-
Εχω ενα Hyundai Coupe 1600cc Fx (το καινουργιο μοντελο).
Mηπως ξερετε γενικα που θα απευθυνθω για χαμηλωμα του Ηyundai μου ? Για να το χαμηλωσω πρεπει να αλλαξω και αμορτισερ ή απλα θα μου κοψουν τα ελατήρια? και ποσο θα κοστισει (περιπου) η ολη εργασια ?
Επισης διαφορα αξεσουαρ για Ηyundai που θα βρω? πχ. κρυσταλλα μπρος πισω (φαναρια και στοπακια ) αλλο χρωμα περαν του εργοστασιακου (η αντιπροσωπια μονο το εργοστασιακο διαθετει ). -
Mηπως ξερετε γενικα που θα απευθυνθω για χαμηλωμα του Ηyundai μου ? Για να το χαμηλωσω πρεπει να αλλαξω και αμορτισερ ή απλα θα μου κοψουν τα ελατήρια? και ποσο θα κοστισει (περιπου) η ολη εργασια ?
Επισης διαφορα αξεσουαρ για Ηyundai που θα βρω? πχ. κρυσταλλα μπρος πισω (φαναρια και στοπακια ) αλλο χρωμα περαν του εργοστασιακου (η αντιπροσωπια μονο το εργοστασιακο διαθετει ). -
Καταρχήν καλοτάξιδο το νέο όχημα.
Αν θέλεις να το χαμηλώσεις για να γίνει 'τούμπανο', τότε μπορείς να κόψεις τα ελατήρια, όπως επίσης και να βάλεις πρόσθετο βάρος για να χαμηλώσει και άλλο. Αμορτισέρ φυσικά δεν χρειάζεται να αγοράσεις αφού δεν έχεις σκοπό από ότι φαίνεται να τρέξεις (και καλά κάνεις), μιας και είναι ακριβά και με τα ίδια λεφτά αγοράζεις τα κρύσταλλα που θέλεις και που θα δώσουν ένα πολύ όμορφο τόνο στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο (αφού όπως λες είναι το νέο μοντέλο).
Αξεσουάρ για Hyundai μπορείς να βρεις σε μεγάλα Super Markets, εγώ έχω δει πολλούς να αγοράζουν από το Praktiker.
Μην ξεχάσεις να βάλεις και τα μπλε φωτάκια στα πιτσιληστήρια μιας και είναι MUST τελευταία για την συγκεκριμένη μάρκα.
Το κόστος δεν μπορώ να πω ότι είναι μεγάλο και σίγουρα θα το ξεχάσεις όταν πλέον το αυτοκίνητό σου θα είναι έτοιμο, καλοπλυμένο και παρκαρισμένο στην πλατεία Μπουρναζίου. -
Να σαι καλα για την απαντηση ...Φυσικα περιμενω και αλλες απαντησεις να εχω μια πιο ολοκληρωμενη αποψη.....Κρυσταλλα κλπ που θα βρω? Στην αντιπροσωπεια δεν εχει παντως...εχει τα εργοστασιακα (τα μανησια δηλαδη ..)..!
-
Ο χρήστης Esky_t έγραψε:
Καταρχήν καλοτάξιδο το νέο όχημα.Αν θέλεις να το χαμηλώσεις για να γίνει 'τούμπανο', τότε μπορείς να κόψεις τα ελατήρια, όπως επίσης και να βάλεις πρόσθετο βάρος για να χαμηλώσει και άλλο. Αμορτισέρ φυσικά δεν χρειάζεται να αγοράσεις αφού δεν έχεις σκοπό από ότι φαίνεται να τρέξεις (και καλά κάνεις), μιας και είναι ακριβά και με τα ίδια λεφτά αγοράζεις τα κρύσταλλα που θέλεις και που θα δώσουν ένα πολύ όμορφο τόνο στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο (αφού όπως λες είναι το νέο μοντέλο).
Αξεσουάρ για Hyundai μπορείς να βρεις σε μεγάλα Super Markets, εγώ έχω δει πολλούς να αγοράζουν από το Praktiker.
Μην ξεχάσεις να βάλεις και τα μπλε φωτάκια στα πιτσιληστήρια μιας και είναι MUST τελευταία για την συγκεκριμένη μάρκα.
