-
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
Επιμένω!
Έχω φτάσει σχεδόν στο 100% στο GT4 και δεν μπορώ να βγάλω το γμμνο slip stream race με τα skylines.Εχω δοκιμάσει τα πάντα!Καμιά πρόταση?
PS Τελικά τα χρυσά δεν είναι και τόσο δύσκολα...
Πσσσσ.....τί λες ρε ψυχάκια!!!
-
Για Alfaκηδες (και άλλους).
SCAR Squadra Corse Alfa Romeo
Έκδοση για PC αποκλειστικά με παλιές και νέες Alfa Romeo (δηλαδή δεν υπάρχει κίνδυνος να φάει σκόνη μια Alfa ). -
Ενώ άρχισα να διαβάζω το θέμα από την αρχή είδα ότι δεν έβγαζα άκρη.... Τολμώ να ρωτήσω λοιπόν τους πιο σχετικούς ελπίζοντας να μην επαναλαμβάνω...
Δεν διαθέτω Xbox, playstation κλπ και δεν σκοπεύω να αποκτήσω.
Διαθέτω laptop PC με P4 2,4GHz, με 256MB DDR RAM, κάρτα γραφικών nVidia GeForce4 420 Go με 32MB DDR VRAM. Τι υπάρχει που να παίζει στο δικό μου μηχάνημα? Τι να κοιτάξω? Αν και είμα καλός στα εκτός δρόμου drift-αρίσματα μάλλον απορρίπτω τα διάφορα τέτοιου τύπου και θέλω πίστα με αντιπάλους αλλά δεν θέλω να ασχολούμαι τόσο με στήσιμο του αυτοκινήτου. Το καλύτερο είναι να είναι κοινά αυτοκίνητα παραγωγής σε γνωστές πίστες. Δηλαδή να μπορώ να τρέχω με μια εύκολη, standard configuration και οι άλλοι να μην έχουν καραπειραγμένα τέρατα αλλά επίσης κοινά απείραχτα αυτοκίνητα (για να έχω κάποια εκλπίδα να τους βλέπω και από κοντά!). Αν μπορώ να διαλέγω και τι θα έχουν οι άλλοι ακόμα καλύτερα ώστε να βλέπω πως πάνε συγκριτικά με ό,τι θα οδηγάω. Να έχει αληθοφανή συμπεριφορά δηλαδή να καταλαβαίνω αν οδηγάω προσθιοκίνητο ή πισωκίνητο ή τετρακίνητο κλπ. Αυτό για μένα έχει μεγαλύτερη σημασία από τα τέλεια γραφικά. Επίσης θέλω να ελέγχεται αξιοπρεπώς με το πληκτρολόγιο και να μην χρειάζεται τιμόνια κλπ.
Σημείωση: δεν έχω ιδέαν του τι υπάρχει. Μην ξεχνάτε τις προδιαγραφές του μηχανήματός μου και ότι λόγω εξαιρετικά περιορισμένης προηγούμενης εμπειρίας μπορεί ακόμα και κάτι σχετικά παλιό να με καλύπτει. -
Φοβαμαι οτι λογω συνθεσης μηχανηματος δεν εχεις πολλες επιλογες.Ολα τα νεα παιχνιδια θελουν τουλαχιστον 512 μνημη και βαρβατη καρτα γραφικων.Δεν πολυασχολουμαι με παιχνιδια οδηγησης οποτε δεν μπορω να σου προτεινω καποιο,το τελευταιο που επαιξα ηταν το GT2 σε PS .
Μαλλον σου εκανα την καρδια περιβολι
-
Ξεκίνα με Colin McRae 2 ή 3 (κάπως βαρύ το 3, αλλά μάλλον θα σου παίζει ικανοποιητικά). Για πιο ελαφρές (και διασκεδαστικές) καταστάσεις, Need For Speed: Porsche Unleashed (τίγκα στις Porsche από τα παλιά ως τα πιο νέα μοντέλα σε όμορφες πίστες) και Need For Speed Hot Pursuit 2 (με καλή ποικιλία αυτοκινήτων και όχι πολύπλοκη παραμετροποίηση πριν τους αγώνες).
