-
μολις κατεβηκε και παω να το δοκιμασω
το εβαλα!απιστευτη δουλεια!πολυ προσεγμενα ολα με λεπτομερεια και οι πιστες και τα μονο8εσια!νομιζεις οτι εχεις αγορασει f1 79 πολυ ποιοτικο!
οσο μουφα ειναι τα historic cars τοσο καλυτερο ειναι αυτο το μοντ!βεβαια δεν παυει να ειναι παλουκι.η 8α κρεμαει στις χαμηλες και θα λυσαει στις ψηλες!μεση κατασταση δεν υπαρχει ευκολα απο 3 και πανω για πιο ευκολο γεμισμα.
το παιχνιδι φωναζει:ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΜΕ LOGITECH G25!!
-
εγω το δοκιμασα το 79 και δε μου πολυαρεσει . περιεργος χειρισμος
-λογικο- θα του ξαναδωσω μια ευκαιρια.... -
απλά αυτό είναι το μειονέκτημα του ρεαλιστικού
είναι τόσο δύσκολο που σε απογοητεύει και τελικά νομίζεις ότι δεν το χαίρεσαι.γιαυτό εγώ βάζω τόσα 'βοηθήματα' ώστε να το χαίρομαι χωρίς να γίνεται εύκολο
-
και γω πολύ το χαίρομαι το 79 mod.
-
το PCC 2005 Germany v1.2 δεν έχει ήχο σε μένα
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
το PCC 2005 Germany v1.2 δεν έχει ήχο σε μέναγιατί έχεις την 'αγορασμένη' έκδοση...
κατέβασε και βάλε την 1.0 ...δουλεύει μια χαρά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
γιατί έχεις την 'αγορασμένη' έκδοση...
αφού το 1.2 βλέπω εδώ.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
αφού το 1.2 βλέπω εδώ.
Ναι αλλά δεν το ακούς. Επειδή έχεις την 'αγορασμένη' έκδοση του rFactor. Άμα βάλεις το 1.0 θα το ακούς και με την 'αγορασμένη'.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
αφού το 1.2 βλέπω εδώ.
Ναι αλλά δεν το ακούς. Επειδή έχεις την 'αγορασμένη' έκδοση του rFactor. Άμα βάλεις το 1.0 θα το ακούς και με την 'αγορασμένη'.
μάλλον χρειάζεται αγορασμένη και όχι 'αγορασμένη'
πάντως με την 'αγορασμένη' δεν μπορείς να παίξεις online ε? κάτι για mismatch λέει κλπ κλπ...
-
Ναι
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ναιλύση υπάρχει?
ή μόνο το αγοράζεις ?
-
Μόνο με αγορασμένα έχουμε καταφέρει να τρέξουμε online μέχρι τώρα... Αξίζει πάντως τα λεφτά του με το παραπάνω.
-
το 79 τελικα την παλευει.
χωρις traction control και αυτοματα ανεβασματα μονο , μου φανηκε πιο ευκολο.
για καποιο λογο με το traction low/mid σβουριζω πολυ πιο ευκολα ,ενω κατεβαζει αυτοματα εκει που δεν πρεπει με αποτελεσμα να σβουριζω παλι.ισως να πειραξω το engine braking.? -
χμ.. εγώ το rFactor το 'δοκιμάζω ανοιγμένο' οπότε online δε με βλέπω.
επίσης από αύριο μπορεί να το δοκιμάσω επιτέλους με... τιμονιέρα
αλλά δε προλαβαίνω να ασχοληθώ και πολύ..
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
το PCC 2005 Germany v1.2 δεν έχει ήχο σε μέναΕιχα κι εγω το ιδιο προβλημα και το ελυσα (προς το παρον) κατεβαζοντας τους ηχους απο εδω και αντιγραφοντας πανω στους υπαρχοντες στο φακελο Gamedata->Sounds->carrera. Απο τον κατεβασμενους ηχους παντως λειπουν 4-5 (πχ των κερμπς) που ομως βρισκονταν ηδη στο φακελο των 1.2 οποτε τωρα παιζει μια χαρα.
-
...μετα απο πολλα χρονια εχω την περιεργεια για ενα νεο sim ....!!!!!
-
Βγηκαν rfactor mods Gallardo και Formula BMW, αξιολογα και τα δυο.
-
κατέβασα το LFS και μετά από δύο μέρες κατέβηκα κάτω από 1:40 στην πρώτη πίστα με το μικρό αυτοκίνητο. έριξα και λίγη προπόνηση στο.. εξωτερικό
αλλά σήμερα έδωσα πίσω τη δανεική τιμονιέρα
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
κατέβασα το LFS και μετά από δύο μέρες κατέβηκα κάτω από 1:40 στην πρώτη πίστα με το μικρό αυτοκίνητο. έριξα και λίγη προπόνηση στο.. εξωτερικόαλλά σήμερα έδωσα πίσω τη δανεική τιμονιέρα
εγώ έκανα κανα 10αρι γύρους αλλά κάτω απο 1.41-42 δεν κάνω...
δεν έχω και υπομονή οπότε το γύρισα πάλι στο gtr2. -
SOS παιδιά την βοήθεια σας. Με την βοήθεια του Κώστα (sirgus) κατάφερα να κατεβάσω το rfactor και το χμ.. του. Κατά την εγκατάσταση του μου έβγαλε πίνακα που μου ζητούσε να εγκαταστήσω το DX 9.0c από διευθύνσεις που μου πρότεινε. Παρόλο που το εγκατέστησα συνεχίζει να βγάζει το ίδιο παράθυρο και να μου ζητά ξανά να το εγκαταστήσω!!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩΩΩΩΩ.....
F1 Games/Simulators