-
ελα ρε, δεν ειναι και τοσο αγγαρεια το πραγμα
φαντασου να τους βαζαν ομως να τρεξουν αγωνα αντοχης στην rallycross εκδοση της πιστας. Για τοτε το συζηταμε αν θα βαριοταν καποιος
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
φαντασου να τους βαζαν ομως να τρεξουν αγωνα αντοχης στην rallycross εκδοση της πιστας. Για τοτε το συζηταμε αν θα βαριοταν καποιοςχεχε... Aston GP βλέπω. Θα είχε πλάκα να ήταν στο Rally-X Green:
http://www.lfs.net/?page=contents&track=fern_bay -
Είναι καθαρά πως το βλέπει κανείς παιδιά. Π.χ. IRL πόσες ομάδες θα λάμβαναν πρόσκληση να συμμετάσχουν στη Formula 1 και θα το θεωρούσαν αγγαρεία; (προ οικονομικης κρίσης; )
Αλλάζοντας θέμα, αρχίσαμε πρόσφατα μια προσπάθεια αναβίωσης του μπλογκ της GVRteam. Μεταξύ άλλων δημιουργήθηκε η κατηγορία 'Επί προσωπικού' όπου μπορεί ο καθένας να αποστείλει άρθρα προς δημοσίευση. Μοναδική απαίτηση να είναι μέλος του φόρουμ της GVRteam (εννοείται δωρεάν). Ήδη έχουν ανέβει τρία αρθράκια.
-
Επί προσωπικού: Με φόντο το όνειρο (by Varwnos)
Είμαι δεν είμαι 3 χρονών… κάθομαι στα πόδια του πατέρα μου πίσω από το τεράστιο τιμόνι ενός μαύρου DKW… κατεβαίνουμε την Κηφισίας γυρνώντας από το Μαρούσι… φτάνουμε στη BP του Κορακιανίτη, στρίβουμε αριστερά για Παγκράτι και νιώθω να με πλημμυρίζει μία αίσθηση πολύ πολύ όμορφη…
Πιστεύω αξίζει να το διαβάσετε!
Επίσης πρώτο στη δεξιά στήλη θα βρείτε ένα 5λεπτο βιντεάκι με footage από το ελληνικό πρωτάθλημα (UMC S2 2009) που διοοργανώσαμε και τελείωσε πριν μερικές εβδομάδες.
-
Οι πρώτες photos από το F1 2009 της Codemasters.......
http://www.virtualr.net/f1-2009-more-sp ... mps-scans/
.....αρχικό σταδιο βέβαια..
-
Επιτελους ερχεται..
rFactor 2
Spa Francochamps
Panoz Roadster
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Spa Francochamps
Πωπω ένα χωριόοοοοο!
-
Εμένα σαν ένας κοινός δρόμος μου κάνει αυτό. Απο την πίστα είναι? Που είναι οι μπαριέρες κλπ??
Καλά physics να έχει όταν θα βγει. Από γραφικά και το κανονικό rFactor μια χαρά έχει.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Εμένα σαν ένας κοινός δρόμος μου κάνει αυτό. Απο την πίστα είναι? Που είναι οι μπαριέρες κλπ??Καλά physics να έχει όταν θα βγει. Από γραφικά και το κανονικό rFactor μια χαρά έχει.
AYTH είναι (ή μάλλον ήταν) η πίστα.
Έχω περάσει οδηγώντας δίπλα από αυτό το σπιτάκι... Μόνο δημόσιος δρόμος πλέον. 'Τότε' γινόταν και μέρος της πίστας. -
-
Χεχεχε, ναι αυτό στο video ισχύει!!
-
Η πιστα ειναι η παλια χαραξη του σπα, που τα σπαει αγρια
Εγω παντως θα το παρω μονο αν επιτελους μπει καλυτερο ΑΙ και dynamic weatherΠαντως μιας και λεμε για ρφ, ειχα βρει αυτο το βιντεακι (το miniville mod με ν10 κινητηρες και 1000 αλογα)
-
Μακαρι και το φ1 09 που θα βγαλει η codemasters για το ps3 να ειναι πολυ καλο!!!Εχω σκυλοβαρεθει να παιζω το φ1 2006...
-
Round 3 και μπλούμ!
Ναι κι ένα δικό μου video που έφτιαξα τις προηγούμενες μέρες που ήμουν άρρωστος και κωλοβαρούσα..
Εγώ δεν κάνω τίποτα, είμαι τελευταίος αν δείτε στο βίντεο και κάνω burnout!Οι ΑΙ μόνοι τους.. Πως τα καταφέρνουν...
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μακαρι και το φ1 09 που θα βγαλει η codemasters για το ps3 να ειναι πολυ καλο!!!Εχω σκυλοβαρεθει να παιζω το φ1 2006...Eγω οταν ειχαν αρχισει οι αναφορες οτι η Codemasters θα βγαλει F1 διαβασα πως ειχαν πει οτι δεν θα ειναι simulation απλα θα εχει τα official μονοθεσια/πιστες και θα ειναι σαν το GRID.
-
Στην Codemasters σε διάλογο που έχουν ανοίξει δέχονται μεγάλες πιέσεις (...) από τους sim-racers για να είναι όσο πιό simulation γίνεται. Θα δούμε...
-
-
To be honest, με μια ακριβη καρτα γραφικων πιανει παρομοια ποιοτητα και στο ρφ
το θεμα ειναι να μπει επιτελους καιρος μεσα
-
Inside info για το rf2, από την SR...
-
Porsche 911 GT3 RSR στο Varano de Melegari (GTR2)... αν εξαιρέσουμε τους κλειστούς καθρέφτες, σαν αληθινό φαίνεται κι ακούγεται το άτιμο!
F1 Games/Simulators