-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
κατεβαίνω ένα δρομάκι στην Κηφισιά που σε βγάζει στην κηφισίας και -ξαφνικά- βλέπω ένα 206 να ξεπαρκάρει. σταματάω απότομα αλλιώς ίσως είχαμε τρακάρει.... φεύγω και ακούω μια γυναικεία φωνή 'άντε μαλάκα, προχώρα'.
Κόλλησα και αποφάσισα όπως είχε ξεπαρκάρει να πάμε καροτσάκι με 10 χαω μέχρι την Κηφισίας.... Δηλαδή θα με τράκαρε και με έβρισε κιόλας? ε, να της σπάσουμε λίγο τα νεύρα (έχω σταματήσει τις χειρονομίες και τα μπινελίκια..χαχα)
Τελικά ήρθε δίπλα μου και σχεδόν κλαίγοντας μου λέει 'είσαι πολύ μαλάκας γιατί αν δεις το παιδί μου πως είναι και πάμε στον γιατρό τώρα θα καταλάβαινες'
Και έπρεπε να σε βρίσει ενώ έκανε πρώτη την πατάτα, όποια και να είναι η δικαιολογία της;
Το παιδί της είναι ένα πράγμα (και δικό της πρόβλημα) και η οδική ασφάλεια άλλο.
Μου θυμίζει έναν τύπο που ενώ άλλαξε μπροστά μου με μιας 3 λωρίδες στην Καβάλας μέσα σε 30 μέτρα για να βγει στην έξοδο για Περιστέρι όταν του κόρναρα μου έδειξε τις πατερίτσες του (ανάπηρος). Η απάντησή μου ήταν 'προσπαθείς να κάνεις και τους άλλους σαν κι εσένα';
Ακριβώς. Το οτι έχει ένα πρόβλημα δε της δίνει το δικαίωμα να είναι αγενής.
Κάπου εκεί μου είχε τύχει και εμένα σκηνικό με ανάπηρο-χάρο που μου ζητούσε και τα ρέστα κιόλας. Ρε μπας και ήταν ο ίδιος? -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μου θυμίζει έναν τύπο που ενώ άλλαξε μπροστά μου με μιας 3 λωρίδες στην Καβάλας μέσα σε 30 μέτρα για να βγει στην έξοδο για Περιστέρι όταν του κόρναρα μου έδειξε τις πατερίτσες του (ανάπηρος). Η απάντησή μου ήταν 'προσπαθείς να κάνεις και τους άλλους σαν κι εσένα';
τουλάχιστον εσύ ήσουν πιο ετοιμόλογος και στην θέση μου καλώς θα της έλεγες 'Με αυτά που ακούει από το στόμα σου, αρρώστησε το παιδί!'
-
Την ψιλοεκανα χθες την πατάτα μου καθώς μπήκα πιο γρήγορα, φέυγοντας πρώτος από το φαναρι, στην αριστερή της Κηφισίας (ΕΚΟ - Κούρτης Μαρούσι) και μόλις βγαίνω από την στροφή, ένα Toyota και κάτι άλλα είχαν γίνει ψιλοσμπαράλια και έπρεπε να φρενάρω 'Mayday we are sinking' !!!!
Εγένετω φρενάρισμα όλα OK (η ουρά μου κουνήθηκε για να πάω στην αριστερή λωρίδα που είχε ένα αμάξι χώρο παραπάνω!!!!).................. προσευχή να μην πέσουν πάνω μου οι επόμενοι ... OK την γλυτώσαμε και από κει!!!!Υψηλή ταχύτητα σε τέτοια σημεία = περισσότερο κίνδυνος!!! Προσοχή λοιπόν και never again δοκιμές στριψήματος στο συγκεκριμμένο σημείο!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Την ψιλοεκανα χθες την πατάτα μου καθώς μπήκα πιο γρήγορα, φέυγοντας πρώτος από το φαναρι, στην αριστερή της Κηφισίας (ΕΚΟ - Κούρτης Μαρούσι) και μόλις βγαίνω από την στροφή, ένα Toyota και κάτι άλλα είχαν γίνει ψιλοσμπαράλια και έπρεπε να φρενάρω 'Mayday we are sinking' !!!!
Εγένετω φρενάρισμα όλα OK (η ουρά μου κουνήθηκε για να πάω στην αριστερή λωρίδα που είχε ένα αμάξι χώρο παραπάνω!!!!).................. προσευχή να μην πέσουν πάνω μου οι επόμενοι ... OK την γλυτώσαμε και από κει!!!!Υψηλή ταχύτητα σε τέτοια σημεία = περισσότερο κίνδυνος!!! Προσοχή λοιπόν και never again δοκιμές στριψήματος στο συγκεκριμμένο σημείο!!!
