-
Gnwrizei kaneis me ti kinhthres tha erthei to neo focus en elladi?
-
Ο χρήστης SG27 έγραψε:
Gnwrizei kaneis me ti kinhthres tha erthei to neo focus en elladi?Αν όμως δούμε την πολιτική της Ford για το Focus , μάλλον θα είναι φθηνότερο από Astra - Golf στις ίδιες εκδόσεις
Για το 1600 κάπου είδα ότι θα έχει 2 εκδόσεις , μία 105 (με τον κινητήρα του Mazda 3 που είναι πάρα πολύ καλός - βελτιωμένη έκδοση του Focus)
και μια 115 με άμμεσο ψεκασμό
Πιθανολογώ ότι στην Ελλάδα θα έρθει μόνο με τον δεύτερο.Τα παραπάνω τα έγραψε ο ΒΑΣΙΛΗΣ στη σελίδα 17 αυτής της σειράς μηνυμάτων.
-
To κουπέ astra θα βγεί σε δύο εκδόσεις των 2000cc. Μια 'απλή' turbo με 200 αλογάκια και το opc με 240 αλογάρες!!! Ε ρε γλέντια...
Αν έχει τιμή κάτω απο τα 30000 € θα σκίσει νομίζω σε πωλήσεις (κατα αναλογία πάντα) -
Έχουμε καταλάβει άραγε τι δουλειά κάνουν στον τομέα της τεχνολογίας οι αυτοκινητοβιομηχανίες? Παρατηρήστε στα crash test των νέων astra και golf όπου όλα γίνονται ακριβώς μπροστά απο της πόρτες. Απο εκεί και πέρα τίποτα. Λές και είναι δυο ξεχωριστές φωτό. Μπράβο τους που μας προσέχουν και στην μεσαία κατηγορία (όσοι μας προσέχουν!)
-
600 € φτηνότερο το νέο astra station απο το G. Τιμές απο 15600 για το 1,4. Άντε να δούμε και το sedan....
-
Νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες απο τις τελικές δοκιμές του νέου focus
http://bilder.autobild.de/bilder/1/52695.jpg
http://bilder.autobild.de/bilder/1/52700.jpg
http://bilder.autobild.de/bilder/1/52697.jpg
http://bilder.autobild.de/bilder/1/52693.jpg
Να πω και το καλό νέο? Κινητήρας 1,6cc SCI με 120 άλογα! Αν συνδιαστεί με καλή τιμή κτίσης (πχ mondeo) και οδική συμπεριφορά focus τότε θα έχει μια πολύ καλή πορεία. Για να περάσει το καλοκαίρι να δούμε τις θα γίνει...
-
Από οδηγική συμπεριφορά πιστεύω θα είναι αντάξιο του προγόνου του. Από θέμα εμφάνισης όμως.... Δεν ξεχωρίζει και καλά λόγω του καμουφλάζ που του κάνουν, αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι.
-
Α ρε και να ερχόταν έτσι
θα έσβηνε astra-golf-mazda 3 και ΣΙΑ... -
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Α ρε και να ερχόταν έτσι ..... θα έσβηνε astra-golf-mazda 3 και ΣΙΑ...Μα δεν φαίνεται σαν κάτι το ιδιαίτερο ή σαν κάτι περισσότερο από αυτό που μπορεί να σου πετύχει ένας βελτιωτής με το ανάλογο βόδι-κίτ.....
-
Το καινουργιο Focus οτι και να το κανουνε.... οσα βοδι-κιτ και να του ριξουνε... δυστυχως ΔΕΝ... ΜΠΑ...ΤΣΟΥ...NIET...NEIN... ειναι απλως χαλι design ειδικα μπροστα στα Astra, Golf, Mazda3...
-
ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΓΚΟΛΦ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 700 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ.ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ?
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΓΚΟΛΦ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 700 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ.ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ?http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=7822 Γιατρε σε προλαβανε
-
ΕΓΩ ΤΟ ΑΡΧΙΣΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΡΧΗΓΕ,ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΑΛΙΕΣ ΤΙΜΕΣ
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΓΚΟΛΦ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 700 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ.ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ?Μου φαίνετε ότι χάνει την αξιοπιστία της και σε αυτόν τον τομέα ο όμιλος VAG. Τι να πρωτοαναφέρω:
Seat: Κάθε τρεις και λίγο προσφορές των προσφορών, αλλαγή εξοπλισμού και χρηματοδοτικά προγράμματα που ούτε στην KIA δεν συναντάς. Με άλλα λόγια αγοράζεις ένα seat σήμερα και του παντρεύεσαι. Ποιός να το αγοράσει μετά απο 6 μήνες που θα έχει χαμηλότερη τιμή, καλύτερο εξοπλισμό, και με 1 ευρώ προκαταβολή?!
Audi: Έφερε το Α3 1.6 με τα 100 άλογα και δεν πρόλαβαν να το χρυσοαγοράσουν μερικοί τρώει αλλαγή ο κινητήρας με τα 115 άλογα. Τα Α3 με τα 100 άλογα έμειναν στα αζήτητα.
Έρχετε τώρα και η vw με το golf με την αξία που μένει 'σταθερή στον χρόνο' και κάνει μείωση πρίν τον χρόνο. Για να μην αναφέρω τις συνεχείς αλλαγές στον 1,4. Όλο αυτό που προσπαθούσε να χτίσει τόσα χρόνια καταρρέει με μία κίνηση. Σε λίγο μπορεί να το δούμε και με 1 ευρώ προκαταβολή!
Αυτά έκανε και η Opel με το corsa όταν είχε έρθει στην Ελλάδα. Με τον ίδιο εξοπλισμό ήταν ποιο ακριβό απο το astra γι'αυτό κα πάτωσαν οι πωλήσεις του. Έγινε μετά μείωση της τιμής του αλλά ήδη ο κόσμος είχε στραβώσει.
-
Αυτές οι κινήσεις τελικά δημιουργούν πρόβλημα κύρους και εμπιστοσύνης του κοινού στη μάρκα.... εκτός από το στιγματισμό του συγκεκριμένου μοντέλου. Μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις μοιάζουν να γίνονται όχι οργανωμένα και προσχεδιασμένα αλλά τυχαία με σκοπό την κερδοσκοπία ή την απότομη αύξηση των πωλήσεων για την επανάκτηση μέρους της αγοράς και των αριθμών των πωλήσεων.... Ενώ δηλαδή μερικές μάρκες πχ Citroen είναι γνωστό ότι θα γίνουν φτηνότερα μετά από 1-2 χρόνια κυκλοφορίας θεωρώ ότι η πολιτική της VW με το Golf έγινε αναγκαστικά για να αντιμετωπίσει τον μεγάλο αντίπαλο Opel Astra αφού πρώτα κερδοσκόπησε σε βάρος των κορόιδων υπερτιμολογώντας.... Όταν όμως είδε ότι ο αντίπαλος είναι πολύ φτηνότερος αναγκάστηκε να ρίξει τις τιμές. Το ίδιο ίσως έκανε/κάνει και η Smart με τα Forfour που παραμένουν απούλητα....
Το γεγονός ότι με απλή λογική δεν είναι δυνατόν να κάνει το Corsa περισσότερα από το Astra ούτε το Lupo περισσότερο από το Polo δείχνει ότι μάλλον μας εκμεταλλεύονται όταν βγάζουν τις τιμές ενός νέου μοντέλου.... Εκτός αν πρέπει να δεχτώ ότι είναι τόσο ηλίθιοι που όταν αποφασίζουν να κατασκευάσουν ένα νέο μοντέλο και προβλέποντας πόσο τους κοστίζει ξεκινάνε να το κατασκευάσουνε αν και κοστίζει περισσότερο από το μεγαλύτερο.....
Συμπέρασμα: ή είναι ηλίθιοι..... αλλά πόσα χρόνια μπορούν να επιβιώσουν τόσο μεγάλες εταιρείες έτσι.... ή μας θεωρούν ηλίθιους. Φοβάμαι ότι είναι το δεύτερο και μάλιστα μάλλον έχουν και δίκιο.... Το γεγονός ότι κάποιοι αγοράζουν αυτά τα αυτοκίνητα στις ακριβές τιμές τους δικαιώνει!
Αλλά βέβαια βρίσκουν και τα κάνουνε..... -
exo paragili to neo astra 16ari me sxedo ola ta extra, afisa ekso ta dermatina kathismata kai to paketo oratotitas, to exo paragili apo tis 25/05/04 kai mou lene oti tha to paro mesa me telos semptevriou(kai ime mesa sti proti paralavi pou tha erthi kypro), ekei stin ellada(ime apo Kypro) kikloforise, pos to vlepete, an to pire kapoios apo edo mesa tha ithela na akouso ta sxolia tou.
Thanks
-
Μετά από τρεις μήνες θα το πάρεις; Δεν ξέρω αν θα άντεχα......
-
an itane 3 mines tha itane kapos kala, alla 4 tha ine apo tin imera pou to paragila mexri na to paro
-
Ε ειναι ενας καλος χρονος
Χαρα στο κουραγιο σας -
Εγώ δεν άντεξα και παρήγγειλα το δικό μου από τα ετοιμοπαράδοτα κι ας είχε κάμποσα έξτρα που δεν ήθελα. Λεπτομέρειες μόλις το πάρω στα χέρια μου.
Νέο Ford Focus vs Opel Astra vs VW Golf vs Mazda 3