-
Για παμε προβλεψεις για τον νικητη της Monza, τωρα που εχουμε και τα πρωτα αποτελεσματα απο το testing
Ετσι για στατιστικους λογους, χωρις δωρα!
ΥΓ Το αν μπορειτε φυσικα αναφερεται στο μπαχαλο με τα λαστιχα!!
-
Για παμε προβλεψεις για τον νικητη της Monza, τωρα που εχουμε και τα πρωτα αποτελεσματα απο το testing
-
-
Τι προβλέψεις να κάνουμε;;; Αν δεν έχουμε νέα με τα ελαστικά κανείς δεν ξέρει κατά τη γνώμη μου τι θα γίνει! Με κανονικά λάστιχα εγώ λέω JPM. Αν όμως βγει εκτός η Michelin, τότε μάλλον RB το βλέπω, καθώς ο MS δεν μου γεμίζει το μάτι τους τελευταίους αγώνες. Πάντως οι κόκκινοι πάνε για 1-2, αν λείψουν οι ομάδες των Γάλλων.
Δεν έχω ψηφίσει ακόμα.Προτείνω να κάνουμε αυτό το επίσημο thread για τον αγώνα, για να μην ανοίγεται κι άλλο.
-
Aν και υποστηρίζω Φεράρι, ψηφίζω Μοντόγια....
Δεν με πείθει η αγαπημένη μου ομάδα πια... -
Εγω προτεινω να συνεχισουμε τις προβλεψεις και για τα αλλα 2 GP εκτος Ευρωπης,θα ηταν πολυ ενδιαφερον.
Στα αγωνιστικα τωρα,σχεδον ολες οι ομαδες βρισκονται στη Monza με εξεραισεις την McLaren και Ferrari οι οποιες εχουν αλλα δυο μονοθεσια σε Jerez και Fiorano αντιστοιχα.Επειδη σημερα εβλεπα στο video τον πρωτο αγωνα της χρονιας στην Αυστραλια θα ψηφισω **COULTHARD **
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Προτείνω να κάνουμε αυτό το επίσημο thread για τον αγώνα, για να μην ανοίγεται κι άλλο.Δεκτον!
Νασο το προφητικο μου χαρισμα (ξερεις εσυ!!! ) λεει MS εντος εδρας. Δευτερη επιλογη ειναι ο ΚR, Williams δε βλεπω με τιποτα. Για να δουμε!
Παντως ο Brawn αρχισε τις φυτιλιες http://www.italiaracing.net/news_FORMULA 1/news.asp?id=2964
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Εγω προτεινω να συνεχισουμε τις προβλεψεις και για τα αλλα 2 GP εκτος Ευρωπης,θα ηταν πολυ ενδιαφερον.Αυτη ειναι η προθεση Φανη
-
Απολυτος κυριαρχος και σημερα στη Monza ηταν ο Coulthard ο οποιος ειχε κανει τον ταχυτερο χρονο και χθες.Ο Σκοτσεζος αυριο δε θα συμμετασχει σε δοκιμες,τη θεση του θα παρει ο Wurz
Σημειωστε επισης πως μονο οι 2 McLaren των Coulthard-Raikkonen εχουν κατεβει κατω απο το 1.22
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Νασο το προφητικο μου χαρισμα (ξερεις εσυ!!! ) λεει MS εντος εδρας. Δευτερη επιλογη ειναι ο ΚR, Williams δε βλεπω με τιποτα. Για να δουμε!Παντως ο Brawn αρχισε τις φυτιλιες http://www.italiaracing.net/news_FORMULA 1/news.asp?id=2964
Ποιος;;; Αυτός δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του. Δεν τα κατάφερε ούτε καν στην Ουγγαρία. Το μονοθέσιό τους σπάει στις μεγάλες ευθείες (βλ. RB). Φαντάζεσαι τι θα γίνει 'εντός έδρας'; Πω πω... Ρόμπα ξεκούμπωτη θα γίνουν οι κόκκινοι! Απ τη ντροπή τους θα έχουν το ίδιο χρώμα με το μονοθέσιο.