Είναι κάτι για το οποίο με μαλώνει συνέχεια η γυναίκα μου.
Έχω την τάση να μπαίνω με πολλά σε διάφορες στροφές του ιδίου ειδους με αυτήν που αναφέρεις (π.χ. Ποσειδώνος για Συγγρού στον ιππόδρομο) που δεν έχουν ορατότητα και το επιχείρημα της είναι ότι αν μία στις 1000 έχει γίνει κάτι θα φάω τα μούτρα μου.Δεν έχει άδικο αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ και από την άλλη...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Η συγκεκριμένη στροφή όντως είναι ύπουλη.
Όπως φτάνετε σε αυτήν, πάντα να κοιτάτε στο βάθος αριστερά πάνω από τις μπάρες τι παίζει στο βάθος (κλείσιμο στροφής μετά την ΕΚΟ). Παρατηρήστε το και θα δείτε ότι μπορείτε να διαβάσετε το δρόμο μπροστά.
-
Σκωτία, Στέρλινγκ...
Έχουμε παρκάρει σε πάρκινγκ και πάμε να φύγουμε.
Ξεκινάω και φτάνωντας μπροστά στην έξοδο διαπιστώνω ότι δεν βρίσκω το χαρτάκι για το μηχάνημα...
Ψάχνω, ψάχνω, τελικά θυμάμαι ότι το είχα στην τσέπη του μπουφάν που φόραγα, το οποίο μπουφάν είναι πίσω στο πορτ-μπαγκάζ.
Ποδόφρενο, νεκρά στο αυτόματο κιβώτιο και κατεβαίνω. (έχουν μαζευτεί 3 αυτοκίνητα από πίσω μου).
Πάω να ανοίξω το πόρτ-μπαγκάζ αλλά το άτιμο κλείδωσε αυτόματα μαζί με τις πόρτες μόλις ξεκίνησε το αυτοκίνητο.
Πάω μπροστά, βγάζω το κλειδί, πάω πίσω, ξεκλειδώνω, ψάχνω, ψάχνω, ψάχνω και τελικά το βρίσκω.
(τα αμάξια πίσω μου έχουν γίνει 6-7 )
Κάθομαι όλο άγχος, βάζω μπροστά, πάω να βάλω D ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ...
Ρε καλό μου, ρε αμαξάκι μου γλυκό, τίποτα.
Σβήνω, ανάβω, τίποτα, δεν έμπαινε η ταχύτητα.
Πάει σκέφτομαι, θα με «περάσει» όλο το πάρκινγκ τώρα, είχα κλείσει και την έξοδο...Τελικά κάποια στιγμή που πάτησα το φρένο κατά λάθος μπήκε και η ταχύτητα...
(3 μέρες είχα το αμάξι και ΔΕΝ είχα καταλάβει ότι πατώντας το φρένο έμπαινε η ταχύτητα, πώς ξεκίναγα, είναι ένα θέμα )
Ξεκινάω (επιτέλους) και φεύγουμε.
Μούσκεμα στον ιδρώτα από το άγχος εγώ, καμμιά 10+ αυτοκίνητα να περιμένουν από πίσω.ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ εντυπωσίασε πάντως, όλη αυτήν την ώρα που περίμεναν οι άλλοι από πίσω ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν πάτησε την κόρνα ρε παιδιά.
Άλλη παιδεία, τί να πώ;;;;; -
Εχω τρελαθει στο γελιο.
Για την κορνα γιατι παραξενευεσαι; Η κορνα χρησιμοποιειται σε εκτακτες περιπτωσεις μονο οχι οπως τη χρησιμοποιουμε εμεις εδω στην Ελλαδα.
-
Περυσι τετοια εποχη ειχε φυγει ο πατερας μου στην Αθηνα και μου ειχε αφησει το κλειδι της BMW 318 αν θελω να την περνω που και που για καμια βολτα.Σιγα και εγω μην την αφηνα.Παραταω το Πεζο και πηγαινα στην δουλεια με αυτην.Μου ειχε πει μαλιστα πως αν χρειαστουν τα χαρτια ειναι στο ντουλαπακι.Ως εξυπνος και εγω του λεω,ποιος θα μου ζητησει?
