-
Τουλάχιστον Θοδωρή οι πιο διορατικοί Εβραίοι απομακρύνονται από αυτά και διαπιστώνουν αυτό που λες: Ότι ο Χίτλερ εφήρμοσε επάνω τους αυτό που τους έλεγαν στη συναγωγή για τους άλλους λαούς...
-
Αν καί είπα νωρίτερα ότι από εμένα τέλος,θά συνεχίσω τώρα.
Μέ ενοχλεί αφάνταστα τό γεγονός ότι δέν καταλαβαίνουμε ποιός είναι ο πραγματικός μάς εχθρός,πού από τήν ημέρα πού θά γεννηθούμε μέχρι τή μέρα πού θά πεθάνουμε θά μάς πίνει τό αίμα.
Είμαστε όλοι μας μέσα σ'αυτή τή συζήτηση,άνθρωποι πού είμαστε στήν ίδια μοίρα από πλευράς εξουσίας,μέ τό μέλλον μας νά είναι αυτό ακριβώς πού είπα παραπάνω.Καί παρόλα αυτά συνεχίζουμε νά θεωρούμε σάν εχθρό τόν εβραίο καί όχι τόν πλούσιο.
Αυτός είναι ο διαχωρισμός τών ανθρώπων.Φτωχοι καί πλούσιοι.Οχι Ελληνες καί Εβραίοι (η πακιστανοι ή βιετκόνγκ ή οποιοσδήποτε άλλος λαός).Εχω πολύ περισσότερα κοινά στοιχεία μέ έναν φτωχό Εβραίο παρά μέ έναν πλούσιο Ελληνα.
Υπ'οψιν ότι όταν λέω ΄'πλούσιο' δέν εννοώ ούτε κάν αυτόν πού μπορεί νά έχει ένα δισεκατομμύριο περιουσία.Μιλάω γιά αυτούς πού έχουν στά χέρια τούς τήν πραγματική εξουσία. -
Σωστά το έθεσες. Φτωχοί και πλούσιοι. Και θα δεις ότι η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ του Εβραϊσμού εξυπηρετεί ακριβώς το να παραμείνουν οι φτωχοί ως έχουν (ή να φτωχύνουν κι άλλο) και οι πλούσιοι να πλουτίσουν κι άλλο... Και ξέρεις ότι πολλές ιδεολογίες φτιάχνονται μόνο για να υπηρετήσουν την άρχουσα τάξη (και δε θυμάμαι πότε η άρχουσα τάξη ήταν φτωχή).
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Τουλάχιστον Θοδωρή οι πιο διορατικοί Εβραίοι απομακρύνονται από αυτά και διαπιστώνουν αυτό που λες: Ότι ο Χίτλερ εφήρμοσε επάνω τους αυτό που τους έλεγαν στη συναγωγή για τους άλλους λαούς...Γι αυτο οι γενικευμενες αποψεις του τυπου 'ολοι οι .... (εβραιοι, αμερικανοι, κινεζοι, ομοφυλοφυλοι τσιγκανοι κτλ) ειναι για σκοτωμα' κτλ ειναι επικινδυνες και κατα την γνωμη μου ρατσιστικες
καθε ανθρωπος εχει την δικη του κριση και ειναι θεμα ατομου αν εφαρμοσει τισ οποιες θεωρειες του εχουν εμφυτευσει με τον ενα η τον αλλο τροπο στο κεφαλι.
το ανοιχτο μυαλο μπορει να δωσει λυση σε οποιοδηποτε προβλημα
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ (ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ.Αυτό το 'μην επιχειρήσει κανείς να με πει εθνικιστή' τι είναι απειλή ?
Λοιπόν, διαβάζοντας τη μέχρι στιγμής 'συζήτηση' (διότι η αντιμετώπιση που επιφυλάχθηκε στον catalyst μόνο σε συζήτηση δεν παραπέμπει) η γνώμη μου είναι: δεν είσαι απλά πατριώτης (το οποίο είναι θεμιτό), ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ (το οποίο είναι επικίνδυνο). Οπως ξέρεις, δεν υπάρχει αντικειμενικός ορισμός του εθνικισμού ή οποιουδήποτε -ισμού, αλλά εξαρτάται από την οπτική σου γωνία. Γιαυτό και όταν είχα πει σε πιστοποιημένο μέλος της Χρυσής Αυγής (έβαλε και για βουλευτής σε εκλογές μαζί τους) 'είσαι εθνικιστής' μου απάντησε 'όχι, είμαι πατριώτης'. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του
Επίσης αυτή τη μανία κατά των Εβραίων δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να καταχωριστεί ως οτιδήποτε άλλο εκτός από ρατσισμός. Ασχέτως των αιτίων του ('αυτοί πρώτοι θέλουν να μας αφανίσουν' και άλλα αντίστοιχα). Και δεν βλέπω σε τι είναι καλύτεροι αυτοί που λένε (ή υπονοούν) πως καθόλου δεν θα τους χάλαγε ο αφανισμός των Εβραίων (και που φαίνεται ο διαχωρισμός της 'ράτσας' από τη 'φιλοσοφία' σε ένα τέτοιο γενικό χαρακτηρισμό ?), με όσα αναφέρει το Ταλμούδ ή το οποιοδήποτε άλλο βιβλίο μίσους. Μήπως το Κοράνι δεν λέει αντίστοιχα ? Δεν είδα όμως επίθεση κατά των Αράβων...
Τέλος, σε σχέση με ό,τι διδασκόμαστε στα σχολεία: ΟΚ, το παράδειγμα του catalyst για τους Ιταλούς ήταν ατυχές, διότι πράγματι δεν υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση στην Ελληνική κοινωνία. Ομως με τους Τούρκους τι γίνεται ? Δεν διδασκόμαστε και στο σχολείο και στο σπίτι και στο δρόμο πως οι Τούρκοι είναι 'εχθροί' ? Οι Τούρκοι δεν διδάσκονται το ίδιο στο δικό τους σχολείο (ακόμα χειρότερα μάλιστα, μας κατηγορούν για διεξαγωγή ιμπεριαλιστικών πολέμων εναντίον τους -και αν το δεις από τη δική τους οπτική γωνία και στα πλαίσια των τελευταίων 200 ετών, έχουν δίκιο) ? Γιατί εμείς να έχουμε δίκιο στο δικό μας σχολείο και εκείνοι άδικο στο δικό τους ? Μήπως έχουμε και οι δύο άδικο ? Μήπως μια διαφορετικής προσέγγισης παιδεία θα άλλαζε τα πράγματα ? Μια παιδεία που να μας μαθαίνει βέβαια το μεγαλείο των Ελλήνων, την ιστορία μας (και τα θετικά και τα αρνητικά, και τις Θερμοπύλες και τη Μήλο), αλλά μια παιδεία χωρίς μίσος και υπερβολές.
-
Εγώ το έχω πει: Το πρόβλημα είναι σε όσους προάγουν οπισθοδρομικές και αντιδραστικές ιδεολογίες.
Από εκεί κι έπειτα, ο τόπος καταγωγής του οποιουδήποτε δε με απασχολεί καθόλου. Το πώς ενεργεί όμως στην κοινωνία και στον κόσμο, αυτό ΝΑΙ με απασχολεί πάρα πολύ.
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Μάκη μου,σειρά σου νά τεκμηριώσεις τώρα!
γιατί κατά τή γνώμη σου είναι ο κάταλυστ ανθ-ελληνας;
Η απάντησή του,ότι τά τραγούδια ΈΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΑ σέ καιρό πολέμου,σού έδειξε κάτι τέτοιο;Εμένα όχι.
Επίσεις,ποιοί από εμάς μωρά 'χαιδεύουν' τού δυνάστες μας;Ποιός κατά τή γνώμη σου καί γιατί θέλει νά ταυτιστεί μέ αυτό τό εβραικό λόμπυ;
Εγώ δέν βλέπω κανέναν.
Και κάτι ακόμα.Θά περίμενα καί από σένα νά είσαι εςνάντια στήν τακτική τού 'κόβω-ράβω'καί απάντώ σέ ότι θέλω μόνο.
Εμένα αυτό μέ εκνευρίζει.[list:26zuf3cr]Eφ οσον εθεσε το ζητημα της τεκμηριωσης σε προσωπικο επιπεδο, θα ηθελα πριν απαντησω να επισημανω κατι.Ουτε απο εσενα που απαιτεις απο καποιον τεκμηριωση ειδα να το κανεις απ την αρχη που ανοιχτηκε το θεμα αλλα ουτε και αλλους συνομιλητες.Πχ δεν μας επεισες ακομα για την ταυτοτητα του Ινδοευρωπαισμου, οπως και καποιοι αλλοι δεν μας εδωσαν ονοματα Κινεζων η Αιγυπτιων φιλοσοφων και μαθηματικων αλλα και αστρονομων μουσικων κλπ κλπ.Και ειχατε τη δυνατοτητα πολλων ημερων για να το ψαξετε [/list:u:26zuf3cr][list:26zuf3cr]Τωρα θελεις να σου πω γιατι ο catalyst η ο καθε ανθρωπος αυτης της λογικης ειναι ανθελληνας, ετσι?Οπως επισης ποιοι χαιδευουν το εβραικο λομπι, ετσι?Μαλλον εθελοτυφλητε σκοπιμα.[/list:u:26zuf3cr][list:26zuf3cr]'Και λεγει Κυριος προς τον Ιησουν του Ναυη.Πας ανθρωπος, οστις θα εναντιωθει εις τας προσταγας σου και δεν θα υπακουσει εις τους λογους σου κατα παντα οσα προσταξεις αυτον, ας θανατωνεται'(Ιησους του Ναυη, α , 18)[/list:u:26zuf3cr][list:26zuf3cr]Και λεω τωρα εγω.Οταν σταυροκοπιεσαι σαν προβατο για να βρεξει αφου ηδη εχεις καταστρεψει τη φυση, δεν υπηρετεις τη φιλοσοφια των Εβραιων?Πως να το δεχτειτε ομως οταν μας εχει κυριαρχησει ο φανατισμος.Δεν υπηρετειτε το εβραικο λομπι οταν υπαρχουν φτηνες δικαιολογιες του στυλ 'οπως μας πανε θα παμε'?Εγω παντως δεν ειμαι προβατο κανενος [/list:u:26zuf3cr]
Γειά σού ρέ Μάκη!!!Μαζί μιλάμε καί χώρια καταλαβαινώμαστε!!!
Δέν έχω κανένα σκοπό νά πείσω γιά τόν ινδοευρωπαισμό.Είπα ότι είναι αυτή τή στιγμή η επιστημονικά επικρατέστερη θεωρεία,καί τίποτα άλλο.Δέν είπα καμμιά φορά ότι είμαι οπαδός αυτής τής θεωρείας,απεναντίας είπα παλιώτερα ότι όταν θά βρώ τόν απαραίτητο χρόνο θά τό ψάξω.Δέν νομίζω επίσεις ότι αυτές οι μέρες πού έχω ελεύθερες θά ξοδευώταν στό νά ψάχνω βιβλία.Εσύ θά τό έκανες στή θέση μου; -
Εχω πολύ περισσότερα κοινά στοιχεία μέ έναν φτωχό Εβραίο παρά μέ έναν πλούσιο Ελληνα
[list:3r5g05du]Κοινα στοιχεια με Εβραιο?Σε τι ρε Ανδρεα?Στον τροπο σκεψης και γενικα στην κουλτουρα?Η μηπως συμβαδιζαμε μαζι στον πολιτισμο και δεν το ξερω? [/list:u:3r5g05du][list:3r5g05du]Τωρα, φτωχοι και πλουσιοι υπαρχουν μονο στη χωρα μας?Στη Γερμανια πχ που η εβραικη θρησκεια ειναι εκτος κρατικης μηχανης δεν υπαρχουν φτωχοι?Θα τρελαθουμε τελειως?Εξαλλου αυτα ειναι τα αποτελεσματα του καπιταλισμου(αλλα και κομουνισμου) που το εβραικο λομπι δημιουργησε!!Ηδη αρχισε η παρακμη, και τα πρωτα σημαδια κοπωσης φανηκαν στον οριζοντα.Εμεις ως Ελληνες αυτο το συστημα επιβιωσης αναπτυξαμε?Μηπως ενας λογος που μας φοβουνται ειναι ΚΑΙ αυτος? [/list:u:3r5g05du]
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μάκη μου,σειρά σου νά τεκμηριώσεις τώρα!
γιατί κατά τή γνώμη σου είναι ο κάταλυστ ανθ-ελληνας;
Η απάντησή του,ότι τά τραγούδια ΈΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΑ σέ καιρό πολέμου,σού έδειξε κάτι τέτοιο;Εμένα όχι.
Επίσεις,ποιοί από εμάς μωρά 'χαιδεύουν' τού δυνάστες μας;Ποιός κατά τή γνώμη σου καί γιατί θέλει νά ταυτιστεί μέ αυτό τό εβραικό λόμπυ;
Εγώ δέν βλέπω κανέναν.
Και κάτι ακόμα.Θά περίμενα καί από σένα νά είσαι εςνάντια στήν τακτική τού 'κόβω-ράβω'καί απάντώ σέ ότι θέλω μόνο.
Εμένα αυτό μέ εκνευρίζει.[list:367k4dci]Eφ οσον εθεσε το ζητημα της τεκμηριωσης σε προσωπικο επιπεδο, θα ηθελα πριν απαντησω να επισημανω κατι.Ουτε απο εσενα που απαιτεις απο καποιον τεκμηριωση ειδα να το κανεις απ την αρχη που ανοιχτηκε το θεμα αλλα ουτε και αλλους συνομιλητες.Πχ δεν μας επεισες ακομα για την ταυτοτητα του Ινδοευρωπαισμου, οπως και καποιοι αλλοι δεν μας εδωσαν ονοματα Κινεζων η Αιγυπτιων φιλοσοφων και μαθηματικων αλλα και αστρονομων μουσικων κλπ κλπ.Και ειχατε τη δυνατοτητα πολλων ημερων για να το ψαξετε [/list:u:367k4dci][list:367k4dci]Τωρα θελεις να σου πω γιατι ο catalyst η ο καθε ανθρωπος αυτης της λογικης ειναι ανθελληνας, ετσι?Οπως επισης ποιοι χαιδευουν το εβραικο λομπι, ετσι?Μαλλον εθελοτυφλητε σκοπιμα.[/list:u:367k4dci][list:367k4dci]'Και λεγει Κυριος προς τον Ιησουν του Ναυη.Πας ανθρωπος, οστις θα εναντιωθει εις τας προσταγας σου και δεν θα υπακουσει εις τους λογους σου κατα παντα οσα προσταξεις αυτον, ας θανατωνεται'(Ιησους του Ναυη, α , 18)[/list:u:367k4dci][list:367k4dci]Και λεω τωρα εγω.Οταν σταυροκοπιεσαι σαν προβατο για να βρεξει αφου ηδη εχεις καταστρεψει τη φυση, δεν υπηρετεις τη φιλοσοφια των Εβραιων?Πως να το δεχτειτε ομως οταν μας εχει κυριαρχησει ο φανατισμος.Δεν υπηρετειτε το εβραικο λομπι οταν υπαρχουν φτηνες δικαιολογιες του στυλ 'οπως μας πανε θα παμε'?Εγω παντως δεν ειμαι προβατο κανενος [/list:u:367k4dci]
Γειά σού ρέ Μάκη!!!Μαζί μιλάμε καί χώρια καταλαβαινώμαστε!!!
Δέν έχω κανένα σκοπό νά πείσω γιά τόν ινδοευρωπαισμό.Είπα ότι είναι αυτή τή στιγμή η επιστημονικά επικρατέστερη θεωρεία,καί τίποτα άλλο.Δέν είπα καμμιά φορά ότι είμαι οπαδός αυτής τής θεωρείας,απεναντίας είπα παλιώτερα ότι όταν θά βρώ τόν απαραίτητο χρόνο θά τό ψάξω.Δέν νομίζω επίσεις ότι αυτές οι μέρες πού έχω ελεύθερες θά ξοδευώταν στό νά ψάχνω βιβλία.Εσύ θά τό έκανες στή θέση μου;[list:367k4dci]Αρα τη δεχεσε![/list:u:367k4dci][list:367k4dci]Και στο κατω κατω προκειμενου να μη θεωρουμαστε παντα τα θυματα σε οτι μας σερβιρουν γιατι να μην το ψαξω? [/list:u:367k4dci]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Εχω πολύ περισσότερα κοινά στοιχεία μέ έναν φτωχό Εβραίο παρά μέ έναν πλούσιο Ελληνα
[list:17qju3qz]Κοινα στοιχεια με Εβραιο?Σε τι ρε Ανδρεα?Στον τροπο σκεψης και γενικα στην κουλτουρα?Η μηπως συμβαδιζαμε μαζι στον πολιτισμο και δεν το ξερω? [/list:u:17qju3qz][list:17qju3qz]Τωρα, φτωχοι και πλουσιοι υπαρχουν μονο στη χωρα μας?Στη Γερμανια πχ που η εβραικη θρησκεια ειναι εκτος κρατικης μηχανης δεν υπαρχουν φτωχοι?Θα τρελαθουμε τελειως?Εξαλλου αυτα ειναι τα αποτελεσματα του καπιταλισμου(αλλα και κομουνισμου) που το εβραικο λομπι δημιουργησε!!Ηδη αρχισε η παρακμη, και τα πρωτα σημαδια κοπωσης φανηκαν στον οριζοντα.Εμεις ως Ελληνες αυτο το συστημα επιβιωσης αναπτυξαμε?Μηπως ενας λογος που μας φοβουνται ειναι ΚΑΙ αυτος? [/list:u:17qju3qz]
Μπορεί νά μήν έχω κοινά σημεία στόν τρόπο σκέψης καί στήν κουλτούρα Μάκη,αλλά έχω πάρα πολά άλλα κοινά στοιχεία στόν τρόπο ζωής.Τόσο εμένα όσο καί αυτόν θά μάς ξεζουμίζουν οί ισχυροί αυτού του κόσμου.Δέν τό βλέπεις;
Τό ότι στή Γερμανία υπάρχουν φτωχοί,αυτό ακριβώς μού λέει.Οτί δέν είναι αναγκαία συνθήκη νά υπάρχουν εβραίοι γιά νά δυνοπαθήσουμε.Μάς αρκούν οι πλούσιοι!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αν καί είπα νωρίτερα ότι από εμένα τέλος,θά συνεχίσω τώρα.
Μέ ενοχλεί αφάνταστα τό γεγονός ότι δέν καταλαβαίνουμε ποιός είναι ο πραγματικός μάς εχθρός,πού από τήν ημέρα πού θά γεννηθούμε μέχρι τή μέρα πού θά πεθάνουμε θά μάς πίνει τό αίμα.
Είμαστε όλοι μας μέσα σ'αυτή τή συζήτηση,άνθρωποι πού είμαστε στήν ίδια μοίρα από πλευράς εξουσίας,μέ τό μέλλον μας νά είναι αυτό ακριβώς πού είπα παραπάνω.Καί παρόλα αυτά συνεχίζουμε νά θεωρούμε σάν εχθρό τόν εβραίο καί όχι τόν πλούσιο.
Αυτός είναι ο διαχωρισμός τών ανθρώπων.Φτωχοι καί πλούσιοι.Οχι Ελληνες καί Εβραίοι (η πακιστανοι ή βιετκόνγκ ή οποιοσδήποτε άλλος λαός).Εχω πολύ περισσότερα κοινά στοιχεία μέ έναν φτωχό Εβραίο παρά μέ έναν πλούσιο Ελληνα.
