-
και δεν θα προλαβεις να ανοιγοκλεισεις ουτε τα ματια..Εφυγες ευθεια.
Μην κανετε υπερβολες
3 ποντες ειναι οκ. -
...
-
-
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εγω το εριξα 6 ποντους και εβαλα και bumb stop μπροστα για να μη βρισκει το λαστιχο στο θολο...
Πίσω χρειαστηκε να βγαλω τα στοπ για να πεσει οσο και μπροστα...Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι όταν τερματίσει η ανάρτησή σου (πολύ εύκολο με τέτοια διαδρομή) είτε θα στραβώσει κάτι στην ανάρτηση ή θα φουσκώσουν οι θόλοι - μπαλονιάζουν
Επίσης, αν σε στροφή υπάρχει κάποια ανωμαλία και τερματίσει η ανάρτηση, το αμάξι θα πηδήξει και θα χάσεις τον έλεγχο.
Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, ελπίζω να μην προσγειωθείς σε κανάν αθώο ο οποίος θα πληρώσει την κ**λα σου να μετατρέψεις το Ignis σε Igniσαυρο.
Και μια γενικότερη παρατήρηση. Αν ου μη γένοιτο συμβεί ένα σχετικά σοβαρό δυστύχημα και εμπλακεί ένα αυτοκίνητο με αντίστοιχη μετατροπή, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι η ασφαλιστική θα καλύψει τον οδηγό εφόσον εντοπιστεί η μετατροπή αυτή.
-
Ο χρήστης bad boy έγραψε:
Εγω το εριξα 6 ποντους και εβαλα και bumb stop μπροστα για να μη βρισκει το λαστιχο στο θολο...
Πίσω χρειαστηκε να βγαλω τα στοπ για να πεσει οσο και μπροστα...Τα Ignis Sport εχουν ακαμπτο αξονα πισω και προφανως για αυτο η XYZ δε προβλεψε πολυ χαμηλωμα για πισω αλλα υπολογιζαν χωρις τον bad boy ο οποιος ηθελε να το ριξει και αλλο πισω.Πρώτα από όλα καλορίζικη η ανάρτηση σου και καλά στριψίματα.
Επειδή οι Ιάπωνες έχουν μια μανία με τους άκαμπτους άξονες με ράβδο πανάρ στο πίσω υποσύστημα, δες μήπως το Ignis συνδέεται με τον ίδιο τρόπο. Αν όντως συμβαίνει αυτό (που είναι το πιθανότερο), τότε με το χαμήλωμα πέρα από όλα τα άλλα που συμβαίνουν, το πλαίσιο θα έχει μετατοπισθεί δεξιότερα ή αριστερότερα και ως εκ τούτου θα πρέπει να βρεις μια ρυθμιζόμενη ράβδο ώστε να επανέλθει στη σωστή θέση. -
Περα απο τα μειονεκτηματα που ανεφεραν τα παιδια δεν σκεφτεσαι την περιπτωση ενος φρεατιου να εξεχει απο το οδοστρωμα που θα στα σπασει ολα(καρτερ,προφυλακτηρες κτλ?)
-
Ετοιμαζομαι και για ηχομονωση
-
Για να αποφευγω τις λακούβες θα βαλω **xenon **6000Κ και στα φαναρια και στα προβολια.Οσον αφορα το κοπανημα μηπως το αρνητικο καμπερ που εχω στους μπροστα τροχους επιδεινωνει την κατασταση επειδη δε παταει ολο το λαστιχο? με 0 καμπερ θα ειναι καλυτερα?
Επισης αν βαλω αζωτο στα ελαστικα θα γινει πιο μαλακο στις λακουβες?
-
Μπράβο σου, αλλά μην βρεθείς απέναντι ή πίσω μου.-
-
Η ηχομόνωση δεν θα σου προσθέσει βάρος;
-
-
Πίσω χρειαστηκε να βγαλω τα στοπ για να πεσει οσο και μπροστα...Τα Ignis Sport εχουν ακαμπτο αξονα πισω και προφανως για αυτο η XYZ δε προβλεψε πολυ χαμηλωμα για πισω αλλα υπολογιζαν χωρις τον bad boy ο οποιος ηθελε να το ριξει και αλλο πισω. τεσπα το αμαξι ειναι σαυρα και η αληθεια ειναι οτι κοπαναει, οχι απιστευτα αλλα θελει προσοχη στις μεγαλες λακουβες.
Απο στριψιμο ειμαι πολυ ευχαριστημενος παρολο που τα λαστιχα μου ειναι 3 χρονων. μαλλον ομως εχει βοηθησει πολυ το καμπερ που το χω μπροστα -2. Πισω φυσικα δε μπορω να ρυθμισω καμπερ αφου εχω αξονα...
Οταν βαλω καινουρια λαστιχα μπορει να το κανω 0.Οσο για την αλλη αναρτηση την Hot bits που θα βαλει το φιλαρακι μου εχω ακουσει απο διαφορους καλα λογια ομως δεν την επελεξα γιατι στον καταλογο δεν εχει για ιγκνισ!!! εγω πηρα τηλ. στην αντιπροσωπεια στην κορινθο και ρωτησα αν βγαινει τελικα για το δικο μου μοντελο και ειπε οχι. επομενως κολωσα να τη βαλω γιατι δεν ηθελα πατεντες με την αναρτηση.