Μια μερα πηγα να παρω εναν φιλο να παμε για καφε.Ημασταν πρωτοι στο φαναρι.Γυρναει ο φιλος μου και μου λεει:'κολο' ξερεις να πετας?(επιτηδες να με πειραξει το ειπε γιατι το εχω κανει και αλλες φορες)
Δες του λεω και εγω και βγαζω το DSC.
Πρασινο,πρωτη,γκαζι και επειδη ειχε και ψιλοκατηφορα και μικρη στροφη 'φυγαμε'¨πολυ ωραια.Με το που ισιωνω και μπαινω κανονικα στον δρομο,βλεπω απο τον καφρεφτη 2 ζηταδες!!!
Γυρναω και του λεω του φιλου μου,εγινε μαλακια!!
Ερχεται ο ενας ζητας διπλα μου και μου λεει κανε δεξια.Αμαν την κατσαμε!!
Σταματαω δεξια και αρχιζω να ψαχνω τα χαρτια.Αλλα δεν τα εβρισκα.
Μου κανουν οι ζηταδες'ακολουθησε μας στο Μεγαρο'
Μαλακ@ του λεω του φιλου μου κανε κατι γιατι θα με πανε αυτοι μαμιοντας(να τονισω οτι το φιλαρακι μου ειναι μπ@τσος,και ειχε κατεβει στα Χανια με αδεια απο την Αθηνα)
Παμε στο Αστυνομικο Μεγαρο συνοδεια.Ο ενας ζητας μπροστα,ο αλλος πισω.Πολυ 17Ν λεμε.Ο φιλος μου στην διαδρομη εψαχνε να βρει τα χαρτια,τελικα τα βρισκει.Φτανουμε στο Μεγαρο.Τους δειχουμε τα χαρτια και αφου τους επιασε ο φιλος μου απο κοντα και τους ειπε αν ειναι να μου γραψουνε κατι μικρο και μην με ξεσκισουν τελικα με αφησαν και φυγαμε χωρις τελικα να μου 'γραψουν' το παραμικρο. (ευτυχως που ηταν συναδελφος τους γιατι αλλιως......)
Τελος καλο ολα καλα..... -
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
Περυσι τετοια εποχη ειχε φυγει ο πατερας μου στην Αθηνα και μου ειχε αφησει το κλειδι της BMW 318 αν θελω να την περνω που και που για καμια βολτα.Σιγα και εγω μην την αφηνα.Παραταω το Πεζο και πηγαινα στην δουλεια με αυτην.Μου ειχε πει μαλιστα πως αν χρειαστουν τα χαρτια ειναι στο ντουλαπακι.Ως εξυπνος και εγω του λεω,ποιος θα μου ζητησει?
Μια μερα πηγα να παρω εναν φιλο να παμε για καφε.Ημασταν πρωτοι στο φαναρι.Γυρναει ο φιλος μου και μου λεει:'κολο' ξερεις να πετας?(επιτηδες να με πειραξει το ειπε γιατι το εχω κανει και αλλες φορες)
Δες του λεω και εγω και βγαζω το DSC.
Πρασινο,πρωτη,γκαζι και επειδη ειχε και ψιλοκατηφορα και μικρη στροφη 'φυγαμε'¨πολυ ωραια.Με το που ισιωνω και μπαινω κανονικα στον δρομο,βλεπω απο τον καφρεφτη 2 ζηταδες!!!
Γυρναω και του λεω του φιλου μου,εγινε μαλακια!!
Ερχεται ο ενας ζητας διπλα μου και μου λεει κανε δεξια.Αμαν την κατσαμε!!
Σταματαω δεξια και αρχιζω να ψαχνω τα χαρτια.Αλλα δεν τα εβρισκα.
Μου κανουν οι ζηταδες'ακολουθησε μας στο Μεγαρο'
Μαλακ@ του λεω του φιλου μου κανε κατι γιατι θα με πανε αυτοι μαμιοντας(να τονισω οτι το φιλαρακι μου ειναι μπ@τσος,και ειχε κατεβει στα Χανια με αδεια απο την Αθηνα)
Παμε στο Αστυνομικο Μεγαρο συνοδεια.Ο ενας ζητας μπροστα,ο αλλος πισω.Πολυ 17Ν λεμε.Ο φιλος μου στην διαδρομη εψαχνε να βρει τα χαρτια,τελικα τα βρισκει.Φτανουμε στο Μεγαρο.Τους δειχουμε τα χαρτια και αφου τους επιασε ο φιλος μου απο κοντα και τους ειπε αν ειναι να μου γραψουνε κατι μικρο και μην με ξεσκισουν τελικα με αφησαν και φυγαμε χωρις τελικα να μου 'γραψουν' το παραμικρο. (ευτυχως που ηταν συναδελφος τους γιατι αλλιως......)
