-
[
και για να μήν ξεχνάμε : *To τσίπουρο ΔΕΝ ΕΧΕΙ γλυκάνισο !!! *[/quote]
ΕΧΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΒΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΥΡΝΑΒΟ ΜΕΡΙΑ.
ΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ sakinen ΞΕΡΕΙΣ.
ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΘΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ -
Ο χρήστης MKII έγραψε:
[
και για να μήν ξεχνάμε : *To τσίπουρο ΔΕΝ ΕΧΕΙ γλυκάνισο !!! *ΕΧΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΒΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΥΡΝΑΒΟ ΜΕΡΙΑ.
ΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ sakinen ΞΕΡΕΙΣ.
ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΘΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ [/quote]Ο Τύρναβος μίλησε.!!! Που σαι ρε Ντίνο και πα να μας πάρουνε φαλάγγι οι αγλυκάνισοι. Το τσίπουρο στα service.... εντάξει?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
με πάγο ή σνίτσελ ??Με τυρί και ζαμπόν!!!
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Ο Τύρναβος μίλησε.!!! Που σαι ρε Ντίνο και πα να μας πάρουνε φαλάγγι οι αγλυκάνισοι. Το τσίπουρο στα service.... εντάξει?
Kαι ομως ΔΕΝ ΕΧΕΙ γλυκανισο.
Αποστολη κανονισε να εχουμε ενα μπουκαλι στο service για να κανουμε ......διαγωνισμο τσιπουρου και να δουμε πως θα φυγουμε
μετα απο τον Βολο. -
Ο χρήστης PINATSIS KYRIAKOS έγραψε:
Ο Τύρναβος μίλησε.!!! Που σαι ρε Ντίνο και πα να μας πάρουνε φαλάγγι οι αγλυκάνισοι. Το τσίπουρο στα service.... εντάξει?
Kαι ομως ΔΕΝ ΕΧΕΙ γλυκανισο.
Αποστολη κανονισε να εχουμε ενα μπουκαλι στο service για να κανουμε ......διαγωνισμο τσιπουρου και να δουμε πως θα φυγουμε
μετα απο τον Βολο.Τη βλέπω τη δουλειά....θα ρθουνε τα παιδιά για service και θα τους ζητάμε να μας κάνουν καφέ για να συνέλθουμε....
-
Τι ειπες Βασιλη ? Θα παμε Βολο ? Εεεεεε δεν ακουσα ?
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Τι ειπες Βασιλη ? Θα παμε Βολο ? Εεεεεε δεν ακουσα ?Ψήνομαι - ψήνομαι , οι εξετάσεις των παιδιών μου τα χαλάνε λίγο.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
με πάγο ή σνίτσελ ??
Με τυρί και ζαμπόν!!!
ε, καλα σ' επιασα εγω!!
νομιζω, νικο, οτι ειναι καιρος να ανοιξεις ενα θεμα στις συναντησεις και να αρχισεις να μαζευεις συμμετοχες για φαγητο στον ... Βολο! (ή στη Λαρισσα.. ή και στις 2!!)
-
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ
Η στεφανωσον θελει να΄ρθει Βολο!!!Προγραμματισμενη αφιξη Σαββατο με πιθανη εγκατασταση στα Χανια.
Επειδη θα ειναι η πρωτη της φορα που θα δει αγωνα (η προηγουμενη ηταν στον Μερκουρη το 1976!!) πεστε μου σημειο σκιερο και με θεα.Μονον σοβαρες προτασεις θα ληφθουν υπ'οψιν.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Η στεφανωσον θελει να΄ρθει Βολο!!!Έτσι και υποψιαστώ ότι την έχει ψήσει ο Σάκης, για να φτιάξει εκείνη τους καφέδες θα το φάω ζωντανό το λαμόγιο!!!!
-
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
Η στεφανωσον θελει να΄ρθει Βολο!!!
Έτσι και υποψιαστώ ότι την έχει ψήσει ο Σάκης, για να φτιάξει εκείνη τους καφέδες θα το φάω ζωντανό το λαμόγιο!!!!
Απο φαί βλέπω καλά πάμε....................