-
[quote='onyx !']Ενώ άρχισα να διαβάζω το θέμα από την αρχή είδα ότι δεν έβγαζα άκρη.... Τολμώ να ρωτήσω λοιπόν τους πιο σχετικούς ελπίζοντας να μην επαναλαμβάνω...
Δεν διαθέτω Xbox, playstation κλπ και δεν σκοπεύω να αποκτήσω.
.......[quote]Dose 150 euro pare to PS2 me to GT4 kai den nomizo meta na thes kati allo apo paixnidi aytokinitou.....MIlame gia to apolyto.....
Kai me kostos oso mia kali karta grafikon........axizei ton kopo............. -
Υπάρχει και το Forza Motorsport του X-Box που σε γραφικά είναι καλύτερο, δίνει την δυνατότητα on-line gaming και μπορείς να κατεβάσεις καινούργιες πίστες και αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Δεν διαθέτω Xbox, playstation κλπ και δεν σκοπεύω να αποκτήσω........Dose 150 euro pare to PS2 me to GT4 kai .....
To λέω ξεκάθαρα ότι δεν σκοπεύω να αποκτήσω τέτοιο πράμα.... Και πες ότι το παίρνω που το συνδέω??? Στην τηλεόραση?
...ντεν έκω τηλεόραση καρντιά μου!!! (που επίσης δεν σκοπεύω να αποκτήσω στο σύντομο μέλλον)Colin McRae είχα παίξει σε άλλο υπολογιστή αλλά δεν μου άρεσε, θέλω πίστα και όχι χωματόδρομους και με άλλα αυτοκίνητα.
Το ίδιο ισχύει και για κάτι που έπαιξα στο xbox....
Μάλλον λοιπόν κάτι σε NFS παλιούτσικο. Είχα ένα demo νομίζω από αυτό πριν από χρόνια (σε pentium 200MHz) και μου είχε κάνει καλή εντύπωση....
Και άλλες απόψεις καλοδεχούμενες! Ευχαριστώ! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Δεν διαθέτω Xbox, playstation κλπ και δεν σκοπεύω να αποκτήσω........
Dose 150 euro pare to PS2 me to GT4 kai .....
To λέω ξεκάθαρα ότι δεν σκοπεύω να αποκτήσω τέτοιο πράμα.... Και πες ότι το παίρνω που το συνδέω??? Στην τηλεόραση?
...ντεν έκω τηλεόραση καρντιά μου!!! (που επίσης δεν σκοπεύω να αποκτήσω στο σύντομο μέλλον)Colin McRae είχα παίξει σε άλλο υπολογιστή αλλά δεν μου άρεσε, θέλω πίστα και όχι χωματόδρομους και με άλλα αυτοκίνητα.
Το ίδιο ισχύει και για κάτι που έπαιξα στο xbox....
Μάλλον λοιπόν κάτι σε NFS παλιούτσικο. Είχα ένα demo νομίζω από αυτό πριν από χρόνια (σε pentium 200MHz) και μου είχε κάνει καλή εντύπωση....
Και άλλες απόψεις καλοδεχούμενες! Ευχαριστώ!Χμμμμμ! Σε pentium στα 200, μάλον για fishing simulation σε βλέπω!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Χμμμμμ! Σε pentium στα 200, μάλον για fishing simulation σε βλέπω!Διαθέτω laptop PC με P4 2,4GHz, με 256MB DDR RAM, κάρτα γραφικών nVidia GeForce4 420 Go με 32MB DDR VRAM. Τι υπάρχει που να παίζει στο δικό μου μηχάνημα?
Γιατί δεν κοιτάς και το Need for Speed Underground 1 και 2 αν αντέχει το μηχανάκι σου...;
Τα έχω τερματίσει κ τα 2 και είναι άκρως εθιστικά, είναι στυλ fast n furius με κόντρες-βελτιώσεις-νίτρο κτλ! -
Ok το βρήκα….τελικά είναι πολύ εύκολο, όπως όλα άλλωστε εκ των υστέρων!
