-
Στα πόσα χιλιόμετρα είναι το πρώτο... σέρβις?
-
Πάει αυτός...τον χάσαμε!!!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Στα πόσα χιλιόμετρα είναι το πρώτο... σέρβις?Τώρα που άλλαξα και LHM τα αλλάζω δωρεάν αν θέλετε
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Μόλις φτάσει, περιμένετε να πήξει το thread σε φωτογραφίες!!!Μόλις φτάσει περίμενε να πήξει το σπίτι σου με μέλη του forum και μετά βλέπουμε και για τις φωτογραφίες...
Πάει αυτός...τον χάσαμε!!!!
Και μετά λέμε γιατί φεύγουν τα μέλη από το forum !!!!
-
επειδη ειμαι εντελως ασχετος με το gpls, μπορει να μου πει καποιος ποια ακριβως αρχεια θα πρεπει να κατεβασω για να παιξω το παιχνιδι???
-
Παιδια υπαρχει κανα παιχνιδι στο xbox που να δειχνει αν ξερετε τις κανονικες πιστες των Ευρπωαικων πιστων καρτ? Εψαξα παντου αλλα δε βρηκα τιποτα...
-
Προχθες απεκτησα για το PS2,το νεο παιχνιδι της Sοny το οποιο δεν ειναι αλλο απο το F12004,προσθετοντας το στην συλλογη μου απο παιχνιδια που εχω για την F1,απο το 1997.
Για οσους λοιπον απο εσας εχετε PS2,γιατι δυστυχως βγαινει μονο σε αυτη την κονσολα ,σας το συστηνω ανεπιφυλακτα.Το παιχνιδι ειναι απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟσε ολους τους τομεις,ακομα και στο gameplay εχει επελθει μεγαλη βελτιωση,αφου ο προκατοχος του το F12003 επασχε σημαντικα σε αυτον τον τομεα.
Οι εντυπωσεις μου απο τις δυο νεες πιστες ειναι αρκετα θετικες,το Μπαχρειν απο τη μια εχει μια καταπληκτικη χαραξη,ειναι μια απο τις αγαπημενες μου πιστες,απο την αλλη η Σαγκαη ειναι μια τρομερα υπερσυγρονη πιστα με μεγαλες εξοδους διαφυγης και με μεγαλες και συνεχεις κερκιδες,εξ'ου και 200.000 χωρητικοτητα,μου θυμιζει αισθητα την Sepang.Πρεπει να ετοιμασω το μονοθεσιο,εχω αγωνα αυριο στο Hungaroring!
-
Οβτως με το παιχνιδι παιζει ο ανηψιος μου και εχει καταπληκτικα γραφικα , φωτο των οδηγών αλλά και επειδη τα παει πολυ καλα του αποκαλυφθηκε παλια φορμουλα που μπορει να κανει βολτα και φυσικα διαθετει απειρες ρυθμισεις...
-
Για τους ρομαντικούς που πιστεύουν ακόμα στο μύτη-τακούνι, για τους άλλους ρομαντικούς που πιστεύουν ότι υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια πέρα από την Φ1 (λέγε με FIA-GT) και τέλος για τους σκληροπυρηνικούς sim racers, μια κατάθεση ψυχής από εμένα:
http://f1.racer.gr/files/fun/video/themis_feet_2.mpg
Υποθέτω θυμάστε για το cockpit που σας είπα ότι αγόρασα. Στο video αυτό θα το δείτε σε δράση με το επερχόμενο GTR.
Υ.Γ.
Δείτε το ΜΕ ΗΧΟ! -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
και τέλος για τους σκληροπυρηνικούς sim racers, μια κατάθεση ψυχής από εμένα:ΤΕΛΕΙΟ!! ΧΑΧΑ!!
Ζηλεύω
-
Καταπληκτική δουλειά το NetKar. Στην αρχή θα χρειαστείτε αρκετή υπομονή, βέβαια. Επίσης, θα χρειαστείτε ένα τιμονάκι με αξιπρεπές force feedback για καλύτερη αίσθηση και πολύ καλά πεταλάκια. Δυστυχώς, όμως, ούτε εγώ δεν έχω βρει τον απαιτούμενο χρόνο για μια ολοκληρωμένη εξάσκηση...
Το παιχνίδι αυτό θα σας θυμίσει τη γνωστή έκφραση με 'το αυγό μεταξύ πατούσας και πεντάλ που δεν πρέπει να σπάσει'...
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Το παιχνίδι αυτό θα σας θυμίσει τη γνωστή έκφραση με 'το αυγό μεταξύ πατούσας και πεντάλ που δεν πρέπει να σπάσει'...Έτσι είναι στην αρχή που ακόμα δεν έχεις όλη την αίσθηση, αλλά με τον καιρό και όσο αποκτάς εμπειρία, θα μπορείς να πατάς τα πεντάλ όλο και πιο απότομα.
