-
Ο χρήστης PINATSIS KYRIAKOS έγραψε:
Yes madam.
Αχ!!! βρε Ηλια ποσο καιρο ακομη θα πληρωνουμε την περιφημη φουρκετα της ΑμφικλειαςΈτσι έτσι...
Αυτή η 'πουλημένη' η φουρκέτα φταίει για όλα!Πιες τους το αίμα κοριτσάρα μου!
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Yes madam.
Αχ!!! βρε Ηλια ποσο καιρο ακομη θα πληρωνουμε την περιφημη φουρκετα της ΑμφικλειαςΈτσι έτσι...
Αυτή η 'πουλημένη' η φουρκέτα φταίει για όλα!Πιες τους το αίμα κοριτσάρα μου!
Ωχ,ωχ ..............Ηλία κρύψε τα καλαμάκια απο το σπίτι ................και τον καφέ στο φλυτζάνι ΟΧΙ στο ποτήρι.......
Μα και εσύ .............5 φουρκέτες ήταν όλες .............
Πάντως μέχρι τα γεράματα θα έχετε να λέτε για τήν περιβόητη φουρκέτα και για τι δεινά προκάλεσε........νάστε καλά και αγαπημένοι.
Πολλά φιλιά και αγκαλιές.Άγγελος.
-
Αχ!!! βρε Ηλια ποσο καιρο ακομη θα πληρωνουμε την περιφημη φουρκετα της ΑμφικλειαςΟυουουου... Αστα να πάνε... Πού και να μην πίστευε δηλαδή ότι το μισό βγάλσιμο ήταν δικό της φταίξιμο...
Πιες τους το αίμα κοριτσάρα μου!
Αειντε κι εσύ! Λαδορίχτρα! Αλλά βέβαια, τι σε νοιάζει, σάμπως φοράς το χαλκά;
Μα και εσύ .............5 φουρκέτες ήταν όλες .............
Ναι αλλά η διαδρομή ήταν δύσκολη, και είχα και σύνδρομο στέρησης από το προηγούμενο βράδυ που η ομάδα υποστήριξης έκανε νυχτερινά μαθήματα πάνω σε ρώσικα μοντέλα, άσε που η Τιθορέα έχει βαρύ κλίμα... Αν δεν με πιστεύεις ρώτα και τον Καραπετσάνο! Θα με επιβεβαιώσει!
-
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
Ουουουου... Αστα να πάνε... Πού και να μην πίστευε δηλαδή ότι το μισό βγάλσιμο ήταν δικό της φταίξιμο...Αειντε κι εσύ! Λαδορίχτρα! Αλλά βέβαια, τι σε νοιάζει, σάμπως φοράς το χαλκά;
Όχι όχι δεν φοράω.... Αλλά την φουρκέτα εγώ την διάβασα...
Ναι αλλά η διαδρομή ήταν δύσκολη, και είχα και σύνδρομο στέρησης από το προηγούμενο βράδυ που η ομάδα υποστήριξης έκανε νυχτερινά μαθήματα πάνω σε ρώσικα μοντέλα, άσε που η Τιθορέα έχει βαρύ κλίμα... Αν δεν με πιστεύεις ρώτα και τον Καραπετσάνο! Θα με επιβεβαιώσει!
Τον κατάλληλο άνθρωπο...
-
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
και είχα και σύνδρομο στέρησης από το προηγούμενο βράδυ που η ομάδα υποστήριξης έκανε νυχτερινά μαθήματα πάνω σε ρώσικα μοντέλα,Η ομάδα υποστήριξης έκανε δημόσιες σχέσεις στα πλαίσια της συμφιλίωσης και της σύσφιξης των σχέσεων των λαών, γνωρίζοντας παράλληλα τα τοπικά ήθη και έθιμα. Όλο το βράδυ μελετάγαμε τις λεπτομέρειες του αγώνα σας.
Για σας το καναμε ρε.....
αλλά βέβαια... που ν ακούσεις ευχαριστώ!!! -
-
salome εγραψε :
**Εν ολίγoις:
Αντρες διαβάστε και φτιάξτε το! **Yes madam.
Αχ!!! βρε Ηλια ποσο καιρο ακομη θα πληρωνουμε την περιφημη φουρκετα της ΑμφικλειαςΣιδεράς Παρόν..... ξέρω άριστη ηλεκτροκόλληση.......
-
Το TRF θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση για το 2005 το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Ράλι Αχαιός, όπου και προβλέπεται ολομέλεια της ομάδας!
