-
έχω τερματίσει αγώνα σε full gp distance στο Le Mans(αν και σε ρυθμό χελώνας ) και θα με ενδιέφερε να πάρω μέρος(εξαρτάται από το αν ξέρω και την πίστα βέβαια )
-
Πλακα θα ειχε στη μοντσα... Ευκολη πιστα για ντουμπλαρισμα.
-
Δυστυχώς δεν τρέχω πια στο GPL, αλλά επειδή έχω μεγάλη εμπειρία από online αγώνες, αυτό που προτείνω είναι να πάρετε αυτοκίνητα με βάση το ranking σας στο GPLRank, έτσι ώστε κάποιος που είναι πχ με -10 rank να μπορεί να έχει από κοντά κάποιον που είναι στο -30.
Πάντως, αν δεν συζητήσετε πρώτα για το rank σας και για το επίπεδο που βρίσκεται ο καθένας, όπως επίσης και για την εμπειρία σε εκκινήσεις αγώνων με πολύ καύσιμο στα ντεπόζιτα, προβλέπω οι μισοί να εγκαταλείπουν στην εκκίνηση
Σας εύχομαι πάντως όλα να πάνε καλά και να διασκεδάσετε. Ζηλεύω πολύ, αλλά ας όψεται το development του netkar που μου έχει απαγορεύσει τη δραστηριότητα σε άλλα sims
-
Ηθελα να ρωτησω, το Netkar πρεπει να το κατεβασω ολοκληρο μονομιας, ή μπορω να το κατεβαζω σε τμηματα (π.χ. με Getright);
Δεν θεωρω το rank αντιπροσωπευτικο για μενα καθως δεν εχω χρονο για να τρεξω σε ολες τις πιστες. Καλυτερα να αναφερουμε χρονους. Εγω κανω 1.28.58 στη μοντσα.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ηθελα να ρωτησω, το Netkar πρεπει να το κατεβασω ολοκληρο μονομιας, ή μπορω να το κατεβαζω σε τμηματα (π.χ. με Getright);Μπορείς να το κατεβάσεις σε τμήματα. Στο http://www.nkzone.com θα το βρεις.
Δεν θεωρω το rank αντιπροσωπευτικο για μενα καθως δεν εχω χρονο για να τρεξω σε ολες τις πιστες. Καλυτερα να αναφερουμε χρονους. Εγω κανω 1.28.58 στη μοντσα.
Το rank απλά βοηθά αμέσως να καταλάβεις σε τι επίπεδο βρίσκεται ο καθένας. Αφού δεν έχεις όμως, δε σημαίνει ότι είσαι αργός. Απλά είναι ένας 'τυποποιημένος' πλέον τρόπος να βλέπουμε επίπεδα οδηγών, όχι όμως και ο μοναδικός.
Πάντως, αν είναι να τρέξετε Monza, καταδικάζετε αμέσως όλο το grid σε Lotus και Eagle, άντε και καμιά Ferrari αν υπάρχει κάποιος καλύτερος από -30 rank
-
Viper πιάσε και καμια άλλη πίστα ρε συ.
όσο για το αν βγάζω full race, τον βγάζω αλλά χωρίς διάλλειμα δύσκολα. Σήμερα έχω την Μόντζα. θα δω πόσους γύρους μπορώ να αντέξω χωρίς κανένα pause.
-
Παιδιά, μην τρέξετε full race distance, δεν πρόκειται να το ευχαριστητείτε εκτός κι αν επιτρέψετε τα shift-r, οπότε θα μπορέσετε να αλλάζετε λάστιχα και να σχεδιάσετε τακτική (αριθμός pit stop κλπ).
Εγώ πιστεύω πως ένας αγώνας σε 50% race distance χωρίς shift-r είναι το καλύτερο για έναν αγώνα κανονισμένο στα γρήγορα.
Τώρα, θα μου πείτε τι μιλάω κι εγώ αφού δεν πρόκειται να τρέξω, αλλά νομίζω πως η εμπειρία μου μπορεί να βοηθήσει να πάρετε κάποιες αποφάσεις
-
Τώρα, θα μου πείτε τι μιλάω κι εγώ αφού δεν πρόκειται να τρέξω, αλλά νομίζω πως η εμπειρία μου μπορεί να βοηθήσει να πάρετε κάποιες αποφάσεις
Σιγουρα...
-
Με rank γύρω στο +70, χρόνο στη Μόντσα γύρω στο 1:30 και αντοχή μονάχα για 25-30 γύορυς, κάνω τίποτα?
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Με rank γύρω στο +70, χρόνο στη Μόντσα γύρω στο 1:30 και αντοχή μονάχα για 25-30 γύορυς, κάνω τίποτα?Ορεξη εχεις; Αυτο εχει σημασια... Να σε υπολογιζω για τον αντοχης;
Υ.Γ. Το rank μου ειναι +185 και ο χρονος μου στη μοντσα 1:28:58
-
Opterios εχω την Voodoo 3 3000 και δεν υποστηριζει TnL για το Netkar. Μηπως ξερεις αν εχει βρεθει λυση γι'αυτο;
-
viper eisai periptwsh. Akou 185 rank kai 1.28.5 sth monza .
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Opterios εχω την Voodoo 3 3000 και δεν υποστηριζει TnL για το Netkar. Μηπως ξερεις αν εχει βρεθει λυση γι'αυτο;Αν θυμάμαι καλά, όταν είχα voodoo3 μπορούσα να παίξω netkar, άρα το πρόβλημα είναι μάλλον άλλο. Σιγουρέψου ότι έχεις το directx9. Το παιχνίδι δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με παλαιότερη έκδοση.
