-
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Πως σας φαίνεται σε αυτήν την φωτό που έχει αφαιρεθεί το καμουφλάζ?
Δεν είναι ασχημη αλλά πράγματι κάτι δεν πάει καλά. Θα μπορούσε να ήταν καλύτερη ειδικά στο πίσω μέρος. Η 3πορτη 1 δείχνει πιο αρμονική και πιο όμορφη. Πάντως στην τελική εκδοση μπορεί να είναι διαφορετικά τα πράγματαhttp://www.worldcarfans.com/spyphotos.c ... ries-coupe
σαν αυτοκινητάκι της Barbie είναι...
-
Εδώ φαίνεται κάπως καλύτερη
-
τι λετε ρε παιδια? Το αυτοκινητο μαμαει!!!το αντιθετο θα πουνε μονο κατι ξενερωτοι γαλλοφιλοι
Και ειναι κοντη?Στο πισω μερος?Δλδ η compact δεν ηταν?
Bangle rulez! (με εξαιρεση τα πισω φωτα)
-
πώς είναι έτσι?
ελπίζω να τη διορθώσουν στα επόμενα σχέδια που θα δούμε
-
Βγαλτε εκδοση Μ με δυνατο μοτερ, καλο στησιμο και ενα μπλοκε για drift και να σου το επόμενο μου αμαξι.
Σε CSL παρακαλω me carbon roof και φρενα ταψια.
Cant wait!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Εγώ δεν την βρίσκω κοντή. Αντιθέτως μου φαίνεται πολύ μακρύ το πίσω μέρος για σειρά 1. Ισως όμως να είναι καμουφλάζ. Θα ήταν λογικό να είναι λίγο πιο κομμένη πίσω για να διαφοροποιείται και από την 3άρα κουπέ. Αλλιώς τι νόημα έχει. Θα είναι σχεδόν ίδιο αυτοκίνητο.
Όσο για τον Bangle μου αρέσουν πολύ τα σχεδια του ... -
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Εγώ δεν την βρίσκω κοντή. Αντιθέτως μου φαίνεται πολύ μακρύ το πίσω μέρος για σειρά 1. Ισως όμως να είναι καμουφλάζ. Θα ήταν λογικό να είναι λίγο πιο κομμένη πίσω για να διαφοροποιείται και από την 3άρα κουπέ. Αλλιώς τι νόημα έχει. Θα είναι σχεδόν ίδιο αυτοκίνητο.
Όσο για τον Bangle μου αρέσουν πολύ τα σχεδια του ...Tότε δε θα ήταν coupe αλλά τρίθυρη που ήδη υπάρχει. Η διαφορά στο μήκος δε θα είναι μικρή σε σχέση με την e92.
-
Ωχ ρε παιδια,στην ουσια μαλωνουμε για την κλιση και την καμπυλοτητα της 3ης κολωνας.Υπαρχουν και αλλα σημεια στο αυτοκινητο για να επιμεινουμε εμφατικα και ανοητα
-
-
Ο χρήστης Tetrapetaloudos έγραψε:
Ελπιδοφορα τα τελευταία νέα.Ελπιζω να δουμε τεχνολογιες στο μοτερ της Μ1 σαν αυτες που εχουμε δει στην Μ3 και Μ5/6
Ε...όλο και κάτι θα κάνουν στα πλαίσια του EfficentDynamics...
-
Πολύ καλό το νέο μοτέρ με τα 170 άλογα και ιδιαίτερα ενδιάφερουσα η υλποίηση του start stop
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πολύ καλό το νέο μοτέρ με τα 170 άλογα και ιδιαίτερα ενδιάφερουσα η υλποίηση του start stopΤο οδήγησες? Αν ναι για πες εντυπώσεις.
-
καπου εγραψες για τη ασσαρα
Από τον Σεπτέμβρη θα τη βγάζει σε 1.6 την 3θυρη 1 και 10-15 παραπάνω άλογα.
ισχυει?Νεος κινητηρας?