Εντάξει, πλάκα κάνω. Δεν ξέρω πάντως, εμένα δεν μου κάνει για Ferrari αγώνας αυτός. Βρε, εδώ πίεσαν τη Bridgestone να κάνει αυτή τη φασαρία μπας και περάσουν στην 5-άδα. Άντε να ανέβουν βάθρο και μετά συζητάμε για νίκη. Να σας πω βάθρο Monza; 1-2-3 -> JPM, KR, FA ή KR, DC, JPM (αν φέρει 1-2 η McLaren στην έδρα της Ferrari θα πάω την επόμενη να σκάσω το χρήμα για τη σημαία που τόσο καιρό τώρα χαλβαδιάζω και δεν έχω τολμήσει να αγοράσω - οπότε καλύτερα ας είναι το βάθρο KR, JPM, DC )
Όσο για το link που έδωσες, εμείς που δεν ξέρουμε Ιταλικά τι κάνουμε ακριβώς; Systran και έτσι;
-
Όσο για το link που έδωσες, εμείς που δεν ξέρουμε Ιταλικά τι κάνουμε ακριβώς;Λες σε καμια ομορφη κοπελια που ξερει Ιταλικα να ερθει σπιτι σου να στο μεταφρασει! Αν δε φας τσαντια, μπορει να μαθεις τι ειπε ο Brawn!!
-
Iparxoun kapoies fimes pou lene oti oi antropoi tis michelin kanane 24oro agona dromou gia na ftiaksoun lastixa me mikrotero fardos oste na tiroun tis prodiagrafes tis fia prin kata tin diarkeia kai meta ton agona kai ta ferane sti monza gia dokimes.An auto alitheuei kai oloi ta xrisimopoihsan vlepoume me vasi to xrono tou coulthard i mc laren na min epireazetai apo ta kainourgia lastixa alloste i williams itan ekeini pou xrisimopoiouse tin farditeri ekdosi twn ellastikon tis michelin kata mia intsa an kai ston teleutaio grand prix to idio ekane kai i mclaren alla den idame diafora kai sinepos me megali mou lipi an kai eimai ferrari pontaro ston nearo finlando pou leei kai o filos mas o takis,
den ksero ipomoni mia misi evdomada,
tha doume. -
ελπίζω και πιστεύω πως θα δούμε τιτανομαχία μεταξύ σουμάχερ και μοντόγια. Το μάτι του μοντόγια γυαλίζει αφού μπαίνουν στην τελική ευθεία, ενώ από άποψη ψυχολογίας μπρεί να αντέξει την πίεση αφού κουβαλάει όλη αυτή την εμπειρία από τα ίντυ, όπου έχει αντιμετωπίσει παρόμοια πίεση.
Ο δε σουμάχερ, είμαι σίγουρος πως μετράει ημέρες ώστε να μπει μέσα στην πίστα και να πρωταγωνιστήσει.
Θα ήθελα χουαν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και αν όχι,να χάσει από τον σούμι ξεκάθαρα γιατί είναι ικανός να χάσει και την δεύτερη θέση προσπαθώντας να περάσει, έστω και 5 γύρους πριν την καρό -
Νασο το προφητικο μου χαρισμα (ξερεις εσυ!!! ) λεει MS εντος εδρας. Δευτερη επιλογη ειναι ο ΚR, Williams δε βλεπω με τιποτα. Για να δουμε!
Παντως ο Brawn αρχισε τις φυτιλιες http://www.italiaracing.net/news_FORMULA 1/news.asp?id=2964
Ποιος;;; Αυτός δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του. Δεν τα κατάφερε ούτε καν στην Ουγγαρία. Το μονοθέσιό τους σπάει στις μεγάλες ευθείες (βλ. RB). Φαντάζεσαι τι θα γίνει 'εντός έδρας'; Πω πω... Ρόμπα ξεκούμπωτη θα γίνουν οι κόκκινοι! Απ τη ντροπή τους θα έχουν το ίδιο χρώμα με το μονοθέσιο.