-
Καλά όλα αυτά ωρέ παληκάρια, αλλά μήπως ξέρει κανείς κανά τρικ να βγαλω την πιστα 102 στο NFS7UG με πληκτρολόγιο (μιας και το τιμόνι είναι αμπαλαρισμένο σε κάποια ντουλάπα). 4 μέρες προσπαθώ, με οποιοδήποτε αυτοκίνητο (εννοείται με full upgrades) και δεν γίνεται τίποτα... όλο 2ος βγαίνω
ΥΓ Θέμη, τρέξε και κανά arcade ρε συ... χάνεις
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Καλά όλα αυτά ωρέ παληκάρια, αλλά μήπως ξέρει κανείς κανά τρικ να βγαλω την πιστα 102 στο NFS7UG με πληκτρολόγιο (μιας και το τιμόνι είναι αμπαλαρισμένο σε κάποια ντουλάπα). 4 μέρες προσπαθώ, με οποιοδήποτε αυτοκίνητο (εννοείται με full upgrades) και δεν γίνεται τίποτα... όλο 2ος βγαίνωΥΓ Θέμη, τρέξε και κανά arcade ρε συ... χάνεις
ΕΕεε...και κανένα σπασιματάκι δεν κάνει κακό!!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά, όταν είχα voodoo3 μπορούσα να παίξω netkar, άρα το πρόβλημα είναι μάλλον άλλο. Σιγουρέψου ότι έχεις το directx9. Το παιχνίδι δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με παλαιότερη έκδοση.Στο forum του Racesimcentral λεει οτι η Voodoo3 δεν υποστηριζει. Μηπως εχεις καμια ακρη στο Netkar να μαθουμε αν γινεται τπτ;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Θέμη, τρέξε και κανά arcade ρε συ... χάνειςΜπα, δε μου λένε τίποτα. Δοκίμασα το NFSU και δεν άντεξα πάνω από 3 λεπτά. Απλά δε με ενθουσιάζουν, δεν είναι ότι τα σνομπάρω.
Πάντως, το μόνο που θέλω είναι να παίζω multiplayer, και επειδή το netkar ακόμα βρίσκεται υπό εξέλιξη, δεν έχουν διοργανωθεί τίποτα πρωταθλήματα κι έχω μιζεριάσει
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Μπα, δε μου λένε τίποτα. Δοκίμασα το NFSU και δεν άντεξα πάνω από 3 λεπτά. Απλά δε με ενθουσιάζουν, δεν είναι ότι τα σνομπάρω.Μήπως επειδή είσαι αρνητικά προκατειλημένος; 3 λεπτά είναι απελπιστικά μικρό χρονικό διάστημα. Πάντως κι εγώ όταν το πήρα το game, το εγκατέστησα, έτρεξα 1 αγώνα και το απεγκατέστησα. Πριν από καμιά 10αριά μέρες είπα να του ξαναδώσω μια ευκαιρία και ... κόλλησα πολύ άσχημα. Μιλάμε δεν σήκωσα κεφάλι Επιτέλους το τελείωσα εχτές κι ένα έχω να σου πω... ξαναδοκίμασέ το σε underground mode. Ξεκίνα με Miata (έχει το καλύτερο handling και πορωτικό ήχο μηχανής), κάνε όλες τις βελτιώσεις όταν ξεκλειδώνουν και προς το τέλος πάρε το Skyline (πολύ καλό ήχο στα ανεβάσματα/κατεβάσματα έχει και η Celica, αλλά γενικώς δεν είναι πολύ καλή).
Γενικά δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοια αίσθηση ταχύτητας σε κανένα άλλο παιχνίδι (sim or not). Αν ενεργοποιήσεις το Motion Blur που θαμπώνει την ορατότητα όσο ανεβάζεις ταχύτητα (στα 270+ δεν βλέπεις σχεδόν τίποτα) εκτοξεύεις την αίσθηση (και τη δυσκολία) στο maximum!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μήπως επειδή είσαι αρνητικά προκατειλημένος; 3 λεπτά είναι απελπιστικά μικρό χρονικό διάστημα.Ίσα ίσα, με τις καλύτερες προθέσεις ξεκίνησα να το παίζω το NSFU, ακριβώς επειδή μου έχουν πει αρκετά άτομα ότι έχει χαβαλέ αλλά ταυτόχρονα ότι είναι πολύ ευχάριστο. Ένα διάλειμμα λέω κι εγώ θα είναι, αλλά τελικά δε μου άρεσε. Δεν έχω κανένα λόγο να πω ψέματα, ούτε θέλω να το παίξω hardcode fan των υποτιθέμενων 'προσωμοιωτών'. Απλά δε μου ήταν καθόλου ευχάριστο το παιχνίδι...!
Μεγάλο μερίδιο ευθύνης βέβαια ίσως να παίζει το ότι ήταν σε σπίτι φίλου ο οποίος δεν έχει τιμονιέρα, αλλά γενικότερα το παιχνίδι σαν concept δε μου έλεγε τίποτα. Χίλιες φορές το Porsche Unleashed ή ακόμα και το Grand Turismo στο playstation.
-
Βγήκε το demo του επερχόμενου GTR της Simbin.
Όλος ο κόσμος έχει βουήξει, τρέχτε να το κατεβάσετε!! Είναι απίθανο!!
Μπορείτε να το βρείτε εδώ:
http://www.bhmotorsports.com/GTR/downloads/2972To password για το setup είναι GTR_Press_Demo (κεφαλαία και μικρά παίζουν ρόλο). Το password υπάρχει επειδή αρχικά ήταν μόνο για τον Τύπο το demo, αλλά τελικά έγινε released και στο κοινό.
F1 Games/Simulators