-
Ο κύβος ερρίφθη!!!
Mazda 6 2.0
(Τώρα εαν πρέπει να γελάω ή να κλαίω δεν ξέρω, το μέλλον θα δείξει)
Το παραγγέλνω Δευτέρα με τις νεες τιμές (περίπου 1400 Ευρώ φθηνότερα)
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Ο κύβος ερρίφθη!!!Mazda 6 2.0
Καλή επιλογή έκανες.
Είναι πραγματικά καλό αυτοκίνητο έτσι όπως λένε.
Η αξιοπιστία του είναι κορυφαία (έχω Mazda 323 στην οικογένεια με 120000- ναι εκατόν είκοσι- χλμ χωρίς βλάβες και χωρίς να έχει αλλάξει τακάκια ακόμη...).
Τιμή; -
Ο κύβος ερρίφθη!!!Mazda 6 2.0
να κλαις ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!
με γειές φίλε, παίρνεις ίσως το πιο όμορφο αυτοκίνητο της κατηγορίας (καλά, καλά, 2ο πιο όμορφο μετά την 156!), από επιδόσεις μια χαρά και από ποιότητα....Japan! Εύχομαι καλορίζικο! (ελπίζω να μην αλλάξεις γνώμη ως τη Δευτέρα...)
Σπύρος
-
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
Ο κύβος ερρίφθη!!!
Mazda 6 2.0
Καλή επιλογή έκανες.
Είναι πραγματικά καλό αυτοκίνητο έτσι όπως λένε.
Η αξιοπιστία του είναι κορυφαία (έχω Mazda 323 στην οικογένεια με 120000- ναι εκατόν είκοσι- χλμ χωρίς βλάβες και χωρίς να έχει αλλάξει τακάκια ακόμη...).
Τιμή;Συγνώμη δεν το είδα
Τιμή : 23700 Ευρώ μαζί με το ηχοσύστημα της BOSE (7 ηχεία + 6CD Changer)
-
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
...έχω Mazda 323 στην οικογένεια με 120000- ναι εκατόν είκοσι- χλμ χωρίς βλάβες και χωρίς να έχει αλλάξει τακάκια ακόμη...Καλά, στην οικογένειά σου δε χρησιμοποιεί κανείς... φρένο;;;;;;
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
...έχω Mazda 323 στην οικογένεια με 120000- ναι εκατόν είκοσι- χλμ χωρίς βλάβες και χωρίς να έχει αλλάξει τακάκια ακόμη...
Καλά, στην οικογένειά σου δε χρησιμοποιεί κανείς... φρένο;;;;;;
Φαίνεται παράξενο αλλά είναι αληθινό!
Το 323 είναι μοντέλο 1990 και το χρησιμοποιεί η αδελφή μου.Το πρώτο που της έμαθα είναι να χρησιμοποιεί συνειδητά το κιβώτιο ταχυτήτων και να κατεβάζει σχέση (ή σχέσεις) στο σαζμάν πάντα όταν μπαίνει σε κατοικημένη περιοχή ή πριν προσπεράσει ένα προπορευόμενο όχημα ώστε να ελέγχει καλύτερα το αυτοκίνητο.Σε συνδυασμό με το οτι η διαδρομές που έκανε ήταν κυρίως σε ανοικτό δρόμο (κάμπος Λαμίας-Μακρακώμης) και με το ότι τα τακάκια της Mazda ήταν μάλλον απο τα σκληρά,άντεξαν για 120000 χλμ και αντέχουν ακόμη.
Κάπως έτσι αντεξαν αρχικά και τα τακάκια ενός Νισαν Σάνυ Ν13 που είχα κι εγώ απο το 1989,για 90000 χλμ εκ των οποίων τα 35000 χλμ ήταν στη διαδρομή Λαμία-Δομοκός... .Αργότερα η Νισάν μαλάκωσε τα υλικά τριβής γιατί στράβωναν οι δισκόπλακες και δεν μου άντεχαν πάνω απο 30000 χλμ με καθημερινή κίνηση στην Αθήνα όμως...
Τέλος πάντων,η χρήση των φρένων είναι καταλυτική για τη ζωή των υλικών τριβής... -
Συγνώμη δεν το είδα
Τιμή : 23700 Ευρώ μαζί με το ηχοσύστημα της BOSE (7 ηχεία + 6CD Changer)
Πραγματικά καταπληκτική τιμή!
Δίλιτρο μοτέρ και τέτοια τιμή;
Ούτε να το συζητάς!
Καλορίζικο! -
πολυ καλη επιλογη!!αμα του βαλεις και κανα εξωτερικο κιτ καποτε θα το χαζευει και ο κοσμος!!! καλοταξιδο!
Please help : Τι αγοράζουμε (Μεχρι 25000 Ευρώ...)