-
Αν εξαιρέσουμε τις 72 χαμένες φωτογραφίες απο την γνωστή πατάτα , μάζεψα αρκετό υλικό για την συνέχεια. Και φωτογραφικό και σε τεύχη για σκανάρισμα. Ευχαριστώ τον tm για τα 19 τεύχη !!!! που μου έφερε.
Λίγο χρόνο θέλω να τα δω , να ξεχωρίσω χαρακτήρες να σκανάρω και επανέρχομαι. -
Καλά τι έφτιαξες πάλι!!!! Είσαι πραγματικά απίστευτος!!! Τι γέλιο ήταν αυτό!!
Ο Καίσαρας με φόρμα ROMA!
-
Μια παρένθεση σχετική με το θέμα μας.
Ειδα σε κατάστημα,στο κέντρο της Αθήνας,Πλ.Συντάγματος,μπλουζάκια με πολύ όμορφες σκηνές απο τους ήρωές μας.Αν καποιος ενδιαφέρετε ας μου στείλει pm για να του πω λεπτομέρειες.Ευχαριστώ. -
Για διαβάστε και γελάστε!!!
Που χάθηκες ρε MAGIK?!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Για διαβάστε και γελάστε!!!Που χάθηκες ρε MAGIK?!!!
Αλήθεια ο Castor ή κάποιος άλλος δεν μπορεί να το συνεχίσει ??????
Είπαμε πως για διάφορους λόγους κάποιοι δεν θέλουν να βρίσκονται παρέα μας.Καλώς και προχωράμε.
-
Αλήθεια, εγώ ποιος χαρακτήρας θα ήμουν άραγε...
-
Πόσο τρώς;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πόσο τρώς;Ε δεν εξαρτάται μόνο από αυτό η διανομή ρόλων...
-
έτσι κι αλλιώς, οι... 'φαγανοί' ρόλοι έχουν μοιραστεί ήδη
-
Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να αναφέρω την μακράν (για εμένα και ένα φίλο μου) πιο ξεκαρδιστική ατάκα του Οβελίξ, που έχει γίνει γερό μασάλι μεταξύ μας όταν τρώμε φαΐ που είναι χάλια (φοιτητές γαρ).
Στο επεισόδιο με τη Κλεοπάτρα, αν δε κάνω λάθος, είναι αποκλεισμένοι στη θάλασσα οι Αστερίξ, Οβελίξ γιατί στην ακτή είναι γεμάτο Ρωμαίους. Έτσι, βρίσκονται σε ένα καράβι και είναι αναγκασμένοι να τρώνε φακές συνέχεια.
Οπότε καθώς τρώει ο Οβελίξ, κάνει κάποιος την παρατήρηση:- Είναι φρίκη αυτό το μπλόκο.
Και λέει ο Οβελίξ το θεϊκό:
- Μπλόκο λένε το μάγειρα?
[Υ.Γ. Αφιερωμένο στον Άγγελο που προφανώς δεν ξέρει τι είναι '4Τροχοί', αλλά δε πειράζει.]
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Στο επεισόδιο με τη Κλεοπάτρα, αν δε κάνω λάθος, είναι αποκλεισμένοι στη θάλασσα οι Αστερίξ, Οβελίξ γιατί στην ακτή είναι γεμάτο Ρωμαίους. Έτσι, βρίσκονται σε ένα καράβι και είναι αναγκασμένοι να τρώνε φακές συνέχεια.
Οπότε καθώς τρώει ο Οβελίξ, κάνει κάποιος την παρατήρηση:- Είναι φρίκη αυτό το μπλόκο.
Και λέει ο Οβελίξ το θεϊκό: - Μπλόκο λένε το μάγειρα?
Στην οδύσσεια του Αστερίξ είναι.
Απλά διόρθωση. - Είναι φρίκη αυτό το μπλόκο.
4TForum & ΑΣΤΕΡΙΞ