-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
www.racesimcentral.com[/url]Το μεγαλύτερο community για οποιοδήποτε είδος racing game, είτε για PC είτε για κονσόλες. Θα βρεις σίγουρα πολύ πράμα και για το XBox. Είναι τεράστιο forum, κάνε αν θες ένα browsing με την ησυχία σου και έλα να μου πεις
Πραγματικά εξαιρετικό community,βρίσκεις τα πάντα που αφορούν τόσο σε sim όσο και σε semi-sim.
Σίγουρα κακό δεν κάνει. Οποιαδήποτε όμως στιγμή και να κάνεις τη μετάβαση στα sims, θα παιδευτείς ακόμα κι αν παίζεις το GT4 στα δάκτυλα.
Πάντως, το GT4 είναι ίσως το καλύτερο arcade παιχνίδι αυτή τη στιγμή.
Δεν διαφωνώ καθόλου.Αν δεν παιδευόσουνα δεν θα ήταν sim Αυτό που λέω εγώ είναι ότι αν είσαι πρωτάρης στο χώρο είναι πιό εύκολο να χειρίζεσαι ένα Autobianchi με 70 άλογα(έστω και με πολλές υποχωρήσεις σε ''πραγματική συμπεριφορά'') να μάθεις πως να φρενάρεις,ποιές γραμμές να παίρνεις να ελέγχεις την υποστροφή και υπερστροφή,παρά σε μια Ferrari Modena με 450+ άλογα.Μαθαίνοντας έτσι τις βασικές αρχές και την χρήση της τιμονιέρας στη συνέχεια μπορείς να προχωρήσεις σ' ένα sim χωρις να ξεκινάς απ' το μηδεν.
-
Επίσης ξέχασα να γράψω ότι τα παιδιά του 0-100-0 στους τρόπους εκμάθησης ελέγχου του γλυστρίματος σε στροφή(αν δεν κάνω λάθος) προτείνουν και το GT4!!!
-
To GTL κατατάχθηκε στο metacritic μέσα στα 10 καλύτερα PC games για το 2005!!! Πρώτη φορά στην ιστορία των sims που επιτυγχάνεται κάτι τέτοιο!!!
http://www.metacritic.com/games/bests/2005.shtml
Και κρατηθείτε γιατί οι πηγές μου λένε ότι το GTR2 έχει αρχίσει να παίρνει το δρόμο της ανάπτυξης σιγά σιγά!!
-
Porsche 911RSRS @ Nurburgring GP-Strecke 7MB - 30sec
Προσοχή: Το video θέλει DivX 5.2.1 ή νεότερο για να παίξει
Μπορείτε να κατεβάσετε το τελευταίο DivX εδώ (αγνοήστε το registration που λέει, δε χρειάζεται).
Το video αυτό δείχνει 30 δευτερόλεπτα από το GT-Legends (εγώ είμαι στο τιμόνι, αλλά δεν έχει σημασία). Αν μπορείτε, προσέξτε τόσο το πέρασμα του αυτοκινήτου πάνω από τα κέρμπς στην αρχή του video (που είναι η τελευταία στροφή του γύρου), όσο και τη κίνηση της ανάρτησης στο πέρασμα από την πρώτη στροφή που έχει μεγάλη υψομετρική διαφορά. Επίσης, προσέξτε στο φρενάρισμα στο τέλος της ευθείας μια ελαφριά αστάθεια που κάνει το μπροστινό μέρος λόγω των bumps πάνω στην πίστα...
Και μετά μου λέτε για Gran Turismo και Forza Motorsport...
-
Nα το πάρω το NFS Most Unwanted τελικά ;
Εγώ εκεί κολλημένος με την μπάλα...
-
Opterios απλά άψογος.
-
opterie για pc καλο ειναι
για πες πως να ανεβασω ενα τυχαιο βιντεακι απο gotham για να καταλαβεις τι γινεται.. -
Πέτρο, χωρίς παρεξήγηση, αλλά μερικές φορές νομίζω ότι δε σε ενδιαφέρει καν να το δεις λίγο πιο αντικειμενικά...
Τι θα πει 'καλό είναι για PC';; Τη φυσική αυτή δε θα τη δεις στο XBox ποτέ για αρκετούς λόγους που δεν έχουν να κάνουν με τις δυνατότητες τις κονσόλας, αλλά με λόγους που έχουν να κάνουν με το marketing.
