-
Το δελτίο τύπου της BMW:
http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=55961
μαζί με επίσημες φωτογραφίες.Το επίσημο site δεν αναβαθμίστηκε ακόμα:
http://www.bmw.com/generic/com/en/products/highlights/
αλλά αν δείτε το url είμαι σίγουρος ότι θα ανακαλύψετε τη νέα version...Και το σχόλιο του Top Gear:
http://www.topgear.com/content/news/cars_coming_soon/27/ -
το πισω μερος ειναι χαλια
ειδικα στο 5θυρο που ειδαΤι ειναι KIA RIO?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
το πισω μερος ειναι χαλια
ειδικα στο 5θυρο που ειδα
Τι ειναι KIA RIO?Εμένα αντιθέτως μου φάνηκε πολύ ωραιότερο από όσο περίμενα. Ειδικά η άποψη από πλάγια εμπρός του τμήματος πίσω από τις πόρτες δστις παλιότερες φωτό μου έδειχνε πολύ άσκημο.....οπότε χάρηκα πού είδα ότι τόσο το προφίλ όσο και η πίσω όψη είναι καλές!
Δεν αισθάνομαι ότι μοιάζει ιδιαίτερα σε κάτι.... -
Η πιο εντυπωσιακή λεπτομέρια φαίνεται στο εγγλέζικο site και είναι το κόψιμο της επάνω πλαϊνής γραμμής στο ύψος των χειρολαβών.
Και βέβαια τελικά δεν μοιάζει με την 147.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Η πιο εντυπωσιακή λεπτομέρια φαίνεται στο εγγλέζικο site και είναι το κόψιμο της επάνω πλαϊνής γραμμής στο ύψος των χειρολαβών.Και βέβαια τελικά δεν μοιάζει με την 147.
Αποκλείεται, μοιάζει !:lol:
Πέρα από τα αστεία, το πίσω μέρος μου αρέσει σχετικά, το μπροστά θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο -
Εμένα μου φάνηκε πόλύ φλύαρο το σχήμα του όπως και στην νέα 5αρα. Το σχέδιο του θα μπορούσε να είναι κάλιστα απο hyundai!!! (Δες κουπέ προηγούμενης γενιάς!)
Δυστυχώς με απογοήτευσε για μια ακόμα φορά η BMW. Δίνει αέρα νίκης στην AUDI χωρίς λόγο! -
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Εμένα μου φάνηκε πόλύ φλύαρο το σχήμα του όπως και στην νέα 5αρα. Το σχέδιο του θα μπορούσε να είναι κάλιστα απο hyundai!!! (Δες κουπέ προηγούμενης γενιάς!)
Δυστυχώς με απογοήτευσε για μια ακόμα φορά η BMW. Δίνει αέρα νίκης στην AUDI χωρίς λόγο!Ο λόγος είναι ''λιτές, απλές, σύγχρονες'' γραμμές
Όχι πειραματισμοί. -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Δυστυχώς με απογοήτευσε για μια ακόμα φορά η BMW. Δίνει αέρα νίκης στην AUDI χωρίς λόγο!Ο λόγος είναι ''λιτές, απλές, σύγχρονες'' γραμμές
Όχι πειραματισμοί.''λιτές, απλές, σύγχρονες'' γραμμές Το άκρως αντίθετο απο τον όρο φλύαρο.
Μάλλον θα πρέπει να εννοείς ο λόγος που το Α3 είναι σαφώς ποιο ισορροπημένο απο την 1 που το COUPE είναι σαφώς ποιο ισορροπημένο απο την Z3, το νέο Α6 είναι σαφώς ποιο ισορροπημένο απο την νέα 5 και να δούμε και τον αντικαταστάτη των Α3-BMW 3 -
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Όχι πειραματισμοί.''λιτές, απλές, σύγχρονες'' γραμμές Το άκρως αντίθετο απο τον όρο φλύαρο.
