-
Σχεδόν κάθε βράδι, μετά τις 10 ανοίγω σέρβερ για το GTR2, μέχρι 13 άτομα. Λεπτομέρειες εδώ.
-
Για όσους ενδιαφερονται, μόλις μετέτρεψα τα Μέγαρα για το GTR2 (έχουν μικρπροβλήματα, αλλά είναι πλήρως οδηγίσιμα).
-
Ωραίος ο Χάρης!
Θέλουμε Σέρρες όμως!!! Δημήτρηηηηηηη!!
-
Ferrari Virtual Race 1.0 - Released
http://www.virtualr.net/ferrari-virtual ... -released/
Δεν το δοκίμασα ακόμη, προσπαθώ να το κατεβάσω αλλά μάταια, δεν ανοίγει το παραθυράσι του save as με τίποτα εδώ και 10 λεπτά..
Καμιά βλακεία το κόβω και εύκολο στην οδήγηση.. Ας το δοκιμάσουμε να δούμε.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Καμιά βλακεία το κόβω και εύκολο στην οδήγηση.. Ας το δοκιμάσουμε να δούμε.
Μα γιατι το λες αυτο????Μια χαρα παει με το πληκτρολογιο
-
Καλά το κατάλαβα.. Ακόμη δεν το έχω κατεβάσει. Να το κατεβάσω η θα μου θάει τσάμπα χρόνο και σκληρό δίσκο?
-
Θα σου φαει τσαμπα χρονο και σκληρο.
Αν και απ οτι καταλαβα φτιαχνεις την δικια σου Ferrari απο το επισημο site οπως θες και μετα την τρεχεις στο παιχνιδι.
Η οδηγηση παντως (παντα με πληκτρολογιο) μου φανηκε σαν μια μιξη porsche unleashed με race driver. -
Ε δεν αξίζει τότε.
-
το δοκιμασα, και το εβγαλα σε 5'
-
Ανέβασα κι ένα Lap στα Μέγαρα με το 206 RC Cup
http://www.youtube.com/watch?v=xJTE5BCW5y4
Χρόνος: 1:06.375Και με Lotus Elise 111 R 1:03.258
Στρίβει καλά το άτιμο!
-
Μπραβο ρε παιδια πολυ ωραια η πιστα των Μεγαρων. Δε νομιζω να χρειαζεται κατι αλλο για να βελτιωθει. Ο καλυτερος χρονος μου με M3 gtr 57.75.
Αντε και τις Σερρες τωρα και δε με βλεπω να ξεκολαω μετα με τιποτα.
-
Το μόνο που πρέπει να διορθωθεί είναι κάποια κέρμπ που νομίζω από μπλε έγιναν κόκκινα. Κατά τ' άλλα η πίστα απ' ότι λένε κι άτομα που έχουν οδηγήσει στην πραγματικότητα είναι μια χαρά.
Κι εγώ Σέρρες θέλω οπωσδήποτε!! Λείπε στρατό το παλικάρι μου έφτιαξε τα Μέγαρα και δυστυχώς δεν μπορεί να ασχοληθεί αυτό τον καιρό. Πιστεύω πως μετά θα γίνει καλή δουλειά.
Έχουμε ένα layout των Σερρών αλλά έχει πολλές αναπηδήσεις στο οδόστρωμα και το αυτοκίνητο πάει πάνω-κάτω. Νομίζω πως πρέπει να φαρδύνει κι ελάχιστα, τουλάχιστον έτσι την θυμάμαι όταν μπήκα στην πίστα. Το σίγουρο είναι πως θέλει πολύ δουλειά ακόμα.
-
**Σερρες003 για rFactor **
Χρειάζομαι feedback ....
.... unrar ...και τοποθετηση του φακέλου Serres στο Location
Με ενδιαφέρει η χαραξη και τα kerb ... όλα τα άλλα είναι για γέμισμα ( γρασιδια και μπαρες )
Feedback pls
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Μπραβο ρε παιδια πολυ ωραια η πιστα των Μεγαρων. Δε νομιζω να χρειαζεται κατι αλλο για να βελτιωθει. Ο καλυτερος χρονος μου με M3 gtr 57.75.Αντε και τις Σερρες τωρα και δε με βλεπω να ξεκολαω μετα με τιποτα.
Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια! Η πίστα έχει φτάσει ήδη στην έκδοση 0.8.3 και θα γίνουν κι άλλες βελτιώσεις (εξομάλυνση των γωνιασμένων ακμών στις στροφές, επανασχεδίαση όλων των κερμπς, εξομάλυνση της μετάβασης από τη μια επιφάνεια στην άλλη -texture blending, προσθήκη νυχτερινών textures, προσθήκη βρόχινων textures για το GTR2, βελτίωση των AI, και τέλος ίσως προστεθούν μπαλώματα διαφορετικής πρόσφυσης στην άσφαλτο κι ένα ακόμα layout της πίστας). Όμως δεν βάζουμε προθεσμίες (και δεν χρειάζεται κιόλας) οπότε ίσως περάσει καιρός. Ο στόχος είναι η πίστα να είναι πλήρης όταν φτάσει στην έκδοση 1.0.0
Οι Σέρρες αργούν πολύ ακόμα (είναι πολύ πιο δύσκολο πρότζεκτ).
-
-
το lfs βλέπω το αφήνετε σιγά σιγά
ποιο να βάλω τώρα? -
-
Χαχαχα, κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα μόλις το είδα!!
-
... ψήνει τον Brawn για την GVRT ...
-
Με χορηγό... Βγενόπουλο...
-
Porsche 911 GT3 RS - Previews
*The VCR-Team is working on bringing the Porsche 997 GT3 RS to rFactor, adding a powerful road car to the simulation.
The car will be included in all real life color combinations plus a few fictional ones, also included will be a highly detailed interior model.
The GT3 RS is the most extreme street going version of the 997 available, the car was used as homologation base for Porsche’s 997 GT3-RSR race car.*
F1 Games/Simulators