-
κείμενο του xxx
κείμενο του migf1
κείμενο του HUNTER
-
thank's boys!!!
Γιά νά μήν ξεχάσουμε καί τά Αγγλικά!!! -
[list:3ehpqajg]Λοιπον παλληκαρια, πριν κανετε κλικ με το χερακι του υπολογιστη σας στην παρακατω διευθυνση, θα πρεπει να πρωτα απ ολα να ειστε ΗΡΕΜΟΙ, ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΧΑΠΙΑ και τη γυναικα σας(οσοι εχετε) εκτος οικιας.Σοβαρα μιλαω [/list:u:3ehpqajg][list:3ehpqajg]Καλα κουραγια..................[/list:u:3ehpqajg][list:3ehpqajg]http://www.geocities.com/bulgarmak[/list:u:3ehpqajg][list:3ehpqajg]Kαι μη μου πειτε οτι ειναι ενας τρελος που εκανε μια σελιδα και περνα στα ψιλα γραμματα!!Γιατι που δε φαινονται ειναι χιλιαδες και ειναι στα ποδια μας [/list:u:3ehpqajg][list:3ehpqajg]Αρε τι ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ [/list:u:3ehpqajg]
-
Οι αυτοαποκαλουμενοι 'Μακεδονες' ειναι παλια ιστορια και το site αυτο (δε μου το ανοιγει αλλα το ειχα ξαναδει) γνωστο και μη εξαιρετεο!! Χαρακτηριστικο ειναι οτι ειναι γραμμενο στα Ελληνικα και πραγματικα αυτα που γραφουν ειναι απιστευτα. Μαλιστα στελνουν και επιστολες στα υπουργεια, αλλα το πιο σημαντικο ειναι το εξης: Αυτος ο καθαρα προπαγανδιστικος και αντεθνικος 'συλλογος' πηρε αδεια λειτουργιας
Εδω στη Β. Ελλαδα εχουμε πολλα μπουμπουκια και η προσφατη τραγικη αποφαση του υπουργειου εξωτερικων-εξωφρενικων να επαναπατριστουν οι δηθεν 'διωγμενοι' απο το καθεστως του εμφυλιου τσαμηδες των περιοχων της Φλωρινας μας βαζει σε επικινδυνα μονοπατια. Αυτοι που εσφαζαν και καρφωναν τους Ελληνες στην κατοχη στους Γερμανους γινονται πια Ελληνες πολιτες κανονικοι, μπραβο και εις ανωτερα (ψηφοθηρια μυριζει)
-
μια που ειπατε μεγας αλεξανδρος, το Βημα ειχε ενα ωραιο cd με φωτο και περιγραφες της εκστρατειας στην Ασια...πολυ καλο!
βλεποντας bulgarmak μαλλον Βασιλειος Β' τους χρειαζεται.... -
Ο χρήστης ) ΣΩΤΗΡΙΟΣ ( έγραψε:
Αλήθεια όταν οι αρχαίοι λέγαν ' κύσσον με' τί εννοούσαν άραγε?
Έλα, Σωτήριε, μπορείς και κανένα πιό δύσκολο.
-
Αυτό δηλαδή ήταν τό εύκολο;
-
Kiss me, manara mou na poume.....
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Kiss me, manara mou na poume.....Ο αϊ λαϊκ ιτ μπέυμπε!!!
Κύσσον με....ΜΑΝΑ'Μ,κύσσον με!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Kiss me, manara mou na poume.....
Ο αϊ λαϊκ ιτ μπέυμπε!!!
Κύσσον με....ΜΑΝΑ'Μ,κύσσον με!!!Βλέπεις πόσο πιό όμορφο είναι στα Αρχαία Ελληνικά:
-
Σωτήριε, μόλις πρόσεξα ότι μετά την αναγέννησή σου πήρες κωδικό 3666 και μάλιστα με κόλπο.
Να υποθέσουμε κάτι, ή θα επιμείνεις ότι είναι τυχαίο; -
Εμένα μου φαίνεται ότι ο αριθμός εγγραφής του είναι 3673...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Σωτήριε, μόλις πρόσεξα ότι μετά την αναγέννησή σου πήρες κωδικό 3666 και μάλιστα με κόλπο.
Να υποθέσουμε κάτι, ή θα επιμείνεις ότι είναι τυχαίο;Ειμαι σε διακοπές και γι' αυτό δεν έχω συχνή επαφή με το φόρουμ. Το κύσσον με δεν ήταν δύσκολό για κάποιον που γνωρίζει, αλλά κάποιος που δεν έχει επαφή με αρχαίο Ελληνικό λεξιλόγιο θα μπορούσε να διαννοηθεί ότι μια λέξη όπως το kiss είναι ελληνικότατή? Σας διαβεβαιώ πως υπάρχουν χιλιάδες ακόμη και δεν εννοώ τις ευνόητες όπως anatomy, democrasy κλπ.