Το κόστος δεν μπορώ να πω ότι είναι μεγάλο και σίγουρα θα το ξεχάσεις όταν πλέον το αυτοκίνητό σου θα είναι έτοιμο, καλοπλυμένο και παρκαρισμένο στην πλατεία Μπουρναζίου. -
Και μη χειρότερα!!!!
-
Ο χρήστης Esky_t έγραψε:
Αν θέλεις να το χαμηλώσεις για να γίνει 'τούμπανο', τότε μπορείς να κόψεις τα ελατήρια, όπως επίσης και να βάλεις πρόσθετο βάρος για να χαμηλώσει και άλλο. Αμορτισέρ φυσικά δεν χρειάζεται να αγοράσεις αφού δεν έχεις σκοπό από ότι φαίνεται να τρέξεις (και καλά κάνεις), μιας και είναι ακριβά και με τα ίδια λεφτά αγοράζεις τα κρύσταλλα που θέλεις και που θα δώσουν ένα πολύ όμορφο τόνο στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο (αφού όπως λες είναι το νέο μοντέλο).
Το κόστος δεν μπορώ να πω ότι είναι μεγάλο και σίγουρα θα το ξεχάσεις όταν πλέον το αυτοκίνητό σου θα είναι έτοιμο, καλοπλυμένο και παρκαρισμένο στην πλατεία Μπουρναζίου.αυτό είναι πρόταση βελτίωσης?
μήπως έχω χάσει κάποιο επεισόδιο ή μου φαίνεται ότι χλευάζεις το συγκεκριμένο μοντέλο ...
μάλλον δεν θα το έχεις οδηγήσει ... γιατί αν το είχες οδηγήσει θα είχες διαφορετική άποψη ... εκτός αν είσαι ιδιοκτήτης ΙΧ πολλών εκατομυρίων ...Αν τυχόν χλευάζεις το Hyundai Coupe FX θα σου ανταπαντήσω με την γνωστή ατάκα του Γεωργίου:
Ο κλασσικός ο Έλληνας .... ο .... κλπ...κλπ... -
Και περί βελτίωσης τώρα ...
Προσωπική άποψη .... χαμήλωμα με αμορτισέρ και ελατήρια BILSTEIN/EIBACH τα οποία συντιστά και η αντιπροσωπεία ...Μηχανικά προτείνω μεταλλικό φίλτρο της TECNI-COLOMBO στο εργοστασιακό φιλτροκούτι. Θα δεις διαφορά αρκετή κυρίως στις χαμηλές .... χωρίς να φοβάσαι πιθανά προβλήματα από σκόνες κλπ... Ενώ το AC Θα δουλεύει ποιο άνετα ...
Επίσης καλή κίνηση και φτηνή είναι το φουλ σύστημα εξάτμισης BROSPEED από καταλύτη και πίσω με 220 euro και αύξηση ιπποδύναμης 6 άλογα δυναμόμετρο (η τιμή περιλαμβάνει και την δυναμομέτρηση) ...
Αν θέλεις να το προχωρήσεις το θέμα, του πετάς και το εργοαστασιακό ΚΙΤ TURBO ... και το κάνεις S145 ...
Οσο αφορά αεροτομές, αισθητικά κλπ...προτείνω Motordrome και Autopro που θα βρεις πολλά καλούδια για το Hyundai σου και σε πολύ καλές τιμές...
***υ.γ. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ... ***
-
Ο κλασικός μ... Έλληνας...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Προσωπική άποψη .... χαμήλωμα με αμορτισέρ και ελατήρια BILSTEIN/EIBACH τα οποία συντιστά και η αντιπροσωπεία ...Μηχανικά προτείνω μεταλλικό φίλτρο της TECNI-COLOMBO στο εργοστασιακό φιλτροκούτι. Θα δεις διαφορά αρκετή κυρίως στις χαμηλές .... χωρίς να φοβάσαι πιθανά προβλήματα από σκόνες κλπ... Ενώ το AC Θα δουλεύει ποιο άνετα ...
Επίσης καλή κίνηση και φτηνή είναι το φουλ σύστημα εξάτμισης BROSPEED από καταλύτη και πίσω με 220 euro και αύξηση ιπποδύναμης 6 άλογα δυναμόμετρο (η τιμή περιλαμβάνει και την δυναμομέτρηση) ...
Αν θέλεις να το προχωρήσεις το θέμα, του πετάς και το εργοαστασιακό ΚΙΤ TURBO ... και το κάνεις S145 ...