-
Το 2-πορτο (κουπε) θα έρθει Ελλάδα;
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
καπου εγραψες για τη ασσαραΑπό τον Σεπτέμβρη θα τη βγάζει σε 1.6 την 3θυρη 1 και 10-15 παραπάνω άλογα.
ισχυει?Νεος κινητηρας?
Οι πηγές μου λένε ότι ισχύει. Δε θα είναι νέο μοτέρ, απλά θα είναι ο ήδη υπάρχων 1.6 με επιπλέον valvetronic. Θα μπει και στην 3θυρη.
Το 2-πορτο (κουπε) θα έρθει Ελλάδα;
Ναι. Θα έρθει αρχικά με μια έκδοση, την 125i από βενζίνη και την 125d από πετρέλαιο. Αλλά εδώ έχουμε ένα θέμα. Η μια πηγή λέει ότι θα είναι 2.5 και η άλλη 2.0Τ. Προσωπικά πιστεύω την 2.0Τ! Έχουν δει το αυτοκίνητο ζωντανά...και είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!
Επίσης οι πηγές μου λένε ότι θα ξεκινήσει και σε 2.0 ΗΡΙ. Θα ξαναρωτήσω και θα σας πω.
Τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου οι official φωτογραφίες
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Πολύ καλό το νέο μοτέρ με τα 170 άλογα και ιδιαίτερα ενδιάφερουσα η υλποίηση του start stop
Το οδήγησες? Αν ναι για πες εντυπώσεις.
Oδήγησα μια 320coupe με το ίδιο μοτέρ. Καταρχήν να εστιάσω στην ποιότητα λειτουργίας του που είναι καταπληκτική. Θα μπορούσα να πώ οτι πλησιάζει ( ίσως και να είναι εξίσου καλό ) με τα 6κύλινδρα σύνολα της BMW. Τώρα σαν χαρακτηριστικά στην 320 έδειξε πολύ καλό. Τι εννοώ το αμάξι κινείται σβέλτα επιταχύνει με απίστευτη ομαλότητα και αρκετά γρήγορα. Ίσως να προτιμούσα την 325 λόγω καλύτερων επιδόσεων αλλά και πάλι μου φάνηκε σβέλτη και κάτι παραπάνω από αξιοπρεπής. Ο συνδυασμός του με το Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο 6τάχυτο χειροκίνητο είναι πάρα πολύ καλός αφού η κλιμάκωση του επιτρέπει την εκμετάλευση του μοτέρ.
Τώρα το start-stop λειτουργεί κάθε φορά που το μοτέρ είναι σταματημένο με νεκρά. Το σβήσιμο δεν το αντιλαμβάνεσαι στο άναμα ακούγεται ένας μικρός θόρυβος. Φυσικά γίνεται πάρα πολύ γρήγορα, ουσιαστικά με το που πατάς τον συμπέκτη και πριν ακόμα κουμπώσεις την ταχύτητα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. Πολύ πρακτικό για τα αστικά μποτιλιαρίσματα -
Περισσότερη coupe...
http://www.worldcarfans.com/spyphotos.c ... ries-coupe
-
Οι τελευταίες φωτογραφίες της 1 Coupe λίγες μέρες πριν το official press release...φαίνεται ξακάθαρα το μπροστινό μέρος...και στο πίσω κοιτάξτε το νέο M-Pack για την 1...
Και το πίσω μέρος με zoom όπου φαίνεται το πακέτο Μ...
-
http://www.worldcarfans.com/spyphotos.c ... -shots-yet
-
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
http://www.worldcarfans.com/spyphotos.cfm/spyphotoID/6070605.001/page/1/country/gcf/bmw/bmw-1-series-coupe-clearest-spy-shots-yetΠΟΛΥ σύντομα το press release. Δε ξέρω αν θα λανσαριστεί από την αρχή, αλλά έρχεται 2.0Τ 4cyl (ή θα λέγετε 123i ή 120si) με 219 άλογα και λένε ότι μπορεί να είναι twin-turbo όπως η 335i.
BMW σειρά 1