Έχω παίξει Gotham, δεν είναι ανάγκη να μου δείξεις video. Αν θέλεις όμως να το ανεβάσεις για τους υπόλοιπους, δοκίμασε το putfile.com. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ.
-
οταν λεω ειναι καλο για pc, εννοω οτι ειναι καλο για pc.
προφανως το καλυτερο..
τοσα χρονια υπηρχε ξερα μεγαλη απο sims στο pc.εχεις δει το gotham 3? σιγουρα? μηπως εννοεις το 2?
μιλαμε για αυτο που εχει 100.000 πολυγωνα σε καθε αμαξι..
να ξερεις πως οσα εκατομυρια πολυγωνα εχει μονο η γεφυρα του brooklyn στο gotham3, ητανε συνολικα ΟΛΑ τα πολυγωνα στο gotham 2
συγκριτικα, τα αυτοκινητακια στο gtl μοιαζουνε καπως...απλοϊκα.. δεν συμφωνεις??τσεκαρε και detail στην ασφαλτο..
..των πολεων
που ειναι φουλ 3d-rendered και πχ χαραζεις τη δικια σου πιστα μεσα στους δρομους της νεας υορκης..
..και μετα τρεχεις με τους φιλους σου εκει στο live..παρε και ενα τυχαιο μικρο βιντεακι απο gotham tv, το καναλι που κανει live streaming τους καλους οδηγους..
σορρυ για την ποιοτητα, το τραβηξα με φωτογραφικη μηχανη πανω στην τηλεοραση... εννοειται πως η φωτογραφικη μηχανη χανει πολλα καρε σε σχεση με αυτο που δειχνει η tv.
θα καταλαβεις ομως αν ειναι intense ή οχι, και ποσο.
http://media.putfile.com/entelos-tyxaio-video-apo-gotham-tv ~9mbκαι στην τελικη, ελα μια μερα για καφε να εχεις και ιδια αποψη ρε τεμπελοσκυλο!!!
τοσες φορες στο 'χω πει!! -
Παναγία μου γραφικά
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παναγία μου γραφικάΠου να τα δεις και Live..
Once you go 360, you never go back...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Παναγία μου γραφικά
Που να τα δεις και Live..
...μην με βάζετε σε πειρασμούς ρε παιδιά και έρχονται και Χριστούγεννα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παναγία μου γραφικά
Που να τα δεις και Live..
...μην με βάζετε σε πειρασμούς ρε παιδιά και έρχονται και Χριστούγεννα...
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 582#468582
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παναγία μου γραφικάδες κι αυτα elteo..
http://xbox-live.gr/forum/attachment.php?attachmentid=37&d=1134244550
http://xbox-live.gr/forum/attachment.php?attachmentid=35&d=1134244550
http://xbox-live.gr/forum/attachment.php?attachmentid=39&d=1134244550Που να τα δεις και Live..
μπα!! ο kiddo!!! που εισαι εσυ χαμενος ρε ψυχη? τρως τιποτα?
σημερα τουρνουα!!..οσο για το 'once 360, never go back', εβαλα το forza (πρωην αγαπημενο μου) στο 360
και καπακι το εβγαλα και μαλιστα πολυ ξενερωμενος..
το αγαπημενο μου race game μεχρι προχτες, μοιαζει λες και ειναι απο αλλη εποχη (1812)
περιμενω forza 360 για να κλεισω σαν gamer..επισης αυτες τις μερες βγαινει το test drive: unlimited
-
Πάμε στο θέμα για το xbox και το Ps3..
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Παναγία μου γραφικά
δες κι αυτα elteo..
http://xbox-live.gr/forum/attachment.php?attachmentid=37&d=1134244550
http://xbox-live.gr/forum/attachment.php?attachmentid=35&d=1134244550
http://xbox-live.gr/forum/attachment.php?attachmentid=39&d=1134244550Που να τα δεις και Live..
μπα!! ο kiddo!!! που εισαι εσυ χαμενος ρε ψυχη? τρως τιποτα?
σημερα τουρνουα!!..οσο για το 'once 360, never go back', εβαλα το forza (πρωην αγαπημενο μου) στο 360
και καπακι το εβγαλα και μαλιστα πολυ ξενερωμενος..
το αγαπημενο μου race game μεχρι προχτες, μοιαζει λες και ειναι απο αλλη εποχη (1812)
περιμενω forza 360 για να κλεισω σαν gamer..επισης αυτες τις μερες βγαινει το test drive: unlimited
πω πω πω!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
εχεις δει το gotham 3? σιγουρα? μηπως εννοεις το 2?Έχεις δίκιο, το 2 έχω παίξει.