Οσο αφορά αεροτομές, αισθητικά κλπ...προτείνω Motordrome και Autopro που θα βρεις πολλά καλούδια για το Hyundai σου και σε πολύ καλές τιμές...
Μισο λεπτο. Εσυ καταλαβες οτι ο abatzoutzou ενδιαφερετε να βελτιωσει το κρατημα και τη δυναμη του αυτοκινητου, η μονο την εμφανιση; Μιλαει για κοψιμο ελατηριων και χρωματιστα κρυσταλλα αν καταλαβα καλα.
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Μισο λεπτο. Εσυ καταλαβες οτι ο abatzoutzou ενδιαφερετε να βελτιωσει το κρατημα και τη δυναμη του αυτοκινητου, η μονο την εμφανιση; Μιλαει για κοψιμο ελατηριων και χρωματιστα κρυσταλλα αν καταλαβα καλα.
Kαι'γω κάπως έτσι το έπιασα και εν μέρει συμφωνώ με τον esky_t.
Τις όποιες 'βελτιώσεις' ο φίλος μας τις θέλει όχι για παράδειγμα να συμπεριφέρεται καλύτερα στο δρόμο αλλά για να δείχνει πιο....!Γενικότερα πάντως υπάρχει μια έφεση οι ιδιοκτήτες αυτών των αυτοκινήτων να τα 'βελτιώνουν' αισθητικά το ήδη όμορφο(κατα γενική ομολογία περιοδικών-εγώ δεν συμφωνώ) σχήμα προσθέτοντας πάνω πολλάαααα καλούδια που αποτέλεσμα έχουν να το βιάσουν αισθητικά!
Κρίμα πραγματικά μόνο και μόνο για τον κόπο που έχει κάνει το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρίας! -
Paidia ....H veltiwsh arxika tha ginei aisthitika.Fusika kai me endiaferei mellontika na beltiwsw epidoseis klp sto autokinhto apla ws anafora to kratima px....pragmatika to Hyundai exei poli kala..kai poli kali sumperifora sto dromo ...sigoura vevaia epidexete veltiwsi ....px to KIT gia S145 pou kostizei gurw sta 4000 euro Pantws ekswterika thewrw oti einai poli omorfo to autokinito mou ..apla gia ta dika mou matia thelw na to diamorfoso kapws...oxi uperbolika....deite parakatw tin foto ...ee kapws etsi ....nomizw pws leei .
http://www.tuscani.be/gallery/index.cfm/gallery_ID/1349 -
...συγγνώμη που παρεμβαίνω..κανονικά δεν θα έπρεπε να εκφέρω οποιαδήποτε γνώμη αφού είμαι ιδεολογικά ( ) κατά της οποιασδήποτε παρέμβασης στο αυτοκίνητο..θέλω να πω η ισορροπία του συνόλου που εξασφάλισαν οι μηχανικοί δεν θα πρέπει να διαταράσσεται και τελωσπάντων αν θέλαμε το αυτοκίνητό μας κάπως αλλιώς γιατί το πήραμε?
αλλα αυτά αφορούν εμένα...από την στιγμή όμως που κάποιος θέλει να προχωρήσει σε μια πιο προσωπική διαμόρφωση του αυτοκινήτου καλώς να το κάνει αν δεν είναι παράνομος και αν έτσι δεν καθίσταται επικίνδυνος για τους υπόλοιπους στο δρόμο...από εκεί και πέρα περι ορέξεως....
οπότε όσοι μπορείτε βοηθήστε τον..για κριτική...ε...αφήστε τα...καλοκαιράκι ακόμη..χαλαρά
-
Καλημέρα,
Δεν ξέρω τι εννοείτε λέγοντας κάποιον 'κλασικό Έλληνα Μαλάκα', αλλά αν εννοείτε εμένα το δέχομαι γιατί έχω αρκετά στοιχεία του κλασσικού Έλληνα όπως υπήρχε από πάντα σε αυτό τον τόπο.
Ένα παράδειγμα ενός τέτοιου Έλληνα φυσικά ΔΕΝ είναι ο Γεωργίου (Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα).
Φυσικά και δεν χλέυασα το συγκεκριμενο αυτοκίνητο, απεναντείας μάλιστα χλέυασα με τον τρόπο μου (και που φαίνεται ότι δεν έγινε αντιληπτος) την ιδεολογία κάποιων να θέλουν να κάνουν το αυτοκίνητό τους να ξεχωρίζει με τον άσχημο τρόπο. π.χ. πιτσιληστήρια μπλε. κρύσταλα για τα φώτα λευκά, χαμήλωμα ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ και όχι για σπορ ρύθμιση.