Μάλλον θα πρέπει να εννοείς ο λόγος που το Α3 είναι σαφώς ποιο ισορροπημένο απο την 1 που το COUPE είναι σαφώς ποιο ισορροπημένο απο την Z3, το νέο Α6 είναι σαφώς ποιο ισορροπημένο απο την νέα 5 και να δούμε και τον αντικαταστάτη των Α3-BMW 3Ακριβώς
-
Είτε λιτές απλές γραμμές είτε φλυαρία το αποτέλεσμα έχει σημασία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το αποτέλεσμα είναι πρωτότυπο, διαφορετικό αλλά δεν θα το χαρακτήριζα όμορφο. Πάντως είναι πολύ καλύτερο από το τόλμημα της Renault με το Megane.... Οι πειραματισμοί λοιπόν επιβάλλονται αλλά να γίνονται στα concepts, προ της φάσης παραγωγής. Και η Audi τόλμησε με τα απλά της σχήματα και μέχρι στιγμής της έχει βγεί σε καλό....ίσως σε 2-3 χρόνια όμως το Α3 να το έχουμε πλήρως βαρεθεί ενώ την 1 όχι....
Το συγκεκριμένο, το 1, θα μπορούσε και θα έπρεπε να είναι ομορφότερο.
Βέβαια τα Bangl-ικά σχέδια λένε ότι δείχνουν καλύτερα όταν τα δείς ζωντανά....
Το τρίπορτο αν έχει το πίσω μέρος που έχω δεί σε σχέδια είναι καλύτερο...για να δούμε.... -
Και δλδ τωρα θα εχουμε κοντρα A Class με σειρα 1?(Η μηπως smart for 4?) This I have to see!!!
Κατα την γνωμη μου τα φωτα ειναι απαραδεκτα... Το εσωτερικο τυπικο BMW (πολυ καλο). Αν δεν συμπεριφερεται σαν μπροστιοκινητο (που θα συμπεριφερεται) θα γεμισουν τα χαντακια με ασχετους! Παντως περιμενα κατι πιο κλασσικο BMW... 147, Astra, A3, Golf kai 307 ειναι πιο ομορφα.
147 GTA - A3 3.2 Q - BMW M1 (η M2?)...πλακα θα εχει!!! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Είτε λιτές απλές γραμμές είτε φλυαρία το αποτέλεσμα έχει σημασία. Οι πειραματισμοί λοιπόν επιβάλλονται αλλά να γίνονται στα concepts, προ της φάσης παραγωγής. Και η Audi τόλμησε με τα απλά της σχήματα και μέχρι στιγμής της έχει βγεί σε καλό....ίσως σε 2-3 χρόνια όμως το Α3 να το έχουμε πλήρως βαρεθεί ενώ την 1 όχι....
Το συγκεκριμένο, το 1, θα μπορούσε και θα έπρεπε να είναι ομορφότερο.
Βέβαια τα Bangl-ικά σχέδια λένε ότι δείχνουν καλύτερα όταν τα δείς ζωντανά....Θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο όμορφη πιστεύω η σειρά 1.
Πρέπει να την δούμε και από κοντά, όπως γίνεται και με τα περισσότερα μοντέλα της BMW, όπου άλλαξα γνώμη (σειρές 5,6).Μου αρέσει η απλότητα και η λειτουργικότητα στο σχεδιασμό.
Τo Megane δεν είναι και ένα ιδιαίτερο εύπεπτο σχήμα σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές, και αυτό αποτελεί ρίσκο της εταιρείας για την επιλογή αυτή. -
Ο χρήστης Tsakinnen έγραψε:
Και δλδ τωρα θα εχουμε κοντρα A Class με σειρα 1?(Η μηπως smart for 4?) This I have to see!!!
Κατα την γνωμη μου τα φωτα ειναι απαραδεκτα... Το εσωτερικο τυπικο BMW (πολυ καλο). **Αν δεν συμπεριφερεται σαν μπροστιοκινητο (που θα συμπεριφερεται) θα γεμισουν τα χαντακια με ασχετους! **Παντως περιμενα κατι πιο κλασσικο BMW... 147, Astra, A3, Golf kai 307 ειναι πιο ομορφα.