συγκριτικα, τα αυτοκινητακια στο gtl μοιαζουνε καπως...απλοϊκα.. δεν συμφωνεις??
Δε θα συνεννοηθούμε ποτέ εμείς οι δυο στο συγκεκριμένο θέμα!!!
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στα γραφικά ΔΕΝ πιάνονται οι κονσόλες, πάει και τελείωσε!! Προσκυνώ, προσκυνώ, προσκυνώ!! Τι άλλο θες να σου πω;;;
Αλλά δεν το καταλαβαίνεις ότι εγώ μιλάω για τα physics και το driving model;;; Τα γραφικά είναι αρκετά καλά ήδη στο PC για να μη με νοιάζουν τα ακόμα καλύτερα (μην κρίνεις από το video αυτό που έστειλα).....Μα τι να τα κάνω τα γραφικά στην τελική; Τα γραφικά θα οδηγήσω;;
και στην τελικη, ελα μια μερα για καφε να εχεις και ιδια αποψη ρε τεμπελοσκυλο!!! τοσες φορες στο 'χω πει!!
Θα ανεβάσω δύο ακόμα videάκια (που δείχνουν κάτι άλλο αυτή τη φορά) και αν και μετά επιμένεις, θα έρθω
-
απορω που νομιζεις οτι δεν εχει physics τρελα το 360...
το βιντεακι το ειδες?? το ανεβασα σωστα?ελα για καφε, και σου φτιαχνω εγω την αγγελια:
'πωλειται δερματινη τιμονιερα, δερματινο καθισμα, και πεταλιερα για pc
τιμης ευκαιριας - δωρο το PC' -
Παρότι έχω ξεκινήσει από Test Drive 1 και έχω παίξει αρκετά παιχνίδια δεν έχω τιμονιέρα.
Αυτή την φάση παίζω GT4. Είμαι οπαδός του απόλυτου simulation (αν και το GPLegends με κούρασε με το πληκτρολόγιο...).
Το GPL ήταν εντελώς διαφορετικό παιχνίδι με τιμονιέρα (είχε περισσότερες λεπτομέριες το μοντέλο.)Ήθελα να ρωτήσω αν το GT4 έχει αντίστοιχη διαφορά με τιμονιέρα και χωρίς. Βέβαια δεν είναι και πολύ λογικό να έχει (παίζω με τα αναλογικά χειριστήρια).
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει διαφορά η απόκριση στο γκάζι μέσα στην στροφή και στο φρενάρισμα στο turn-in.
Με το κανονικό χειριστήριο το αμάξι δεν γυρνάει από πριν και επιπλέον δεν υπερστρέφει με γκάζι στην έξοδο.Μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν πρόκειται για ακριβές sim.
Ισχύει αυτό;
Το GTL υπάρχει μόνο για PC ε;
Και εγώ συμφωνώ με τον Opterio για τα γραφικά... Δεν οδηγώ τα γραφικά.
Απλά αυτό που με ενοχλεί πολύ στα παιχνίδια για PC είναι οι συνεχής ανάγκη για αναβαθμίσεις στο hardware, το 'τρέχει δεν τρέχει' κτλ.
Ενώ στην κονσόλα βάζεις το παιχνίδι και καθάρισες... -
εγω δεν θα πω τιποτ'αλλο για τη φυσικη..
θα περιμενω τον τρελοπτεριο να ερθει για καφε και μετα να σας γραψει μονος του...walker η τιμονιερα θα σου κανει μεγαλη διαφορα.
απλα δεν ξερω αν ειναι καλυτερο να δωσεις λεφτα για τιμονιερα στο pc/ps2 ή να τα χωσεις για 360..σοβαρος περιορισμος στον ελεγχο της φυσικης στην προηγουμενη γενια κονσολων,
ητανε η πολυ περιορισμενη (λογω καλων γραφικων πχ gt4) επεξεργαστικη δυναμη που απεμενε
ωστε να γινεται ελεγχος της πολλες φορες το δευτερολεπτο..
για τον ιδιο λογο, υπηρχανε και αλλοι περιορισμοι, οπως λιγοτερα frames, περιορισμενο damage system, points of view, 3d environment κλπ κλπ
δεν ειναι τυχαιο που τα games που ειχανε καλο damage (πχ burnout 3,4) ειχανε πολυ περιορισμενη συμπεριφορα στην οδηγηση, και τουμπαλιν..
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ & ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