Παντως ο κολλητος θα την βαλει γιατι ειπε ο αναρτησας του οτι δεν κοπαναει οσο και αν χαμηλωσει το αμαξι...! τωρα τι να πω θα την βαλει σε καμια βδομαδα και θα δουμε το αποτελεσμα...Τη δικια μου τη φερνει ενας αντιπροσωπος στη Θεσσαλονικη και ειναι καινουρια.
Η Hot bits εχει διαφορους αντιπροσωπους σε ολη την ελλαδα. το αναφερει και στο site της.Που πας ρε γμτ με 6 ποντους χαμηλωμα? Εκτος αν μενεις Ελβετια ή μονακο
Με λαστιχα 3 ετων απλα εχεις προβλημα. αν σου αρεσει το αμαξι τωρα, μολις βαλεις αλλα λαστιχα εξισου καλα με αυτα που εχεις, θα μεταμορφωθει. Το καμπερ αν δεν σε ενοχλει λογω της καποιας 'ασαφειας' στην ευθεια, μην το βγαλεις, η τελος παντων δες ποσες μοιρες σε βολευουν για χρηση δρομου. οι 2 μοιρες ισως να ειναι πολυ.
Μηπως να μην εριχνες λεφτα στο αμαξι να το πουλαγε και να αγοραζες ενα swift sport? -
**>Ο χρήστης bad boy έγραψε:
Για να αποφευγω τις λακούβες θα βαλω xenon 6000Κ και στα φαναρια και στα προβολια.**
Οσον αφορα το κοπανημα μηπως το αρνητικο καμπερ που εχω στους μπροστα τροχους επιδεινωνει την κατασταση επειδη δε παταει ολο το λαστιχο? με 0 καμπερ θα ειναι καλυτερα?
Επισης αν βαλω αζωτο στα ελαστικα θα γινει πιο μαλακο στις λακουβες?
Ανοιξες μεγαλη κουβεντα τωρα
Τα φαναρια σου δεν κανουν για ξενον,δεν εχουν προυζεκτορες
Τα προβολακια μην τα βαζεις χενον,ειναι για περιπτωση δυσκολων καιρικων συνθηκων και πρεπει να ειναι προς το κιτρινοτο αζωτο μονο τζαμπα χρημα ειναι μην το βαζεις
Την ηχομονωση τι να την κανεις?
Θα βαλεις ηχοσυστημα πανω?
Σηκωσε το το αμαξι λιγο,ριξτο στους 3 ποντους το χαμηλωμα,πιο φυσιολογικο -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Τα προβολακια μην τα βαζεις χενον,ειναι για περιπτωση δυσκολων καιρικων συνθηκων και πρεπει να ειναι προς το κιτρινοΚαλά, σώθηκες τώρα...
Αν κατάλαβα καλά τα λεγόμενά του είναι ο τύπος του οδηγού που κινείται διαρκώς με ανοιχτά τα προβολάκια
ΤΑ ΜΑΜΗΜΕΝΑ ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΛΑΚΟΥΒΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΙΧΛΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!
Μα πόσες φορές θα πρέπει να αναφερθεί αυτό τέλος πάντων μέχρι να το βάλουν όλοι στο μυαλό τους;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-
Εγώ στεναχωριέμαι που είναι και σε έναν χώρο που ας πούμε έχει κάποια παραπάνω παιδεία σε ορισμένα θέματα. Κρίμα που δεν έχει πάρει μερικά σωστά πράγματα το παιδί...
-
bad boy, οι έννοιες της αλλαγής του δυναμικού camber σε συνάρτηση με το ύψος και της δυσλειτουργίας των αμορτισέρ με πολύ μικρή διαδρομή της ανάρτησης δεν σου λένε τίποτα; Η ανάρτηση ενός αυτοκινήτου κάνει πολλά περισσότερα από το να προσφέρει άνεση. Καλή τύχη και εύχομαι να μην πάρεις κανέναν στο λαιμό σου μ'αυτά που κάνεις, αν και πιθανολογώ ότι το κάρτερ και το πάτωμα του Ignis θα πληρώσουν τη νύφη...
6 πόντοι;
Ουδέν σχόλιο για τον επαγγελματισμό του αναρτησά σου.
-
Eγώ μια απορία έχω... Το Ίγκνις δεν είχε κατηγορηθεί για τις πολύ ξερές-'χοροπηδηχτές' αντιδράσεις του πίσω του άξονα? Μάλιστα γνωστό μέλος του φόρουμ έσπευσε να το ξεφορτωθεί άρον-άρον, επειδή η συμπεριφορά του κώλου του αυτοκινήτου, αν έβρισκες ανωμαλία στη στροφή, ήταν -να το πούμε ευγενικά- υπέρ του δέοντος ευαίσθητη...
Με τόσο χαμήλωμα αναρωτιέμαι κατά πόσο θα μπορούσε να χειροτερεύσει αυτό το όχι και τόσο ευχάριστο χαρακτηριστικό της πισω αναρτησης...
-
Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς τις hot-bits ή τις D2 να μας πει εντυπώσεις;Διάβασα επίσης για κάποιες v-maxx coilover που είναι σε πολύ καλή τιμή...Έχετε κάποια γνώμη για κάποιες από τις παραπάνω;
Το σκεπτικό μου είναι αν μπορώ να βρω κάποια coilover σε καλύτερη τιμή απο τα 1500-1800 των KW-2-3,κλπ...
ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ..