-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τo ΝFS δεν λεει τπτ.....δυστηχως δεν εχει καμια σχεση με gt4 και αλλα παιχνιδια του ειδους....
Ασε που εβαλαν εξωφυλλο μια καγκουρο Μ3 (και καλα gtr).....Mα δεν είναι GT4 clone ...arcade είναι και μάλιστα το καλύτερο του είδους!
Nαι...εχεις δικιο φιλε μου...απλα δεν μου αρεσει καθολου....
Κακος το συγκιρινω με το gt4...αλλα εχω κολισει χοντρα
Το πηρα και στο psp.(το nfs)..αλλα.... -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Τo ΝFS δεν λεει τπτ.....δυστηχως δεν εχει καμια σχεση με gt4 και αλλα παιχνιδια του ειδους....
Ασε που εβαλαν εξωφυλλο μια καγκουρο Μ3 (και καλα gtr).....Mα δεν είναι GT4 clone ...arcade είναι και μάλιστα το καλύτερο του είδους!
Nαι...εχεις δικιο φιλε μου...απλα δεν μου αρεσει καθολου....
Κακος το συγκιρινω με το gt4...αλλα εχω κολισει χοντρα
Το πηρα και στο psp.(το nfs)..αλλα....Mία από τα ίδια φίλε και είμαι ακόμα στο 10%...απλά θέλω και κάτι για χαλάρωση!
-
Molis simera anakalipsa epidei to pezo edo ke kamia oritsa to most wanted, oti sta cars exei traction control ....den kano plaka.....
-
Πώς στο διάτανο φωτογραφίζω τα αμάξια μου στο GT4 και πώς μπορώ να μεταφέρω τις φωτό μου για εκτύπωση;
-
Χθες «επαιξα»(οδηγησα ειναι η πιο σωστη λεξη) για πρωτη φορα το GPL !!!
Εκπληκτικο...Αποφασισα να παρω μια καλη τιμονιερα για την αρχη κ μετα βλεπουμε....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Χθες «επαιξα»(οδηγησα ειναι η πιο σωστη λεξη) για πρωτη φορα το GPL !!!
Εκπληκτικο...Αποφασισα να παρω μια καλη τιμονιερα για την αρχη κ μετα βλεπουμε....
Έλα να μαζευόμαστε!!!
Ξεκίνησε από Monza και συνέχισε με Glen!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Χθες «επαιξα»(οδηγησα ειναι η πιο σωστη λεξη) για πρωτη φορα το GPL !!!Το GTL θες να πεις Βαγγέλη
Είναι GT Legends και όχι GP Legends. To GPL είναι το παλιό κλασικό με τις F1 του 1967
-
Οκ
GTL ρεε
-
Mόλις αγόρασα την Logitech driving force pro Θα ''παίξω'' GT4 και θα ''οδηγήσω'' στο demo του GTR.Σύντομα θα σας πω εντυπώσεις.
Για όσους θέλουν να παίξουν GTR με την συγκεκριμένη τιμονιέρα μπορούν να βρουν ρυθμίσεις στο εξής link:http://forum.rscnet.org/showpost.php?p=2348704&postcount=6 -
Καλορίζικη και εύγε για την αγορά!!!!
Μην ξεχάσεις να κατεβάσεις το DXTweak2 από εδώ (για τo PC φυσικά. Για το PS2 δε χρειάζεσαι τίποτα).
Καλές βόλτες και καλωσήρθες σε ένα νέο κόσμο..!!
Υ.Γ.
Στο racesimcentral είμαι moderator. Αν χρειαστείς βοήθεια, πες μου -
Λάθος post
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Καλές βόλτες και καλωσήρθες σε ένα νέο κόσμο..!!
Υ.Γ.
**Στο racesimcentral είμαι moderator. Αν χρειαστείς βοήθεια, πες μου **1.Eυχαριστώ opterios.
2. Kαλά είσαι απίστευτος.Έχουμε εδώ μέσα θησαυρό για θέματα sim racing.
Kαλά σε λέω γκουρού -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πώς στο διάτανο φωτογραφίζω τα αμάξια μου στο GT4 και πώς μπορώ να μεταφέρω τις φωτό μου για εκτύπωση;any help?
-
sorry elteo
Δεν μ'έχει απασχολήσει το θέμα και δεν το ξέρω.Καλύτερα μπες σ' ένα ξένο forum και σίγουρα θα βρεις λύση.Εχουν λύσεις για τα πάντα
π.χ. αυτο http://www.gtplanet.net/forum/index.php ... 11881eeed&
ή αυτό http://forum.rscnet.org/forumdisplay.php?f=751 -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πώς στο διάτανο φωτογραφίζω τα αμάξια μου στο GT4 και πώς μπορώ να μεταφέρω τις φωτό μου για εκτύπωση;
any help?
Συγγνώμη, απλό screen grab θες να πάρεις;
Η λύση 'alt+print screen, και μετά paste στο MS Paint' πώς σού φαίνεται;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
any help?
Συγγνώμη, απλό screen grab θες να πάρεις;
Η λύση 'alt+print screen, και μετά paste στο MS Paint' πώς σού φαίνεται;
Μιλάω για το Gran Turismo 4 του Playstation2...
-
Δεν νομιζω να γινεται
-
Γίνεται, αλλά μη με ρωτάτε πώς...
Γίνεται όμως.
-
Απο το play station ???
Μπραβοοο
-
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ & ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