιά θέση παραπάνω, σωστά?
-
Montoya, πιστεύω. Μακάρι όμως ο Schumacher (M. ) να βγεί δεύτερος ώστε να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος.
-
Shumacher Michael k 2o τον Ralph
-
ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΕΣ,
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΜΟΝΤΖΑ (ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ). ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΧΩ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ(ΣΕ ΕΞΕΔΡΑ). ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΜΟΝΤΖΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΘΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΠΑΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΒΡΩ? ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΥΣΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Χμμμ, μεταξύ σοβαρού και αστείου, αυτό δεν είναι team orders είναι drivers order, οπότε δεν νομίζω να μπορεί να γίνει τίποτα.Πάντως εμένα δε με χαλάει καθόλου. Ας το κάνουν. Ίσως γίνει και κανα μπέρδεμα και κερδίσει η Renault καμιά θέση παραπάνω, σωστά?
Για εμένα o όρος απαγορεύονται οι team orders δηλαδη οι εντολες απο τις ομαδες στους οδηγους για αλλιωση αποτελεσματος και λοιπα με συνχωρειτε αλλα ειναι βλακειες.Τι παει να πει αυτο και οτι ι fia ta ακουει ολα αυτα λες και οι ομαδες δεν εχουνε συννενοηθει απο πριν με τους οδηγους τους τι θα γίνει σε περιπτωση τετοιας καταστασης.Ακουσαμε τον Ρον Ντενις να λεει στον Coulthard sto silverstone gia na perasei o Raikkonen
'David o Kimi einai se diaforetiki stratigiki me freska lastixa piso sou'
isa isa o kimi eixe kanei eidi to pit stop tou kai den epikaleis ta freska lastixa alla oti gemise to reservouar kai ise pio varis kai oti se ligo o skotsezos ontas pio elafris tha kanei to pit stop,alla ti psaxneis itan promelletimeno ola auta apo edo kai pera tha einai promeletimena.
(an kai gia mena kai stin Ouggaria otan girise o montoya apo diko tou odigiko lathos o Rulf exontas perissotera xiliometra mporouse na perasei to kolomviano alla poios kserei ti tha eixan pei noritera me ton frank williams se periptosi pou einai piso o rulf apo ton montoya na min ton perasei. -
Αγαπητοί φίλοι, μετά τα σημερινά δοκιμαστικά νομίζω ότι η Φεράρι είναι έτοιμη για την αντεπίθεση.
Δεν είδα τα δοκιμαστικά στην τηλεόραση (είμαι στη δουλειά) αλλά νομίζω ότι δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για τις Ουίλιαμς ούτε για τις Μακλάρεν.
Ο Ραλφ, λέει, έκοψε ίσια το σικέιν και ακυρώθηκε.
Τι έκανε πάλι αυτός ο Κουλ...θαρντ; Απ' ό,τι φαίνεται δεν το' χει.
Πάλι πολύ ψηλά ο Γουέμπερ.
Επίσης μου αρέσει η απόδοση του 1-2 Σουμάχερ - Μπαρικέλο στο στοίχημα. Είναι 22,5 και δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο -
Αποτελεσματα 1ων κατατκτηριων δοκιμων
1 Juan Pablo Montoya Williams 1m20.656s
2 Rubens Barrichello Ferrari 1m20.784s
3 Michael Schumacher Ferrari 1m21.268s
4 Cristiano da Matta Toyota 1m21.829s
5 Kimi Raikkonen McLaren 1m21.966sΤο πλεονεκτημα για την ωρα ο Juan. Για να δουμε τι θα γινει μεσα στο
ΣουΚου. -
Αλλη μια πολυ καλη εμφανιση για τον Κολομβιανο και σ'αυτον τον αγωνα,παντως Williams δε φανηκε να επηρεζεται απο τα νεα Michelin,οσο η Μclaren οπου οι μηχανικοι της θα πρεπει να ξημεροβραδιαζονται πανω απο τα δυο μονοθεσια ωστε να επιτυχουν το καταλληλο set-up
Τα δυο Ferrari με την 2η και 3η θεση πρεπει να ειναι υπερευχαριστημενοι στην ομαδα του Maranello,αν και αυριο βλεπω ικανο μονο τον Rubens να μπορει να διεκδικησει την pole
Στο στρατοπεδο των Williams δεν εδειξαν να τους επηρεαζουν τα νεα ελαστικα,οπως δηλωσε και ο αρχιμηχανικος της ομαδας Sam Michael.Το βλεπω παρα πολυ πιθανο αυριο να δουμε μονοθεσιο της Βρετανικης ομαδας στην 1η θεση εκκινησης
Στην McLaren παρολο την 5η θεση του Raikkonen και την
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗεμφανιση του Coulthard,μου φανηκε πως η ομαδα του Woking ηταν εκτος τοπου και χρονου (βεβαια θα μου πειτε ποτε δεν τα πηγαιναμε καλα σ'αυτη την πιστα) ελπιζω ομως φετος να γινει μια εξαιρεση απο τις αλλες χρονιες.
