-
Ο χρήστης stp έγραψε:
παιδια συζητηση στο internet ειναι! εαν δεν θελεις να διαβαζουν ασχετοι (lurkers) τις δημοσιευσεις τοτε μην τις γραφεις. το να ψαχνεις τροπους να απομονωσεις τους νεους χρηστες δεν ειναι καθολου ωραιο και δυστυχως φανερωνει την υπαρξη κλικας. εαν αυτοι ειναι οι κανονες του forum διαφωνω. και μπορει να ειμαι νεο μελος αλλα διαβαζω πανω απο 10 χρονια 4τροχους. και δυστυχως το forum υπογραφει ως 4tf νομιζω.Δεν νωμιζω οτι θελει κανεις να διωξει κοσμο τε αυτοι ειναι απλος παρατηρητες ειτε ειναι μελη που μπιανουν και γραφουν αντιθετος πιστευω οτι ολοι θελουμε να αυξηθουν τα ενεργα μελη του φορουμ γιατι ετσι θα μπορει ο καθενας να περνει περισοτερες αποψης και οπτικες γωνιες ενως προβληματος που εχει. Τουλαχιστον αυτη ειναι η εντυπωση που εχω αποκτισει μετα απο 8 μηνες στο φορουμ και ας μην γνωριζω απο κοντα κανενα απ τα παιδια.
Τωρα απ οτι καταλαβα σε αυτο το θεμα η απορια ειναι: απο τους 6833 πσοι παρακολουθουν το φορουμ (ειτε γραφοντας ειτε απλα διαβαζοντας) και ποσοι ειναι οι διπλογραμενοι και αυτη που μπηκαν μια φορα και απο τοτε δεν εχουν ξανα μπει. Πιστευω οτι η απορια ειναι σε ολους πιο πολυ για να ξερουμε τελικα ποσοι πραγματικα ειμαστε και οχι για καποιον αλλο λογο. Ετσι απλα απο περιεργια. -
Ωραιοι ειμαστε ,αλλα ποσοι ειμαστε ;
-
Ο χρήστης stp έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ :
Χρηστες που εχουν κανει εστω 1 δημοσιευση : 1441
(Περιπου 500 χρηστες απο αυτους ειναι απο 10 δημ. και κατω)Χρηστες με μηδεν δημοσιευσεις : 1859 !!!!!!!!!
δυστυχως ειναι νομιζω το 4ο μου post.
Μα είσαι νέος στο φόρουμ! Η αναφορά γίνεται
για μέλη που είναι καιρό εδώ και δε δημοσιεύουν
ή δημοσιεύουν ελάχιστα. -
Χρηστες που εχουν κανει εστω 1 δημοσιευση : 1441
(Περιπου 500 χρηστες απο αυτους ειναι απο 10 δημ. και κατω)Χρηστες με μηδεν δημοσιευσεις :
Υπάρχουν πολλοί που διαβάζουν ένα φόρουμ αλλά δεν δημοσιεύουν ποτέ, για διάφορους λόγους (ντρέπονται, βαριούνται, δεν έχουν χρόνο, διαβάζουν μόνο για ενημέρωση κτλ). Υπάρχει ο όρος 'lurkers' στο ίντερνετ γι'αυτούς. Αν και ο όρος είναι λίγο υποτιμητικός πιστεύω πως πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τα ενεργά μέλη και δεν μπορείς να τους κόψεις με τίποτα.
Νομίζω πως ο μόνος τρόπος να ανιχνεύσεις 'νεκρά' ids (αν το φόρουμ το υποστηρίζει) είναι με την ημερομηνία τελευταίας επίσκεψης. Αν κάποιος έχει να κάνει login στο φόρουμ για πάνω από π.χ. 3 μήνες μπορεί να θεωρηθεί νεκρό το id του οπότε να διαγράφεται. Φυσικά αν υιοθετηθεί αυτή η πρακτική, πρέπει να αναγάφεται ρητώς στον κανονισμό του φόρουμ. 1859 !!!!!!!!!
και αν εγω γουσταρω να μπαινω καθε 4 μηνες? ποιος ειναι αυτος που θα με υποχρεωσει να γραφω καθε μερα κατι για να ειμαι μελος? και αν ο ορος lurkers ειναι υποτιμητικος τοτε οι περισσοτεροι χρηστες ειναι κατωτεροι σας αν αυτο σας ανεβαζει! παρτε το χαμπαρι! το internet shmainei diadyktio και οχι καφε της παρεας. εχετε παρεξηγησει καποια πραγματα! ποτε σε φορουν δεν διαβασα κατι αντιστοιχο! και τα διπλα ids ειναι παιχνιδι της τεχνολογιας. αν θελετε τη δεχεστε, αν οχι, δεν γραφετε! τωρα αν θελετε να ξεχωρισετε τα μελη που καθημερινα στελνουν ποστς και ειναι πιο ενεργα απο τα υπολοιπα μπορειτε αναλογα με το ποσες δημοσιευσεις εχουν να βαζετε ενα διακριτικο διπλα στο ονομα τους οπως πχ member, special member, top member κτλ. αυτο το εχω δει σε αλλο φορουμ και εναι μια καλη ιδεα γι'αυτο το αναφερω. δειτε πως ειναι οργανωμενο το ibizaclub.gr kai ua katalabete.