147 GTA - A3 3.2 Q - BMW M1 (η M2?)...πλακα θα εχει!!!Διαβασα χτες στο autocar οτι εχει φανταστηκη οδικη συμπεριφορα (αν και λιγο σφιχτη) και ειπαν κιολας οτι εχει καλυτερο πατημα στο δρομο και απο την Ζ4 και 645!!! Επισης δεν θα εχει ηλεκτρονικα υποβοηθουμενη κρεμαγιερα αλλα υδραβλικη! Τους εξεπληξε η αμεσοτητα του συνολου. Πιο γρηγορη μεχρι στιγμης ςιναι η 120d με 163 ιππους και ~32Νμ ροπη. Επισης την σχολιασαν ως τον ηγετη της κατηγοριας στην οδικη συμπεριφορα τουλαχιστον.
-
Το ταμπλώ έχει πάλι κλίση προς την μεριά του οδηγού! Ευτυχώς η BMW άκουσε τα παράπονα και το έχει προσέξει περισσότερο από τις άχρωμες κεντρικές κονσόλες του Χ3 και του Ζ4.
Η κόντρα θα είναι μεταξύ A3 και Σειράς 1. Η νέα 3άρα θα είναι μεγαλύτερη και θα στέκεται κόντρα στην Α4.
Αλήθεια, προσέξατε ότι δεν υπάρχει κινητήρας 1.8 στη γκάμα; Λέτε να έβαλαν Valvetronic στον 1.6;
-
Μπαινει ο 1600κινητηρας. Αυτο διαβασα επισης ειναι οτι υπαρχει μεγαλη αποσταση απο το ψηγειο μεχρι την μηχανη που σημαινει οτι σιγουρα θα μπει 6κυλινδρος!
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Η κόντρα θα είναι μεταξύ A3 και Σειράς 1. Η νέα 3άρα θα είναι μεγαλύτερη και θα στέκεται κόντρα στην Α4.
Xμμμ...δηλαδή θα έχουμε
Α3 vs σειρά 1
ακονίστε τα μαχαίρια
-
νομίζω και αυτη η BMW θα δείχνει καταπληκτική από κοντά, ενώ 'αδικείται' από τις φωτό. Εμένα μου αρέσει έτσι και αλλιώς πάντως! Τί μου αρέσει δηλαδή...ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ και με τιμή από 20000,και στο δρόμο θα είναι φοβερή είμαι σίγουρος
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Α3 vs σειρά 1
ακονίστε τα μαχαίρια
Δεν νομίζω να υπάρξει καμμία κόντρα .
Η BMW 1 ήρθε σαν αρχηγός της κατηγορίας .... ...... και που να βγούνε και οι 2πορτες και coupe . -
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Το ταμπλώ έχει πάλι κλίση προς την μεριά του οδηγού! Ευτυχώς η BMW άκουσε τα παράπονα και το έχει προσέξει περισσότερο από τις άχρωμες κεντρικές κονσόλες του Χ3 και του Ζ4.Η κόντρα θα είναι μεταξύ A3 και Σειράς 1. Η νέα 3άρα θα είναι μεγαλύτερη και θα στέκεται κόντρα στην Α4.
Αλήθεια, προσέξατε ότι δεν υπάρχει κινητήρας 1.8 στη γκάμα; Λέτε να έβαλαν Valvetronic στον 1.6;
Sto germaniko side grafi gia 1.600kinitira me 115 ps xoris valvetronic. Ousiastika einai o idios 1.600 kinitiras pou forane oles i 3ares meta to facelift kai episis i compact 316ti.
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Αυτο διαβασα επισης ειναι οτι υπαρχει μεγαλη αποσταση απο το ψυγειο μεχρι την μηχανη που σημαινει οτι σιγουρα θα μπει 6κυλινδρος!Το σημαίνει....σίγουρα το αποφάσισες εσύ, ο δημοσιογράφος ή η BMW? Μόνο στην τελευταία περίπτωση το δέχομαι!
Η απόσταση μπορεί να χρειάζεται προκειμένου να μπει ο κινητήρας πίσω από τον εμπρός άξονα για καλύτερη κατανομή βάρους.
Υποτίθεται ότι ακόμα και η γρήγορη έκδοση δε θα είναι 6κύλινδρη αλλά turbo!
Βέβαια ακόμα και αν ισχύουν αυτά που λέω και δεν χωράει κάποιος από τους υπάρχοντες 6κύλινδρους.... υπάρχουν και οι κινητήρες σε V με μειωμένο μήκος.... (μπαααα......)
BMW σειρά 1