GT4: Slipstream με το R34 Skyline
Ξεκινάς με τέρμα γκάζι μέχρι την πρώτη αριστερή οβάλ, προσπερνάς την πρώτη τετράδα και μένεις μπροστά τους. Μόλις ξεκινήσει η ευθεία υπολογίζεις ώστε να βρίσκεσαι σε τέτοια απόσταση ώστε να σε προλάβουν με slipstream. Δεν φρενάρεις καθόλου και πηγαίνεις με ~260+ Όταν σε προσπεράσουν, περίπου στο μέσο της ευθείας μπαίνουν μπροστά σου και είναι σειρά σου να επιταχύνεις μέχρι τα ~280 οπότε και φτάνεις στην επόμενη αριστερή οβάλ και συνεχίζεις όπως παραπάνω.
Με αυτή την τακτική προλαβαίνεις το πέμπτο Skyline αρκετά νωρίς και προσπερνάς άνετα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για Alfaκηδες (και άλλους).
SCAR Squadra Corse Alfa Romeo
Έκδοση για PC αποκλειστικά με παλιές και νέες Alfa Romeo (δηλαδή δεν υπάρχει κίνδυνος να φάει σκόνη μια Alfa ).το κατεβασα, δεν ειναι και κατι σπουδαιο, αλλα εχει καλα γραφικα.
που μπορουμε να το βρουμε ολοκληρο???
-
Εγω το κατεβασα απο το Torrentspy.com.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω το κατεβασα απο το Torrentspy.com.αυτο τελικα κανω και εγω
απλα αργει.... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Και άλλες απόψεις καλοδεχούμενες! Ευχαριστώ!Αφού γουστάρεις πίστες, δοκίμασε στο laptopάκι σου το Live For Speed. Αρχικά κατέβασε το demo του S1. Οπωσδήποτε ποντίκι, και αν μπορείς, δεις ότι παίζει καλά και σού αρέσει κιόλας, επένδυσε σε μια τιμονιέρα! Ιδίως multiplayer είναι άπειρο fun. Πληροφοριακά, έχω Pentium III @ 1 GHz και παλιούτσικη κάρτα γραφικών (MX440 ή κάτι τέτοιο) και παίζει καλά.
Για περισσότερα σχετικά με εξομοιωτές δες εδώ: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=10377
Στη συνέχεια, αν θες, δες και την καινούρια έκδοση που έχει βγει, S2 Alpha. Είναι πιο 'βαριά' αλλά και ταυτόχρονα πιο ενδιαφέρουσα.
-
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
Ok το βρήκα….τελικά είναι πολύ εύκολο, όπως όλα άλλωστε εκ των υστέρων!GT4: Slipstream με το R34 Skyline
Ξεκινάς με τέρμα γκάζι μέχρι την πρώτη αριστερή οβάλ, προσπερνάς την πρώτη τετράδα και μένεις μπροστά τους. Μόλις ξεκινήσει η ευθεία υπολογίζεις ώστε να βρίσκεσαι σε τέτοια απόσταση ώστε να σε προλάβουν με slipstream. Δεν φρενάρεις καθόλου και πηγαίνεις με ~260+ Όταν σε προσπεράσουν, περίπου στο μέσο της ευθείας μπαίνουν μπροστά σου και είναι σειρά σου να επιταχύνεις μέχρι τα ~280 οπότε και φτάνεις στην επόμενη αριστερή οβάλ και συνεχίζεις όπως παραπάνω.
Με αυτή την τακτική προλαβαίνεις το πέμπτο Skyline αρκετά νωρίς και προσπερνάς άνετα.