Φυσικά και δεν είμαι ιδιοκτήτης ΙΧ εκατομμυρίων (με civic 1,2 '81 έρχομαι στην δουλειά μου), αλλά και να είμουνα δεν νομίζω να είχα το δικαίωμα να χλευάσω οποιοδήποτε αυτοκίνητο.
Συμφωνώ απόλυτα με τον theios και τον gatony και αυτό ακριβώς εννοούσα γράφοντας την 1η απάντηση. -
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Eγώ κατάλαβα ότι ζητάει κάποια συμβουλή ή ιδέα
α. για ελατήρια/αμορτισέρ δηλ. για ανάρτηση και
β. για την αισθητική ...και απλά πρότεινα κάποιες λύσεις ... γενικά ... επειδή το FX το είχα και εγώ και είχα ψάξει πολύ την αγορά ...
αυτό δεν πάει να πει ότι είμαι υπέρ της αλλαγής των χαρακτηριστικών (ανάρτηση και αισθητική) του συγκεκριμένου μοντέλου γιατί μου αρέσει και σαν εμφάνιση (μέσα-έξω) αλλά και σαν οδηγική συμπεριφορά ...
προς Esky_t
Φίλε μου επειδή δεν κατάλαβα τι ενοούσες ... κάπου παρεξήγησα την θέση σου και για αυτό το λόγο μίλησα για ΠΙΘΑΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ όπου χλευάζεις ... Φυσικά με αυτά που λες συμφωνώ και εγώ ... Το να κάνουμε ΤΣΙΡΚΟ ένα αυτοκίνητο με λαμπάκια, φωτάκια και τα ρέστα είναι επιεικώς απαράδεκτο ... -
Ο χρήστης abatzoutzou έγραψε:
Επισης διαφορα αξεσουαρ για Ηyundai που θα βρω? πχ. κρυσταλλα μπρος πισω (φαναρια και στοπακια ) αλλο χρωμα περαν του εργοστασιακου (η αντιπροσωπια μονο το εργοστασιακο διαθετει ).για ρίξε μια ματιά εδώ φίλε μου.καλορίζικο & καλοτάξιδο το εργαλείο.
http://clubs.pathfinder.gr/hyundai_coupe -
Αφήνω τα επι προσωπικού και απλά διατυπώνω μια παράκληση!
Ότι και να κάνετε στο αυτοκίνητό σας μην κόβετε εργοστασιακά ελατήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Εμένα δε μου άρεσε το δούλεμα που έπεσε στον abatzoutzou. Μπορεί να μην ξέρει πολλά ο άνθρωπος, μπορεί να θέλει να το κάνει λίγο πιο όμορφο το αυτοκίνητο απλά και να μην ψάχνεται και πολύ για αναρτήσεις και μοτέρ (που δεν πολυχρειάζεται, γιατί γενικά στέκεται καλά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο), αλλά όταν ακούω να προτείνονται σε κάποιον φωτιζόμενα πιτσιλιστήρια, κόψιμο ελατηρίων κλπ, καταλαβαίνω ότι σκοπός της απάντησης είναι να μειωθεί ο ερωτών.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εμένα δε μου άρεσε το δούλεμα που έπεσε στον abatzoutzou. Μπορεί να μην ξέρει πολλά ο άνθρωπος, μπορεί να θέλει να το κάνει λίγο πιο όμορφο το αυτοκίνητο απλά και να μην ψάχνεται και πολύ για αναρτήσεις και μοτέρ (που δεν πολυχρειάζεται, γιατί γενικά στέκεται καλά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο), αλλά όταν ακούω να προτείνονται σε κάποιον φωτιζόμενα πιτσιλιστήρια, κόψιμο ελατηρίων κλπ, καταλαβαίνω ότι σκοπός της απάντησης είναι να μειωθεί ο ερωτών.συμφωνώ μαζί σου.Απαράδεκτες συμπεριφορές.Υποτίθεται οτι ειμαστε εδώ για να βοηθάμε ο ενας τον αλλο και οχι να ειρωνευόμαστε.τι να πω?
Βελτιώσεις (εξωτερικα κυριως) για Hyundai Coupe .