Τελος καλο ολα καλα.....τα χαρτιά τελικά που ήταν και δεν τα βρίσκατε ;;;;;;
-
Μια πατατα που κανω συχνα οταν παιρνω το Yaris της αδερφης μου ειναι να παταω την κορνα. Εχει πολυ ευαισ8ητο κουμπι κ πιανει μεγαλο μερος του τιμονιου. Την πρωτη φορα που το επα8α μαλιστα δεν ειχα καταλαβει αμεσως οτι ηταν η δικη μου κορνα (δεν ειναι κ δυνατη) κ την πατουσα επι ωρα ενω ημουν 2ος σε κοκκινο φαναρι. Κ οι 4 επιβαινοντες στο Cabrio που ηταν μπροστα μου ειχαν γυρισει πισω.
Αλλη φορα, με το yaris παλι, 3εκιναω κ αντι για 2α, τραβη3α το χειροφρενο. Ενας 8εος 3ερει τι σκεφτομουν.
-
Mια πατατα που ειδα σημερα:
Ειμαι στη λαχαναγορα,με κατευθυνση για να βγω προς Κηφισσο.....
Στην δεξια-πολυ γλυστερη στροφη που εχει ειναι μπροστα μου μια κοπελα με ενα C3 κ στριβει πιο γρηγορα απο οσο μπορουσε-επρεπε..Αποτελεσμα:Χτυπαει στο πεζοδρομιο,τετακε κ γυρναει με τη μουρη αναποδα κ μας κοιταει με αποριαΜε το που ειδα οτι της εφευγε,αναψα αλαρμ για τους πισω κ ευτυχως πηγαινα σαν ανθρωπος σε εκεινο το σημειο(συνηθιζω να το τοποθετω τις περισσοτερες φορες ) κ τελος καλο ολα καλα(εκτος απο τις ζαντες της κοπελας βεβαια...
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Αλλη φορα, με το yaris παλι, 3εκιναω κ αντι για 2α, τραβη3α το χειροφρενο. Ενας 8εος 3ερει τι σκεφτομουν.
Νομιζω και ο θεος ο ιδιος ακομα με την απορία θα ειναι
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Mια **πατατα **που ειδα σημερα:
Ειμαι στη λαχαναγορα.....Μέχρι εδώ με έπιασε ένα αυθόρμητο γέλιο!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Νομιζω και ο θεος ο ιδιος ακομα με την απορία θα ειναι
Mια **πατατα **που ειδα σημερα:
Ειμαι στη λαχαναγορα.....Μέχρι εδώ με έπιασε ένα αυθόρμητο γέλιο!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Mια πατατα που ειδα σημερα:
Ειμαι στη λαχαναγορα,με κατευθυνση για να βγω προς Κηφισσο.....
Στην δεξια-πολυ γλυστερη στροφη που εχει ειναι μπροστα μου μια κοπελα με ενα C3 κ στριβει πιο γρηγορα απο οσο μπορουσε-επρεπε..Αποτελεσμα:Χτυπαει στο πεζοδρομιο,τετακε κ γυρναει με τη μουρη αναποδα κ μας κοιταει με αποριαΑντίστοιχο σκηνικό είχα δει στη διασταύρωση Ελ.Βενιζέλου (προέκταση Κηφισίας) με Χαρ. Τρικούπη στην Ερυθραία, με κοπελιά [ούτε θυμάμαι τι οδηγούσε ] να γκαζώνει για να προλάβει να στρίψει αριστερά με 'ροζ', να υποστρέφει, και να καταλήγει με τα μούτρα στο πεζοδρόμιο έξω από την Alpha bank. Η ίδια δεν έπαθε τίποτα, βγήκε και κοιτούσε το δρόμο κάτω απ' το αμάξι σαν να προσπαθούσε να καταλάβει γιατί δεν έστριψε...