Οι δυο Renault κρατησαν τα προσχηματα με την 7η και 8η θεση των Trulli και Alonso αντιστοιχα
Απο τις υπολοιπες ομαδες αυτη που ξεχωριζε ηταν η ΤΟΥΟΤΑ με τις υπολοιπες πλην των Ιαγουαρων να βραζουν στο ιδιο καζανι,για μια ακομα φορα καθαρισε ο Αυστραλος για την Jaguar,οσο για τον Wilson αποδειχτηκε -
An kai eimai me ton Raikkonen...dystuxws eimai sigouros oti tha nikisei o Montoya
-
Πιστεύω ότι ο Montoya θα τον κερδισει τον αγωνα στην Μontza.
Ελπίζω να στρίψουν καλά όλα τα μονοθέσια στην πρώτη στροφή. Πιστεύω ότι αν εμπλακεί σε σύγκρουση ο Μ.Schumacher τότε θα έχουμε επανεκίνηση, αλλιώς θα μπει το Safety Car. -
Ο χρήστης stendel έγραψε:
Πιστεύω ότι αν εμπλακεί σε σύγκρουση ο Μ.Schumacher τότε θα έχουμε επανεκίνηση...Όπως για παράδειγμα είχε γίνει και πριν από μερικά χρόνια στην Γερμανία και στην Αυστρία που ο Schumacher είχε εμβολιστεί από Zonta και Fisichella αντίστοιχα από τον πρώτο κιόλας γύρο! Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό? Μήπως η εμπάθειά σου απέναντι στην Ferrari και στον Schumacher? Στο λέω αυτό γιατί δεν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο στο παρελθόν...
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Πιστεύω ότι αν εμπλακεί σε σύγκρουση ο Μ.Schumacher τότε θα έχουμε επανεκίνηση...
Όπως για παράδειγμα είχε γίνει και πριν από μερικά χρόνια στην Γερμανία και στην Αυστρία που ο Schumacher είχε εμβολιστεί από Zonta και Fisichella αντίστοιχα από τον πρώτο κιόλας γύρο! Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό? Μήπως η εμπάθειά σου απέναντι στην Ferrari και στον Schumacher? Στο λέω αυτό γιατί δεν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο στο παρελθόν...
Δε χρειαζεται να παμε πολυ πισω φιλε LYBE,αν θυμασαι το 2001 στο Hockenheim στο ατυχημα μεταξυ Michael και Burti ειχε ξαναγινει επανεκκινηση
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Δε χρειαζεται να παμε πολυ πισω φιλε LYBE,αν θυμασαι το 2001 στο Hockenheim στο ατυχημα μεταξυ Michael και Burti ειχε ξαναγινει επανεκκινησηΤότε πιστεύεις ότι άδικα έγινε επανεκκίνηση? Δηλαδή πότε πιστεύεις ότι πρέπει να γίνει? Απογειώθηκε ένα μονοθέσιο και η πίστα είχε γεμίσει στην κυριολεξία κομμάτια από σπασμένα ανθρακονήματα... αν θυμάσαι οι πιλότοι που συνέχισαν τον αγώνα μετά το τρακάρισμα και πέρασαν ξανά για πρώτη φορά από την ευθεία δεν έβρισκαν καθαρό περασμα...
Αν αυτή δεν είναι περίπτωση για επανεκκίνηση τότε??? -
Ο Κούλθαρντ τότε είχε εκμυστηρευτεί σε δημοσιογράφο του Autosport ότι αφού ξαναγύρισαν τα μονοθέσια στη γραμμή της εκκίνησης(έχοντας περάσει προηγουμένως από τον τόπο του ατύχήματος) και αφαίρεσαν τα λάστιχα, βρήκαν ένα κόψιμο σε ένα από αυτά. Μάλλον δεν ήταν τόσο παράλογη η απόφαση...
Επισημο thread GP Ιταλιας - Προβλεψτε νικητη (αν μπορειτε!)