Όσο για τον 'κωδικό' δεν ήταν κόλπο, στην πρώτη εγγραφή μου με Ελληνικούς χαρακτήρες έδωσα λάθος e-mail οπότε δεν θα ερχόταν σε μένα το registration page Παρ' όλα αυτά, λες να σημαίνει κάτι?Χαιρετίσματα σε όλους να περνάτε καλά
-
Από άλλο θέμα...
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Για αυτούς που τρέφουν αν όχι ιδιαίτερη συμπάθεια προς τους Εβραίους, αλλά σίγουρα έστω και αδιαφορία, ας διαβάσουν πόσο πολύ μας αγαπούν εμάς τους Έλληνες, αλλά και γενικά την ανθρωπότητα αυτοί οι κακόμοιροι Εβραίοι....Αποσπάσματα από το ταλμούδ, το οποίο αποτελεί για τους Εβραίους-Σιωνιστές κείμενο ιερότερο ακόμη και από την Παλαιά Διαθηκη:
- «Κατηραμένος ας είναι εκείνος, όστις την του Ελληνος Σοφίαν διδάσκει τοις υιοίς αυτού».
- 'Οι εβραίοι αποκαλούνται ανθρώπινα όντα, αλλά οι μη-εβραίοι δεν είναι άνθρωποι. ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΗ'.
- 'Ο Akum (μη-εβραίος) είναι σαν το σκυλί. Ναι, η γραφή λέει να τιμούμε το σκύλο περισσότερο από το μη-εβραίο'
- 'Αν και ο Θεός δημιούργησε τον μη-εβραίο, αυτός παραμένει ΖΩΟ με ανθρώπινη μορφή. Δεν είναι πρέπον για έναν εβραίο να υπηρετείται από ένα ζώο. Επομένως θα υπηρετείται από ζώα με ανθρώπινη μορφή'
- 'Μια έγκυος εβραία δεν είναι καλύτερη από ένα έγκυο ΖΩΟ. '
- 'Οποιοσδήποτε δείχνει ανυπακοή στους ραββίνους είναι άξιος θανάτου και θα τιμωρηθεί με το να βραστεί σε καυτά κόπρανα στην κόλαση.'
- 'Ένας εβραίος δε χρειάζεται να πληρώσει σε έναν μη-εβραίο τους χρωστούμενους μισθούς για τη δουλειά του.'
8 ) 'Ενας εβραίος δικαιούται να παντρευφθεί ένα τρίχρονο κορίτσι (συγκεκριμένα τριών ετών 'και μιας ημέρας')'
9)'ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΜΗ-ΕΒΡΑΙΟΥ.' - «Ενα από τα επτά κεφάλια του θηρίου είναι η Ελλάς».
Και πολλά πολλά άλλα....
Και μέσα σε αυτά τα πολλά και ένα πρόσφατο που λέει πως απαγορεύεται να ζει εντός του Ισραήλ ζευγάρι Εβραίου με μη Εβραία ή Εβραίας με μη Εβραίο....Και μετά μιλάνε -τρομάρα τους- για αντισημητισμό και ρατσισμό....
Αξίζει να σημειωθεί ότι ποτέ Έλληνες (αφήνοντας τους χριστιανούς κατά μέρος) ιερείς, περιηγητές, φιλόσοφοι κλπ δεν έγραψαν κάτι που να κηρύττει το μίσος εναντίον άλλης φυλής ή θρησκείας, ακόμα και με δεδομένη την αντιπαλότητα που είχαμε με τους Πέρσες, με τους οποίους ταλαιπωρηθήκαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κι όμως, δεν υπήρξε ανάπτυξη ούτε καν ιδεολογίας που να προάγει τη σφαγή των Περσών ή οποιουδύποτε μη Έλληνικού φύλου μόνο και μόνο επειδή δεν είναι΄Έλληνες.
Αυτά για να εξαχθούν συμπεράσματα.
