-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Eξέδρα θα κάνουμε???????????????Πανό ?????????
Κάτι άλλο ??????????
Oi άλλοι δεν ξέρω τι θα κάνουν, εσύ έχεις να κάνεις service παντως!!!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καί μήν ξεχνάτε!!!
Service-Van υπάρχει έτοιμο!!!
Φέρτε κοψίδια νά τό φορτώσουμε μόνο!!!Τέτοια να βλέπω !!
Αγγελε ακούς .... ετοιμάσου !!!
-
Αγγελε,άμα φορτώσουμε κοψίδια τό φορτηγάκι μου,άσε τούς άλλους νά...αγωνίζονται!!!
Εμείς,πού θά πάει,θά βρούμε μιά καλή 'καβαντζα' νά κάνουμε σέρβις τά παϊδάκια!!! -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Eξέδρα θα κάνουμε???????????????
Πανό ?????????
Κάτι άλλο ??????????
Aπο το βράδυ της Παρασκευής είμαι ...... διαθέσιμος
Είμαι ετοιμοπόλεμος εδω και πάρα πολύ καιρό......
OK φορτώνουμε τα ........απαραίτητα και φύγαμε.....
'Άλλος με την ............βάρκα μας......'
Αν και είμαι κατά του φαγητού, και των κοψιδίων και των συναφών ΕΙΔΙΚΑ, εντούτοις ΑΥΤΗ τη φορά, ένεκα της περίπτωσης, θα κάνω πέτρα την καρδιά μου και θα υποκύψω................
Και μείς............. αγώνα θα κάνουμε αγαπητέ Ανδρέα.
Θα έχουμε σίγουρα και πολλούς συναθλητές.ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Για να βλέπω και άλλες συμμετοχές.................ακόμα σε άδεια είσαστε.Εδώ μιλάμε για ένα ιστορικό γεγονός και δεν θα το ζήσουμε απο ΚΟΝΤΑΑΑΑΑΑΑ ??????????????
-
Μπράβο και πάλι Μπράβο!!
Τα καταφέρατε!Σας εύχομαι καλά αγωνιστικά χιλιόμετρα με ασφάλεια!
Θα είμαστε εκει να σας χειροκροτάμε!!
-
Kαλή επιτυχία στην πρώτη σας προσπάθεια! Εύχομαι άπλετη ευχαρίστηση και απόλαυση!
-
ΜΠΡΑΒΟ παιδιά, ΜΠΡΑΒΟ...σας εύχομαι καλή αρχή, καλή συμμετοχή και εννοείτε καλό τερματισμό!!!!
μήπως λέω μήπως σ'αυτόν τον παρθενικό αγώνα να κάνουμε μια πιο οργανωμένη εξόρμηση σαν fun του club?
όσοι πιστοί στείλτε mail... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ΜΠΡΑΒΟ παιδιά, ΜΠΡΑΒΟ...σας εύχομαι καλή αρχή, καλή συμμετοχή και εννοείτε καλό τερματισμό!!!!
μήπως λέω μήπως σ'αυτόν τον παρθενικό αγώνα να κάνουμε μια πιο οργανωμένη εξόρμηση σαν fun του club?
όσοι πιστοί στείλτε mail...ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Eξέδρα θα κάνουμε???????????????
Πανό ?????????
Κάτι άλλο ??????????
Aπο το βράδυ της Παρασκευής είμαι ...... διαθέσιμος
Είμαι ετοιμοπόλεμος εδω και πάρα πολύ καιρό......
OK φορτώνουμε τα ........απαραίτητα και φύγαμε.....
'Άλλος με την ............βάρκα μας......'
Αν και είμαι κατά του φαγητού, και των κοψιδίων και των συναφών ΕΙΔΙΚΑ, εντούτοις ΑΥΤΗ τη φορά, ένεκα της περίπτωσης, θα κάνω πέτρα την καρδιά μου και θα υποκύψω................
Και μείς............. αγώνα θα κάνουμε αγαπητέ Ανδρέα.
Θα έχουμε σίγουρα και πολλούς συναθλητές.ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Για να βλέπω και άλλες συμμετοχές.................ακόμα σε άδεια είσαστε.Εδώ μιλάμε για ένα ιστορικό γεγονός και δεν θα το ζήσουμε απο ΚΟΝΤΑΑΑΑΑΑΑ ??????????????
Μετα απο λυσσωδη αγωνα πηρα αδεια για 1 (ολογραφως μια) διανυκτερευση.Χωραω η να τη φυλαξω για τον επομενο αγωνα ?
-
Έτσι μπράβο οι καλές ευχές να γράφοντια πάρα πολλές φορές.Ο δαίμων καμμιά φορά κάνει θαύματα.
Και εγω τα ίδια 'πατέρα',μια και αυτή..................... Μήπως να πάρουμε και μια απ'την σημαία,τώρα που έχουμε πολλές(σημαίες).
(Να οργανωθούμε για παρέα.pm ή τηλφ.) -
Θά μάς ανακοινώσετε επιτέλους καί τό όνομα τού συνοδηγού;
Επίσεις,όσοι θά ανέβουν,καλά θά κάνουν νά 'χτυπήσουν' καί κανένα τηλέφωνο,έτσι; -
Προσωπικά ζητάω συγγνώμη αν και υποσχέθηκα να βοηθήσω αλλά για να το ξεπληρώσω θα έρθω στην εκκίνηση και θα σας 'ντοπάρω' με ισοτονικό υγρό....... ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.....
(Η επιλογή του Αγώνα είναι τυχαία ή όχι??)
-
Προσωπικά ζητάω συγγνώμη αν και υποσχέθηκα να βοηθήσω αλλά για να το ξεπληρώσω θα έρθω στην εκκίνηση και θα σας 'ντοπάρω' με ισοτονικό υγρό....... ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.....
