-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Χμ.. δεν γνωρίζω.. Εμείς (οι περισσότεροι δηλαδή) δεν το έχουμε 'αγόρασμένο'Αγορασμένο έχω το LFS εννοήτε και το rFactor. Ε κάνα 30-35ρη € θα κάνει υπολογίζω, όσο τα υπόλοιπα 2.
αν όμως το βρω αγορασμένο... τότε παίζει online?
-
Το GTR2 δεν έχει πολύ καλό online (είναι πολύ φτωχό σε πληροφόρηση). Εϊναι πολύ καλός προσομοιωτής όμως για offline (έχει και δυναμική αλλαγή καιρού και βροχή). Παίζει ναι, με Hamachi.
Κανονικά κοστίζει γύρω στα 60 ευρώ νομίζω, αλλά πλεόν μπορείς να τον βρεις μέχρι και 20 ευρώ σε προσφορά (κυρίως σε shopping sites του εξωτερικού).
-
Να επισημάνουμε και τι είναι το Hamachi. Είναι ένα προγραμματάκι που όταν τρέχει κάνει ένα εικονικό δίκτυο στο οποίο συνδεόμαστε όλοι όσοι θέλουμε να παίξουμε. Αντί να πατήσουμε Online μέσω internet, πηγαίνουμε στο Network, και βλέπουμε το εικονικό δύκτιο που έχει δημιουργηθεί από το πρόγραμμα και έτσι μπορούμε να τρέξουμε online. Φουστιά δηλαδή!
-
το agorasmeno δέχεται τα updates?
στο ebay το βρήκα με 18 ευρώ περίπου...
-
Ναι εννοήτε πως τα δέχεται. Να μια πολύ καλή σελίδα για updates στο GTR2 κυρίως. Ωστόσο έχει και για τα άλλα sims.
-
Ένα άλλο καλό κομμάτι μετά το GTR2 είναι το Race07. Όχι τόσο δημοφιλές Online, αλλά σιγά σιγά ανεβαίνει, μετά από κάποια πρόσφατα updates (γίνονται αυτόματα μέσω του Steam που τρέχει). Προφανώς λόγω δικαιωμάτων δεν έχει π.χ. F1, GP2 κτλ, αλλά έχει F3000 που είναι ιδιαιτέρως απολαυστικές ως γνήσια openwheelers. Επίσης Radical, WTCC.
-
Γίνεται ανθρώπινη σιγά-σιγά η πίστα που φιάχνουμε για το rafactor (τα screenshots δεν είναι ingame, είναι από το 3d πρόγραμμα). Λεπτομέρειες (και κατέβασμα) στο λινκ της έκδοσης που ακολουθεί...
-
Θα την βαλετε και στο rfactorcentral?
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Θα την βαλετε και στο rfactorcentral?.... ρωτάς το ΜΟΝΟ που ΔΕΝ μας εχει απασχολήσει
-
μπραβο παιδια , συγχαρητηρια
-
Ευχαριστούμε!
Νέα έκδοση,** 0.7.3** στην οποία εγώ θα κάνω ένα break μέχρι να ετοιμάσει ο Αντώνης τα κερμπς (και μέχρι να δώσει ο Δημήτρης ο τελευταίο του μάθημα)... εκτός αν βρείτε καμια σημαντική παράλλειψη. Αν είναι στη δική μου αρμοδιότητα θα το φτιάξω!
ΥΓ, Όταν τελειώσει, θα τη μετατρέψουμε και σε GTR2.
-
Historic GT & Touring Cars 1.00 is OUT
βγηκε και το mod που φερνει ολα τα αμαξια του GTL στο rfactor. Τωρα ψαχνουμε τροπους να περασουμε το 'τιμημενο' DVD Check που θελει
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Historic GT & Touring Cars 1.00 is OUTβγηκε και το mod που φερνει ολα τα αμαξια του GTL στο rfactor. Τωρα ψαχνουμε τροπους να περασουμε το 'τιμημενο' DVD Check που θελει
Eγγυημένος τρόπος.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτού του mod βέβαια, εννοείται πως είναι αυτό. Το οποίο πρόβλημα βέβαια τρέχει σε άλλη πλατφόρμα, αλλά οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες. -
Το mod έχει τη δυναμική να είναι εφάμιλλο του P&G για το GTR2 (1.2 GB είναι !!!!!)
http://www.youtube.com/watch?v=CKy9fc7Kqc0# -
ATTENTION, ATTENTION...
http://gvrteam.gr/viewtopic.php?p=15207#15207 -
-
Κι επίσης... http://gvrteam.gr/viewtopic.php?p=15230#15230
-
Η εγκατάσταση είναι στη μέση! Περιμένω να δώ πως θα είναι!!
-
Χεχε
Ενα mini image (11mb) του GTL την εκανε μια χαρα την δουλεια του -
Σ' εμένα με το που το τρέχω και εμφανίζεται η εικόνα του rFactor μέχρι να φορτώσει, εξαφανίζεται και δεν τρέχει...
Τι δεν έκανα σωστά!!??
F1 Games/Simulators