-
Και μια και μιλάμε για μίσος, είπα να αγγίξω ένα θέμα που μετά τους σεισμούς το κάνανε πολύ της μόδας τα κανάλια... Την Ελληνοτουρκική 'φιλία':
Ο χρήστης sotiris έγραψε:
Ο ιδρυτής της τουρκικής εφημερίδας «Τζουμ Χουριέτ» («Ζήτω η Δημοκρατία») ήταν ο Σαντάτ Σεμαβέ, εβραίος απ την Αλβανία. Ο γιος του Σεμαβέ εκδίδει σήμερα μια άλλη εφημερίδα , ανθελληνική βέβαια, ονόματι Γκιουναϊντίν. Στις μέρες μας, η Χουριέτ είναι η επίσημη εφημερίδα της Τουρκίας , τον ανθελληνικό αγώνα της χρηματοδοτεί και στηρίζει ένας άλλος εβραίος καταγόμενος εκ Θεσσαλονίκης, ο Μπουρλά.Είναι άξιο προς ανάγνωση το ποίημα του πασίγνωστου Τούρκου δημοσιογράφου Ιπεκτσί , με τίτλο «Το Μίσος», που γράφτηκε στις 14-7-1974 στην εν λόγο εφημερίδα, ακολουθώντας τα γεγονότα της Τουρκικής εισβολής στη Κύπρο. Μάλιστα, μετά το θάνατο του Ιπεκτσί, δημιουργήθηκε από Τούρκους ελληνιστές το «βραβείο Ιπεκτσί» για την προσέγγιση της Ελληνοτουρκικής φιλίας! Με αυτό το βραβείο έχουν «τιμηθεί» πολλοί εξέχοντες Έλληνες, όπως ο **Κ.Μητσοτάκης, ο Μ.Θεοδωράκης **κ.α. Τώρα το πως εννοούν την φιλία, μας το εξηγεί ο ίδιος ο Ιπεκτσί, στο ποίημα του.
«Το Μίσος»
**«Όσο υπάρχει ο πρόστυχος ο Έλληνας σ αυτό το κόσμο
δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου.Σαν στέκομαι και τον κοιτάζω τον σκύλο
δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου,
χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.
Εκδίκηση να πάρω είναι ο μοναδικός μου στόχος
σαν αναμετρηθώ στης μάχης το πεδίο
χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια να κλαδέψω σε μια μέρα
Τα κεφάλια τριάντα χιλιάδων να πολτοποιούσα
Τα δόντια δέκα χιλιάδων με την τανάλια να έβγαζα
εκατό χιλιάδων τα πτώματα να σκορπούσα στις ρεματιές
Ο κόσμος όλος ξέρει πόσο ανώτερος είναι ο Τούρκος
και πόση κακοήθεια φωλιάζει στο μυαλό του Έλληνα
πέντε χιλιάδων τα πτώματα να έκαιγα στους κλιβάνους
Σαράντα χιλιάδες τους να σούβλιζα με την λόγχη μου,
ογδόντα χιλιάδες τους να έστελνα στη κόλαση
εκατό χιλιάδες τους να κρεμούσα στο σκοινί
χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος!**
-
Ας το καταλάβουμε καλά , ας το 'χωνέψουμε' .
Ήταν από τις ελάχιστες και σωστές κουβέντες πού ακούστηκαν από πρώην
ανώτατο άρχοντα του τόπου : 'ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΟΣ ΑΝΑΔΕΛΦΟ'.Καί με αυτό σαν γνώμονα , ας πορευτούμε και ας κρίνουμε κάθε φορά τις
ενέργειες των εκάστοτε κυβερνούντων .Αποστόλης.
-
Αποστόλη, όλα τα έθνη είναι ανάδελφα. Απλώς εμείς δυσκολευόμαστε να το συνειδητοποιήσουμε, λόγω του παραμυθιάσματος που είχαμε φάει ότι είμαστε αδέρφια με τους άλλους ορθόδοξους ή χριστιανούς γενικά, παραμύθιασμα που είτε έγινε με καλή πρόθεση (για να πεισθούμε επιτέλους να επαναστατήσουμε κατά των τούρκων) είτε με κακή (για να κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου του σφαχτού, όπως μας θέλει η Εκκλησία).
-
καλος ανθρωπος ο Αμπντι Ιπεκτσι....
-
skullone, λές ότι οι Ελληνες δέν κύριξαν πουθενά τό μίσος γιά κάποιον άλλο λαό.Τώρα ρίξε μιά ματιά στίς προηγούμενες δημοσιεύσεις.Τί παρατηρείς;
Επίσεις,τί είναι αυτό πού μάς ξεχωρίζει από Τά 'ανθρωποειδή'(καί κατά τή γνώμη μου)πού έγραψαν τό ταλμούδ,από τήν ώρα πού δηλώνουμε στό φόρουμ ότι θά θέλαμε νά αφανιστούν (ας πούμε) οί εβραίοι;Νομίζω ότι δέν μας ξεχωρίζει απολύτως τίποτα. -
Το ότι εμείς το λέμε καμιά φορά αηδιασμένοι ή εκνευρισμένοι. Αυτοί το έχουν όμως ως θρησκεία και επίσημη ιδεολογία.
Ένα συνταρακτικό ντοκιμαντέρ του πολιτισμού ΜΑΣ