Υπ'οψιν ότι όταν λέω ΄'πλούσιο' δέν εννοώ ούτε κάν αυτόν πού μπορεί νά έχει ένα δισεκατομμύριο περιουσία.Μιλάω γιά αυτούς πού έχουν στά χέρια τούς τήν πραγματική εξουσία.Δε μίλησε κανείς για τον απλό και φτωχό Εβραίο. Αλλά για όσους μίλησαν περί ανυπαρξίας του υποχθόνιου και ύπουλου κυκλώματος του Σιωνισμού ας διαβάσουν καλύτερα τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών. Κάποια σχέδια δηλαδή που είχαν καταστρώσει οι 'άρχοντες' του Σιωνισμού και τα οποία σήμερα τα βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας. ΚΑΝΕΙΣ όμως δε μας μίλησε ΠΟΤΕ για τα σχέδια αυτά. Παρά όλοι μας γαλούχησαν με την ιδέα πως για όλα φταίνε οι μεγάλες εξουσίες, ο καπιταλισμός (τρομάρα μας...), το χρήμα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ένα από τα σημαντικότερα πρωτόκολλα, το οποίο δυστυχώς δεν έχω προλάβει να μεταφράσω....
Απόσπασμα λοιπόν από το Πρωτόκολλο υπ'αριθμόν 16 και με τίτλο BRAINWASHING!!!!!!
WE SHALL CHANGE HISTORY
4. Classicism as also any form of study of ancient history, in which there are more bad than good examples, we shall replace with the study of the program of the future. We shall **erase from the memory of men all facts of previous centuries **which are undesirable to us, and leave only those which depict all the errors of the government of the GOYIM. The study of practical life, of the obligations of order, of the relations of people one to another, of avoiding bad and selfish examples, which spread the infection of evil, and similar questions of an educative nature, will stand in the forefront of the teaching program, which will be drawn up on a separate plan for each calling or state of life, in no wise generalizing the teaching. This treatment of the question has special importance.Διαβάστε τώρα και αυτό
Απόσπασμα από το Πρωτόκολλο υπ'αριθμόν 12 με τίτλο Control of the PressWE CONTROL THE PRESS
4. NOT A SINGLE ANNOUNCEMENT WILL REACH THE PUBLIC WITHOUT OUR CONTROL. Even now this is already being attained by us inasmuch as all news items are received by a few agencies, in whose offices they are focused from all parts of the world. These agencies will then be already entirely ours and will give publicity only to what we dictate to them.ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ;;;;
-
Αρα τη δεχεσε![/list][list]]
Είπα ότι λογικότερο είναι γιά εμένα,νά πιστέψω τήν επιστημονική κοινώτητα,μιάς καί δέν έχω ασχοληθεί προσωπικά μέ τό θέμα.Ετσι τό βλέπω,παρότι φυσικά μετά τά πόστ τού Σωτήρη πάνω στό θέμα ΔΕΝ τήν ασπάζομαι ότι τελικά αυτή η θεωρεία θά είναι καί η πραγματική ή αληθινή.
Καταλαβες τί εννοώ; -
Διαβάστε επίσης και τι είπε σε συνέντευξη που έδωσε στη WORLD ο Henry Ford (άλλωστε σε αυτοκινητιστικό φόρουμ βρισκόμαστε...) σχετικά με τα πρωτόκολλα:
'The only statement I care to make about the PROTOCOLS is that they fit in with what is going on. They are sixteen years old, and they have fitted the world situation up to this time. THEY FIT IT NOW.' 17/02/1921.
-
Θοδωρή,θέλω νά σέ ρωτήσω κάτι.
Οι αρχοντες τής Σιών,κατά τή γνώμη σου ΔΕΝ είναι 'τακίμια' μέ τούς Ελληνες εφοπλιστές η μεγαλοβιομήχανους;Τά συμφέρωντά τους νομίζω ότι είναι κοινά.ΜΑΖΙ μάς ρουφάνε τό αίμα.