και είναι και χρυσοχέρα............ποιός ξέρει τι άλλο θα ετοιμάσει.......ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωω
θα φάτε καλά και θα πιείτε και καλά με τις 'τσιπουροκόντρες' τα τσιγάρα μόνο μακρυά μην έχουμε καμμία αυτανάφλεξη απο τα οινοπνεύματα.
-
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
Η στεφανωσον θελει να΄ρθει Βολο!!!
Έτσι και υποψιαστώ ότι την έχει ψήσει ο Σάκης, για να φτιάξει εκείνη τους καφέδες θα το φάω ζωντανό το λαμόγιο!!!!
Εγώ μόνο για το τσίπουρο (ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ) είμαι υπεύθυνος.
ΠΡΟΔΟΤΗ ΛΑΡΙΣΑΙΕ!!! -
.... ρε σεις.. καποιος θα πρεπει να σας ενημερωσει πως αυτο που εχει γλυκανισο λεγεται ουζο ....
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
.... ρε σεις.. καποιος θα πρεπει να σας ενημερωσει πως αυτο που εχει γλυκανισο λεγεται ουζο ....Τούς έχει ενημερώσει καί άλλος Τριαντάφυλλε,αλλά τί περιμένεις από Λαρισαίους;
Νά ξέρουν από τσίπουρο; -
Ο χρήστης tm έγραψε:
.... ρε σεις.. καποιος θα πρεπει να σας ενημερωσει πως αυτο που εχει γλυκανισο λεγεται ουζο ....ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αποστόλης.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
.... ρε σεις.. καποιος θα πρεπει να σας ενημερωσει πως αυτο που εχει γλυκανισο λεγεται ουζο ....
Τούς έχει ενημερώσει καί άλλος Τριαντάφυλλε,αλλά τί περιμένεις από Λαρισαίους;
Νά ξέρουν από τσίπουρο;Ανδρέα , σε βρίσκω απολύτως σωστό , όπως και τον tm , αλλά ας αναλύσουμε λίγο τις αιτίες :
Τί είναι η ζωή ??? (ερώτηση ορεινού Λαρισσαίου φιλοσόφου )
Σκέτη ομίχλη , όταν πίνεις απ΄αυτό το 'πράμα' !!!Αποστόλης ,
με ανεβασμένη την πίεση λόγω panafonet -
Ρε παιδιά εσείς έχετε τον πόνο σας με τα ούζα και με τα τσίπουρα και εγώ τον δικό μου...
Για πείτε:
Πώς ανεβαίνουν σε αυτή τη ράμπα εκκίνησης? Είναι δύσκολο? Και αν βγει ο συνοδηγός να σου δώσει οδηγίες γίνεσαι ρεζίλι? Και αν σου σβήσει εκει που πας να ανέβεις και τσουλίσεις πίσω? και γίνεσαι ρεζίλι (δις) και πληρώνεις το πίσω αγωνιστικό?
εεεεεεεεε σας το είπα το άλλο? το σεϊτσέντο μου έγινε μουλάρι!!!!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
εεεεεεεεε σας το είπα το άλλο? το σεϊτσέντο μου έγινε μουλάρι!!!!!!Μα δεν επιτρέπονται τα Turbo 4x4 μουλάρια
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μα δεν επιτρέπονται τα Turbo 4x4 μουλάριασσσσσσσσσσσσσσσσσσσσουτ!!!! Μη το φωνάζεις βρε!!! Θα μας πάρει χαμπαρι κανένας τεχνικός έφορος.. Πώς τον λέγαν εκείνον τον κακό επικεφαλή να δεις.....
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
εεεεεεεεε σας το είπα το άλλο? το σεϊτσέντο μου έγινε μουλάρι!!!!!!
Μα δεν επιτρέπονται τα Turbo 4x4 μουλάρια
..... Α3 2.0 TFSI Q , ή Lanos ??????????
Ειδού η απορίακαι κάτι ακόμη : παράλληλο τσεκάρισμα (με δεύτερο αυτοκίνητο και άλλο crew )........επιτρέπεται ???
Αποστόλης.
Μία τρελλή ιδέα έγινε πραγματικότητα :)