-
Αγαπητέ stp,
δεν μπορώ να καταλάβω ποιό είναι το θέμα σου?!!
Πριν κάμποσο καιρό έγινε μια συζήτηση σχετικά με τα μέλη που μπαίνουν αλλά δεν γράφουν,κυρίως για να βρούμε τους λόγους που τα ωθούν να μην συμμετάσχουν πιο ενεργά!!Εσυ πως φτάνεις συμπεράσματα για καλύτερους και χειρότερους δεν μπορώ να καταλάβω,αλλά ειλικρινά,εδω δεν πρόκειται να βρεις τέτοια αντιμετώπιση.
Οσον αφορά στα μέλη και για το πως μπορεί να φαίνεται πόσο ενεργό είναι το καθένα,μια χαρά είμαστε πιστεύω και χωρίς καμμιά ταυτοποίηση!!
Να είσαι καλά και να σε βλέπουμε να συμμετέχεις όπως ΄τωρα!!
-
Ο χρήστης stp έγραψε:
.................... τωρα αν θελετε να ξεχωρισετε τα μελη που καθημερινα στελνουν ποστς και ειναι πιο ενεργα απο τα υπολοιπα μπορειτε αναλογα με το ποσες δημοσιευσεις εχουν να βαζετε ενα διακριτικο διπλα στο ονομα τους οπως πχ member, special member, top member κτλ. αυτο το εχω δει σε αλλο φορουμ και εναι μια καλη ιδεα γι'αυτο το αναφερω. δειτε πως ειναι οργανωμενο το ibizaclub.gr kai ua katalabete.ευτυχως που κατι τετοιο δεν συμβαινει σε αυτο το φορουμ.......ειναι ενα πολυ καλο κινητρο για πολλους να μας βομβαρδιζουν καθημερινα με ασχετες εως και βλακωδεις δημοσιευσεις μονο και μονο για να παρουν τα ''γαλονια'' που περιγραφεις.
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
ευτυχως που κατι τετοιο δεν συμβαινει σε αυτο το φορουμ.......ειναι ενα πολυ καλο κινητρο για πολλους να μας βομβαρδιζουν καθημερινα με ασχετες εως και βλακωδεις δημοσιευσεις μονο και μονο για να παρουν τα ''γαλονια'' που περιγραφεις.Όχι, εγώ συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Μόνο που το rating θα πρέπει να γίνεται με 'ψηφοφορία' για κάθε post (με διακύμανση, από 'idiotic' μέχρι 'excelent'). Έτσι θα έβλεπες 'πραγματικά' ratings. Για κάποιον ας πούμε από τους 'πολλούς' που υπονοείς, θα έγραφε (....................)
-
Ο χρήστης dienekes έγραψε:
ευτυχως που κατι τετοιο δεν συμβαινει σε αυτο το φορουμ.......ειναι ενα πολυ καλο κινητρο για πολλους να μας βομβαρδιζουν καθημερινα με ασχετες εως και βλακωδεις δημοσιευσεις μονο και μονο για να παρουν τα ''γαλονια'' που περιγραφεις.
Όχι, εγώ συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Μόνο που το rating θα πρέπει να γίνεται με 'ψηφοφορία' για κάθε post (με διακύμανση, από 'idiotic' μέχρι 'excelent'). Έτσι θα έβλεπες 'πραγματικά' ratings. Για κάποιον ας πούμε από τους 'πολλούς' που υπονοείς, θα έγραφε :
Και τι κερδίζουμε από αυτό?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Και τι κερδίζουμε από αυτό?Τώρα που το σκέφτομαι... σωστά, έχεις δίκιο...
-
Εγω θελω να μου εξηγησει καποιος, την ηλιθια κατα τη γνωμη μου απαγορευση, να μπορεις να δεις δημοσιευσεις αν δεν εισαι γραμμενος...
το 4Τφορουμ ειναι ενα απο τα ελαχιστα που ξερω με αυτον τον περιορισμο. πρεπει να μπορεις να βλεπεις, και μετα να γραφεσαι αν σου αρεσει.
Φυσικο ειναι οποιος ανακαλυπτει το 4τφορουμ, να γραφεται και μετα να μην θελει να συμμετεχει για τον ΧΨΩ λογο, με αποτελεσμα 1000αδες 'μη υπαρκτους χρηστες' και επισης ατομα που τελικα ΔΕΝ ενημερωθηκαν για κατι, επειδη δε γραφτηκαν...