Με ποια αυτοκίνητα παίζεις; Η Modena δεν είναι απίστευτη;
-
Μπα, προτιμώ την F3000. Έχω ένα κόλλημα με τα open wheel μονοθέσια.
Το κυριώτερο πρόβλημα, πάντως, είναι ότι για να έχεις ανταγωνισμό θέλεις οπωσδήποτε αντίπαλο σε Multiplayer. Και δεν τον βρίσκεις όποτε θέλεις! Έτσι, δεν έχεις πάντα την ευκαιρία να βελτιωθείς μέσα σε συνθήκες αγώνα. Ο ανταγωνισμός βοηθά πολύ.
Όσο για τα πεντάλ, έτσι κι αλλιώς προτιμώ τις μετρημένες κινήσεις, ακόμα κι όταν έχω συνηθίσει ένα παιχνίδι.
-
Μπα, προτιμώ την F3000. Έχω ένα κόλλημα με τα open wheel μονοθέσια.Έκανε ένα καλό που έβγαλε ο Kunos το netkar και ο κόσμος χαραμίζεται με την F3000 αντί να ξεσκίζει τη Modena και να παντιάζει την 250 GTO
Δηλαδή ρε Κωστή τι παραπάνω σου προσφέρει το netkar αν δεν διαλέγεις road cars?? Την F3000???? Καλύτερα να παίξεις F1 challenge τότε..!
Όσο για τα πεντάλ, έτσι κι αλλιώς προτιμώ τις μετρημένες κινήσεις, ακόμα κι όταν έχω συνηθίσει ένα παιχνίδι.
Πάρε τις Ferrari και έλα να μου πεις
-
Παίζω F1 Challenge έτσι κι αλλιώς Έχει κι ωραία Mods και γενικά το θεωρώ κορυφαίο σαν F1-game.
Είναι πάντως θέμα προτιμήσεων το τί αυτοκίνητα γουστάρει ο καθείς. Π.χ. οι πάντες που λες δε με ενθουσίαζαν ποτέ, παρά μόνο... στα ColinMcRae (το 04 είναι φοβερό πραγματικά)! Οπότε λογικό να μου αρέσουν τα μονοθέσια κι η απόλυτη-καθαρή οδήγηση.
Αλλά τώρα που το λες, ας ασχοληθώ και με τα άλλα 'χρέπια'!
-
Αλλά τώρα που το λες, ας ασχοληθώ και με τα άλλα 'χρέπια'!
Δεν έχει Porsche το NetKar
-
Π.χ. οι πάντες που λες δε με ενθουσίαζαν ποτέ, παρά μόνο... στα ColinMcRae (το 04 είναι φοβερό πραγματικά)!Κωστή, είσαι αδιόρθωτος.
Οι πάντες 'που λέω', δεν είναι αυτές που κάνουμε στα λιμανάκια στο λούνα παρκ τα βράδια της Πέμπτης, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να οδηγήσεις γρήγορα αυτά τα αυτοκίνητα. Ξέρεις πολύ καλά ότι ούτε εγώ είμαι της 'πάντας' έτσι όπως την εννοείς. Υποθέτω όμως ότι ποτέ δεν έχεις φανταστεί ότι είναι δυνατόν να οδηγήσεις αυτοκίνητο με γραμμές και καθαρά, αλλά ταυτόχρονα να πηγαίνεις με το πλάι. Δεν υπάρχει συγκλονιστικότερη εμπειρία από το να πηγαίνεις γρήγορα την GTO στο Nurburgring.
Αν δε δοκιμάσεις και τα άλλα, δεν μπορείς να κρίνεις. Κι εγώ 'νόμιζα' ότι μου άρεσαν μόνο τα μονοθέσια, αλλά τελικά έκανα λάθος...
-
Τσκ, τσκ, τί μου κάνεις τώρα... Από χθες δοκιμάζω με 360 Modena στο Donnington, επειδή έχω μείνει μόνος μου σπίτι και μάλιστα χωρίς αυτοκίνητο...
ΑΡΡΩΣΤΕ!!
-
Ο χρήστης Mozarle έγραψε:
και τέλος για τους σκληροπυρηνικούς sim racers, μια κατάθεση ψυχής από εμένα:
ΤΕΛΕΙΟ!! ΧΑΧΑ!!
Ζηλεύω
Καταπληκτικο, εισαι ΤΡΕΛΟΣ!!!
-
Τσκ, τσκ, τί μου κάνεις τώρα... Από χθες δοκιμάζω με 360 Modena στο Donnington, επειδή έχω μείνει μόνος μου σπίτι και μάλιστα χωρίς αυτοκίνητο...ΑΡΡΩΣΤΕ!!
Λάθος πίστα μεγάλε! Πάρτο αλλιώς
F1 Games/Simulators