Επίσεις,νά σού πώ ότι μέ τά Αγγλικά δέν είμαι τόσο εξοικιωμένος,οπότε συγγνώμη άν εκεί εξηγείς κάτι από αυτό πού ρωτάω. -
Επίσης αυτή τη μανία κατά των Εβραίων δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να καταχωριστεί ως οτιδήποτε άλλο εκτός από ρατσισμός. Ασχέτως των αιτίων του ('αυτοί πρώτοι θέλουν να μας αφανίσουν' και άλλα αντίστοιχα). Και δεν βλέπω σε τι είναι καλύτεροι αυτοί που λένε (ή υπονοούν) πως καθόλου δεν θα τους χάλαγε ο αφανισμός των Εβραίων (και που φαίνεται ο διαχωρισμός της 'ράτσας' από τη 'φιλοσοφία' σε ένα τέτοιο γενικό χαρακτηρισμό ?), με όσα αναφέρει το Ταλμούδ ή το οποιοδήποτε άλλο βιβλίο μίσους. Μήπως το Κοράνι δεν λέει αντίστοιχα ? Δεν είδα όμως επίθεση κατά των Αράβων...
[list:lqewhp81]Και το κορανι Νασσο ειναι προιον των ιδιων!Το ονομα αυτου, Γιαχβε ανεξαρτητως θρησκευτικης.............μαρκας.Ο παρονομαστης δηλ ο ιδιος.[/list:u:lqewhp81][list:lqewhp81]Οσο αναφορα τωρα την επιθεση, δε νομιζω οτι ειχαν να φοβηθουν τιποτα απ τους αραβες η τους Περσες.Προκειμενου να επικρατησουν στην ανθροπωτητα με τη λογικη του νταβαντζη επρεπε να αφανισουν το μεγαλυτερο τους εχθρο κατ αυτους.Και εχθρος τους ειναι καθε τι που κανει τον ανθρωπο καλυτερο σε επιπεδο μορφωτικο, γνωσης και οχι μονο.Και τα Ελληνικα γραμματα που ηδη αρχισαν να εξαπλωνωνται αφου αποδειγμενα ηταν ενας πολιτισμος που παραγοταν απ τον ανθρωπο για τον ανθρωπο, ηδη για το εβραικο λομπι ηταν η καταρα του.Με καπ[οιο τροπο επρεπε να λειτουργησουν ανεξελεγκτα, εκμηδενηζοντας καθε ιχνος γνωσης[/list][/list:u:lqewhp81]
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Αλλά για όσους μίλησαν περί ανυπαρξίας του υποχθόνιου και ύπουλου κυκλώματος του Σιωνισμού ας διαβάσουν καλύτερα τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών.Χμμμ... Μήπως έχει αποδειχθεί πως τα εν λόγω 'πρωτόκολλα' είναι κατασκευασμένα από τη Οχράνα, τη μυστική αστυνομία του Τσάρου Νικολάου του Β΄, με σκοπό τη βολική δικαιολόγηση προγκρόμ κατά των Εβραίων ?
ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ;;;;
Ελα ντε...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Θοδωρή,θέλω νά σέ ρωτήσω κάτι.
Οι αρχοντες τής Σιών,κατά τή γνώμη σου ΔΕΝ είναι 'τακίμια' μέ τούς Ελληνες εφοπλιστές η μεγαλοβιομήχανους;Τά συμφέρωντά τους νομίζω ότι είναι κοινά.ΜΑΖΙ μάς ρουφάνε τό αίμα.
Επίσεις,νά σού πώ ότι μέ τά Αγγλικά δέν είμαι τόσο εξοικιωμένος,οπότε συγγνώμη άν εκεί εξηγείς κάτι από αυτό πού ρωτάω.Συμφωνώ απολύτως....Αν είχες διαβάσει αυτά που παρέθεσα παραπάνω (εντάξει εγώ φταίω που δεν τα μετέφρασα...) δε θα με ρώταγες. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ΟΛΑ ξεκινούν και τελειώνουν από το τι θα πουν οι σιωνιστές. Ακόμη και οι μεγαλοεφοπλιστές που λες είναι και αυτοί θύματα του σιωνισμού μαζί με εμένα και εσένα. Κάνουν ότι τους διατάζουν.