Ας μου εξηγησει καποιος το σκεπτικο του περιορισμου αυτου... -
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Εγω θελω να μου εξηγησει καποιος, την ηλιθια κατα τη γνωμη μου απαγορευση, να μπορεις να δεις δημοσιευσεις αν δεν εισαι γραμμενος...
το 4Τφορουμ ειναι ενα απο τα ελαχιστα που ξερω με αυτον τον περιορισμο. πρεπει να μπορεις να βλεπεις, και μετα να γραφεσαι αν σου αρεσει.
Φυσικο ειναι οποιος ανακαλυπτει το 4τφορουμ, να γραφεται και μετα να μην θελει να συμμετεχει για τον ΧΨΩ λογο, με αποτελεσμα 1000αδες 'μη υπαρκτους χρηστες' και επισης ατομα που τελικα ΔΕΝ ενημερωθηκαν για κατι, επειδη δε γραφτηκαν...
Ας μου εξηγησει καποιος το σκεπτικο του περιορισμου αυτου...Είχε συζητηθεί παλιότερα, κατά 99,9% στην ενότητα των Ελληνικών αγώνων. Για να κάνω την αναζήτηση πιο εύκολη, αναφέρω πως ήταν στο διάστημα 10/9/2002 με 20/12/2002, και μάλλον κατά το Νοέμβριο.
Το βρήκα!!! (τελικά ήταν μέσα Οκτωβρίου )
Login στο Forum
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=1155&start=0Να σημειώσω εδώ πως αν και τότε το είχα δει θετικά, ως ένα βήμα να φύγουν οι κρυφοί, οι διπλοί, οι έξω από δω, οι πές τους όπως θες, σχεδόν 2 χρόνια μετά βλέπω πως είχα λάθος θέση, και τελικά δεν έγιναν άλλα βήματα (αμφιβάλλω και αν είναι δυνατό να γίνουν τεχνικά...)
Τελικά το μόνο που άλλαξε ουσιαστικά είναι αυτό που προαναφέρθηκε, δηλαδή πως αυξήθηκε ο αριθμός των εγγραφών, από άτομα που γράφτηκαν να δουνε τι είναι και δεν τους άρεσε (ίσως επειδή φοβήθηκαν τα... κατεβατά μου!! ) και έφυγαν, ή από άλλους που γράφηκαν με ψεύτικα στοιχεία για να πάρουν μια ιδέα, να δούνε περί τίνος πρόκειται, και αφού τους άρεσε γράφτηκαν με τα πραγματικά στοιχεία (ή έστω αυτά που ήθελαν να δώσουν στον χρήστη τους).
Ίσως πάλι και μερικοί ποτέ να μην έκαναν τον κόπο να μπούνε και να χάσαμε άτομα που θα μπορούσαν να έχουν αποδειχτεί σημαντικές φορουμοπροσωπικότητες.
-
Γιατί ο administrator παραμένει κρυφός;
Τού'χουμε κάνει κάτι; -
Ο χρήστης eizo έγραψε:
Τού'χουμε κάνει κάτι;Τι εννοείς μένει κρυφός?!!Φαίνεται όποτε κάνει login!!!Ονοματεπώνυμο θέλεις?!...Μάλλον δύσκολο!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τού'χουμε κάνει κάτι;Τι εννοείς μένει κρυφός?!!Φαίνεται όποτε κάνει login!!!Ονοματεπώνυμο θέλεις?!...Μάλλον δύσκολο!!
Αναρωτιέμαι απλά αν είναι ο ίδιος ο..pilot!
-
Ο χρήστης eizo έγραψε:
Αναρωτιέμαι απλά αν είναι ο ίδιος ο..pilot!
Αποκλείεται να προλάβαινε να κάνει και administration του φόρουμ!
Όχι, άλλος είναι.
-
Στην αρχικη σελιδα του φορουμ στο κατω σημειο που λεει π.χ.11 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 11 μέλη, 0 μη ορατοί και 0 επισκέπτες , επισκεπτες ποιοι ειναι ;Δηλ αφου δεν μπορεις να μπεις στο φορουμ αμα δεν εισαι μελος πως υπαρχουν επισκεπτες ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στην αρχικη σελιδα του φορουμ στο κατω σημειο που λεει π.χ.11 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 11 μέλη, 0 μη ορατοί και 0 επισκέπτες , επισκεπτες ποιοι ειναι ;Δηλ αφου δεν μπορεις να μπεις στο φορουμ αμα δεν εισαι μελος πως υπαρχουν επισκεπτες ;Είναι αυτοί που εχουν συνδεθεί αλλά δεν έχουν κάνει ακόμα login!
FORUMISTIKA!!!