Εντάξει, πλάκα κάνω. Δεν ξέρω πάντως, εμένα δεν μου κάνει για Ferrari αγώνας αυτός. Βρε, εδώ πίεσαν τη Bridgestone να κάνει αυτή τη φασαρία μπας και περάσουν στην 5-άδα. Άντε να ανέβουν βάθρο και μετά συζητάμε για νίκη. Να σας πω βάθρο Monza; 1-2-3 -> JPM, KR, FA ή KR, DC, JPM (αν φέρει 1-2 η McLaren στην έδρα της Ferrari θα πάω την επόμενη να σκάσω το χρήμα για τη σημαία που τόσο καιρό τώρα χαλβαδιάζω και δεν έχω τολμήσει να αγοράσω - οπότε καλύτερα ας είναι το βάθρο KR, JPM, DC )
Όσο για το link που έδωσες, εμείς που δεν ξέρουμε Ιταλικά τι κάνουμε ακριβώς; Systran και έτσι;
Μωρε ας κανει το 1-2 η McLaren μεσα στη Monza και'γω θα κρεμασω τη σημαια στο μπαλκονι μου.Και αν το παρει το πρωταθλημα ο Kimi εκει να δειτε τι θα γινει,θα καει ολο το Αιγιο.
-
Για παμε προβλεψεις για τον νικητη της Monza, τωρα που εχουμε και τα πρωτα αποτελεσματα απο το testingΕτσι για στατιστικους λογους, χωρις δωρα!
Λίγο δύσκολες οι προβλέψεις γαι το ιταλικό Grand Prix...
Όλες οι ομάδες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους μιας και το πρωτάθλημα μπαίνει στη τελική του ευθεία.
Επειδή οι νέοι κανονισμοί τιμωρούν, πιστεύω πως αυτός με την καλύτερη τακτική και τα λιγότερα λάθη θα έχει το πάνω χέρι...Κώστα, σου αρέσουν οι προβέψεις ε???
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Κώστα, σου αρέσουν οι προβέψεις ε???Εχουν την ομορφια τους νομιζω!
-
Κώστα, σου αρέσουν οι προβέψεις ε???
Εχουν την ομορφια τους νομιζω!
Κι εγώ το νομίζω, ειδικά όταν έχω παίξει 1 ευρώ και πηγαίνω για 11.011 με 8-9 Χ στο στοίχημα! Αλλά δεν έχουν κάτσει ποτέ και τα 9, γαμώ το...
Οπότε, τουλάχιστον να το πάρει ο Kimi, να γουστάρουμε λίγο! -
Ralf γιατί η πίστα είναι γρήγορη και νομίζω ότι ευνοούνται περισσότερο τα μονοθέσια με αρκετή ιπποδύναμη.
Montoya θα είναι συντηρητικός και προσεκτικό πάρα πολύ έως το τέλος της σεζόν οπότε θα αρκεστεί σε δεύτερη ή και τρίτη θέση.
Shumi?Μάλλον θα παλέψει αρκετά αλλά δε το βλέπω για 1η θέση
από 2ος και κάτω νομίζω -
Εγώ θα τολμήσω την ανατροπή!!
Jarno Trulli δαγκωτό!Πείτε με κολλημένο, πείτε με αφελή, εγώ πάντως δηλώνω ένθερμος οπαδός των ανατροπών, των εκπλήξεων και των άτυχων οδηγών, γι' αυτό και ποντάρω στην ανατρεπτική και εκπληκτική Renault και ταυτοχρόνως στο πιο άτυχο οδηγό της, τον Ιταλό.
Μην ξεχνάτε ότι πέρσι στη Μόντσα έκανε τον καλύτερο αγώνα της καριέρας του, εκκινώντας από την τελευταία θέση και τερματίζοντας στην 4η. Βάλε τους τα γυαλιά Jarno!!
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Εγώ θα τολμήσω την ανατροπή!!
Jarno Trulli δαγκωτό!Πείτε με κολλημένο, πείτε με αφελή, εγώ πάντως δηλώνω ένθερμος οπαδός των ανατροπών, των εκπλήξεων και των άτυχων οδηγών, γι' αυτό και ποντάρω στην ανατρεπτική και εκπληκτική Renault και ταυτοχρόνως στο πιο άτυχο οδηγό της, τον Ιταλό.
Μην ξεχνάτε ότι πέρσι στη Μόντσα έκανε τον καλύτερο αγώνα της καριέρας του, εκκινώντας από την τελευταία θέση και τερματίζοντας στην 4η. Βάλε τους τα γυαλιά Jarno!!
Και καλα κανεις που ψηφιζεις Trulli και εισαι υπερ των ανατροπων,γι'αυτο κι'εγω ψηφισα Coulthard
Και οπως θα ελεγε και ο Παλομπαρινι(για να δουμε τι θα καταφερει ο Ιταλος απο την Pescara)
Επισημο thread GP Ιταλιας - Προβλεψτε νικητη (αν μπορειτε!)