-
Η ΕΛΠΑ παραπέμπει σε... Ελλάδα
Πέρα από την πλάκα, είχε τεθεί το θέμα των 'χορηγών' στο φόρουμ της GVRt και οι περισσότεροι είχαμε πει πως είναι πιο σημαντικό να φαίνονται σαν κανονικά αγωνιστικά τα αυτοκίνητα (και όχι δλδ να κάνουν μπαμ ότι είναι από προσομοιωτή) και τα αυτοκόλλητα συμβάλλουν τα μέγιστα σε αυτά.
Btw η λογική δεν είναι λογική χορηγών. Δεν είναι δλδ χορηγοί-χορηγοί, είναι απλά μάρκες κατασκευής διαφόρων μερών του αυτοκινήτου, τις οποίες τις συναντάμε λίγο πολύ σε όλα τα πραγματικά αγωνιστικά αυτοκίνητα. Εμείς δεν έχουμε χορηγούς-χορηγούς, όπως π.χ. είναι η Vodafone, η Logitech, η Coca Cola... άσχετες δλδ εταιρίες με την αυτοκίνηση. Βάζουμε όμως την Royalnetworks και την Wordpress που μας φιλοξενούν.
-
Κατέβασα χτες και έβαλα το νέο patch στο LFS, είχα μείνει στην έκδοση V.
Mεγάλη διαφορά, προς το καλύτερο! -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αντώνη, μην μου πεις πως το GP3 βγάζει τέτοια γραφικά ingame!!!!!!!!! Γιατί εγώ όταν το δοκιμασα ούτε καν την κάρτα μου δεν έβλεπε (7800GS/AGP). Με κάτι αλχημείες την είχα κάνει να τη βλέπει ως 7600 αλλά τα γραφικά δεν είχαν καμία σχέση με αυτά. Βέβαια δεν είχα περάσει mods, όπου προφανώς έχουν hi-res textures.ΥΓ. Αλλά και από χειρισμό και είδικά από force-feedback ήταν τραγική η κατάσταση
... ε οχι και gp3 .... εdω ειναι GP4 ... απλα το editing στο gp4 εχει ξεφυγει εντελώς.
Εχουν φτασει σε τεραστειο αριθμο πολυγωνων ( ειναι και αυτο ενα θεμα ...πλεον υπαρχουν mod που κανουν PC να γονατιζουν )
Το μεγαλο πλεονεκτημα του gp4 ειναι οτι εχει δημιουργησει μια πολυ καλη και εμπειρη ομαδα editors . Τα περισσοτερα ονοματα που βλεπεις στο rfactor ειναι μελοι του gpx community ....
Jimbob ... lee1971 ....zepelin101 ....Lo2k ... ολοι προερχονται απο το gp4.
Gia το θεμα οδηγησης εκει τα πραγματα ειναι οπως πολυ καλα το γνωριζεις... σαφεστατα υπαρζουν πιο 'prosoμοιωτες' παιχνιδια .
....αλλα για μενα που ειμαι και λιγο ( αρκετα ) arcade τυπος ...το συγκεκριμενο game με καλυπτει . ( ασε που μπορεις να μην επιλεξεις κανεναν οδηγο και να δεις εναν κανονικο αγωνα σαν σε TV )
...ANTE ...allη μια και το βουλωνω
υγ ...edit .....βεβαια εχει φαει και λιγο 'ρετουσαρισμα' ( πισω στους αγωνοδικες .... μην τρελαθουμε κιολας ....)
-
Απιστευτες φωτο!!Απο που κατεβαζουμε τα mod??
Online αν θυμαμαι καλα δεν παιζει ε? -
...για οτι αλλο ...pm me ....( να μην τους πρηζουμε με τα παλιομοδιτικα μας)
-
Καθόλου δεν μας πρήζετε! Ίσα-ίσα που ενημερωνόμαστε! (btw, GP4 εννοούσα κι εγώ κι όχι GP3... αλλά όντως είναι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα των mods στα γραφικά!!!!!!!)
ΥΓ. Ωραίος Μάνο, απλά να σου πω πως πλέον στα road cars (σε όσα δεν έχουν ignition-cut) ακόμα και auto-clutch να έχεις ON, αν δεν αφήνεις το γκάζι στις αλλαγές των ταχυτήτων -και μάλιστα συγχρονισμένα- υπερθερμαίνεται ο συμπλέκτης και μετά από κάποιους γύρους μένεις! Στα F9 και F10 έχει προστεθεί μπάρα CT=Clutch Temprature (ΘΣ=Θερμοκρασία Συμπλέκτη) ώστε να το ελέγχεις.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΥΓ. Ωραίος Μάνο, απλά να σου πω πως πλέον στα road cars (σε όσα δεν έχουν ignition-cut) ακόμα και auto-clutch να έχεις ON, αν δεν αφήνεις το γκάζι στις αλλαγές των ταχυτήτων -και μάλιστα συγχρονισμένα- υπερθερμαίνεται ο συμπλέκτης και μετά από κάποιους γύρους μένεις!Αν και έτρεχα αρκετή ώρα χτες, δεν το παρατήρησα επειδή ούτως ή άλλως άφηνα γκάζι ανέκαθεν στις αλλαγές.
-
Αν αρχίσεις να κάνεις ταχύτερους γύρους σε κάτι 6γυρα που είχαμε κανονίσει την προηγούμενη εβδομάδα, να δεις για πότε καίγεται ο συμπλέκτης!
Ωραίο πάντως που το πρόσθεσαν αυτό. Επίσης σβήνει και η μηχανή αν σταματήσεις με ταχύτητα και δεν πατήσεις αμπραγιάζ. Και το άλλο που παρατήρησα πρόσφατα είναι πως αν σου σβήσει και τσουλάει το αυτοκίνητο, αν βάλεις π.χ. 3η και αφήσεις συμπλέκτη, παίρνει μπρος! -
να ειχαμε και συμπλεκτη καλα θα 'ταν
το αφηνετε ολο το γκαζι ή απλα το ελλατωνετε λιγο?
και γω δεν παρατηρησα εντονο προβλημα με υπερθερμανση συμπλεκτη , στο πατιναρισμα ομως υπερθερμαινεται -
Φτανει ενα στιγμιαιο αφημα μια ιδεα πριν αλλαξεις ταχυτητα.
-
Ακριβώς!
-
thanks αλλα...
παμε ξανα...το αφηνετε ολο το γκαζι ή απλα το ελλατωνετε λιγο?
το στιγμιαια εννοειται , το ιδεα αναφερεται σε χρονο ή σε μεγεθος? -
Ελαττώνουμε
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ελαττώνουμεanyway το ερωτημα παραμενει
-
Σχετικό είναι αυτό με το αν αφήνουμε όλο η ελαττώνουμε. Νομίζω πως αν ελαττώσεις γύρω στο 50% το γκάζι, αλλάζει ταχύτητα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
-
Ισχυει...
-
Ωσονούπω θα διατεθούν και τα GVRt2008 Test Drivers skins για 3 μονοθέσια του LFS (FBM, FOX και MRT).
Προς το παρόν παραθέτω το δικό μου GVRt2008 Racing Skin για το MRT (Formula SAE)
-
Τούμπανο!!!!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Τούμπανο!!!!Ε όχι και τούμπανο! Τώρα τα παραλές!!!
-
F1 Games/Simulators