Οδηγός θα είναι ο Δημήτρης Καραδήμος (Takinen) και συνοδηγός ο γνωστός και μη εξαιρετέος Κυριάκος Πινάτσης. Οι υπόλοιποι, και ειδικα ο διακριθείς στο ΔΕΘ Σάκης Ντούφας (Sakinen), θα φτιάχνουν καφέδες...
Η συμμετοχή μας θα είναι με τη γνωστή Γαλλίδα, χωρίς το Ν πια στο πίσω τζάμι, προβιβασμένη (άκουσον άκουσον...) στην Α/5
Σας περιμένουμε στο stand μας στο Service Park! (και το κρασί δωρεάν)
-
go takinen !!!
-
να πουμε οτι το κρασι δωρεαν, θα ειναι το κρασι που θα φερουν οι ιδιοι, ετσι ?
-
Bεβαίως...........................γιατί έχουν πολύ καλό κρασί εκεί πάνω....
Χώρια που έχουν γίνει ειδικοί.........
-
FORZA SCUDERIA TARIFA!!!
-
Καλές επιτυχίες και φέτος! Με ωραίες εμπειρίες πάντα στον τερματισμό!
-
Δημητράκη (takinen) θα τα πούμε σίγουρα κάτω. Το δηλώνετε Α/5 για λόγους 'τακτικής' ή έχουν συμβεί εκτεταμένες αλλαγές; Για πείτε...
-
Ο χρήστης maf έγραψε:
Δημητράκη (takinen) θα τα πούμε σίγουρα κάτω. Το δηλώνετε Α/5 για λόγους 'τακτικής' ή έχουν συμβεί εκτεταμένες αλλαγές; Για πείτε...Θενκς για τις ευχές σε όλους!
Όσο για τη δήλωση Α5 έχει συμβεί το εξής..
Πέρυσι στο τέλος της χρονιάς παρουσιάστηκε πρόβλημα με τον επιλογέα ταχυτήτων, γνωστό σε όσους έχουν 106...
Ο επιλογέας αντικαταστάθηκε ολοκληρωτικά μαζί με τον πύργο με τα αντίστοιχα εξαρτήματα της OMP (ή της Sparco δεν είμαι σίγουρος) τα οποία όμως διαπιστώνουμε πως δεν επιτρέπονται στο GrN. Έτσι λοιπόν ερχόμαστε στο δίλλημα:
Ξαναβάζουμε νορμάλ επιλογέα και πάμε Ν ή το κρατάμε αυτό που έχουμε και πάμε Α;
Αφού λοιπόν δεν υπάρχει σκέψη ούτε ενδιαφέρον για κύπελλα - επιδόσεις κλπ, κρατήσαμε τον επιλογέα που βάλαμε και το δηλώσαμε Α. Σε όλους τους υπόλοιπους τομείς το αυτοκίνητο είναι το ίδιο με πέρυσι. -
Δημήτρη καλή επιτυχία και ασφαλή τερματισμό. Μακάρι να μπορούσα να είμαι κοντά σας. Δεν ανησυχώ όμως θα βρείτε αρκετούς δίπλα σας. Μένουμε συντονισμένοι για εντυπώσεις και παραλειπόμενα.
-
Αντε , καλή αρχή για φέτος
και με A5
-
ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΗΣΗ , ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ S.P , ΣΤΟΝ ΤΕΧ.ΕΛΕΓΧΟ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΩ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΗΝ ΜΕ ΓΡΑΨΕΤΕ ...ΤΗΝ ΧΑΣΑΤΕ
Υ.Γ. ΓΙΑ ΤΑΚΙΝΕΝ ....ΥΠ'ΟΨΙΝ ΟΤΙ Η ΑΧΑΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ , ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΝΕΛ ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ .
ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΝΕΛ ΣΤΟΝ ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑ , ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ
ΚΥΡΙΑΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΕΧΟΔΕ
ΦΙΛΑΚΙΑ . -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΗΣΗ , ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ S.P , ΣΤΟΝ ΤΕΧ.ΕΛΕΓΧΟ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΩ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΗΝ ΜΕ ΓΡΑΨΕΤΕ ...ΤΗΝ ΧΑΣΑΤΕόχι σκουπίδια όχι πλαστικά ΟΧΙ εξατμίσεις σε θάλασσες και ακτές
-
Άντε να ζεσταθούμε λιγάκι απο τον χειμώνα..... Καλή σας-μας διασκέδαση και να δούμε πόση κερκίδα θα έχουμε αυτή τη φορά.Οι αρμόδιοι για τα της οργάνωσης, οταν βρουν χρόνο, να μας γράψουν και το πρόγραμμα δράσης,μετακίνησης και ....................φαγητού.
Μία τρελλή ιδέα έγινε πραγματικότητα :)