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Eγω εχω κανει το αλλο με το ιμπιζα,εχει πατητη την οπισθεν και σε φαναρι αφηρημενος κατι εψαχνα στο ντουλαπακι,αναβει ξεκιναν οι μπροστα και εγω κοιμαμαι,οταν το καταλαβαινω βαζω με δυναμη την πρωτη και παταω τερμα το γκαζι,ε δε θελει πολυ να καταλαβετε οτι εβαλα την οπισθεν και ισα που εδωσα ενα φιλακι τον πισω,εχω σκασει στα γελια και ο πισω εχει μεινει μαλακας
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Eγω εχω κανει το αλλο με το ιμπιζα,εχει πατητη την οπισθεν και σε φαναρι αφηρημενος κατι εψαχνα στο ντουλαπακι,αναβει ξεκιναν οι μπροστα και εγω κοιμαμαι,οταν το καταλαβαινω βαζω με δυναμη την πρωτη και παταω τερμα το γκαζι,ε δε θελει πολυ να καταλαβετε οτι εβαλα την οπισθεν και ισα που εδωσα ενα φιλακι τον πισω,εχω σκασει στα γελια και ο πισω εχει μεινει μαλακας
Μου το εχει κανει στο φαναρι Ιουλιανου με Αγ. Δημητριου (που ειναι και καλη ανηφορα) ξανθια κοπελιτσα με VW Golf MkII με κοτσαδορο και πιστεψε με, δεν γελουσα καθολου (το Ε39 ειχα τοτε, ο κοτσαδορος σταματησε στο καρτερ), το ιδιο και ο ταξιτζης απο πισω μου (και εγω ειχα κοτσαδορο )... Και ο λογος ειναι οτι δεν προσεξα το Ν και οταν πηγε να ξεκινησει στο φαναρι της εσβησε το αμαξι. Για τελευταια φορα στη ζωη μου κορναρισα σε τετοιο περιστατικο και οι ενεργειες της ηταν οι εξης... Τραβαει χειροφρενο οσο της επιτρεπει η μυικη της διαπλαση, βαζει μπροστα, παταει το γκαζι μεχρι να πλησιασει τον κοφτη, βαζει κατα λαθος οπισθεν αντι για πρωτη (αφου σχεδον κρεμαστηκε στο μοχλο - πατητη μπαινει) λυνει το χειροφρενο, αφηνει το συμπλεκτη και... Και το ωραιο ειναι οτι η ζημια της περιοριστηκε στον προφυλακτηρα μονο...
Αλλα το καλο ηταν στο Ε28 οπου τα φωτα της οπισθεν αναβαν μολις σηκωνες το μοχλο και τον εφερνες πιο αριστερα απο την πρωτη (χωρις να την βαλεις την οπισθεν)... Ε, οταν καποιος εκανε την καφριλα που εκανα εγω πριν βαλω την πρωτη εφερνα το λεβιε σε αυτη τη θεση και του εφευγε καθε ορεξη για κορναρισματα και 'γαλλικα' (μαλλον αισθημα τρομου πρεπει να τον κυριευε...) -
Δυο πατατες που οταν τις κανω, 100% μονο οταν ειμαι κουρασμενος, ψοφαω στα γελια.
- Οδηγαω και οπως ο δρομος εχει ας πουμε μια αριστερη στροφη, χωρις διασταυρωση, εγω βγαζω αριστερο φλας.
- Το εχω κανει μονο μια φορα αλλα ειμουν 'τελειωμενος' απο την κουραση.
Παρκαρω το αμαξι εξω απο το σπιτι, σβηνω τη μηχανη, ανοιγω την πορτα. Κανω μια για να βγω απο το αμαξι αλλα δεν μπορω. Ξαναπροσπαθω, τιποτα. Ξαναπροσπαθω, παλι τιποτα. Τελικα βγηκα αφου ελυσα πρωτα τη ζωνη ασφαλειας.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Δυο πατατες που οταν τις κανω, 100% μονο οταν ειμαι κουρασμενος, ψοφαω στα γελια.- Οδηγαω και οπως ο δρομος εχει ας πουμε μια αριστερη στροφη, χωρις διασταυρωση, εγω βγαζω αριστερο φλας.
- Το εχω κανει μονο μια φορα αλλα ειμουν 'τελειωμενος' απο την κουραση.
Παρκαρω το αμαξι εξω απο το σπιτι, σβηνω τη μηχανη, ανοιγω την πορτα. Κανω μια για να βγω απο το αμαξι αλλα δεν μπορω. Ξαναπροσπαθω, τιποτα. Ξαναπροσπαθω, παλι τιποτα. Τελικα βγηκα αφου ελυσα πρωτα τη ζωνη ασφαλειας.
Το 2ο φιλε κορυφαιο!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
- Οδηγαω και οπως ο δρομος εχει ας πουμε μια αριστερη στροφη, χωρις διασταυρωση, εγω βγαζω αριστερο φλας.
Το έχω κάνει σε φουρκέτα
ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ "ΠΑΤΑΤΕΣ"?