-
σε πολλούς η τακτική του VW Group να χρησιμοποιεί το ίδιο πλαίσιο και πολλά μηχανικά μέρη σε διαφορετικά οχήματα φαίνεται ενοχλητική,αν όχι και απωθητική από πλευράς αγοράς.ναι μεν συμφέρει τον όμιλο αυτή η τακτική,αλλά τα προϊόντα μοιάζουνε πολύ και συγκρούονται κιόλας σε αγοραστικό επίπεδο.σου λέει ο άλλος 'γιατί να πάρω VW,όταν μπορώ να πάρω Scoda Octavia,με μηχανικά μέρη VW;'τέλος,το νέο Audi A3 μου θυμίζει παλιότερο μοντέλο Seat Ibiza.
-
σε πολλούς η τακτική του VW Group να χρησιμοποιεί το ίδιο πλαίσιο και πολλά μηχανικά μέρη σε διαφορετικά οχήματα φαίνεται ενοχλητική,αν όχι και απωθητική από πλευράς αγοράς.ναι μεν συμφέρει τον όμιλο αυτή η τακτική,αλλά τα προϊόντα μοιάζουνε πολύ και συγκρούονται κιόλας σε αγοραστικό επίπεδο.σου λέει ο άλλος 'γιατί να πάρω VW,όταν μπορώ να πάρω Scoda Octavia,με μηχανικά μέρη VW;'τέλος,το νέο Audi A3 μου θυμίζει παλιότερο μοντέλο Seat Ibiza.
-
-
[list:2m6f1p3x]Στα 10 θεματα κερδιζεις σικολατακι [/list:u:2m6f1p3x]
-
Ο χρήστης John_Adamidis έγραψε:
σε πολλούς η τακτική του VW Group να χρησιμοποιεί το ίδιο πλαίσιο και πολλά μηχανικά μέρη σε διαφορετικά οχήματα φαίνεται ενοχλητική,αν όχι και απωθητική από πλευράς αγοράς.ναι μεν συμφέρει τον όμιλο αυτή η τακτική,αλλά τα προϊόντα μοιάζουνε πολύ και συγκρούονται κιόλας σε αγοραστικό επίπεδο.σου λέει ο άλλος 'γιατί να πάρω VW,όταν μπορώ να πάρω Scoda Octavia,με μηχανικά μέρη VW;'τέλος,το νέο Audi A3 μου θυμίζει παλιότερο μοντέλο Seat Ibiza.Σε καμμιά δεκαριά χρονάκια από τώρα αυτό που λες θα εφαρμόζεται από όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες, οι οποίες παρεπιμπτόντως θα είναι και πολύ λίγες. Θα μας φαίνεται τόσο φυσικό πια, που ούτε καν θα ασχολούμαστε... Οι παλιές εποχές δυστυχώς δεν επιστρέφουν...
-
σε πολλούς η τακτική του VW Group να χρησιμοποιεί το ίδιο πλαίσιο και πολλά μηχανικά μέρη σε διαφορετικά οχήματα φαίνεται ενοχλητική,αν όχι και απωθητική από πλευράς αγοράς.ναι μεν συμφέρει τον όμιλο αυτή η τακτική,αλλά τα προϊόντα μοιάζουνε πολύ και συγκρούονται κιόλας σε αγοραστικό επίπεδο.σου λέει ο άλλος 'γιατί να πάρω VW,όταν μπορώ να πάρω Scoda Octavia,με μηχανικά μέρη VW;'τέλος,το νέο Audi A3 μου θυμίζει παλιότερο μοντέλο Seat Ibiza.Αληθεια οι ΗΠΑμερικανοι τι λενε για αυτο το μεγαλο προβλημα ?
Για ρωτα τους και μας λες και μας. -
Ακομα να κλειδωθει???
-
Σε πολους ομως εμπνεει σιγουρια
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
[list:2c9evb62]Στα 10 θεματα κερδιζεις σικολατακι [/list:u:2c9evb62]Να ανοίξουμε μια ψηφοφορία? Ποιος κρύβεται πίσω από το 'νέο' (?) μέλος?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
[list:2u3jlhwp]Στα 10 θεματα κερδιζεις σικολατακι [/list:u:2u3jlhwp]
Να ανοίξουμε μια ψηφοφορία? Ποιος κρύβεται πίσω από το 'νέο' (?) μέλος?
; Άμα θες αγαπητέ sirgus,μπορείς να με γνωρίσεις και από κοντά,για να δεις ποιος είμαι και αν κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου.
-
[list:gcjpmg53]Στα 10 θεματα κερδιζεις σικολατακι [/list:u:gcjpmg53]
; Άμα θες αγαπητέ sirgus,μπορείς να με γνωρίσεις και από κοντά,για να δεις ποιος είμαι και αν κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου.
Μα και ποιος δεν κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του Internet? Και εγώ και εσύ και όλοι μας!
Το θέμα είναι αλλού όμως!Κατάφερες σε posts 12 (δηλαδή 100% επιτυχία) να προκαλέσεις (όχι σε μένα μόνο αν παρατήρησες σωστά) : γέλιο, θυμό, υποψίες και απορίες...
Για τον λόγο αυτό πραγματικά σου δηλώνω ότι έχω εγώ και άλλοι την περιέργεια να γνωρίσουμε τέτοιο άτομο που καταφέρνει σε λίγες μέρες να γίνει το επίκεντρο της παρέας!
Καλά μπάνια
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
[list:375j8afn]Στα 10 θεματα κερδιζεις σικολατακι [/list:u:375j8afn]
Μα και ποιος δεν κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του Internet? Και εγώ και εσύ και όλοι μας!
Το θέμα είναι αλλού όμως!Κατάφερες σε posts 12 (δηλαδή 100% επιτυχία) να προκαλέσεις (όχι σε μένα μόνο αν παρατήρησες σωστά) : γέλιο, θυμό, υποψίες και απορίες...
Για τον λόγο αυτό πραγματικά σου δηλώνω ότι έχω εγώ και άλλοι την περιέργεια να γνωρίσουμε τέτοιο άτομο που καταφέρνει σε λίγες μέρες να γίνει το επίκεντρο της παρέας!
Καλά μπάνια
Όποτε θες,με γνωρίζεις.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Áêïìá íá êëåéäùèåé???Oðïõ íá 'íáé Ýñ÷åôáé êáé ôï ëïõêÝôï
τακτική του VW Group