-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Μας έφαγε τo τέρας της γραφειοκρατίας.......Μάλλον πάμε για Κένταυρος
καλά.... εδώ εγώ κατεβαίνω από την Κοζάνη.... και είπα θα σε δω με φορμίτσα, ή άντε με στολή μηχανικού στο σερβις
κοίτα να το έχετε σκοτώσει το... τέρας μέχρι το Κένταυρος !
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
κοίτα να το έχετε σκοτώσει το... τέρας μέχρι το Κένταυρος !Ένα κεφάλι κόβουμε, δύο βγαίνουν! Η διάθεση όμως μένει ίδια. Πάει και το Κένταυρος για εμάς, ευτυχώς όμως ακόμα υπάρχουν αρκετοί αγώνες για να καλύψουν τις ορέξεις της ομάδας.
-
Βρε μήπως υπάρχει κάτι ύποπτο και μας βάζουν συνέχεια εμπόδια.????
Που θα παέι όμως θα γίνει η αρχή.........ποιός θάναι ο τυχερός δεν ξέρω.
Η 'μαμά' της ιδέας πρέπει νάναι..........
-
Τσούλισε στα πρώτα του χιλιόμετρα???????????????? Για βοήθεια στη Βόρεια Ελλάδα απευθυνθίτε και εδώ!!!!!
-
Ο χρήστης fmas25 έγραψε:
Τσούλισε στα πρώτα του χιλιόμετρα???????????????? Για βοήθεια στη Βόρεια Ελλάδα απευθυνθίτε και εδώ!!!!!Οχι απλως τσούλισε, σε παρακαλώ!!!!
Προς το παρον και μεχρι να τελειώσουμε με κατι γραφειοκρατικές χαζομάρες πηγαίνουμε σε πίστες. Μολις ξεμπερδέψουμε με τα διαδικαστικά θα μας βλέπετε και σε αγώνες.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Προς το παρον και μεχρι να τελειώσουμε με κατι γραφειοκρατικές χαζομάρες πηγαίνουμε σε πίστες.
Δεν εννοουμε τις πιστες των νυχτερινων μαγαζιων, μαιρη!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Δεν εννοουμε τις πιστες των νυχτερινων μαγαζιων, μαιρη!Ούτε κι εγώ μια και οι πιο ενδιαφέρουσες έχουν κλείσει για καλοκαίρι!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Τσούλισε στα πρώτα του χιλιόμετρα???????????????? Για βοήθεια στη Βόρεια Ελλάδα απευθυνθίτε και εδώ!!!!!
Οχι απλως τσούλισε, σε παρακαλώ!!!!
Προς το παρον και μεχρι να τελειώσουμε με κατι γραφειοκρατικές χαζομάρες πηγαίνουμε σε πίστες. Μολις ξεμπερδέψουμε με τα διαδικαστικά θα μας βλέπετε και σε αγώνες.
Δεν αφήσαμε πίστα για πίστα.......ΕΜΠΕΙΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!! ΜΟΝΑΔΙΚΗ
Η ΣΤΙΓΜΗ πλησιάζει
-
Eχουμε κάτι νεότερο,απ'το 'μέτωπο'.....
Η ''μαμά'' τι λέει.........
-
H συμμετοχή του TRF δηλώθηκε. Εκτός σοβαρού απροόπτου θα είμαστε στην εκκίνηση του 38ου ράλλυ ΔΕΘ.
Η γαλλιδούλα μας είναι στην κατηγορία Ν1. Φόρεσε καινούρια ανάρτηση, πολλά φώτα, καινούρια (επιτέλους…) λάστιχα και βάζει τα χρώματα για το πάρτυ.
Οδηγός στον πρώτο αγώνα η αφεντιά μου. Παρθενιά του TRF και δική μου στους αγώνες. Μάλλον πρέπει να νυχτώσει για να δούμε άσπρη μέρα γι αυτό και ξεκινάμε με νυχτερινές ειδικές την περιπέτειά μας στους αγώνες.
Σύντομα θα μάθετε πιο πολλά νέα για τις ετοιμασίες μας για τον πρώτο μας αγώνα.
Επίσης στο http://www.xp4u.net/trf/ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ομάδα μας -
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
Ακούμε.........................
-
ετσι.. ερασιτέχνες και με site. τι να πουν και οι επαγγελματιές
πάντως στο site θα πρέπει να πείτε και πιο αναλυτικά για την ιδέα και το πως την υλοποιήσατε, το πως έκατσε νομικά η ιδιοκτησία κτλ.. έχει μεγάλη πλάκα το θέμα.
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
ετσι.. ερασιτέχνες και με site. τι να πουν και οι επαγγελματιέςπάντως στο site θα πρέπει να πείτε και πιο αναλυτικά για την ιδέα και το πως την υλοποιήσατε, το πως έκατσε νομικά η ιδιοκτησία κτλ.. έχει μεγάλη πλάκα το θέμα.
Ευχαριστούμε και βέβαια είμαστε ορθάνοικτοι σε ιδέες - βοήθειες - συμπατάσταση και ότι άλλο,φίλοι έχουν να μας πούν.
ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ..........
-
Το site είναι πλέον μέλος των 'αγαπημένων' μου, οι προσδοκίες μου είναι στις επιτυχίες σας, η καρδιά μου θα σας ακολουθεί στις ειδικές διαδρομές και το μυαλό μου θα λυπάται που δεν μπορώ να λάβω μέρος ενεργά στην προσπάθεια...
ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, Μα τον Τουτατίς!
edit: από χθες, ως ελάχιστο φόρο τιμής και συμπαράστασης, ο χώρος της υπογραφής μου είναι αφιερωμένος στην προσπάθειά σας.
-
χαχαχαχα νομίζω πως οι φορουμάδες είναι τρελλοί και όχι οι Ρωμιοί
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
χαχαχαχα νομίζω πως οι φορουμάδες είναι τρελλοί και όχι οι ΡωμιοίOk, edited.
-
ΜΠΡΑΒΟ παιδιά !!!
Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια !!! -
Eξέδρα θα κάνουμε???????????????
Πανό ?????????
Κάτι άλλο ??????????
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Eξέδρα θα κάνουμε???????????????Πανό ?????????
Κάτι άλλο ??????????
Aπο το βράδυ της Παρασκευής είμαι ...... διαθέσιμος
-
Καί μήν ξεχνάτε!!!
Service-Van υπάρχει έτοιμο!!!
Φέρτε κοψίδια νά τό φορτώσουμε μόνο!!!
Μία τρελλή ιδέα έγινε πραγματικότητα :)