**Απόσπασμα λοιπόν από το Πρωτόκολλο υπ'αριθμόν 16 και με τίτλο BRAINWASHING!!!!!! **
ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
- Θα αντικαταστήσουμε τον κλασσικισμό όπως επίσης και κάθε μορφή διδασκαλίας της αρχαίας ιστορίας, στην οποία υπάρχουν περισσότερα αρνητικά παρά θετικά παραδείγματα, με τη διδασκαλία του μέλλοντος. Θα σβήσουμε από τη μνήμη των ανθρώπων τα στοιχεία όλων των προηγούμενων αιώνων τα οποία και είναι ανεπιθύμητα σε εμάς και θα αφήσουμε μόνο όσα απεικονίζουν τα λάθη της κυβέρνησης του GOYIM (?). Η διδασκαλία της πρακτικής ζωής, της υποχρέωση προς τις διαταγές, των σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων, της αποφυγής κακών παραδειγμάτων, τα οποία επεκτείνουν τη 'μόλυνση' από το κακό, θα μπουν στην πρώτη γραμμή του προγράμματος διδασκαλίας, η οποία και θα σχεδιάζεται με διαφορετικό τρόπο για κάθε περίπτωση ή κάθε στάδιο της ζωής του ανθρώπου.
Διαβάστε τώρα και αυτό
**Απόσπασμα από το Πρωτόκολλο υπ'αριθμόν 12 με τίτλο Control of the Press **
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ- ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕ ΘΑ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ. Ακόμη και τώρα αυτό εφαρμόζεται απο μας από κάποια νέα τα οποία φθάνουν σε εμάς από διάφορα πρακτορεία. Τα πρακτορεία αυτά θα γίνουν απολύτως διά μας και θα δίνουν δημοσιότητα μόνο σε ό,τι ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ εμείς πως πρέπει να δημοσιευθεί.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αλλά για όσους μίλησαν περί ανυπαρξίας του υποχθόνιου και ύπουλου κυκλώματος του Σιωνισμού ας διαβάσουν καλύτερα τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών.
Χμμμ... Μήπως έχει αποδειχθεί πως τα εν λόγω 'πρωτόκολλα' είναι κατασκευασμένα από τη Οχράνα, τη μυστική αστυνομία του Τσάρου Νικολάου του Β΄, με σκοπό τη βολική δικαιολόγηση προγκρόμ κατά των Εβραίων ?
ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ;;;;
Ελα ντε...
Πότε αποδείχθηκε και πώς....;
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Αλλά για όσους μίλησαν περί ανυπαρξίας του υποχθόνιου και ύπουλου κυκλώματος του Σιωνισμού ας διαβάσουν καλύτερα τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών.
Χμμμ... Μήπως έχει αποδειχθεί πως τα εν λόγω 'πρωτόκολλα' είναι κατασκευασμένα από τη Οχράνα, τη μυστική αστυνομία του Τσάρου Νικολάου του Β΄, με σκοπό τη βολική δικαιολόγηση προγκρόμ κατά των Εβραίων ?
ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ;;;;
Ελα ντε...
Πότε αποδείχθηκε και πώς....;
Δοκίμασε το http://skepdic.com/protocols.html για αρχή...
-
Ατράνταχτα και αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία...Σε ευχαριστώ. Καλύτερα να μπω στη σελίδα
http://www.us-israel.org/jsource/anti-semitism/protocols.html
η οποία λέει τα ίδια ακριβώς με αυτή που μου πρότεινες. Σε λίγο θα μου πεις να μπω στην ιστοσελίδα της λέσχης φίλων του Εβραισμού...
Ένα συνταρακτικό ντοκιμαντέρ του πολιτισμού ΜΑΣ