-
Στους παράδρομους που οδηγούν σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας ή αυτοκινητόδρομους πρέπει να υπάρχει κατά την είσοδο και για ικανοποιητικό διάστημα τμήμα επιτάχυνσης με κατάλληλη διαγράμμιση για να εντάσσεται ομαλά το όχημα στην κυκλοφορία χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα σε σχέση με την ταχύτητα και την παραχώρηση προτεραιότητας, καθόσον δεν έχει προτεραιότητα και δεν μπορεί να ανακόπτει την κυκλοφορία αυτοκινήτων με μεγαλύτερη ταχύτητα με κίνδυνο προξένησης ατυχήματος. Δεν ξέρω αν οι δρόμοι που αναφέρθηκαν πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις.
-
εγκέφαλο άλλαξες?...αν όχι, ετοιμάσου...
σχετικά με το ραδιοcd έχουν συνδέσει ανάποδα τα καλώδια (όπως στο δικό μου)...
-
yandr έγραψε:
- Πηγαίνοντας προς Πειραιά όπου αναχωρούσε το πλοίο μου, ακούγεται ένας πραγματικά ανησυχητικός θόρυβος και το δεξί τζάμι του Seat Ibiza (3θ μοντέλο 2002) εξαφανίστηκε μέσα στην πόρτα. Πανικός, τρέχω Καμίνια στην αντιπροσωπεία, αλλάζω γρύλλο και προλαβαίνω ευτυχώς και το πλοίο.
Από τότε μου έχει μείνει ψυχολογικό και όποτε κλείνω τις πόρτες (μόνο με κατεβασμένα τα τζάμια), νιώθω ότι τραντάζονται στα όρια του σπασίματος (δεν χτυπάω με δύναμη την πόρτα βέβαια). Να ανησυχώ;
Να ανυσυχείς!!!Εχει σειρά και του οδηγού πρόσεχε !!!
Επειδή ανήκουμε στο ίδιο γκρούπ...όχι μόνο να ανησυχείς αλλά να το περιμένεις....στο Octavia με τον ίδιο ακριβώς τρόπο 'έπεσαν' πρώτα το πίσω αριστερό , μετά το μπροστά δεξιά και τέλος το μπροστά αριστερά...Τους δύο μπροστά τους άλλαξα μόνος μου (αγορά 154 ευρώ και οι δύο)..και τον πίσω τον σφήνωσα να μην ανοίγει καθόλου προσωρινά.
Πάντως αξιομνημόνευτη είναι η ατάκα του αντιπροσώπου της Skoda στην Χαλκίδα...
'Καλημέρα έχω πρόβλημα με τους γρύλλους στα παράθυρα...'
' Κι εσύ ???? Νάσουνα ο μόνος..' -
Ο χρήστης nimer έγραψε:
εγκέφαλο άλλαξες?...αν όχι, ετοιμάσου...σχετικά με το ραδιοcd έχουν συνδέσει ανάποδα τα καλώδια (όπως στο δικό μου)...
Το πρώτο έχει ήδη γίνει και στα προβλήματα ξέχασα και το τρίξιμο στο τιμόνι που αρχικά έγινε αντικατάσταση δακτυλίου στον αερόσακο οδηγού και το πρόβλημα τώρα είναι χεριότερο!
Ευχαριστώ για το δεύτερο πάντως, θα τους πω να το κοιτάξουν
Τι να πω που καμιά φορά με σταματάνε άλλοι ιδιοκτήτες Ibiza και με ρωτάνε εάν παίρνουν νερό τα φώτα στο πλύσιμο. Ευτυχώς αυτό δεν έχει γίνει ακόμη !!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ουαου τοσα προβληματα σου εβγαλε??
Κι ηταν να παρω Σεατ Ιμπιζα αντι του πρωτου μου vts!
Παντως οποιος υποψηφιος αγοραστης δει το τοπικ σου δεν θα περασει ουτε απο εξω απο την αντιπροσωπεια!
Οπως λεει κ το σλογκαν 'το δες ΕΦΥΓΕΣ'!!
Νo hard feelings!Αχ και να ήταν ο μοναδικός. ΕΜΕΝΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑ...
Τελος πάντων τώρα πάμε για άλλα.Πάντως το προβλημα με το γρύλλο του παραθύρου ειναι κοινός τοπος στα περισσότερα Ibiza/Polo/Golf. Απαράδεκτο, ειδικα για τα Golf που δεν ειναι και φθηνά για να δικαιολογούν τέτοια προβλήματα...
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
åãêÝöáëï Üëëáîåò?...áí ü÷é, åôïéìÜóïõ...
ó÷åôéêÜ ìå ôï ñáäéïcd Ý÷ïõí óõíäÝóåé áíÜðïäá ôá êáëþäéá (üðùò óôï äéêü ìïõ)...
Ôï ðñþôï Ý÷åé Þäç ãßíåé êáé óôá ðñïâëÞìáôá îÝ÷áóá êáé ôï ôñßîéìï óôï ôéìüíé ðïõ áñ÷éêÜ Ýãéíå áíôéêáôÜóôáóç äáêôõëßïõ óôïí áåñüóáêï ïäçãïý êáé ôï ðñüâëçìá ôþñá åßíáé ÷åñéüôåñï!
Åõ÷áñéóôþ ãéá ôï äåýôåñï ðÜíôùò, èá ôïõò ðù íá ôï êïéôÜîïõí
Ôé íá ðù ðïõ êáìéÜ öïñÜ ìå óôáìáôÜíå Üëëïé éäéïêôÞôåò Ibiza êáé ìå ñùôÜíå åÜí ðáßñíïõí íåñü ôá öþôá óôï ðëýóéìï. Åõôõ÷þò áõôü äåí Ý÷åé ãßíåé áêüìç !!!
Ìéáò êáé ôï áíÝöåñåò êÜíå ðåñéïäéêÜ åëÝã÷ïõò óôá ðßóù óôïð êáé åéäéêüôåñá óôéò åðáöÝò ôïõò .Äåí êÜíïõí êáëÞ åðáöÞ êáé ôï áðïôÝëåóìá åßíáé íá êõêëïöïñåßò ìå Ýíá óôïð ëéãüôåñï ãéá íá ìçí óå ôáñÜîïõí óôçí áëëÜãç ôùí öþôùí -êõñéïëåêôéêÜ êáé ìåôáöïñéêÜ -ðÞãáéíå óå Ýíá êáëü çëåêôñïëüãï íá ìïíþóåé ôéò åðáöÝò áõôÝò
Ερωτήσεις για όλα τα γούστα