Το έχω κάνει αυτό ρε γμτ και δεν μου βγήκε... Τι κάνω στραβά?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Υπάρχει και το Forza Motorsport του X-Box που** σε γραφικά είναι καλύτερο,** δίνει την δυνατότητα on-line gaming και μπορείς να κατεβάσεις καινούργιες πίστες και αυτοκίνητα.Αυτό το συζητάμε αν θες.... Το μόνο καλύτερο από άποψης γραφικών που είδα στο Forza Motorsport ήταν οι ζημιές που παθαίνουν τα οχήματα και οι ροδιες που μένουν πρισσότερη ώρα. Κατα τα άλλα, η εμφάνιση του αυτοκινήτου και της πίστας είναι ΙΜΗΟ υποδεέστερη από το GT4. Οι μάγκες της Sony έβγαλαν ότι ήταν δυνατόν να βγει από το μηχάνημά τους, τη στιγμή που το X-Box έχει πολλά να δείξει ακόμα. Α, και ένα λάθος του Forza. Στα αυτοκίνητα που η αεροτομή θα έπρεπε να κινείται (πχ Carrera GT, SLR), πολύ απλά δεν συμβαίνει τίποτα.
Πάντως όσο έπαιξα το Forza, εντυπωσιάστηκα από πολλά στοιχεία του και συμφώνησα απολύτως με τον φίλο μου που έλεγε ότι το ένα παιχνίδι συμπληρώνει το άλλο... Αν με ρωτήσεις τώρα ποιο προτιμώ, θα σου απαντήσω 'και τα δυο'
-
Ενά θα είναι το παιχνίδι όταν βγεί. Tο Project Gotham Racing 3, το οποίο είναι και ο βασικός λόγος που θα αγοράσω το xBOX 360
-
To PGR2 ήταν arcade και το ίδιο θα είναι και το 3. Επένδυσε το 1/3 των χρημάτων που κοστίζει ένα x-box σε μια τιμονιέρα και ασχολήσου με sims στο PC. Όπως είπε και ο avel, το Live for Speed είναι πολύ καλό για αρχή και μετά πάμε και αλλού.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Υπάρχει και το Forza Motorsport του X-Box που** σε γραφικά είναι καλύτερο,** δίνει την δυνατότητα on-line gaming και μπορείς να κατεβάσεις καινούργιες πίστες και αυτοκίνητα.
Αυτό το συζητάμε αν θες.... Το μόνο καλύτερο από άποψης γραφικών που είδα στο Forza Motorsport ήταν οι ζημιές που παθαίνουν τα οχήματα και οι ροδιες που μένουν πρισσότερη ώρα. Κατα τα άλλα, η εμφάνιση του αυτοκινήτου και της πίστας είναι ΙΜΗΟ υποδεέστερη από το GT4. Οι μάγκες της Sony έβγαλαν ότι ήταν δυνατόν να βγει από το μηχάνημά τους, τη στιγμή που το X-Box έχει πολλά να δείξει ακόμα. Α, και ένα λάθος του Forza. Στα αυτοκίνητα που η αεροτομή θα έπρεπε να κινείται (πχ Carrera GT, SLR), πολύ απλά δεν συμβαίνει τίποτα.
Πάντως όσο έπαιξα το Forza, εντυπωσιάστηκα από πολλά στοιχεία του και συμφώνησα απολύτως με τον φίλο μου που έλεγε ότι το ένα παιχνίδι συμπληρώνει το άλλο... Αν με ρωτήσεις τώρα ποιο προτιμώ, θα σου απαντήσω 'και τα δυο'
Δεν έχω παίξει Forza αλλά όλοι λένε ότι είναι πολύ καλό στον τομέα των γραφικών, καλύτερο από το GT4. Προσωπικά δεν με ενθουσίασε το GT4 από άποψη γραφικών. Ίσως να φταίει ότι έχω συνηθίσει στο PC που είναι κλάσεις ανώτερο σε αυτόν τον τομέα. Βέβαια, το GT4 είναι τραγικά εθιστικό. Μέχρι και βράδυ ολόκληρο έκατσα μπροστά στην τηλεόραση παίζοντας GT4.. Μάλλον θα προτιμήσω το πακέτο XBOX - FM γιατί σου δίνει την δυνατότητα του on-line gaming..
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ & ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