(Η επιλογή του Αγώνα είναι τυχαία ή όχι??)π
-
Στό θέμα τού συνοδηγού,έγινε η έκπληξη.
Νεότερα αύριο από τόν Σάκη. -
Ο χρήστης glf έγραψε:
πάντως στο site θα πρέπει να πείτε και πιο αναλυτικά για την ιδέα και το πως την υλοποιήσατε, το πως έκατσε νομικά η ιδιοκτησία κτλ.. έχει μεγάλη πλάκα το θέμα.Έχει το άτιμο... Πάντως όλα είναι υπό σκέψη, από ψιλοκαινούργια εμφάνιση των σελίδων μέχρι κάτι σαν ημερολόγιο καταστρώματος...
Μείνε συντονισμένος...
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
πάντως στο site θα πρέπει να πείτε και πιο αναλυτικά για την ιδέα και το πως την υλοποιήσατε, το πως έκατσε νομικά η ιδιοκτησία κτλ.. έχει μεγάλη πλάκα το θέμα.Έχει το άτιμο... Πάντως όλα είναι υπό σκέψη, από ψιλοκαινούργια εμφάνιση των σελίδων μέχρι κάτι σαν ημερολόγιο καταστρώματος...
Μείνε συντονισμένος...
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Μείνε συντονισμένος...
-
Λιάκου,θ'ανέβς σιαπάν νά μάς ειδείς;
Νά πούμι κί κανα μασλάτ αρά χαντακουμένι!!! -
5 μέρες μείναμε και ήδη μετράμε αντίστροφα.
Το άγχος αρκετό. Παρθενιά στους αγώνες δική μου και του TRF και ελπίζω να μ αρέσει χωρίς να πονέσει.
Αισθάνομαι όπως τότε που ήμασταν πιτσιρικάδες και ακούγαμε για το sex και ανυπομονούσαμε πότε να μεγαλώσουμε να το ζήσουμε. Πως θα είναι? Θα τα καταφέρω ή θα γίνω ρεζίλι στη γκόμενα? Παρόμοιες είναι και οι τωρινές αγωνίες.Το αυτοκίνητο έχει πλέον καινούρια ανάρτηση και φρέσκα λάστιχα. Ουσιαστικά μου είναι τελείως άγνωστο μια που πέρα από δυο ξεσαλώματα στην πίστα των Σερρών ( με την παλιά ανάρτηση και παλιά λάστιχα) δεν το χουμε ξαναοδηγήσει.
Τη συμπεριφορά του λοιπόν θα προσπαθήσω να τη μάθω (όσο είναι δυνατόν αυτό…) κάποιο από τα προσεχή απογεύματα.Μια άλλη δυσκολία ήταν ο τρόπος γραφής των ειδικών. Πως διάολο είναι καλύτερα να γραφούν και τι να προσέχω? Πολύτιμη σ αυτή την περίπτωση η απεριόριστη βοήθεια του Διονύση (El matador) και του συνοδηγού του Γιάννη, που μου δώσανε τις σημειώσεις τους και μου εξηγήσανε κάποια πράγματα. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Ένα σοβαρό πρόβλημα προέκυψε με τον HUNTER.
Μας ξεμπρόστιασε, μας απείλησε ότι θα τρώει και θα πίνει στα service….για να τον τιμωρήσουμε λοιπόν τον βάλαμε στη θέση του συνοδηγού για το ΔΕΘ. Όταν έγραφε τα όσα έγραφε στο φόρουμ δεν ήξερε τι τον περιμένει μια που η συμμετοχή του αποφασίστηκε Παρασκευή μεσημέρι. Τότε έμαθε ότι είναι εθελοντής συνοδηγός του TRF.Δικαιολογίες ότι αρχίζει η κυνηγετική περίοδος και δεν μπορεί καταφέραμε και τις γυρίσαμε….Αντρέα θα πάμε για πυροβολισμούς στα βουνά κλπ…Αν ακούσετε κάνα μπαμ-μπουμ δε θα ναι από την εξάτμιση αλλά από την καραμπίνα του Αντρέα, μια που θα την έχει μαζί του. Επίσης μην τολμήσει κάποιος να μας περάσει μέσα στην ειδική γιατί είναι καλός στο σημάδι και δεν θα τον λυπηθεί…
Βέβαια ως πρόεδρος των φορουμάδων Θες/νίκης έχει αρχίσει και εμφανίζει προεδρικές ιδιοτροπίες…σωφέρ, στρίψε δεξιά, σταμάτα στα σουβλάκια, ανοιξέ μου την πόρτα και τέτοια…Σκοπός της συμμετοχής μας στον αγώνα είναι η ευχαρίστηση και μόνο. Δεν ανταγωνιζόμαστε κανένα, δεν κυνηγάμε τίποτα παρά μόνο την εμπειρία της συμμετοχής σε ένα ράλυ, από τη μέσα πλευρά. Μια εμπειρία που ήδη ξεκινήσαμε να τη ζούμε με τις αναγνωρίσεις.
Ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια και θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά στην πρώτη μας προσπάθεια.
Χμμμ…τώρα που θα γίνω αγωνιζόμενος θα πρέπει να ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ?
-
Μπράβο ρεεεε!!!!
Καλο τερματισμό!!!.....Θα είμαστε on-line!!!YΓ Με τέτοιο συνοδηγό πάτε για να πάρετε την Γενική!!! Ας τολμήσει κανένας κριτής να μην κόψει 10 λεπτά απο τον χρόνο στο καρνέ του Αντρέα!!Μαύρο φίδι που τον έφαγε!!!
Μία τρελλή ιδέα έγινε πραγματικότητα :)