-
παρεκαμψε το...
γιατί στο κάνει όμως; Εγώ μόλις το έβαλα και δεν μου το έκανε.
-
Δεν μπορώ να το παρακάμψω!! Αν πατήσω ΟΚ μου ξανά βγάζει το ίδιο μήνυμα αν το κλείσω μου βγάζει πίνακα να το αγοράσω ή να παίξω την δοκιμή.
-
η κάρτα γραφικών είναι καλή?
-
Δεν έχω μέχρι σήμερα κανένα πρόβλημα σε ότι κι αν κάνω ούτε κολλήματα. Δεν νομίζω ότι είναι από εκεί το πρόβλημα. Τι να πω δεν ξέρω καμία γνώμη;
-
ποια version του rfactor εχεις?
-
Post deleted by its author...
-
Φυσικά και έκανα!!!!
Όταν τρέχω την εφαρμογή από το χμ... μου βγάζει λάθος φορτίου (load error). Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι τρέχει.
-
http://www.softwarepatch.com/security/directxdownload.html
Για δοκίμασε. Είναι η έκδοση Δεκεμβρίου
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Φυσικά και έκανα!!!!Όταν τρέχω την εφαρμογή από το χμ... μου βγάζει λάθος φορτίου (load error). Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι τρέχει.
κι εμένα για κάποιο λόγο δεν τρέχει με τίποτα το κρ...
-
αν εχετε την εκδοση 1.150 πειτε το να σας πω πως δουλευει
-
ναι αυτήν έχω.
μου είπανε ότι θέλει πολλές φορές να το τρέξω και να μην έχω τίποτα άλλο ανοικτό.
θα το δοκιμάσω...αν και δεν καίγομαι...(LFS )
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ναι αυτήν έχω.μου είπανε ότι θέλει πολλές φορές να το τρέξω και να μην έχω τίποτα άλλο ανοικτό.
θα το δοκιμάσω...αν και δεν καίγομαι...(LFS )
και εγώ αυτό κάνω και δουλεύει
-
με το zone alarm ανοιχτο το rfactor δεν τρεχει!
στο θεμα μας , για να τρεξει αμεσως κρατηστε το Enter πατημενο για λιγο πανω στο LOADER ωστε να ανοιχτει αλλεπαληλα μερικες φορες, θα ανοιξει σιγουρα απλα θα πρεπει να πατηστε οκ στα παραθυρακια που ανοιξαν επιπλεον.
αν κανετε διπλο κλικ μετα οκ , μετα ξανα διπλο κλικ μετα οκ και λοιπα μπορει να παει παρα πολυ ωρα να ανοιξει.
-
θα το δοκιμάσω και βλέπουμε...πριν να σημειώσω άνοιγε με την 1η...
-
Εγώ πάντως που έχω το ZoneAlarm μου τρέχει κανονικά. Μία φορά μου έκανε κάτι τσαλιμάκια, έκανα ένα restart και έπαιξε κανονικά.
-
Ετρεξε αλλά θέλει να πατήσεις πολλές φορές συνεχόμενα το αντίστοιχο 'exe'...
-
Ξέχασα να σας πω ότι εκτός από το DX 9.0C (που το εγκατέστησα) μου ζητάει και το confing.ini
Προσπάθησα να παίζω το δοκιμαστικό αλλά μου βγάζει το ίδιο μήνυμα!!!
-
Λοιπόν....
Καταρχήν σας χαιρετώ όλους!!Στο ζουμί τώρα. Πήρα μία τιμονιέρα κ είπα να ασχοληθώ κ γω λίγο με το άθλημα.
Από ότι διάβασα το πιό αξιόλογο παιχνίδι αυτό τον καιρό είναι το rfactor.
Κατέβασα το παιχνίδι κανονικά από το site κ τώρα αρχίζουν οι απορίες μου.- Πως γίνετε εγκαταστήσω κάποια mod ??
- Από που κατεβάζω τα mod ??
- Για να εγκαταστλησω κάποιο mod θα πρέπει να έχω την αγορασμένη έκδοση?? (ακόμα στο demo είμαι).
-
τα μοντ κατεβαζε τα απο το rfactorcentral.com.
μπορεις να τα εγκαταστησεις ευκολα τα περισσοτερα εχουν install αρχειο.
για να παιξεις μοντ ή το αγοραζεις ή το 'σπας' νομιζω στο demo δεν μπαινουν τα μοντ
-
μάγκες θα στησουμε κανα πρωταθλημα φετος ???
προτεινετε sim και λοιπα, βασικα και να μην ειναι f1 εγω δεν εχω προβλημα.
θελω να ξεσκουριασω λιγακι γιατι δε παιζω πανω απο 15 λεπτα τη βδομαδα (εχουμε και εξεταστικη).
εχει και τη φαση του.ολοι προσκαλουνται λοιπον.
F1 Games/Simulators